כתב נושא: אני פשוט לא מצליח להבין את זה  (נקרא 2332 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אני פשוט לא מצליח להבין את זה
« ב- : יוני 02, 2011, 18:20:41 »
כמעט כל בכירי מערכת הביטחון במילואים, ואפילו כאלו שנחשבו נצים בעת שרותם במערכת הביטחון, הופכים להיות שמאלנים רכיכות שהם עוזבים את תפקידם הצבאי.

דוגמאות :

אריק שרון, כולם אמרו "אריק הגבר", "אריק הימני", "רק אריק יודע לטפל בערבים" . . .
בסופו של דבר שרון הפוליטיקאי מגרש יהודים מגוש קטיף . . .

דן חלוץ, כיהן כרמטכ"ל, אמר שכשהוא משליך פצצה אז הוא מרגיש רק "רעד קל בכנף" . . . 
בסופו של דבר יוצא בהצהרות אולטרה שמאלניות על זה שצריכים ואפשר לוותר על הגולן וכו'.

יש עוד הרבה דוגמאות, אבל המקרה האחרון הוא באמת משהו מיוחד . . .

מאיר דגן, האיש שהרים את המוסד רמה אחת למעלה, האיש ש"יש הטוענים" שחיסל את מבחוח, שתקף את הכור בסוריה
בסופו של דבר יוצא בהצהרות כל כך שמאלניות כמו "ישראל צריכה לאמץ את היוזמה הסעודית", ו-"אסור לישראל לתקוף באיראן".

אני לא מבין איך אנשים שכל החיים שלהם ראו מה זה הערבים, הם יודעים טוב מאד שכמעט כל הערבים רוצים להרוג אותנו,
איך הם נהיים כל כך מטומטמים ומצליחים לשקר את עצמם שיהיה פה שלום?
האם יכול להיות שהפוליטיקה מעוותת את השכל שלהם עד כדי כך?

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #1 ב- : יוני 02, 2011, 18:28:11 »
בס"ד
חחחחחחחחחח............
אי אפשר לדעת את הפרטים המדוייקים של מה שקורה מאחורי הקלעים כאן אבל באופן כללי אפשר לומר שכשהעניינים מתחילים להיות קשורים לכסא לכבוד לחנופה לאהדה וכו....
אז פתאום הם מתחילים להראות מי הם באמת וזאת אחת הסיבות שהתשקורת מסתירה אותנו את אנשי הימין האמיתי
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : יוני 02, 2011, 18:29:35 »
אני לא מצדיק את זה ולא בעד זה, אבל אני חושש שהם כנראה נחשפים למידע שאנחנו לא.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : יוני 02, 2011, 20:21:30 »
אני לא מצדיק את זה ולא בעד זה, אבל אני חושש שהם כנראה נחשפים למידע שאנחנו לא.

איזה מידע יכול להצדיק קבלת "היוזמה הסעודית" האנטישמית?
הרי דווקא המידע האמיתי מראה לנו שכמעט כל הערבים לא רוצים אותנו פה . . .

לפי איך שאני מבין אותך, אני מניח שאתה מתכוון לשני מצבים:
1)יש להם מידע חיובי שכל הערבים בעצם אוהבים אותנו, הם רק מחכים שנחתום איתם על שלום, ואז יהיה פה שווייץ. לכן הם הופכים לשמאלנים ודוחפים לשלום.

2) יש להם מידע שלילי מאד שכמעט כל הערבים רוצים להשמיד אותנו, ולכן הם מקבלים רגלים קרות (מפחדים) ורצים לעשות איתם שלום בכל מיני יוזמות אנטישמיות.

לאיזה מבין השתיים התכוונת?

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
« להגיב #4 ב- : יוני 02, 2011, 20:58:32 »
בס"ד

לפי דעתי זה יצר הרע מסוג אחר,הדוגמא הקלאסית ביותר היא הדוגמא על בגין,הוא נחשב ימני מאוד ובסוף שהוא ניהיה מנהיג הוא פתאום התחיל להתרפס ולוותר על הכל והוא הגיע לרמה שהשמאלנים הכי קיצוניים לא הגיעו

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #5 ב- : יוני 02, 2011, 22:23:09 »
לא צריך אוטומטית להקשיב לאנשי מוסד, הם כבר גרמו לנזקים בעבר כמו הסכמי אוסלו שהם תמכו ואפילו לחצו על רבין לעשות וגם טענו שעראפת הוא איש שלום, דובר אמת וכו'. היום גם אחרון השמאלנים יודע שאוסלו היה אסון..

אין הוכחות חותכות וחד משמעיות לכך, אבל במקרה של שרון הכל הצביע על כך שלעקירה מגוש קטיף לא היה שום אינטרס בטחוני, אלא רק אינטרס לחמוק מחקירות.

דן חלוץ? סתם אופורטוניסט ובוגד עוד ממלחמת לבנון ה-2.

אגב, אני לגמרי מבין אותך, לראות אנשים עם רקע ביטחוני אומרים דברים כאלה זה באמת קצת מבלבל. אבל לפי הרבה מההמלצות שלהם עד עכשיו, הם ככל הנראה לא יודעים הרבה יותר מאיתנו..

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : יוני 03, 2011, 13:24:54 »
יש שטיפת מוח שמאלנית בצבא כמו שיש שטיפת מוח שמאלנית בבתי הספר והגנים.
הרבה אנשים שלפני הגיוס שלהם היו ימנים ובעת השירות או אחריו הדעות שלהם עברו יותר לצד השמאלי גם מבלי שירגישו בכך.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : יוני 03, 2011, 13:29:03 »
איזה מידע יכול להצדיק קבלת "היוזמה הסעודית" האנטישמית?
הרי דווקא המידע האמיתי מראה לנו שכמעט כל הערבים לא רוצים אותנו פה . . .

לפי איך שאני מבין אותך, אני מניח שאתה מתכוון לשני מצבים:
1)יש להם מידע חיובי שכל הערבים בעצם אוהבים אותנו, הם רק מחכים שנחתום איתם על שלום, ואז יהיה פה שווייץ. לכן הם הופכים לשמאלנים ודוחפים לשלום.

2) יש להם מידע שלילי מאד שכמעט כל הערבים רוצים להשמיד אותנו, ולכן הם מקבלים רגלים קרות (מפחדים) ורצים לעשות איתם שלום בכל מיני יוזמות אנטישמיות.

לאיזה מבין השתיים התכוונת?

לדעתי זה לאו דווקא קשור לאיך הערבים מרגישים כלפינו, אולי יותר למה יקרה במקרה של מלחמה. אולי הם יודעים דברים שאנחנו לא יודעים. למשל, אם היית יודע שהסיכוי שישראל תספוג נזק בלתי הפיך במלחמה הוא לפחות 40%, או שבמלחמה מלאה עם מדינות ערב יהיו כמה עשרות אלפי הרוגים או כמה מאות אלפי הרוגים בישראל. או שבעצם צה"ל הוא בלוף ואין לו שום יכולת אמיתית להתמודד עם צבאות ערב היום. אין לי מושג מה הם יודעים, אבל אין הסבר אחר לזה שבנאדם שהקדיש את חייו להלחם באויב בשלב מסוים מוכן להתקפל מולו.