כתב נושא: תכנסו ותגיבו  (נקרא 4343 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אולי לא

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
תכנסו ותגיבו
« ב- : אוקטובר 25, 2007, 00:02:14 »
לכל הגולשים שלום!
גלשתי מעט באתרכם (המושקע), וגם שמעתי את דבריו של בן פסח.
מצטער, חוץ ממעט עובדות קלושות והרבה קללות נוסח תלמודי לא מצאתי. (חכו, קראו עד הסוף)
באמת שנכנסתי למקום הזה מתוך עניין לשמוע, להבין, מי יודע, אולי יש משהו בעניין?
אני מבין את המקום הרגשי שממנו באות דעות קיצוניות כלכך, לא הייתי רוצה לעמוד בקונפליקט פנימי שכזה,
המתחולל (להבנתי) בין החוק והפוליטיקה הישראלית לבין הלכי הרוח הדתיים והלאומניים.
בכל מקרה, אין מקום לדה-הומניזציה של העם הפלשתיני, או לקריאות נאצים למינהן, אין זה מוסיף כבוד או תוקף לטיעונכם.
המצב בארצנו סבוך ומפותל וכל דרך לפתרון המצב צריכה להשקל בזהירות, אין אני בא להשקיט, או לקטול רעיונות שונים משלי,
נהפוך הוא, מאמין אני כי יש מקום לכל דעה.
ובכל זאת, רצח הוא רצח, אלימות אינה מביא שקט או שלום, אני מציע לכולכם לשקול מילים ודעות, וכולי תקווה שתמצאו את האמת שלכם!
בנימה אישית יותר, כל אדם הנאבק על דעותיו והשקפותיו ראוי להערכה! ובנימה אישית יותר "אני חולק על דעתך, אבל אלחם עד מוות בכדי שתוכל להשמיע אותה בפומבי ובלי פחד"
אנא, אל תמחקו הודעה זו, תנו לאנשים להגיב ואני מבטיח שאמשיך להגיב גם!
על החתום: יהודי ישראלי! :smil037:

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
תכנסו ותגיבו
« להגיב #1 ב- : אוקטובר 25, 2007, 00:12:54 »
עם גישה כשלך, אתה לא הולך לשנות כלום.
מצטער אבל זה מה שאני חושב.
כל עוד הערבים ימשיכו להיות מיעוט גדול ולא ממושמע שנמצא בשטחי ארץ ישראל, הבעיה לא תיפתר לעולם.
« עריכה אחרונה: אוקטובר 25, 2007, 00:15:22 על ידי oferst »

Aaron

• אורח
תכנסו ותגיבו
« להגיב #2 ב- : אוקטובר 25, 2007, 00:16:51 »
ברוך הבא.

אנחנו, בניגוד לשמאל הפשיסטי והדיקטטורי, לא מוחקים הודעות של אנשים שחולקים עלינו, ובאים לכאן על מנת לנהל דיון עינייני על המחלוקת.

קודם כל, תסביר לי מה בדיוק "קיצוני" בדעותינו? מי קובע את הסטנדרט של מה "קיצוני" ומה לא "קיצוני"?

עם "פלשתיני" לא קיים. הערבים שגרים בעזה ויו"ש הסתננו לארץ מארצות ערב בזמן עליית היהודים ארצה. באותה תקופה הערבים בישראל טענו שהם חלק מסוריה הדרומית, אחרי מלחמת ששת הימים הם החליטו שהם "פלסטינים".

בתקופת הכיבוש הרומאי בישראל, הרומאים קראו לארץ ישראל "פלסטינה", הכיבוש הרומאי הופסק ו"פלסטין" יותר לא קיימת. לערבים אין שום קשר למילה הזאת.

גם הערבים הודו שלא קיים עם "פלשתיני". בכיר מהפת"ח אמר שלא קיים עם כזה. בפורום "המאבק על א"י" יש אשכול נעוץ בעיניין.

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
תכנסו ותגיבו
« להגיב #3 ב- : אוקטובר 25, 2007, 01:36:17 »
ציטוט
תכנסו ותגיבו
כבר בכותרת אני רואה שיש לי עסק עם אדם לא משכיל במיוחד.  ישראלי נאור ורהוט היה כותב "כנסו והגיבו".  אוקיי, נמשיך:

ציטוט
בכל מקרה, אין מקום לדה-הומניזציה של העם הפלשתיני
מי זה "העם הפלשתיני"?  לא מכיר כזה עם.

ציטוט
או לקריאות נאצים למינהן, אין זה מוסיף כבוד או תוקף לטיעונכם.
היינו משתמשים ב"עמלקים", אבל אז רוב העם שלנו, שלצערנו מרוחק מן התורה תודות לעשרות שנים של שטיפת מוח והדחה מהיהדות ע"י תשקורת ומערכת חינוך בולשביקיות מתיוונות, לא היו מבינים מה המשמעות.  עמלקים = נאצים = אומה שרוצה להשמיד את העם היהודי.

ציטוט
המצב בארצנו סבוך ומפותל וכל דרך לפתרון המצב צריכה להשקל בזהירות.  אין אני בא להשקיט, או לקטול רעיונות שונים משלי, נהפוך הוא, מאמין אני כי יש מקום לכל דעה.
ישנה דרך אחת שמפורטת בתורת ישראל, ודרך זו נדחתה ונשללה על הסף במשך עשורים, ותומכיה נרדפו ונרדפים, ופיותיהם נסתמים ע"י הדמוקרטיה המהוללת והנאורה שלנו.  מפלגתו של מו"ר הרב כהנא זצוק"ל הי"ד נפסלה, בעיקר מסיבות פוליטיות, למרות תמיכה נרחבה בעם, ולאחרונה הממשלה העלתה את אחוז החסימה כדי לדאוג שמפלגות כמו חי"ל ישארו מחוץ לכנסת.  אתה מאמין שיש מקום לכל דעה?  נפלא, רק חבל שרוב השמאלנים והימניים המזוייפים בכנסת לא מסכימים אתך.

ציטוט
ובכל זאת, רצח הוא רצח,
בהחלט!  והרג הוא הרג, ואין שתי אלו מלים נרדפות.  אם הינך מתקשה להבדיל בין משמעויותיהן השונות של שתי מלים אלו, נא עיין בהגדרותיהן במילון.

ציטוט
אלימות אינה מביא שקט או שלום
אם זכרוני אינו מטעני, מדיניות ההתרפסות והפיוס של צ'מברליין איפשרה לגרמניה הנאצית להתחזק, לכבוש את פולין וצ'כוסלובקיה, לזכות בעמדת עליונות ואלמנט ההפתעה, שאיפשרו את ההצלחה המסחררת של הבליצקריג שלהם, ולפתוח במלחמת עולם שעלתה בחייהם של עשרות מליוני בני אדם חפים מפשע.  ואילו האלימות שהפגינה ארה"ב כשהשליכה שתי פצצות גרעיניות על הירושימה ונגסקי שמה קץ ללחימה הברוטלית בזירת האוקיינוס השקט בין יפן וארה"ב.  מומחים מעריכים שהשלכת הפצצות חסכה את חייהם של מאות אלפי חיילים אמריקאים ויפנים.  איך היית מאפיין את היחסים בין ארה"ב לבין יפן במספר העשורים האחרונים?  הייתי אומר, "מצויינים".  יש בהחלט שלום.  "אלימות אינה מביאה שקט או שלום" - הרי לא נולדת עם דעה כזו; קיבלת אותה, אולי בבית שמאלני, אולי בבית-הספר הבולשביקי, אולי כתוצאה מצפייה מופרזת בטמבלוויזיה - המדיום העיקרי לתשקורת הבולשביקית של חונטת האליטות ששולטת במדינת הישראלים.  יש אינספור דוגמאות בהיסטוריה שממחישות ומוכיחות בבירור, ללא צל של ספק, שלעתים אלימות לא רק חיובית אלא חיונית להבאת שלום.  אני מניח שבבית-הספר לימדו אותך גירסא שונה של ההיסטוריה...

ציטוט
וכולי תקווה שתמצאו את האמת שלכם!
אין כזה דבר "האמת שלכם".  אמת היא אמת, אין גרסאות שונות של האמת, אין כזה דבר "אמת שלנו" לעומת "אמת שלהם", בדיוק כמו שאין גרסאות שונות של המספר 1.

ציטוט
בנימה אישית יותר, כל אדם הנאבק על דעותיו והשקפותיו ראוי להערכה!
בהחלט!  זה אחד המאפיינים של אדם אידאליסט.  חבל שאתם השמאלנים לא מבינים את זה ולא מכבדים את אויבינו, וחושבים שניתן לקנות את נאמנותם תמורת בצע כסף.  עדיין לא למדתם ש"לא על הלחם לבדו יחיה האדם".  לא משנה כמה שטחים וכסף תתנו לישמעאלים יש"ו, הם עדיין ימשיכו להאמין שכל א"י היא ארצם ח"ו ושאנו גזלנו אותה מהם.

ציטוט
ובנימה אישית יותר "אני חולק על דעתך, אבל אלחם עד מוות בכדי שתוכל להשמיע אותה בפומבי ובלי פחד"
האם זו אותה נימה אישית כמו הנימה האישית הראשונה, או נימה אישית קצת יותר?  ::)  כשהרב כהנא ניסה להשמיע את דעתו, לא רק שהשמאלנים והבולשביקים בשלטון לא נלחמו עד מוות כדי שיוכל להשמיעה בפומבי, אלא הם עשו את הכל כדי להשתיקו.  אז, בבקשה אל תלמד אותנו מוסר.  מצד שני, אפשר להבין איך לשמאלני יפה-נפש ושטוף-מוח כמוך, שנהנה מחופש דיבור בלתי-מוגבל תודות לשמאלניותך, קשה לתאר איך בכלל אפשר להשתיק ולרדוף ולהתעלל באדם אחר אך ורק בגלל דעותיו.  נסה להיות במקומנו פעם, נסה להביע דעות ימניות "כהניסטיות" בבית-הספר ותראה מה יעשו לך.  לא חכמה להיות גיבור ויפה-נפש בתור שמאלני.

ציטוט
אנא, אל תמחקו הודעה זו, תנו לאנשים להגיב ואני מבטיח שאמשיך להגיב גם!
מצפה בכליון עיניים...  ::)
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
תכנסו ותגיבו
« להגיב #4 ב- : אוקטובר 25, 2007, 11:45:13 »
דוקא_כך, ענק!
אני לא הייתי מצליח לנסח את זה טוב יותר.
תשובה קולעת סעיף אחר סעיף, דבר דבור על אופניו.
שפתיים ישק משיב דברים נכוחים.

אך אני חייב להוסיף, האדם הזה המכונה "למה לא"- מגיע לכאן תחת התחפושת "פלורליסט", אומר שאין אמת מוחלטת ואידאולוגיה שלי לא יותר טובה משל כל אחד אחר, כשבעצם הוא דורש מאיתנו להיות פתוחים ופלורליסטים כמוהו, הרי אין לך אוקסומורון גדול מזה, מצד אחד לטעון שאני מקבל את כל הדעות כולל אלו שאומרות שכל האמת נמצאת אצלם ומצד שני להכריח את כולם לחשוב כמוהו אליבא דחוסר-אידאולוגיית הפלורליזם.
הרי בעצם דורשו שכולם יקבלו את הפלורליזם הוא ממילא איננו פלורליסט כי הוא דורש שכולם יקבלו את ה"אמת" שלו.
מדובר בעוקץ הפנימי של ההבל הזה העונה לשם "פוסט-מודרניזם" שכל כולו המשכה הישיר של הקומוניזם שראה כי כלתה אליו הרעה, בנפול אמא רוסיה והקומינטרן, ממילא החליט שאם לי לא תהיה אידאולוגיה, אזי לאף אחד לא תהיה אידאולוגיה, מדובר בתפיסת חיים של ילד בן 4 שאומר אם אני לא אהנה מהצעצוע הזה, אז אף אחד לא יהנה ממנו.
זהו מהות הפלורליזם, קישקוש סמנטי במסווה פסוודו-פילוסופי כפי שהוא עושה בצטטו את המשפט של סארטר.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אָבִי בֶּן-כָּהֲנָא

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • (אני נשבור להם את העצמות)
תכנסו ותגיבו
« להגיב #5 ב- : אוקטובר 25, 2007, 12:40:32 »
יאללה עוד אפס!!  :X: :X: :X:

ממשיכים בדרכו !

מנותק אולי לא

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
תכנסו ותגיבו
« להגיב #6 ב- : אוקטובר 25, 2007, 14:57:03 »
דוקא כך היקר!
קראתי את תשובתך בעיון, ואני מוכרח לציין שידיעותי בהקשר זה מוגבלות מה,
אך הכל זאת אנסה להגיב:
1)נכון שהעם הפלשתיני הוא למעשה המצאה ישראלית (לא מוצלחת במיוחד) אבל,
אין זה משנה באיזה שם תקרא למיליוני האנשים הללו, הם פה. זו היא עובדה קיימת ולא נוחה.
פתרון אמיתי וראלי של מצב זה הוא לא בטרנספר, אל נא תטעה, הייתי שמח ומאושר אם מחר כל ערביי ישראל היו עולים
על מטוס גדול לקיבינימט. אבל לצערי זה לא יקרה, כמו שגם טרנספר לא יקרה, אם כך לדעתי יש למצוא פתרון (אין לי רעיון מבריק, בנתיים)
ראלי, שימנע מאתנו או מילדו להתעורר בעוד מספר שנים עם רוב ערבי בארץ.
2)המושג נאצים אינו דו משמעי, את זה גם אתה יודע. טיעון לא משכנע
3)כולנו משחקים לפי אותם כללי משחק דמוקרטיים.
4)אלימות, גם אם מביאה לתוצאה חיובית, אינה חיובית בפני עצמה, במקרה זה לעיתים המטרה אינה מקדשת את האמצעים.
הייתי בעזה תקופה ארוכה, החרבתי במו ידי חלקים נכבדים ממנה, לא קשה להבין מה חושב אותו ילד תושב המקום (לא רציתי להשתמש בפלשתיני)
ומנ הן השלכות העניין עליו, אני לא מתחרט, יש להפעיל כח כשצריך, אך יש להבין את תוצאותיו הרצויות והפחות רצויות.
5)האמת הנכונה האחת תבחן רק דורות אחרינו, כרגע עלינו לבחור את האמת בה אנו מאמינים.
ולעוד כמה מגיבים יקרים:
קיצוני הוא אדם המצדיק רצח. באשר הוא.
ובמובן הישראלי, קיצוני הוא אדם העובר על חוקי המדינה בשם דעותיו.
ולנץ וגאה בזה:
לא ביקשתי שתקבל את עמדתי, פשוט רציתי לשמוע את עמדתך.

Aaron

• אורח
תכנסו ותגיבו
« להגיב #7 ב- : אוקטובר 25, 2007, 15:19:09 »
ולעוד כמה מגיבים יקרים:
קיצוני הוא אדם המצדיק רצח. באשר הוא.
ובמובן הישראלי, קיצוני הוא אדם העובר על חוקי המדינה בשם דעותיו.
רבין רצח 19 יהודים ניצולי שואה, שהגיעו לארץ עם נשק בספינת אלטלנה, כדי לשמור על הארץ מפני האויב הערבי הנאצי, שרצה לסיים את מלכתו של היטלר, והצהיר זאת אפילו באו"ם.
פרס, רבין וכל האנשים מממשלת אוסלו רצחו כ- 1500 יהודים.

