כתב נושא: 'לבני לא קראה להתלכדות סביב אולמרט'  (נקרא 2058 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
מקורבי ראש הממשלה מתחו ביקורת על שרת החוץ לבני שנמנעה אתמול בכנס קדימה לקרוא להתלכדות סביב אולמרט.

מקורבי ראש הממשלה מתחו ביקורת על שרת החוץ לבני שנמנעה אתמול בכנס קדימה לקרוא להתלכדות סביב אולמרט. לבני אמרה אתמול בכינוס, כי "המסר שצריך לצאת מהאולם הזה הוא מסר שצריך להיות חזק גם בתוך הבית פנימה, ובדבר הזה אנחנו צריכים לתת תשובה מהירה, קצרה, חדה: אנחנו נשארים ביחד".

ראש הממשלה אהוד אולמרט נשא נאום בכינוס קדימה בפתח תקווה. ראש הממשלה אמר כי הוא לא פופולרי. "אם הייתי פורץ את מסגרת התפקיד ונותן מיליארדים לרשויות מקומיות או מנהל את המלחמה האחרונה לפי דרישתם של פרשנים וגנרלים לשעבר הייתי יותר פופולארי", אמר.

"אם הייתי משקיע יותר זמן עם יועצי תקשורת ולא בכלכלה הייתי יותר פופולארי. אבל אם זה המחיר, אני מעדיף להיות לא פופולארי"

הוא הוסיף כי החקירות המתנהלות נגדו "שרובן או כולן הומצאו על ידי אינטרסנטים רודפי פרסום מהסוג הגרוע ביותר, מתבררות לאיטן על ידי הגורמים המוסמכים תוך שיתוף פעולה מלא מצידי. אין לי מה להסתיר".
יגאל=גואל

ע        מ        י       ר
 =       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i