עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
תשקורת עוינת
אדם לא שפוי:
--- ציטוט של: Rafoe על יוני 13, 2011, 22:30:19 ---נכון.
אריה אלדד הוא נציגה של מפלגת "התקווה" בתוך "האיחוד הלאומי".
--- סוף ציטוט ---
וזו בדיוק הבעיה, הם לא ישות נפרדת אלא חלק מאיחוד של כמה וכמה מפלגות אחרות שאני לא ממש מסכים איתן. את אריה אלדד אני מעריך כבן אדם אבל לא מסכים איתו לחלוטין.
אגב, למה יש פה אנשים שקוראים להם "האיחוד היהודוני" וטוענים שגם הם, רחמנא ליצלן, ממלכתיים?
Rafoe:
--- ציטוט של: אדם שפוי על יוני 14, 2011, 09:52:57 ---וזו בדיוק הבעיה, הם לא ישות נפרדת אלא חלק מאיחוד של כמה וכמה מפלגות אחרות שאני לא ממש מסכים איתן. את אריה אלדד אני מעריך כבן אדם אבל לא מסכים איתו לחלוטין.
--- סוף ציטוט ---
זה בדיוק העניין.
עצם היותה של מפלגת התקווה מפלגה חילונית עדיין שמה אותה באותה סירה עם המתנחלים (שבנושא ארץ ישראל אין להם שום מחלוקת).
אריה אלדד מבין שבפיצול הוא ושאר חבריו לא ישיגו שום דבר, ולכן הם התאחדו.
אני מניח שאם הנושא הבוער לא היה הנושא של שלמות הארץ, אלא על אופי המדינה, אז הם היו מתמודדים בנפרד (משום ששאר חברי האיחוד הם דתיים).
זה רק מוכיח לך שבנושא שלמות הארץ אין הבדל בין חילוני לדתי (גם החילוני מאמין בזכותנו על הארץ).
--- ציטוט של: אדם שפוי על יוני 14, 2011, 09:52:57 ---אגב, למה יש פה אנשים שקוראים להם "האיחוד היהודוני" וטוענים שגם הם, רחמנא ליצלן, ממלכתיים?
--- סוף ציטוט ---
כי גם באיחוד הלאומי היו אמירות שקוראות לא לאלימות נגד צה"ל והמשטרה (כלומר - לא להתנגד כשבאים לגרשם מבתיהם).
m4a1:
rafoe, בקשר לטענה שרוב העם ימני ותומך בטרנספר, איך תסביר את זה שמפלגת תקווה שהיא חילונית לכל דבר אך ימנית לכל דבר הייתה צריכה להכנס לאיחוד הלאומי? איפה כל המצביעים הפוטנציאליים שלה?
Rafoe:
--- ציטוט של: m4a1 על יוני 14, 2011, 22:34:44 ---rafoe, בקשר לטענה שרוב העם ימני ותומך בטרנספר, איך תסביר את זה שמפלגת תקווה שהיא חילונית לכל דבר אך ימנית לכל דבר הייתה צריכה להכנס לאיחוד הלאומי? איפה כל המצביעים הפוטנציאליים שלה?
--- סוף ציטוט ---
מפלגת "התקווה" היא מפלגה חדשה יחסית (הוקמה לפני קצת יותר משנתיים).
היא הוקמה לאחר שראשיה הנוכחיים הבינו שרוב החילוניים הם לא שמאלניים ולכן הפוטנציאל הוא עצום (בעצם אפשר להגיד שהמצע שלה פונה בעיקר לבוחרי הליכוד המאוכזבים).
מטבע הדברים, בגלל שזו תנועה חדשה ייקח להם זמן לסחוף אחריהם ציבור גדול.
לפי דעתי, "התקווה" נמצאת באיחוד הלאומי אך ורק משום שכרגע יש להם מטרה משותפת - שמירה על ארץ ישראל.
אביר הקרנפים:
מישהו פה קשקש על איזה גור ערבים טפש ש"במקרה נפלה לו הנרגילה"?
מי שבמקרה נופלת לו הנרגילה, שם לב אם מתפתחת אש. וכבר אמרו שמספיק טפש אחד בשביל לשרוף יער שלם. נפלה לו הנרגילה.. איזה תירוץ קלוש...
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה