0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.
ללכת עם דגלי אש"ף זה חוקי אבל ללכת עם סמל של מפלגה לשעבר בכנסת זה לא ? אני לא שם זין על החוק סורי
אני מתכוון לטייל לי ברחובות מדינת תל אביב עם החולצה הזאת ושמישהוא ינסה להגיד משהוא
הלוואי שיעצרו אותך!
על מה? על זה שהוא לבש חולצה?
לא. על זה שבצדק הסמל של התנועה המתועבת והגזענית הזו הוא מחוץ לחוק.אם מישהו ילך עם צלב קרס (תנועה גזענית ורצחנית אחרת) זה גם לגיטימי?
טמבל!אפילו אני אף פעם לא השוויתי את תנועת הימין האמיתי לנאצים...
אני מחפש בדחוף חולצה \ כמה חולצות כאלה:http://img535.imageshack.us/img535/7578/88003692.pngעדיפות לאותם צבעים כיתוב וסמל.. צהוב שחור בדם אם מישהוא מוכר אני מוכן לקנות בכל סכום רק תשלחו לי הודעה פרטית.. ואפשרי ללכת לקניון להדפיס אחת כזאת? אם כן יש לכם מושג מאיפה אני מביא את הסמל שידפיסו אותו?אני מתכוון ללבוש כאלה ביום יום.. תודה
אחי זה לא בעיה תכנס לגוגל תכתוב תנועת כך תמונות ותמצא מלא תמונות,תוריד לדיסק און קי תלך לחנות הדפסות ותמורת 60 או 70 שח יעשו לך את ההדפס הזה כולל חולצה חדשה כל העניין לוקח אולי 5 דקות בחנות.אבל תכלס אם כל הכבוד האומץ והרצון גם אני לא ממליץ לך ללכת עם חולצה כזאת ברחוב ובמיוחד בתוך תל אביב,אם תעשה זאת בתל אביב אני יכול להבטיח לך שיעצרו אותך וזה לא יהיה לך נעים במילים עדינות.
האמת היא שאפשר לעשות ניסוי מעניין.לקחת 2 אנשים ולתת להם ללבוש 2 חולצות שונות - האחד ילבש חולצה עם סמל חמאס (המקורי), והשני ילבש חולצה עם סמל תנועת כ"ך.מעניין את מי יעצרו ראשון בתל אביב.
כמובן שזה עם החולצה של כ"ך יגיע לכותרות ואני כבר יכול לשמוע את יונית לוי "שיא חדש של גזענות במדינת ישראל" וזה עם החולצה של החמאס "פעיל שלום".אגב חבר'ה תודה על העזרה יצרתי קשר כבר עם מקום של הדפסה והזמנתי כמה.. שיגיע נצלם ונעלה