כתב נושא: הודעת פרידה  (נקרא 15024 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
הודעת פרידה
« להגיב #25 ב- : יוני 14, 2011, 09:47:31 »
בס''ד

הייתי שמח שפאנצר, אוהד הטנק הנאצי, סוף סוף עוזב את הפורום אילו לא הייתי יודע ש"אדם לא שפוי" זה אותו בוגד. הכל שקרים ומשחקים אצל הבוגדים האלה.

לא רק זה: "אדם לא שפוי" ואוהד הטנק הנאצי הם כינויים של פופאי מ"שלום עכשיו".

קונספירציה נחמדה, רק חבל שאין בה דבר וחצי דבר. איך אתה מסביר את זה שאני ופאנצ'ר הגבנו כמעט בו זמנית משתי כתובות IP שונות? אתה מוזמן לשאול את שלמה (האחראי הטכני שלכם) והוא יסביר לך שמבחינה טכנית זה לא הגיוני. אני חוזר ומדגיש: זה המשתמש הראשון שלי פה, מעולם לא הגבתי דרך משתמש אחר. בנוסף, אני לא מכיר באופן אישי את פאנצ'ר ואני לא "פופאי משלום עכשיו".

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
הודעת פרידה
« להגיב #26 ב- : יוני 14, 2011, 14:10:38 »
אבל אתה אדם בזוי מבית חולים מזרע... :)
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
הודעת פרידה
« להגיב #27 ב- : יוני 14, 2011, 19:02:38 »
בס"ד

ביי ביי פאנצר לא נתגעגע  :old_Angry2: תמשיך להעריץ טנקים גרמנים נאצים

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
הודעת פרידה
« להגיב #28 ב- : יוני 14, 2011, 21:33:38 »
דיי בוא נעזוב אותו בשקט הבחור חזר לארץ האבות שלו גרמניה הנאצית.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
הודעת פרידה
« להגיב #29 ב- : יוני 14, 2011, 23:23:35 »
אבל אתה אדם בזוי מבית חולים מזרע... :)

??? ??? ??? ??? ???

טיפש נשאר טיפש.

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
הודעת פרידה
« להגיב #30 ב- : יוני 14, 2011, 23:24:23 »
דיי בוא נעזוב אותו בשקט הבחור חזר לארץ האבות שלו גרמניה הנאצית.

אותך צריך להחזיר לארץ האבות שלך, גזענותסטן.

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
הודעת פרידה
« להגיב #31 ב- : יוני 14, 2011, 23:28:25 »
בס"ד

ביי ביי פאנצר לא נתגעגע  :old_Angry2: תמשיך להעריץ טנקים גרמנים נאצים

עוד סילוף מבית היוצר של "החמין האמיתי". יריב לא העריץ טנקים גרמנים אלא הושפע ממשחק וידיאו בעל שם דומה. הוא ביקש פעם אחר פעם מהמנהלים הסטאליניסטים שישנו לו את הכינוי לשמו האמיתי, יריב, אך הם סרבו. עובדה זו מאוד מעניינת בהתחשב בכך של-"פטריוט" שינו את הכינוי ימים ספורים לאחר שביקש זאת. כנראה שבפורום מתחילים ליישם באופן וירטואלי את האפלייה שתשרור תחת עריצות כהניסטית-יודונאצית. אין ספק שעושים פה איפה ואיפה בצורה הכי מגעילה ובוטה שיש.

הפרצוף האמיתי של התנועה הבלתי חוקית הזו כבר נחשף (כמעט) לחלוטין.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
הודעת פרידה
« להגיב #32 ב- : יוני 15, 2011, 05:11:21 »
קונספירציה נחמדה, רק חבל שאין בה דבר וחצי דבר. איך אתה מסביר את זה שאני ופאנצ'ר הגבנו כמעט בו זמנית משתי כתובות IP שונות? אתה מוזמן לשאול את שלמה (האחראי הטכני שלכם) והוא יסביר לך שמבחינה טכנית זה לא הגיוני. אני חוזר ומדגיש: זה המשתמש הראשון שלי פה, מעולם לא הגבתי דרך משתמש אחר. בנוסף, אני לא מכיר באופן אישי את פאנצ'ר ואני לא "פופאי משלום עכשיו".

בס''ד

א. גולש יחיד כן יכול להגיב כמעט בו זמנית עם שני IPים שונים.