עכשיו תגיד לי מי קיצוני...

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
תכנסו ותגיבו
« להגיב #8 ב- : אוקטובר 25, 2007, 19:06:51 »
אולי לא היקר,

ציטוט
1)נכון שהעם הפלשתיני הוא למעשה המצאה ישראלית (לא מוצלחת במיוחד) אבל,
אין זה משנה באיזה שם תקרא למיליוני האנשים הללו, הם פה. זו היא עובדה קיימת ולא נוחה.
האם "העם הפלשתינאי" זו המצאה ישראלית?  אני לא סבור כך.  אם כבר, אז זו המצאה אירופאית-ערבית שמשרתת מטרות תעמולה ערביות.  בארכיונים בבניין האו"ם בניו-יורק לא תמצא אפילו מסמך אחד שקדם ל-1967 שמזכיר איזשהו "עם פלשתינאי".  אני מאוד תמה מדוע לך לא משנה באיזה שם נקרא ל"מליוני האנשים הללו".  אלו הם מליוני ערבים עוינים בני העם הערבי-מוסלמי שרוצים לא פחות מאשר בהשמדתך.  אנחנו לא משחקים כאן משחקים.  זה עניין של חיים ומוות.  או שיש לך קור-רוח אגדי, או שאתה אדיש ולא אכפת לך שישמידו אותך ואת ילדיך.

ציטוט
פתרון אמיתי וראלי של מצב זה הוא לא בטרנספר, אל נא תטעה, הייתי שמח ומאושר אם מחר כל ערביי ישראל היו עולים על מטוס גדול לקיבינימט. אבל לצערי זה לא יקרה, כמו שגם טרנספר לא יקרה, אם כך לדעתי יש למצוא פתרון (אין לי רעיון מבריק, בנתיים) ראלי, שימנע מאתנו או מילדנו להתעורר בעוד מספר שנים עם רוב ערבי בארץ.
ראשית, הימין האמיתי אינו תומך באופן רשמי בגירוש הערבים, אלא בעידוד הגירתם לכל ארץ שתקבלם, וככל שהזמן עובר והג'יהאד הגלובאלי מחריף, מספר המדינות שמוכנות לקבלם הולך וקטן, וכך גם הולכים וקטנים הסיכויים שנצליח להיפטר מהם בצורה הומאנית ונאורה.  שנית, גם אם מדובר בגירוש, הרי זה בסה"כ השלב השני של חילופי אוכלוסין, כאשר השלב הראשון היה גירוש 800,000 יהודי ארצות ערב ב-1948, ולהזכירך, אותם יהודים לא קיבלו פרוטה של פיצויים, והשאירו מאחוריהם רכוש שערכו הכולל נאמד במאות מליוני דולרים (בהתאמה למט"ח היום).  חילופי אוכלוסין דומים נעשו בעבר, לדוגמא בין היוונים והטורקים ובין ההודים והפקיסטנים, והקהילה העולמית לא פצתה את פיה, מכיוון שהמדינות שיישמו את חילופי האוכלוסין לא התעניינו בדעתה של ה"קהילה העולמית".  שלישית, גם אם היהודים מארצות ערב לא גורשו אלא עזבו מרצונם, ואילו אנחנו נגרש את הערבים, בכל זאת זה מוצדק מכיוון שהם לעולם לא יהיו נאמנים למדינה היהודית, והם בגדר פצצת זמן מתקתקת.  רביעית, זה לעולם לא יקרה כל עוד רוב העם אימץ את הגישה התבוסתנית שלך.  וחמישית, וזה הכי חשוב עבורי ועבור כל יהודי אמוני---אנו מצווים ע"י הקב"ה לגרשם לכל הפחות (והיו ויש הרבה רבנים גדולים כקטנים בדורות האחרונים שסבורים שהערבים הם עמלק, ומצווה להשמידם, ועל כן גירושם יהיה בגדר עבירה על מצוות עשה).  מלים כמו "אמיתי", "מציאותי", "ראלי", "פרגמטי" וכו' חסרות משמעות ואינן עוזרות כלל וכלל להוכיח טענות.  כפי שראשי ממשלה קודמים הבינו ואף הודו בפומבי, ה"מציאות" נקבעת ע"י "מעשים בשטח", ותנאי מקדים למעשים הוא חזון, אמונה ובהירות דעת.

ציטוט
2)המושג נאצים אינו דו משמעי, את זה גם אתה יודע. טיעון לא משכנע
הערבים הם נאצים לא רק במובן אחד אלא בשלושה מובנים: א) הם כרתו ברית עם הגרמנים הנאצים יש"ו בזמן מלחמת העולם השניה, ועזרו להם בהשמדה של יהודים.  ב) היום הם משבחים את היטלר יש"ו והם רואים בעצמם כממשיכי דרכו, ולכן זה לא מפתיע שהספר הנמכר ביותר בעולם המוסלמי אחרי הקור'אן הוא "מיין קאמפף".  ג) נאצי הוא ראשי תיבות של "נאציונל סוציאליזם", ואם תבחן בדקדוק את צורות השלטון של רוב המדינות המוסלמיות, תגלה שהן מתנהלות כדיקטטורות סוציאליסטיות-לאומיות.

