במדינה יהודית אמיתית היו זורקים אותך לכלא. אסור לבוא במגע עם האויב הערבי המוסלמי הנאצי יש"ו שר"י!
ועכשיו ברצינות: יש ערבים אמידים ועשירים בדיוק כמו שיש יהודים אמידים ועשירים. בסך הכל המצב הכלכלי של הערבים בישראל לא מזהיר וזה נובע מכל מיני גורמים: אפליה, רמת השכלה נמוכה, מספר ילדים גדול ועוד. להגיד שאין ערבים עניים ואין ערבים שסובלים זה שקר, יש המון כאלו והאחוז שלהם גדול מאחוז היהודים. אתה מסלף, משקר ומבצע תעמולה זדונית. זה קצת מזכיר לי את גרמניה הנאצית שם היטלר טען שהארים סובלים בשעה שהיהודים נהנים.
שוב אני חוזר (כי מישהו כאן סובל מליקוי למידה) - נפגשתי עם מי שנפגשתי במסגרת עבודה (וממש לא מרצוני האישי).
ועכשיו ברצינות - אני מבטיח לך שאם אני לא הייתי משלם מסים וביטוח לאומי, ומהצד השני מקבל קצבאות ביטוח לאומי על כל ילד, גם אני הייתי חי טוב (אפילו עם משכורת מינימום).
שים לב - היאהוד הפראייר משלם ביטוח לאומי ומס הכנסה, וכדי לרכוש בית הוא משעבד את עצמו ל-30 שנה לבנק, ואז נשאר לו כסף לקנות טרנטה משומשת (במקרה הטוב).
ישנם יאהודים שמשעבדים עצמם גם לחברות מימון כדי לקנות רכב חדש (כאילו שלא חסר השיעבוד לבנק).
לעומת זאת - לערבי אין הוצאות מיוחדות (ביטוח לאומי ומס הכנסה), הוא עובד ברוב המקרים בשחור (גם כשיש לו קבלות) ואני עד לכך, הוא לא משעבד את עצמו לבנק (משכנתא) כי הוא בונה את טירתו בניגוד לחוק (ואוי ואבוי ליאהוד שרק יעיז לחשוב על הריסת ביתו), וכמובן שיישאר לו מזומנים כדי לייבא את המרצדס החדשה מגרמניה (אם כבר הזכרת את גרמניה הנאצית).
ישנם ערבים חכמים במיוחד שעובדים במשרות חלקיות מסודרות כדי לא לעבוד בשחור, אך עובדים ביתר הזמן בעבודות ללא תלושי משכורת והכסף נכנס לכיס ללא ניכויים (וכך יש כסף כדי לחיות טוב).
יכול להיות שכואב לך הלב לראות ערבים שמצליחים להתפרנס יפה וביושר?
אני חושב שהסברתי לך כבר איך הם מתפרנסים יפה (בזה אין ספק) וב"יושר".