ב. אין צל של ספק שאתה ואוהד הטנק הנאצי אותו בוגד. ואין צל של ספק שאתה גם פופאי מ"שלום עכשיו" שערך מעל מאה סרטונים נגדנו ביוטיוב (תודה על הפירסום, למרות הכוונות המרושעות שלך אתה רק עזרת לנו).

ג. משחק וידיאו שמשתמש בשם של הטנק הנאצי זה משחק וידיאו שמעריץ את הנאצים ושמזלזל בשישה מיליון היהודים שנרצחו בשואה הי''ד. כמובן שזה לא מפריע ליודנרט קפואים כמוך - הרי אתה הדובר של הנאצים של דורנו, הערבים הנאצים שרצחו אלפי יהודים הי''ד ושמבטיחים לרצוח את כולנו.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
הודעת פרידה
« להגיב #33 ב- : יוני 15, 2011, 05:17:06 »
חוששני שהחמצת את כל מטרת השהות שלו (ושלי) כאן. חוץ מזה, ניתן להגיד הרבה דברים בשבחו ואף מספר דברים בגנותו אך טרול הוא לבטח לא. יש הבדל בין אדם שמעביר ביקורת נוקבת, מפורטת ומנומקת שאינך מסכימה איתה לטרול.

רוצה דוגמא לטרולינג? בשמחה:

"די, לכי לבכות לרבי שלך ואולי הוא בסוף יאנוס אותך כמו שכבר קרה בעבר לכל מיני נערות מעורערות שפנו לרב הקהילה. תפסיקי להיות כזו פוסטמה מטומטמת, יש חיים מחוץ למאה שערים"

באמת לא רציתי לכתוב את זה (ואני לא עומד מאחורי הדברים הנוראים האלו) אך אילצת אותי להדגים לך מה זה טרולינג.

בס''ד

הפעם הבאה שתדבר כך עם הצדקת היהודיה הזאת הי''ו, תחסם. עכשיו אתה מקבל אזהרה ושיניתי את הכינוי שלך לכינוי יותר מתאים - אדם לא שפוי.

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
הודעת פרידה
« להגיב #34 ב- : יוני 15, 2011, 11:31:25 »
בס''ד

הפעם הבאה שתדבר כך עם הצדקת היהודיה הזאת הי''ו, תחסם. עכשיו אתה מקבל אזהרה ושיניתי את הכינוי שלך לכינוי יותר מתאים - אדם לא שפוי.

אתה יהודי גלותי וטיפש, ברוך השם ישתבח שמו לעד שאתה עומד למות בגולה, כמו שמגיע לך. כנראה שאתה לא מבין שכל דבריי היו בגדר הדגמה (אפילו סייגתי את עצמי). כל כוונתי הייתה להדגים ל"נערה יהודיה" (שסובלת מפיגור שכלי קל וגזענות מתקדמת) מה זה טרולינג אמיתי. כנראה שאנשים נטולי השכלה כמוך מתקשים בהבנת הנקרא, לא נורא, גם למפגרים יש זכות קיום.

התנועה היודונאצית שלכם לעולם לא תגיע לשום עמדת כוח, לא כל עוד אני חי או אנשים נאורים ושפויים אחרים. אף אחד לא תומך בכם וגם אם תצליחו לגייס קומץ הזויים על מנת לעבור את אחוז החסימה אני, באופן אישי, אדאג להגיש עתירה ולגרום לפסילה של התנועה היודונאצית והבלתי חוקית הזו.

הקונספירציות שלך מגוחכות וכל תכליתן להמעיט בכמות האנשים הנאורים והאיכפתיים במדינה הזו. אתה והחבר הפסיכופת שלך "הגולה בארץ" יותר ממוזמנים להמשיך להיות אכולי קוספירציות. זה נורא מחמיא לי לדעת שאני כל-כך חזק ורב השפעה. יחד עם בן טיפוחייך, היהודי הזול, רון בן ישמעאל, אתם צריכים להישלח לאותו חדר בבית חולים לבריאות הנפש.

למקרה שלא הבנת, גם אני פורש. נמאס לי כבר להתווכח עם חבורה של חולי נפש. הפורום הזה הפך לבית שימוש אינטלקטואלי ואני מאחל לכם שבלכתי תמשיכו ב"מלאכת הקודש" תוך שכנוע המשוכנעים, קריאת "מוות לערבים" והסכמה הדדית על כך שכל פנטזיה חולנית שלכם היא מציאות

אתה מוזמן לחסום אותי כמו שאתה כל כך רוצה, אין לי עניין לחזור לבית הרוחות הזה.