ציטוט
3)כולנו משחקים לפי אותם כללי משחק דמוקרטיים.
גם הרב כהנא זצוק"ל הי"ד שחק לפי כללי המשחק הדמוקרטיים, אך ברגע שהוא החל לצבור פופולריות ולהוות איום פוליטי על השמאל והימין המדומה, שניהם חברו יחד כדי לחסל את תנועתו הפוליטית.  אם אתה באמת סבור שמדינת ישראל היא דמוקרטיה אמיתית, אז אתה יותר נאיבי אפילו ממה שחשבתי.  ויש הרבה דוגמאות חוץ מפסילת תנועת כ"ך שמוכיחות שמדינת ישראל מנוהלת ע"י חונטה בולשביקית מושחתת ואנו רחוקים מאוד מלהיות דמוקרטיה מערבית אמיתית.

ציטוט
4)אלימות, גם אם מביאה לתוצאה חיובית, אינה חיובית בפני עצמה, במקרה זה לעיתים המטרה אינה מקדשת את האמצעים.
למה אתה מתכוון כשאתה כותב "במקרה זה"?  האם אתה מתכוון לגירוש הישמעאלים או להרג רבין יש"ו?  ומה היית אומר אילו הייתי מסביר לך שהתוצאה החיובית האולטימטיבית היא הישרדות אשתך וילדיך?  יש משהו שחשוב לך יותר מחייהם ורווחתם של בני משפחתך?  אם אתה שפוי, ובמיוחד אם אתה גם חילוני, התשובה שלך צריכה להיות "לא!", במיוחד כשהאמצעים להשגת המטרה הזו גם מבטיחים את חייהם ורווחתם של מליונים אחרים מבני עמך.  כל עוד אני מאמין שבזכותו של יגאל עמיר נחסכו חייהם של אלפי יהודים, אני מסרב לגנותו.  עדיף שיהרג מתיוון מושחת ומרושע אחד מאשר שיירצחו אלפי יהודים טובים.  אולי בעיניך זה צודק ומוסרי להקריב חייהם של אלפי יהודים פשוטים כדי שיהודי אחד יישאר בשלטון, אבל בעיני ובעיני הרבה יהודים אחרים זה לא צודק ולא מוסרי.  אילו היית שייך לאחת המשפחות השכולות ח"ו וחש את כאב אובדן בן-משפחה על בשרך, לא היית משחק אותה כזה ניטראלי, "נאור" ופרקטי.  כשבנך עומד באמצע הכביש ואתה מבחין במכונית שדוהרת לקראתו, אתה לא עובר באופן מנטלי ובניחותא על רשימה של שיקולים "פרקטיים" ו"רציונליים" אם כדאי או לא כדאי לרוץ לכביש ולנסות להצילו---אתה באופן אינסטינקטיבי פורץ בריצה מטורפת להציל את חיי בנך.  אותה גישה אמורה להיות תקפה לגבי הצלת יהודים בני עמך, ועבור יהודי אמוני כמוני זו לא רק עמדה מוסרית ו"פטריוטית", אלא זו מצווה.

ציטוט
הייתי בעזה תקופה ארוכה, החרבתי במו ידי חלקים נכבדים ממנה, לא קשה להבין מה חושב אותו ילד תושב המקום (לא רציתי להשתמש בפלשתיני) ומנ הן השלכות העניין עליו, אני לא מתחרט, יש להפעיל כח כשצריך, אך יש להבין את תוצאותיו הרצויות והפחות רצויות.
ישר כח.  כשהעניין נוגע לישמעאלים, יש תוצאות לא-רצויות רק כשמפעילים מעט מדי כח, ולמרות שמנקודת מבטך המוגבלת נראה לך שהחרבת חלקים נכבדים מעזה, ה"פלשתינאים" ממשיכים להתרבות ולהתחזק, וזה כאילו שלא עשית כלום (כמובן שזו לא אשמתך אלא אשמת מנהיגינו האומללים).

ציטוט
5)האמת הנכונה האחת תבחן רק דורות אחרינו, כרגע עלינו לבחור את האמת בה אנו מאמינים.
אמת היא מושג אבסולוטי.  מושג שאתה מאמין בו אינו הופך אותו ל"אמת שלך" מעצם אמונתך בו.  זה הופך אותו למשהו אחר שלך.  בחר במלה אחרת חוץ מאמת, למשל שקר, וזו בחירה טובה מכיוון שמתוקף הגדרתו שקר הוא כל מה שאינו אמת, ואפילו זה סילוף קטנטן ביותר של האמת.  אם תבחן את המלה אמת, תראה שהיא מתחילה באות הראשונה באלפבית, מסתיימת באות האחרונה, ובאמצעה ממוקמת מ"ם, שהיא באמצע האלפבית (פחות או יותר), רמז לכך שאמת היא אבסולוטית, מוחלטת ומקיפה.

