בס''ד
הפעם הבאה שתדבר כך עם הצדקת היהודיה הזאת הי''ו, תחסם. עכשיו אתה מקבל אזהרה ושיניתי את הכינוי שלך לכינוי יותר מתאים - אדם לא שפוי.
אתה יהודי גלותי וטיפש, ברוך השם ישתבח שמו לעד שאתה עומד למות בגולה, כמו שמגיע לך. כנראה שאתה לא מבין שכל דבריי היו בגדר הדגמה (אפילו סייגתי את עצמי). כל כוונתי הייתה להדגים ל"נערה יהודיה" (שסובלת מפיגור שכלי קל וגזענות מתקדמת) מה זה טרולינג אמיתי. כנראה שאנשים נטולי השכלה כמוך מתקשים בהבנת הנקרא, לא נורא, גם למפגרים יש זכות קיום.
התנועה היודונאצית שלכם לעולם לא תגיע לשום עמדת כוח, לא כל עוד אני חי או אנשים נאורים ושפויים אחרים. אף אחד לא תומך בכם וגם אם תצליחו לגייס קומץ הזויים על מנת לעבור את אחוז החסימה אני, באופן אישי, אדאג להגיש עתירה ולגרום לפסילה של התנועה היודונאצית והבלתי חוקית הזו.
הקונספירציות שלך מגוחכות וכל תכליתן להמעיט בכמות האנשים הנאורים והאיכפתיים במדינה הזו. אתה והחבר הפסיכופת שלך "הגולה בארץ" יותר ממוזמנים להמשיך להיות אכולי קוספירציות. זה נורא מחמיא לי לדעת שאני כל-כך חזק ורב השפעה. יחד עם בן טיפוחייך, היהודי הזול, רון בן ישמעאל, אתם צריכים להישלח לאותו חדר בבית חולים לבריאות הנפש.
למקרה שלא הבנת, גם אני פורש. נמאס לי כבר להתווכח עם חבורה של חולי נפש. הפורום הזה הפך לבית שימוש אינטלקטואלי ואני מאחל לכם שבלכתי תמשיכו ב"מלאכת הקודש" תוך שכנוע המשוכנעים, קריאת "מוות לערבים" והסכמה הדדית על כך שכל פנטזיה חולנית שלכם היא מציאות
אתה מוזמן לחסום אותי כמו שאתה כל כך רוצה, אין לי עניין לחזור לבית הרוחות הזה.