אולי לא היקר,
1)נכון שהעם הפלשתיני הוא למעשה המצאה ישראלית (לא מוצלחת במיוחד) אבל,
אין זה משנה באיזה שם תקרא למיליוני האנשים הללו, הם פה. זו היא עובדה קיימת ולא נוחה.
האם "העם הפלשתינאי" זו המצאה ישראלית? אני לא סבור כך. אם כבר, אז זו המצאה אירופאית-ערבית שמשרתת מטרות תעמולה ערביות. בארכיונים בבניין האו"ם בניו-יורק לא תמצא אפילו מסמך אחד שקדם ל-1967 שמזכיר איזשהו "עם פלשתינאי". אני מאוד תמה מדוע לך לא משנה באיזה שם נקרא ל"מליוני האנשים הללו". אלו הם מליוני ערבים עוינים בני העם הערבי-מוסלמי שרוצים לא פחות מאשר בהשמדתך. אנחנו לא משחקים כאן משחקים. זה עניין של חיים ומוות. או שיש לך קור-רוח אגדי, או שאתה אדיש ולא אכפת לך שישמידו אותך ואת ילדיך.
פתרון אמיתי וראלי של מצב זה הוא לא בטרנספר, אל נא תטעה, הייתי שמח ומאושר אם מחר כל ערביי ישראל היו עולים על מטוס גדול לקיבינימט. אבל לצערי זה לא יקרה, כמו שגם טרנספר לא יקרה, אם כך לדעתי יש למצוא פתרון (אין לי רעיון מבריק, בנתיים) ראלי, שימנע מאתנו או מילדנו להתעורר בעוד מספר שנים עם רוב ערבי בארץ.
ראשית, הימין האמיתי אינו תומך באופן רשמי בגירוש הערבים, אלא בעידוד הגירתם לכל ארץ שתקבלם, וככל שהזמן עובר והג'יהאד הגלובאלי מחריף, מספר המדינות שמוכנות לקבלם הולך וקטן, וכך גם הולכים וקטנים הסיכויים שנצליח להיפטר מהם בצורה הומאנית ונאורה. שנית, גם אם מדובר בגירוש, הרי זה בסה"כ השלב השני של חילופי אוכלוסין, כאשר השלב הראשון היה גירוש 800,000 יהודי ארצות ערב ב-1948, ולהזכירך, אותם יהודים לא קיבלו פרוטה של פיצויים, והשאירו מאחוריהם רכוש שערכו הכולל נאמד במאות מליוני דולרים (בהתאמה למט"ח היום). חילופי אוכלוסין דומים נעשו בעבר, לדוגמא בין היוונים והטורקים ובין ההודים והפקיסטנים, והקהילה העולמית לא פצתה את פיה, מכיוון שהמדינות שיישמו את חילופי האוכלוסין לא התעניינו בדעתה של ה"קהילה העולמית". שלישית, גם אם היהודים מארצות ערב לא גורשו אלא עזבו מרצונם, ואילו אנחנו נגרש את הערבים, בכל זאת זה מוצדק מכיוון שהם לעולם לא יהיו נאמנים למדינה היהודית, והם בגדר פצצת זמן מתקתקת. רביעית, זה לעולם לא יקרה כל עוד רוב העם אימץ את הגישה התבוסתנית שלך. וחמישית, וזה הכי חשוב עבורי ועבור כל יהודי אמוני---אנו מצווים ע"י הקב"ה לגרשם
לכל הפחות (והיו ויש הרבה רבנים גדולים כקטנים בדורות האחרונים שסבורים שהערבים הם עמלק, ומצווה להשמידם, ועל כן גירושם יהיה בגדר עבירה על מצוות עשה). מלים כמו "אמיתי", "מציאותי", "ראלי", "פרגמטי" וכו' חסרות משמעות ואינן עוזרות כלל וכלל להוכיח טענות. כפי שראשי ממשלה קודמים הבינו ואף הודו בפומבי, ה"מציאות" נקבעת ע"י "מעשים בשטח", ותנאי מקדים למעשים הוא חזון, אמונה ובהירות דעת.
2)המושג נאצים אינו דו משמעי, את זה גם אתה יודע. טיעון לא משכנע
הערבים הם נאצים לא רק במובן אחד אלא בשלושה מובנים: א) הם כרתו ברית עם הגרמנים הנאצים יש"ו בזמן מלחמת העולם השניה, ועזרו להם בהשמדה של יהודים. ב) היום הם משבחים את היטלר יש"ו והם רואים בעצמם כממשיכי דרכו, ולכן זה לא מפתיע שהספר הנמכר ביותר בעולם המוסלמי אחרי הקור'אן הוא "מיין קאמפף". ג) נאצי הוא ראשי תיבות של "נאציונל סוציאליזם", ואם תבחן בדקדוק את צורות השלטון של רוב המדינות המוסלמיות, תגלה שהן מתנהלות כדיקטטורות סוציאליסטיות-לאומיות.
3)כולנו משחקים לפי אותם כללי משחק דמוקרטיים.
גם הרב כהנא זצוק"ל הי"ד שחק לפי כללי המשחק הדמוקרטיים, אך ברגע שהוא החל לצבור פופולריות ולהוות איום פוליטי על השמאל והימין המדומה, שניהם חברו יחד כדי לחסל את תנועתו הפוליטית. אם אתה באמת סבור שמדינת ישראל היא דמוקרטיה אמיתית, אז אתה יותר נאיבי אפילו ממה שחשבתי. ויש הרבה דוגמאות חוץ מפסילת תנועת כ"ך שמוכיחות שמדינת ישראל מנוהלת ע"י חונטה בולשביקית מושחתת ואנו רחוקים מאוד מלהיות דמוקרטיה מערבית אמיתית.