בימינו, המלחמה הגשמית (לעת עתה מוגבלת בעיקר לחילופי מלים, לעתים רחוקות מהלומות) בין יהודים אמוניים ומתיוונים היא הפן הגשמי של המלחמה בין האמת והשקר.  בימינו האמת והשקר דרים בערבוביא, והאמת נעדרת.  ולכן טבעי שבאים אנשים כמוך, אמנם עם כוונות טובות, ומצהירים על ה"אמת שלהם", שאמנם מנוגדת ל"אמת שלנו", אבל בשם הדמוקרטיה עלינו לקבלה.  והגענו כבר לכזה מצב אבסורדי שמדובר לא רק במושגים מופשטים, דתיים כמו מציאות הקב"ה וקדושת התורה, אלא דברים פשוטים וברורים כמו מוחשיות הסכנה בהימצאותם של הערבים העוינים בקרבנו, והחובה להסיר נוכחות זו בכל דרך אפשרית.  בנפשנו זה!  אתה באמת רוצה ללכת כצאן לטבח ולהקריב את חיי ילדיך ואשתך בשם ה"דמוקרטיה" וה"נאורות"?  הגם אתה התעייפת מלהילחם על הישרדותך, כמו אולמרט?
« עריכה אחרונה: אוקטובר 25, 2007, 23:25:22 על ידי דוקא_כך »
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק nino

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • יהודים אוהבים את ישוע
תכנסו ותגיבו
« להגיב #9 ב- : אוקטובר 25, 2007, 19:10:56 »
אולי לא היקר,
האם "העם הפלשתינאי" זו המצאה ישראלית?  אני לא סבור כך.  אם כבר, אז זו המצאה אירופאית-ערבית שמשרתת מטרות תעמולה ערביות.  בארכיונים בבניין האו"ם בניו-יורק לא תמצא אפילו מסמך אחד שקדם ל-1967 שמזכיר איזשהו "עם פלשתינאי".  אני מאוד תמה מדוע לך לא משנה באיזה שם נקרא ל"מליוני האנשים הללו".  אלו הם מליוני ערבים עוינים בני העם הערבי-מוסלמי שרוצים לא פחות מאשר בהשמדתך.  אנחנו לא משחקים כאן משחקים.  זה עניין של חיים ומוות.  או שיש לך קור-רוח אגדי, או שאתה אדיש ולא אכפת לך שישמידו אותך ואת ילדיך.
ראשית, הימין האמיתי אינו תומך באופן רשמי בגירוש הערבים, אלא בעידוד הגירתם לארצות ערב.  שנית, גם אם מדובר בגירוש, הרי זה בסה"כ השלב השני של חילופי אוכלוסין, כאשר השלב הראשון היה גירוש 800,000 יהודי ארצות ערב ב-1948, ולהזכירך, אותם יהודים לא קיבלו פרוטה של פיצויים, והשאירו מאחוריהם רכוש שערכו הכולל נאמד במאות מליוני דולרים (בהתאמה למט"ח היום).  חילופי אוכלוסין דומים נעשו בעבר, לדוגמא בין היוונים והטורקים ובין ההודים והפקיסטנים, והקהילה העולמית לא פצתה את פיה, מכיוון שהמדינות שיישמו את חילופי האוכלוסין לא התעניינו בדעתה של ה"קהילה העולמית".  שלישית, גם אם היהודים מארצות ערב לא גורשו אלא עזבו מרצונם, ואילו אנחנו נגרש את הערבים, בכל זאת זה מוצדק מכיוון שהם לעולם לא יהיו נאמנים למדינה היהודית, והם בגדר פצצת זמן מתקתקת.  רביעית, זה לעולם לא יקרה כל עוד רוב העם אימץ את הגישה התבוסתנית שלך.  וחמישית, וזה הכי חשוב עבורי ועבור כל יהודי אמוני---אנו מצווים ע"י הקב"ה לגרשם לכל הפחות (והיו ויש הרבה רבנים גדולים כקטנים בדורות האחרונים שסבורים שהערבים הם עמלק, ומצווה להשמידם, ועל כן גירושם יהיה בגדר עבירה על מצוות עשה).  מלים כמו "אמיתי", "מציאותי", "ראלי", "פרגמטי" וכו' חסרות משמעות ואינן עוזרות כלל וכלל להוכיח טענות.  כפי שראשי ממשלה קודמים הבינו ואף הודו בפומבי, ה"מציאות" נקבעת ע"י מעשים, ותנאי מקדים למעשים הוא חזון, אמונה ובהירות דעת.
הערבים הם נאצים לא רק במובן אחד אלא בשלושה מובנים: א) הם כרתו ברית עם הגרמנים הנאצים יש"ו בזמן מלחמת העולם השניה, ועזרו להם בהשמדה של יהודים.  ב) היום הם משבחים את היטלר יש"ו והם רואים בעצמם כממשיכי דרכו, ולכן זה לא מפתיע שהספר הנמכר ביותר בעולם המוסלמי אחרי הקור'אן הוא "מיין קאמפף".  ג) נאצי הוא ראשי תיבות של "נאציונל סוציאליזם", ואם תבחן בדקדוק את צורות השלטון של רוב המדינות המוסלמיות, תגלה שהן מתנהלות כדיקטטורות סוציאליסטיות-לאומיות.
גם הרב כהנא זצוק"ל הי"ד שחק לפי כללי המשחק הדמוקרטיים, אך ברגע שהוא החל לצבור פופולריות ולהוות איום פוליטי על השמאל והימין המדומה, שניהם חברו יחד כדי לחסל את תנועתו הפוליטית.  אם אתה באמת סבור שמדינת ישראל היא דמוקרטיה אמיתית, אז אתה יותר נאיבי אפילו ממה שחשבתי.  ויש הרבה דוגמאות חוץ מפסילת תנועת כ"ך שמוכיחות שמדינת ישראל מנוהלת ע"י חונטה בולשביקית מושחתת ואנו רחוקים מאוד מלהיות דמוקרטיה מערבית אמיתית.
למה אתה מתכוון כשאתה כותב "במקרה זה"?  האם אתה מתכוון לגירוש הישמעאלים או להרג רבין יש"ו?  ומה היית אומר אילו הייתי מסביר לך שהתוצאה החיובית האולטימטיבית היא הישרדות אשתך וילדיך?  יש משהו שחשוב לך יותר מחייהם ורווחתם של בני משפחתך?  אם אתה שפוי, ובמיוחד אם אתה גם חילוני, התשובה שלך צריכה להיות "לא!", במיוחד כשהאמצעים להשגת המטרה הזו גם מבטיחים את חייהם ורווחתם של מליונים אחרים מבני עמך.  כל עוד אני מאמין שבזכותו של יגאל עמיר נחסכו חייהם של אלפי יהודים, אני מסרב לגנותו.  עדיף שיהרג מתיוון מושחת ומרושע אחד מאשר שיירצחו אלפי יהודים טובים.  אולי בעיניך זה צודק ומוסרי להקריב חייהם של אלפי יהודים פשוטים כדי שיהודי אחד יישאר בשלטון, אבל בעיני ובעיני הרבה יהודים אחרים זה לא צודק ולא מוסרי.  אילו היית שייך לאחת המשפחות השכולות ח"ו וחש את כאב אובדן בן-משפחה על בשרך, לא היית משחק אותה כזה ניטראלי, "נאור" ופרקטי.  כשבנך עומד באמצע הכביש ואתה מבחין במכונית שדוהרת לקראתו, אתה לא עובר באופן מנטלי ובניחותא על רשימה של שיקולים "פרקטיים" ו"רציונליים" אם כדאי או לא כדאי לרוץ לכביש ולנסות להצילו---אתה באופן אינסטינקטיבי פורץ בריצה מטורפת להציל את חיי בנך.  אותה גישה אמורה להיות תקפה לגבי הצלת יהודים בני עמך, ועבור יהודי אמוני כמוני זו לא רק עמדה מוסרית ו"פטריוטית", אלא זו מצווה.
ישר כח.  כשהעניין נוגע לישמעאלים, יש תוצאות לא-רצויות רק כשמפעילים מעט מדי כח, ולמרות שמנקודת מבטך המוגבלת נראה לך שהחרבת חלקים נכבדים מעזה, הפלשתינאים ממשיכים להתרבות ולהתחזק, וזה כאילו שלא עשית כלום (כמובן שזו לא אשמתך אלא אשמת מנהיגינו האומללים).
אמת היא מושג אבסולוטי.  מושג שאתה מאמין בו אינו הופך אותו ל"אמת שלך" מעצם אמונתך בו.  זה הופך אותו למשהו אחר שלך.  בחר במלה אחרת חוץ מאמת, למשל שקר, וזו בחירה טובה מכיוון שמתוקף הגדרתו שקר הוא כל מה שאינו אמת, ואפילו זה סילוף קטנטן ביותר של האמת.  אם תבחן את המלה אמת, תראה שהיא מתחילה באות הראשונה באלפבית, מסתיימת באות האחרונה, ובאמצעה ממוקמת מ"ם, שהיא באמצע האלפבית (פחות או יותר), רמז לכך שאמת היא אבסולוטית, מוחלטת ומקיפה.