מנותק InvadersMustDie

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
הודעת פרידה
« להגיב #35 ב- : יוני 15, 2011, 12:15:08 »
ביי בוגד מגעיל 2

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הודעת פרידה
« להגיב #36 ב- : יוני 15, 2011, 13:56:59 »
אתה יהודי גלותי וטיפש, ברוך השם ישתבח שמו לעד שאתה עומד למות בגולה, כמו שמגיע לך. כנראה שאתה לא מבין שכל דבריי היו בגדר הדגמה (אפילו סייגתי את עצמי). כל כוונתי הייתה להדגים ל"נערה יהודיה" (שסובלת מפיגור שכלי קל וגזענות מתקדמת) מה זה טרולינג אמיתי. כנראה שאנשים נטולי השכלה כמוך מתקשים בהבנת הנקרא, לא נורא, גם למפגרים יש זכות קיום.

התנועה היודונאצית שלכם לעולם לא תגיע לשום עמדת כוח, לא כל עוד אני חי או אנשים נאורים ושפויים אחרים. אף אחד לא תומך בכם וגם אם תצליחו לגייס קומץ הזויים על מנת לעבור את אחוז החסימה אני, באופן אישי, אדאג להגיש עתירה ולגרום לפסילה של התנועה היודונאצית והבלתי חוקית הזו.

הקונספירציות שלך מגוחכות וכל תכליתן להמעיט בכמות האנשים הנאורים והאיכפתיים במדינה הזו. אתה והחבר הפסיכופת שלך "הגולה בארץ" יותר ממוזמנים להמשיך להיות אכולי קוספירציות. זה נורא מחמיא לי לדעת שאני כל-כך חזק ורב השפעה. יחד עם בן טיפוחייך, היהודי הזול, רון בן ישמעאל, אתם צריכים להישלח לאותו חדר בבית חולים לבריאות הנפש.

למקרה שלא הבנת, גם אני פורש. נמאס לי כבר להתווכח עם חבורה של חולי נפש. הפורום הזה הפך לבית שימוש אינטלקטואלי ואני מאחל לכם שבלכתי תמשיכו ב"מלאכת הקודש" תוך שכנוע המשוכנעים, קריאת "מוות לערבים" והסכמה הדדית על כך שכל פנטזיה חולנית שלכם היא מציאות

רק שינו את הכינוי שלך ואתה בורח עם דמעות בעיניים.
ואל תדאג, הפורום יתקיים גם בלעדיך.

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
הודעת פרידה
« להגיב #37 ב- : יוני 15, 2011, 14:33:24 »

בס"ד

חח אדם שפוי מה קרה נהיית ממש קיצוני פאנט,חבל מדי שאתה הולך להיחסם

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
הודעת פרידה
« להגיב #38 ב- : יוני 15, 2011, 14:59:27 »
רק שינו את הכינוי שלך ואתה בורח עם דמעות בעיניים.
ואל תדאג, הפורום יתקיים גם בלעדיך.

בורח? הצחקתני. המאבק ימשך מחוץ לגבולות הפורום. יש לי די והותר חומר ראיות נגדכם. שינוי הכינוי רק מעיד על כך שאתם סטאליניסטים והגבלת ההרשאות שלי בפורום מראה שאתם אוהבים ליישם את הגרסא היהודונית לחוקי נירנברג. כלומר, להצר את הצעדים של כל מי שלא מוצא חן בעיניכם.

אני מאחל לך שתתחתני ב"ה עם היהודי הזול, רון בן ישמעאל. מי יתן ותשריצו לפחות תריסר ילדים חולי נפש שיחיו על חשבון משלם המסים. בנוסף, אני מקווה שכשתקום מדינה יהודית ב"ה יסדרו לך תפקיד באחד ממחנות ההשמדה שיקימו (יש לי ראיות לכך שאתם מתכנננים שואה נגד הערבים).

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הודעת פרידה
« להגיב #39 ב- : יוני 15, 2011, 18:03:26 »
בורח? הצחקתני. המאבק ימשך מחוץ לגבולות הפורום. יש לי די והותר חומר ראיות נגדכם. שינוי הכינוי רק מעיד על כך שאתם סטאליניסטים והגבלת ההרשאות שלי בפורום מראה שאתם אוהבים ליישם את הגרסא היהודונית לחוקי נירנברג. כלומר, להצר את הצעדים של כל מי שלא מוצא חן בעיניכם.

