כתב נושא: 'בממשלה יושבים גמדים ואפסים'  (נקרא 1942 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
'בממשלה יושבים גמדים ואפסים'
« ב- : מרץ 18, 2007, 10:54:49 »
השר הערבי הראשון, ראלב מג'אדלה, לא מוכן לשיר את ההמנון הלאומי. אלדד: בממשלה יושבים גמדים ואפסים שנבהלים מהמילה 'גזענות'.

השר הערבי הראשון, ראלב מג'אדלה, לא מוכן לשיר את ההמנון הלאומי. מג'דלה אמר כי "כשר בממשלה נשבעתי לחוקי מדינת ישראל ובכוונתי לכבדם ולשמרם. אני מכבד בקימה את שירת התקווה כהמנונה הרשמי של מדינת ישראל".

ח"כ פרופ' אריה אלדד (האיחוד הלאומי) אומר הבוקר לערוץ 7 כי הופתע מדבריו השר מג'דלה, "מג'דלה התחייב מעל בימת הכנסת במילים 'מתחייב אני' להיות נאמן למדינת ישראל, לשמור אמונים למדינת ישראל ולחוקיה. 'חוק ההמנון' הוא אחד מחוקי הכנסת אך השר הערבי בלי להתבייש בכלל אומר כי אינו מוכן לשיר את ההמנון, הרי הוא מבין שהוא מתעסק בפחדנים ובגמדים וכאלה שרק צועקים להם גזענות אז הם מתקפלים ומוכנים לקבל כל יריקה בפרצוף".

"אני מבין אותו, אך לא מבין את האפסים שיושבים אתו בממשלה ומוכנים להחזיק אותו דקה אחת נוספת", אמר אלדד.

לטענתו של מג'דלה כי הוא קם בהימנון אך לא שר, אומר אלדד, כי הוא מכיר כמה דרכים לעקוף חוקים במקום לקיים אותם, "ששר בממשלה אומר שהוא לא מזדהה עם ההמנון אז הוא לא מזדהה עם המדינה, כשר לא מזדהה עם הדגל אז הוא לא מזדהה עם המדינה. כששר לא מזדהה עם סמלי המדינה הוא לא נאמן לה, "הוא לא יכול להיות שר בממשלה אלא אם היא באמת מורכבת מגמדים ואפסים שלא אכפת להם לשבת עם אדם כזה. יש לפטר אותו לאלתר, אני אציע לחבריי להגיש אימון בממשלה, אולי כבר הם הגישו לפני שהבשורה הזאת הגיעה".

באשר לנאמנות ערביי ישראל למדינה, אומר אלדד, כי זה בסדר שהם יושבים בכנסת ולייצג את הבוחרים, אך אסור למדינה להשלים עם הזדהות עם אוייבי המדינה ששר בממשלה לא מזדהה עם המדינה וסמליה. "אם הם באמת מייצגים נאמנה את הציבור שלהם, והציבור הערבי מתננגד לקיומה של מדינת ישראל כמדינה יהודית אין להם מקום כאזרחים במדינת ישראל. צריך לשולל אזרחות ממי שאינו מסכים שזו מדינה יהודית".

באשר לממשלת האחדות שקמה אתמול, אומר אלדד, "אני מעולם לא הצלחתי להבין את ההבדלים בין אש"ף לחמאס זה רק התמימים מביננו מבינים או מתממים שמנסים לזהות את ההסדלים בין אבו מאזן שרוצה להשמיד אותנו לאט לאט ע"י השבת הפליטים והחמאס שרוצה לעשות זאת בבת אחת ע"י מלחמה, הההבדלים בטקטיקה אלה שמעוניינים לדבר משחרקיןם לידיהם בזמן שחמאס יושב בממשלה משחקים לידיהם ועוזרים למדינות אירופה להתחיל לדבר גם עם החמאס.

עם ישראל חי !

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
'בממשלה יושבים גמדים ואפסים'
« להגיב #1 ב- : מרץ 18, 2007, 14:17:37 »
בס"ד
פורסם..
יגאל=גואל

ע        מ        י       ר
 =       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i