4)אלימות, גם אם מביאה לתוצאה חיובית, אינה חיובית בפני עצמה, במקרה זה לעיתים המטרה אינה מקדשת את האמצעים.
למה אתה מתכוון כשאתה כותב "במקרה זה"? האם אתה מתכוון לגירוש הישמעאלים או להרג רבין יש"ו? ומה היית אומר אילו הייתי מסביר לך שהתוצאה החיובית האולטימטיבית היא הישרדות אשתך וילדיך? יש משהו שחשוב לך יותר מחייהם ורווחתם של בני משפחתך? אם אתה שפוי, ובמיוחד אם אתה גם חילוני, התשובה שלך צריכה להיות "לא!", במיוחד כשהאמצעים להשגת המטרה הזו גם מבטיחים את חייהם ורווחתם של מליונים אחרים מבני עמך. כל עוד אני מאמין שבזכותו של יגאל עמיר נחסכו חייהם של אלפי יהודים, אני מסרב לגנותו. עדיף שיהרג מתיוון מושחת ומרושע אחד מאשר שיירצחו אלפי יהודים טובים. אולי בעיניך זה צודק ומוסרי להקריב חייהם של אלפי יהודים פשוטים כדי שיהודי אחד יישאר בשלטון, אבל בעיני ובעיני הרבה יהודים אחרים זה לא צודק ולא מוסרי. אילו היית שייך לאחת המשפחות השכולות ח"ו וחש את כאב אובדן בן-משפחה על בשרך, לא היית משחק אותה כזה ניטראלי, "נאור" ופרקטי. כשבנך עומד באמצע הכביש ואתה מבחין במכונית שדוהרת לקראתו, אתה לא עובר באופן מנטלי ובניחותא על רשימה של שיקולים "פרקטיים" ו"רציונליים" אם כדאי או לא כדאי לרוץ לכביש ולנסות להצילו---אתה באופן אינסטינקטיבי פורץ בריצה מטורפת להציל את חיי בנך. אותה גישה אמורה להיות תקפה לגבי הצלת יהודים בני עמך, ועבור יהודי אמוני כמוני זו לא רק עמדה מוסרית ו"פטריוטית", אלא זו מצווה.
הייתי בעזה תקופה ארוכה, החרבתי במו ידי חלקים נכבדים ממנה, לא קשה להבין מה חושב אותו ילד תושב המקום (לא רציתי להשתמש בפלשתיני) ומנ הן השלכות העניין עליו, אני לא מתחרט, יש להפעיל כח כשצריך, אך יש להבין את תוצאותיו הרצויות והפחות רצויות.
ישר כח. כשהעניין נוגע לישמעאלים, יש תוצאות לא-רצויות רק כשמפעילים
מעט מדי כח, ולמרות שמנקודת מבטך המוגבלת נראה לך שהחרבת חלקים נכבדים מעזה, ה"פלשתינאים" ממשיכים להתרבות ולהתחזק, וזה כאילו שלא עשית כלום (כמובן שזו לא אשמתך אלא אשמת מנהיגינו האומללים).
5)האמת הנכונה האחת תבחן רק דורות אחרינו, כרגע עלינו לבחור את האמת בה אנו מאמינים.
אמת היא מושג אבסולוטי. מושג שאתה מאמין בו אינו הופך אותו ל"אמת שלך" מעצם אמונתך בו. זה הופך אותו למשהו אחר שלך. בחר במלה אחרת חוץ מאמת, למשל שקר, וזו בחירה טובה מכיוון שמתוקף הגדרתו שקר הוא כל מה שאינו אמת, ואפילו זה סילוף קטנטן ביותר של האמת. אם תבחן את המלה אמת, תראה שהיא מתחילה באות הראשונה באלפבית, מסתיימת באות האחרונה, ובאמצעה ממוקמת מ"ם, שהיא באמצע האלפבית (פחות או יותר), רמז לכך שאמת היא אבסולוטית, מוחלטת ומקיפה.
בימינו, המלחמה הגשמית (לעת עתה מוגבלת בעיקר לחילופי מלים, לעתים רחוקות מהלומות) בין יהודים אמוניים ומתיוונים היא הפן הגשמי של המלחמה בין האמת והשקר. בימינו האמת והשקר דרים בערבוביא, והאמת נעדרת. ולכן טבעי שבאים אנשים כמוך, אמנם עם כוונות טובות, ומצהירים על ה"אמת שלהם", שאמנם מנוגדת ל"אמת שלנו", אבל בשם הדמוקרטיה עלינו לקבלה. והגענו כבר לכזה מצב אבסורדי שמדובר לא רק במושגים מופשטים, דתיים כמו מציאות הקב"ה וקדושת התורה, אלא דברים פשוטים וברורים כמו מוחשיות הסכנה בהימצאותם של הערבים העוינים בקרבנו, והחובה להסיר נוכחות זו
בכל דרך אפשרית. בנפשנו זה! אתה באמת רוצה ללכת כצאן לטבח ולהקריב את חיי ילדיך ואשתך בשם ה"דמוקרטיה" וה"נאורות"? הגם אתה התעייפת מלהילחם על הישרדותך, כמו אולמרט?