בימינו, המלחמה הגשמית (לעת עתה מוגבלת בעיקר לחילופי מלים, לעתים רחוקות מהלומות) בין יהודים אמוניים ומתיוונים היא הפן הגשמי של המלחמה בין האמת והשקר.  בימינו האמת והשקר דרים בערבוביא, והאמת נעדרת.  ולכן טבעי שבאים אנשים כמוך, אמנם עם כוונות טובות, ומצהירים על ה"אמת שלהם", שאמנם מנוגדת ל"אמת שלנו", אבל בשם הדמוקרטיה עלינו לקבלה.  והגענו כבר לכזה מצב אבסורדי שמדובר לא רק במושגים מופשטים, דתיים כמו מציאות הקב"ה וקדושת התורה, אלא דברים פשוטים וברורים כמו מוחשיות הסכנה בהימצאותם של הערבים העוינים בקרבנו, והחובה להסיר נוכחות זו בכל דרך אפשרית.  בנפשנו זה!  אתה באמת רוצה ללכת כצאן לטבח ולהקריב את חיי ילדיך ואשתך בשם ה"דמוקרטיה" וה"נאורות"?  הגם אתה התעייפת מלהילחם על הישרדותך, כמו אולמרט?

אמלהההה מה זהההה

מנותק פּז

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
תכנסו ותגיבו
« להגיב #10 ב- : אוקטובר 25, 2007, 20:10:49 »
אמלהההה מה זהההה
מה זה? זאת תגובה רצינית.
מוזר, לא?
אפילו לא הגיוני.