אני מאחל לך שתתחתני ב"ה עם היהודי הזול, רון בן ישמעאל. מי יתן ותשריצו לפחות תריסר ילדים חולי נפש שיחיו על חשבון משלם המסים. בנוסף, אני מקווה שכשתקום מדינה יהודית ב"ה יסדרו לך תפקיד באחד ממחנות ההשמדה שיקימו (יש לי ראיות לכך שאתם מתכנננים שואה נגד הערבים).

כשאתם נכשלים אתם תמיד עצבניים.
וכמה פעמים עוד נשמע את האיומים האלה בפורום? רוצים להוכיח משהו תוכיחו רק תפסיקו לאיים כל הזמן.
ואגב, הוגבלת כי אתה טרול לא משום סיבה אחרת.
ולמה כל כך כואב לך שאנחנו רוצים בטובת העם היהודי? מספיק שואות סבלנו, היסטוריה צריך ללמוד, וכשלומדים היסטוריה גם עושים הכל כדי שהיא לא תחזור - שלא ניהיה במצב של שואה נוספת.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
הודעת פרידה
« להגיב #40 ב- : יוני 15, 2011, 18:58:17 »

בס''ד

איזה פחדן. אתה כן התכוונת לומר לה מה שאמרת, אבל אתה מנסה להסתתר מאחרי התירוץ העלוב שלך שזו הייתה רק דוגמה לטרולינג. התירוצים העלובים שלך לא מצליחים לרמות אף אחד. כולנו יודעים שבן אדם עם טיפ-טיפה של הגינות לא היה אומר דבר נורא כזה בשום פנים ואופן. אבל אין לך שום הגינות, שום מוסר, שום אנושיות. הרי כולנו גם יודעים שיהודי עם טיפ-טיפה של שפיות לא היה משתמש בשם של הטנק הנאצי ככינוי והתירוץ העלוב שלך גם במקרה הזה לא משכנע אף אחד. אתה פשוט חלאת המין האנושי.

למרות הכוונות המרושעות שלך, עשית לנו טובה ענקית בפורום כשהראת לחברינו איזו חלאות יש בערב רב הבוגדני. לפני כן, יתכן שהיו לנו חברים לא עוד לא הבינו את עומק הרשעות, השנאה העצמית, האנטישמיות והבגידה של יהודונים כמוך ששולטים על התשקורת, מערכת ה"משפט", מערכת ה"חינוך", החברות הגדולות וכל המוסדות העקריים של המדינה.

מנותק רק ליברמן! חילופי שטחים!

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
הודעת פרידה
« להגיב #41 ב- : יוני 16, 2011, 00:14:14 »
זה בסדר, הוא חשב בהתחלה שגם אני פופאי משלום עכשיו, יש לו איזה טראומה ממנו.
קוּם הִתְנַעֵרָה עַם חֵלֵכָה
עַם עֲבָדִים וּמְזֵי רָעָב
אֵש הנְקָמוֹת הַלַּב לִחֵכַה
לִקְרַאת אוֹיַב הִכּוֹן לַקְרָב.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הודעת פרידה
« להגיב #42 ב- : יוני 16, 2011, 00:47:14 »
זה בסדר, הוא חשב בהתחלה שגם אני פופאי משלום עכשיו, יש לו איזה טראומה ממנו.
אני לא יודע מי אתה אבל הכינוי שבחרת הוא לדעתי הכי מעצבן בתולדות הפורום.

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
הודעת פרידה
« להגיב #43 ב- : יוני 19, 2011, 02:29:01 »
אני לא יודע מי אתה אבל הכינוי שבחרת הוא לדעתי הכי מעצבן בתולדות הפורום.
רון בן מיכאל מיודענו היקר, שינה לי את הכינוי, הכינוי המקורי שלו הוא The Proud Arab Jew.
קוּם הִתְנַעֵרָה עַם חֵלֵכָה
עַם עֲבָדִים וּמְזֵי רָעָב
אֵש הנְקָמוֹת הַלַּב לִחֵכַה
לִקְרַאת אוֹיַב הִכּוֹן לַקְרָב.

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
הודעת פרידה
« להגיב #44 ב- : יוני 19, 2011, 07:55:05 »
רון בן מיכאל מיודענו היקר, שינה לי את הכינוי, הכינוי המקורי שלו הוא The Proud Arab Jew.
חח זה עוד יותר גרוע
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק InvadersMustDie

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
הודעת פרידה
« להגיב #45 ב- : יוני 19, 2011, 15:15:21 »
ערבי שמאלני? מפתיע

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
הודעת פרידה
« להגיב #46 ב- : יוני 23, 2011, 01:46:59 »