כתב נושא: תנחשו מי השתתפה היום במצעד ה"גאווה" (סטייה)?  (נקרא 8436 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
תנחשו מי השתתפה היום במצעד ה"גאווה" (סטייה)?
« להגיב #1 ב- : יוני 10, 2011, 17:35:15 »
כל הכבוד לציפי ליבני! אף על פי שאני לא ממש מחבב אותך כפוליטיקאית אני מצדיע לך על הצעד הזה. כולי תקווה שהוא נובע ממניעים אידיאולוגיים ולא מרצון לצבור הון פוליטי...

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : יוני 10, 2011, 17:36:48 »
את האמת זה לא מפתיע .
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : יוני 10, 2011, 21:03:30 »
תגידו, סתם מעניין אותי: גם הרב כהנא עצמו היה מתעסק בכל הנושא הזה של מעמד ההומואים בחברה הישראלית ושאר דברים מהסוג הזה?
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #4 ב- : יוני 11, 2011, 22:33:40 »
היו כבר כאלה שכינו את "קדימה" כבית הבושת של הפוליטיקה של הישראלית (איך נגדיר את יו"ר בית הבושת?).
לכן לא מפתיע שיו"ר בית הבושת מגיע לסביבה שבה הוא מרגיש הכי נוח.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק Panzer

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : יוני 12, 2011, 10:14:29 »
כל הכבוד לה שהיא לא נכנעת לחונטה הקלריקלית פנאטית החשוכה.
וטוב שהמצעד הזה מתקיים, על אפם וחמתם של כל הפנאטים. זה שיעור בדמוקרטיה ובאורח חיים שפוי.
"האם לא די בכך שנראה כי גן פרחים הוא יפה מבלי שנצטרך להאמין שיש גם פיות בתוכו?"  -דאגלס אדאמס

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : יוני 12, 2011, 11:06:04 »
כל הכבוד לה שהיא לא נכנעת לחונטה הקלריקלית פנאטית החשוכה.
וטוב שהמצעד הזה מתקיים, על אפם וחמתם של כל הפנאטים. זה שיעור בדמוקרטיה ובאורח חיים שפוי.

בס''ד

שוב מי שמעריך טנקים של גרמניה הנאצית נותן לנו שיעור בדמוקרטיה.

מי שמצדיק את פסילת מו''ר הרב מאיר דוד כהנא זצוק''ל הי''ד מלרוץ לכנסות אך ורק בגלל דעותיו נותן לנו שיעור בדמוקרטיה.

והבוגד השמאלני הזה מדבר על חונטה כשרק 20 משפחות עשירות מתבוללות שולטות על כל מדינת ישראל - על התשקורת, על הבורסה, על החברות הגדולות, על הפוליטיקאים המושחתים (כולל צפורה שפיצר שר''י), על מערכת ה"משפט" הבולשביקית וכו'. 20 המשפחות העשירות הללו לא מהוות חונטה?

איזה צבוע טיפוסי. ואיזה רשע מרושע - בכל נושא, אתה בעד הרשעות. אתה בעד הערבים הנאצים, בעד הבוגדים השמאלניים, בעד התאבדות לאומית, בעד סוטים, בעד טנקים נאצים. אתה חסר מוסר בכל נושא ונושא.

מנותק Panzer

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : יוני 12, 2011, 11:26:37 »
אני בהחלט חושב שההון בישראל מחולק בצורה לא שווה, ויש מעט משפחות עם המון כוח.
אתה כרגיל מסלף ומעוות את דבריי ודעותיי. אני לא בעד 'סוטים', אני בעד זה שאנשים יחיו את חייהם בכבוד ולא יסבלו בגלל שאנשים כמוך חושבים ש'אלוהים אומר שזו סטייה'.
אני בעד מדינת ישראל חזקה ובטוחה בעצמה, ובפעם המיליון - תחליף לי את השם אם הוא כל כך מציק לך. הסברתי כבר מה המשמעות. כל המשפחה שלי הם ניצולי שואה ואתה האחרון שתטיף לי.
בכל נושא, אגב, כי אני באמת תורם למדינה, לבטחונה ולאנשיה. אני לא יושב על הגדר ומפזר שנאה ורעל לכל עבר.
"האם לא די בכך שנראה כי גן פרחים הוא יפה מבלי שנצטרך להאמין שיש גם פיות בתוכו?"  -דאגלס אדאמס

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : יוני 12, 2011, 11:37:33 »
אני בהחלט חושב שההון בישראל מחולק בצורה לא שווה, ויש מעט משפחות עם המון כוח.
אתה כרגיל מסלף ומעוות את דבריי ודעותיי. אני לא בעד 'סוטים', אני בעד זה שאנשים יחיו את חייהם בכבוד ולא יסבלו בגלל שאנשים כמוך חושבים ש'אלוהים אומר שזו סטייה'.
אני בעד מדינת ישראל חזקה ובטוחה בעצמה, ובפעם המיליון - תחליף לי את השם אם הוא כל כך מציק לך. הסברתי כבר מה המשמעות. כל המשפחה שלי הם ניצולי שואה ואתה האחרון שתטיף לי.
בכל נושא, אגב, כי אני באמת תורם למדינה, לבטחונה ולאנשיה. אני לא יושב על הגדר ומפזר שנאה ורעל לכל עבר.

בס''ד

אני לא מסלף שום דבר. אני חושף את העובדות. אתה תומך בכל דבר רע ומרושע.

אני לא אשנה את הכינוי שלך. הכינוי הזה מתאים לך. בחרת בשם של טנק נאצי כי אין לך שמץ של כבוד או מוסר או הגינות. אתה תמיד מלמד זכות על הנאצים של דורנו - הערבים הנאצים - בכל הזדמנות. אם נעשה מה שאתה מציע ח''ו, תהיה עוד שואה.

מנותק Panzer

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : יוני 12, 2011, 11:42:27 »
אז תשאיר אותו. WHATEVER כמו שאומרים בשפה שלך.
אתה שונא כל מי שהוא לא אתה ו-10 החברים שלך ל'תנועה'. ועל כך כנראה שאלוהים משיב לך - בכך שאתה לא יכול לדרוך על אדמת ישראל, בזמן שאני וילדיי נהנים לראות את ירושלים עיה"ק ולטייל בה ברגל.
אני מגן על המדינה בצבא סדיר וכעת במילואים (ויש שם המון בחורים חובשי כיפה שהם לא פנאטיים), התנדבתי בעבר עם נוער במצוקה (כיום לצערי אין לי זמן), אני חי פה, אני עובד פה, אני מגדל ילדים יהודים לתפארת, אני אוהב את הארץ.
אני יודע שקשה לך עם זה, וזה משמח אותי.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : יוני 12, 2011, 12:16:27 »
אז תשאיר אותו. WHATEVER כמו שאומרים בשפה שלך.
אתה שונא כל מי שהוא לא אתה ו-10 החברים שלך ל'תנועה'. ועל כך כנראה שאלוהים משיב לך - בכך שאתה לא יכול לדרוך על אדמת ישראל, בזמן שאני וילדיי נהנים לראות את ירושלים עיה"ק ולטייל בה ברגל.
אני מגן על המדינה בצבא סדיר וכעת במילואים (ויש שם המון בחורים חובשי כיפה שהם לא פנאטיים), התנדבתי בעבר עם נוער במצוקה (כיום לצערי אין לי זמן), אני חי פה, אני עובד פה, אני מגדל ילדים יהודים לתפארת, אני אוהב את הארץ.
אני יודע שקשה לך עם זה, וזה משמח אותי.

בס''ד

אני לא מאמין לך. אתה פשוט חולה נפש.
אין לך זמן? אבל יש לך שעות על גבי שעות להשקיע בפורום הזה.
אתה לא אוהב את הארץ ואתה לא מגן על המדינה. אתה מגן על אוייבי ישראל כל הזמן. בוגדים כמוך מסכנים את המדינה יותר מכל אוייבינו מבחוץ.
אנו לא קונים את כל התעמולה שלך. בוגדי מרץ ו"שלום עכשיו" תמיד טוענים שהם "ציונים נאמנים" כשהם עוזרים לאוייבי ישראל. הכל כזב ותעמולה.
ביום הדין כשתעמוד בפני בורא עולם, נראה אם הייתי צודק.

מנותק Panzer

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #11 ב- : יוני 12, 2011, 12:27:48 »
בס''ד

אני לא מאמין לך. אתה פשוט חולה נפש.
אין לך זמן? אבל יש לך שעות על גבי שעות להשקיע בפורום הזה.
אתה לא אוהב את הארץ ואתה לא מגן על המדינה. אתה מגן על אוייבי ישראל כל הזמן. בוגדים כמוך מסכנים את המדינה יותר מכל אוייבינו מבחוץ.
אנו לא קונים את כל התעמולה שלך. בוגדי מרץ ו"שלום עכשיו" תמיד טוענים שהם "ציונים נאמנים" כשהם עוזרים לאוייבי ישראל. הכל כזב ותעמולה.
ביום הדין כשתעמוד בפני בורא עולם, נראה אם הייתי צודק.

מצחיק שאתה אומר 'חולה נפש'.
אני לא משקיע שעות על גבי שעות, אני עובד עם מחשב ומדי פעם מגיב. (ובסופ"ש בכלל לא)
אני בטח לא ער בשתיים בלילה בשביל לכתוב, כמוך.
לדעתי לא יהיה יום דין ואין בורא עולם, ואם יש אני בספק אם אתה תקבל שם דירוג גבוה ממני. אתה דוגמה לכל מה שרע ביהדות. כבר הסברתי לך למה אתה שונא ישראל.
הכזב והתעמולה זה מה שאתה מפיץ. זו הסיבה שאתה לא רלוונטי. זו הסיבה שאתה זוכה לכל כך מעט צפיות ותשומת לב. וזו הסיבה שאתה בניו יורק ולא בארץ - ואפשר רק לשמוח על כך, ולקוות שזה יישאר המצב תמיד בע"ה. חוצפן.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : יוני 12, 2011, 13:12:47 »
אני לא משקיע שעות על גבי שעות, אני עובד עם מחשב ומדי פעם מגיב. (ובסופ"ש בכלל לא)
לדעתי לא יהיה יום דין ואין בורא עולם, ואם יש אני בספק אם אתה תקבל שם דירוג גבוה ממני. אתה דוגמה לכל מה שרע ביהדות. כבר הסברתי לך למה אתה שונא ישראל.
הכזב והתעמולה זה מה שאתה מפיץ. זו הסיבה שאתה לא רלוונטי. זו הסיבה שאתה זוכה לכל כך מעט צפיות ותשומת לב. וזו הסיבה שאתה בניו יורק ולא בארץ - ואפשר רק לשמוח על כך, ולקוות שזה יישאר המצב תמיד בע"ה. חוצפן.

בס''ד

אם תנועתנו לא רלוונטית, למה אתה מגיב כל כך הרבה? ואתה כן משקיע שעות בפורום.

לגבי הצפיות שיש לנו, אפילו מאמרים בתשקורת השמאלנית מדווחים ש"הרבה ישראלים" צופים בסרטונים שלנו כמו שכתוב במאמר שהיה בעיתון העיר. יש לנו אלפי סרטונים ביוטיוב במאות חשבונות עם מאות אלפי צפיות. ובפליקס יש לנו עוד יותר מזה. יש לנו 12 חשבונות בפליקס, והנה בחשבון אחד 1,376,025 צפיות:
http://www.flix.co.il/tapuz/myPage.asp?id=2706928

מעל 1.3 מיליון צפיות במדינה עם רק 5.5 מיליון יהודים - בכלל לא רע.

במאמר בעיתון העיר ציטטו מפיקי התוכניות הגדולות ביותר בטלוויזיה כשהם אמרו שהם צופים בסרטונים שלי כל בוקר.

אתה שמח שאני לא יכול לעלות לארץ ישראל אבל אתה תומך במחבלי פת''ח ורוצחי יהודים בא''י. אתה באמת יודנרט קאפו ארור.

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #13 ב- : יוני 12, 2011, 13:16:04 »
צריך להחליף לו את הכינוי ל,פאנצר הנאצי"

ולאדם "שפוי"  - אדם בזוי  :)
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק soldierofgod

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #14 ב- : יוני 12, 2011, 13:17:16 »
למה שתקבל שם דירוג גבוה אתה בכלל מכחיש את היום הזה ואת הבורא
עצה שלי תתחיל להאמין שיש בורא ויש יום הדין יותר נכון תתחיל לדעת
מומלץ

מנותק Panzer

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #15 ב- : יוני 12, 2011, 13:19:16 »
אני מגיב הרבה כי הדעות של אנשים פה מעניינות אותי ואני נהנה לדון וגם להתווכח עם אנשים. זה נקרא 'דיון' ו'דמוקרטיה', בדבר הזה שקוראים לו 'אינטרנט'.
אני בספק אם 1.3 מיליון איש מכירים אותך. בינתיים אני רואה רק סרטונים של אלפי צפיות במקרה הטוב.
אני בטוח שאם הם צופים בך זה כי זה מצחיק. גם אני צופה בסרטונים שלך כבר כמה שנים.
אני לא תומך בשום מחבלים וזה קשקוש, אבל תקרא לי יודנרט קאפו.
אתה מבזה את השואה ואת קורבנותיה.

חבל מאוד שיש פה בפורום כל מיני ילדים בני 15 ששומעים את הדברים האלה ומפנימים אותם.

מנותק Panzer

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #16 ב- : יוני 12, 2011, 13:21:28 »
למה שתקבל שם דירוג גבוה אתה בכלל מכחיש את היום הזה ואת הבורא
עצה שלי תתחיל להאמין שיש בורא ויש יום הדין יותר נכון תתחיל לדעת
מומלץ

טוב, אז אני לא אקבל ואלך לגיהינום ביום הדין. אתה מרוצה? אתה חושב שאתה וחבריך תגיעו לגן עדן אחרי מותכם? שמישהו מחכה לך כדי שתמות ותוכל סוף סוף להיות איתו במימד אחר שלא ניתן להוכחה ולא ניתן להפרכה? ושהוא אוהב רק אותך? - תיהנה.

מנותק Panzer

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #17 ב- : יוני 12, 2011, 13:22:39 »
צריך להחליף לו את הכינוי ל,פאנצר הנאצי"

ולאדם "שפוי"  - אדם בזוי  :)

מצידי שיחליף לי את הכינוי לרייכספיהרר הימלר. אני יודע מי אני ושלם עם עצמי, ובטח לא ילד כמוך יגיד לי מי אני. ובטח לא חיים בן פסח.

מנותק Panzer

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #18 ב- : יוני 12, 2011, 13:24:27 »
חחחח עכשיו חיים בן פסח גם ביטל לי את האפשרות לערוך.

מנותק soldierofgod

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #19 ב- : יוני 12, 2011, 13:28:12 »
טוב, אז אני לא אקבל ואלך לגיהינום ביום הדין. אתה מרוצה? אתה חושב שאתה וחבריך תגיעו לגן עדן אחרי מותכם? שמישהו מחכה לך כדי שתמות ותוכל סוף סוף להיות איתו במימד אחר שלא ניתן להוכחה ולא ניתן להפרכה? ושהוא אוהב רק אותך? - תיהנה.
אוהב רק אותי?
אני לא אמרתי דבר כזה
אני אפילו לא אמרתי שהוא אוהב אותי.
« עריכה אחרונה: דצמבר 13, 2012, 01:27:35 על ידי soldierofgod »

מנותק Panzer

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #20 ב- : יוני 12, 2011, 13:31:07 »
אני חי חיים מוסריים והגונים על פי כל קנה מידה. אני לא צריך להאמין ביישות כל יכולה בשביל להיות אדם טוב.

והתכוונתי ב'אותך' ל'יהודים'. אלוהים שבורא 7 מיליארד איש ואז מיד נותן עדיפות ל-13 מיליון מתוכם.

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #21 ב- : יוני 12, 2011, 15:15:29 »
אני חי חיים מוסריים והגונים על פי כל קנה מידה. אני לא צריך להאמין ביישות כל יכולה בשביל להיות אדם טוב.

והתכוונתי ב'אותך' ל'יהודים'. אלוהים שבורא 7 מיליארד איש ואז מיד נותן עדיפות ל-13 מיליון מתוכם.

הקב"ה אוהב גם את הגויים, את אלא שמאמינים בו ולא חוטאים ב"אלים" אחרים.
אנחנו העם הנבחר, כי נבחרנו להיות עם סגולה שדואג להדגים לגויים איך להתנהג(מה שלא קורה היום)- מה שנקרא "אור לגויים". בינתיים אנחנו רק מחשיכים את עצמנו בכך שאנחנו נותנים לגויים להחשיך אותנו ואת עצמם.

מנותק Panzer

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #22 ב- : יוני 12, 2011, 15:20:58 »
אה. הבנתי. מעניין למה הוא לא ברא את כולם יהודים וזהו, זה היה חוסך לו כאב ראש.

מעניין מתי בדיוק היינו אור לגויים.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #23 ב- : יוני 12, 2011, 15:40:53 »

מעניין מתי בדיוק היינו אור לגויים.
כל אדם מערבי שתשאל יגיד לך מעבר לכל ספק שללא היהדות העולם לא היה כמו שהוא היום.

גם המוסר המערבי מבוסס על עשרת הדיברות (ואת זה כל מערבי יגיד לך).

זה מה שנקרא להיות אור לגויים.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #24 ב- : יוני 12, 2011, 15:41:27 »

הקב"ה יכול לברוא כל מה שהוא רק רוצה, אולי תשאל אותו גם למה הוא לא ברא את החיות כבני אדם? או אולי תשאל אותו למה רע לך בחיים, או למה יש אנשים כאלה "פנאטיים" כמו חברי הימין האמיתי.