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
תכנסו ותגיבו
« להגיב #11 ב- : אוקטובר 25, 2007, 21:46:45 »
ציטוט
אמלהההה מה זהההה
זה משהו שהסופרמן ההודי היה אומר...  ;)
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק nino

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • יהודים אוהבים את ישוע
תכנסו ותגיבו
« להגיב #12 ב- : אוקטובר 25, 2007, 22:14:40 »
זה משהו שהסופרמן ההודי היה אומר...  ;)

לאההההההההההההה הם טאמבלים ההודים!  ;D :D

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
תכנסו ותגיבו
« להגיב #13 ב- : אוקטובר 25, 2007, 22:56:10 »
אולי לא היקר,
ראשית, הימין האמיתי אינו תומך באופן רשמי בגירוש הערבים, אלא בעידוד הגירתם לכל ארץ שתקבלם, וככל שהזמן עובר והג'יהאד הגלובאלי מחריף, מספר המדינות שמוכנות לקבלם הולך וקטן, וכך גם הולכים וקטנים הסיכויים שנצליח להיפטר מהם בצורה הומאנית ונאורה.  שנית, גם אם מדובר בגירוש, הרי זה בסה"כ השלב השני של חילופי אוכלוסין, כאשר השלב הראשון היה גירוש 800,000 יהודי ארצות ערב ב-1948, ולהזכירך, אותם יהודים לא קיבלו פרוטה של פיצויים, והשאירו מאחוריהם רכוש שערכו הכולל נאמד במאות מליוני דולרים (בהתאמה למט"ח היום).  חילופי אוכלוסין דומים נעשו בעבר, לדוגמא בין היוונים והטורקים ובין ההודים והפקיסטנים, והקהילה העולמית לא פצתה את פיה, מכיוון שהמדינות שיישמו את חילופי האוכלוסין לא התעניינו בדעתה של ה"קהילה העולמית".  שלישית, גם אם היהודים מארצות ערב לא גורשו אלא עזבו מרצונם, ואילו אנחנו נגרש את הערבים, בכל זאת זה מוצדק מכיוון שהם לעולם לא יהיו נאמנים למדינה היהודית, והם בגדר פצצת זמן מתקתקת.  רביעית, זה לעולם לא יקרה כל עוד רוב העם אימץ את הגישה התבוסתנית שלך.  וחמישית, וזה הכי חשוב עבורי ועבור כל יהודי אמוני---אנו מצווים ע"י הקב"ה לגרשם לכל הפחות (והיו ויש הרבה רבנים גדולים כקטנים בדורות האחרונים שסבורים שהערבים הם עמלק, ומצווה להשמידם, ועל כן גירושם יהיה בגדר עבירה על מצוות עשה).  מלים כמו "אמיתי", "מציאותי", "ראלי", "פרגמטי" וכו' חסרות משמעות ואינן עוזרות כלל וכלל להוכיח טענות.  כפי שראשי ממשלה קודמים הבינו ואף הודו בפומבי, ה"מציאות" נקבעת ע"י "מעשים בשטח", ותנאי מקדים למעשים הוא חזון, אמונה ובהירות דעת.
ישר כח.  כשהעניין נוגע לישמעאלים, יש תוצאות לא-רצויות רק כשמפעילים מעט מדי כח, ולמרות שמנקודת מבטך המוגבלת נראה לך שהחרבת חלקים נכבדים מעזה, הפלשתינאים ממשיכים להתרבות ולהתחזק, וזה כאילו שלא עשית כלום (כמובן שזו לא אשמתך אלא אשמת מנהיגינו האומללים).

דוקא_כך, חילך לאורייתא, כל הכבוד, אני מכריז עליך רשמית כחבר המסדר שלי לאלה שנותנים תשובות מוחצות ומקיפות לאנשים מסוג זה, קבל ח"ח  O0 O0 O0
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
תכנסו ותגיבו
« להגיב #14 ב- : אוקטובר 25, 2007, 23:21:11 »
תודה, נץ.  החלטתי להקל עליך את העומס במקצת...  ;)
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
תכנסו ותגיבו
« להגיב #15 ב- : אוקטובר 25, 2007, 23:30:40 »
תודה, נץ.  החלטתי להקל עליך את העומס במקצת...  ;)
מצוין, זו בדיוק המטרה שלי, כל הפורום שלי מטרתו הוא שכמה שיותר אנשים: א.) יקנו דעת בנושאים אלו ב.) ידעו איך להשיב דבר דבור על אופניו, ולא רק קללות ומנטרות שחוקות.
כמה שיותר אנשים כמוך וכמוני שחברים לרעיון ולדוגמה הפוליטית, זו עוצמה שאין לזלזל בה
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
תכנסו ותגיבו
« להגיב #16 ב- : יולי 01, 2011, 09:50:50 »
ברח אחרי 2 תגובות. השמאלנים בימינו בורחים לפני שיש דיון בכלל. ירידת הדורות  :old_grin:

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
תכנסו ותגיבו
« להגיב #17 ב- : יולי 05, 2011, 05:28:37 »
אין השלום נשמר אלא בכוח החרב.
כבר כתב הנביא ירמיהו שמי ש"יתן למכהו לחי" מנת גורלו תהיה "ישבע בחרפה".
פצצות האטום של סוף מלחמת העולם השניה הן דוגמא טובה.
מלחמות דוד שהביאו לשקט שנשמר בימי שלמה, דוגמא טובה.
וערבים ששיקשקו אחרי 67, גם דוגמא טובה.

שוב:
אין השלום נשמר אלא בכוח החרב.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!