שונות > מה שבראש
סקר מה המוצא שלכם מעניין :)
פאקו411:
--- ציטוט של: underground על מרץ 23, 2007, 11:06:53 ---
--- ציטוט של: פאקו411 על מרץ 23, 2007, 08:55:28 ---אתם יודעים מה קורה בחבל דארפור!
תבינו יש להם רובים משנות ה40 ונשקים מיושנים והכל! זה שלמציות המוסלמיות
הם רצחו תוך חודש אחד מיליון בני אדם הנאצים ימח שמם אם כל הטכנולגיה שהייתה להם והאירגון לא עשו כזה דבר!
ועוד דבר
שאני לא יתחיל להביא לכם כתבות מה הם עושים לנשים הנוצריות שהם תופסים יש לי כמה כתבות קשות מאוד לקריאה!
אם הם תופסים נשים מעל גיל 10 זה לא ממש משנה להם הם לוקחים אותן איתם ליערות בכח ואונסים אותם לא במשך יום אחד חודשים על גבי חודשים !!!
מלציות של אלפי אנשים אונסים תבינו ילדות בגיל 10 11 12 13 14 15 16 תבינו מזה וגם כמובן בגיאלים יותר בוגרים ואחרי שהם מסיימים לאנוס אותם
הם משחטים להם את איבר המין כדי שלא יוכלו ללדת ילדים! וזורקים אותם איפשהו!
בני זונות המוסלמים!
--- סוף ציטוט ---
שמעתי על זה גם משהו..תביא קישור או משהו
--- סוף ציטוט ---
אני יביא לכם קישורים בצאת השבת
MiSs_DAnIeL:
--- ציטוט של: OSHRI_93 על מרץ 23, 2007, 13:22:45 ---
--- ציטוט של: MiSs_DAnIeL על מרץ 23, 2007, 09:01:57 ---אני חצי מרוקאית וחצי תורכייה (:
--- סוף ציטוט ---
את יודעת תורכית????
--- סוף ציטוט ---
אמא שלי והאחים שלךה מדברים מרוקאית אבל הנכדים לא..
ומצד אבא רק ההורים יודעים לדבר תורכית, אצלו בבית מדברים ספניולית שאת זה גם הנכדים מבינים (ספניולית זה כמו היידיש של הספרדים)
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: פאקו411 על מרץ 23, 2007, 17:57:37 ---
--- ציטוט של: underground על מרץ 23, 2007, 11:06:53 ---
--- ציטוט של: פאקו411 על מרץ 23, 2007, 08:55:28 ---אתם יודעים מה קורה בחבל דארפור!
תבינו יש להם רובים משנות ה40 ונשקים מיושנים והכל! זה שלמציות המוסלמיות
הם רצחו תוך חודש אחד מיליון בני אדם הנאצים ימח שמם אם כל הטכנולגיה שהייתה להם והאירגון לא עשו כזה דבר!
ועוד דבר
שאני לא יתחיל להביא לכם כתבות מה הם עושים לנשים הנוצריות שהם תופסים יש לי כמה כתבות קשות מאוד לקריאה!
אם הם תופסים נשים מעל גיל 10 זה לא ממש משנה להם הם לוקחים אותן איתם ליערות בכח ואונסים אותם לא במשך יום אחד חודשים על גבי חודשים !!!
מלציות של אלפי אנשים אונסים תבינו ילדות בגיל 10 11 12 13 14 15 16 תבינו מזה וגם כמובן בגיאלים יותר בוגרים ואחרי שהם מסיימים לאנוס אותם
הם משחטים להם את איבר המין כדי שלא יוכלו ללדת ילדים! וזורקים אותם איפשהו!
בני זונות המוסלמים!
--- סוף ציטוט ---
שמעתי על זה גם משהו..תביא קישור או משהו
--- סוף ציטוט ---
אני יביא לכם קישורים בצאת השבת
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
ייצא שבת, תביא זה מעניין.
אושרי:
--- ציטוט של: MiSs_DAnIeL על מרץ 24, 2007, 21:42:24 ---
--- ציטוט של: OSHRI_93 על מרץ 23, 2007, 13:22:45 ---
--- ציטוט של: MiSs_DAnIeL על מרץ 23, 2007, 09:01:57 ---אני חצי מרוקאית וחצי תורכייה (:
--- סוף ציטוט ---
את יודעת תורכית????
--- סוף ציטוט ---
אמא שלי והאחים שלךה מדברים מרוקאית אבל הנכדים לא..
ומצד אבא רק ההורים יודעים לדבר תורכית, אצלו בבית מדברים ספניולית שאת זה גם הנכדים מבינים (ספניולית זה כמו היידיש של הספרדים)
--- סוף ציטוט ---
את מתכוונת לשפה הספרדית,נכון?????????????
כהנא צדק!:
בס"ד
זה כמו עברית וארמית
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה