עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

תשקורת עוינת

<< < (2/5) > >>

Rafoe:

--- ציטוט של: סוס ים סגול על יוני 10, 2011, 15:39:18 ---מישהוא בכלל דיבר עליהם? זה ברור שכל המציתים שבאו בזמן השריפה עשו את זה במתכוון ויש לענישם בחומרה על כך, אני דיברתי על הנער הערבי שבסך הכל עישן נרגילה והיא נפלה לו או משהוא כזה, טעות שיכולה לקרות לכל אחד. רק בגלל שהוא ערבי אז ישר החשיבה הגזענית של חברי הפורום כאן חושבים שהוא עשה זאת במזיד.

--- סוף ציטוט ---
הלו, תתעורר.

הצתות היו הרבה לפני השריפה בכרמל, ויהיו גם בעתיד (פשוט השריפה ההיא קיבלה כותרות בגלל מימדיה).

אני יודע שלמי שסבל משטיפת מוח כל חייו קשה להיגמל חהסם השמאלני, אבל העובדות מדברות בעד עצמם.

ודרך אגב - התקשורת תקפה את אלי ישי רק משום סיבה אחת: כוונתו לשלוח מכאן מאות משפחות זרות השוהות שלא כחוק (זו הסיבה היחידה).

InvadersMustDie:
חחח יש פה שמאלני חדש?

בדואי חובב מעשי סדום:

--- ציטוט של: InvadersMustDie על יוני 10, 2011, 23:40:10 ---חחח יש פה שמאלני חדש?

--- סוף ציטוט ---
לא שמאלני אבל גם לא אוהב במיוחד את רוב התגובות שאני רואה פה וזכותי להביע את דעתי עליהם.

אדם לא שפוי:

--- ציטוט של: InvadersMustDie על יוני 10, 2011, 23:40:10 ---חחח יש פה שמאלני חדש?

--- סוף ציטוט ---

יש פה מעט מאוד שמאלנים אמיתיים. הרוב זה ימין מתון ושפוי ("מזוייף" כהגדרתכם).

Rafoe:

--- ציטוט של: אדם שפוי על יוני 13, 2011, 11:47:07 ---יש פה מעט מאוד שמאלנים אמיתיים. הרוב זה ימין מתון ושפוי ("מזוייף" כהגדרתכם).

--- סוף ציטוט ---
אתה מתכוון ליברמניזם פאשיסטי.
צריך לשים דברים על דיוקם.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה