שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

ערבי בבית"ר?

<< < (9/10) > >>

Rafoe:

--- ציטוט של: the patriot על מאי 29, 2011, 18:37:39 ---אני רואה שרון השתפר בסקרים.

עכשיו כל הנוצרים נאצים. מאוד הגיוני.

הידד רון! אתה ההנהגה העתידית של הימין האמיתי!

(ואם זה באמת יהיה ככה, אני מציע לכולכם לברוח במהירות)

--- סוף ציטוט ---
אולי לא כל הנוצרים נאצים, אבל הנצרות רצחה הכי הרבה יהודים בהסטוריה.

שאלת פעם את עצמך מדוע הגרמנים (נוצרים) בחרו בהיטלר?
שאלת פעם את עצמך מדוע הוותיקן הסכים (בשתיקה) לשואה?
שאלת פעם את עצמך מדוע לאחר המלחמה הוותיקן סייע לבכירים נאצים להימלט לדרום אמריקה?
שאלת את עצמך מדוע הוותיקן (באופן מסורתי) נגד מדינת ישראל כשמדובר ב"כיבוש"?
שאלת את עצמך מדוע מצד אחד הם תומכים בנו (פוליטית) ומצד שני מממנים את המסיון בארץ? (הם פועלים כדי להפוך את הכנסייה שלהם בארץ לחלק מהממסד)

איך 70 שנה אחרי השואה עדיין יש יהודים שמאמינים שהנצרות היא לא אוייב? (את זה אני לעולם לא אבין)

soldierofgod:

--- ציטוט של: Rafoe על מאי 29, 2011, 18:43:09 ---אולי לא כל הנוצרים נאצים, אבל הנצרות רצחה הכי הרבה יהודים בהסטוריה.

שאלת פעם את עצמך מדוע הגרמנים (נוצרים) בחרו בהיטלר?
שאלת פעם את עצמך מדוע הוותיקן הסכים (בשתיקה) לשואה?
שאלת פעם את עצמך מדוע לאחר המלחמה הוותיקן סייע לבכירים נאצים להימלט לדרום אמריקה?
שאלת את עצמך מדוע הוותיקן (באופן מסורתי) נגד מדינת ישראל כשמדובר ב"כיבוש"?
שאלת את עצמך מדוע מצד אחד הם תומכים בנו (פוליטית) ומצד שני מממנים את המסיון בארץ? (הם פועלים כדי להפוך את הכנסייה שלהם בארץ לחלק מהממסד)

איך 70 שנה אחרי השואה עדיין יש יהודים שמאמינים שהנצרות היא לא אוייב? (את זה אני לעולם לא אבין)

--- סוף ציטוט ---
האמת היא שאמור להיות לנוצרים אינטרס שהיהודים יקימו את בית המקדש ותהיה פה ריבונות יהודית,משום שאז אמור לחזור ישו ראיתי את זה בערוץ היסטוריה.
אגב גם ראיתי באותה התוכנית שמי שיקים את בית המקדש ליהודים יהיה אנטיכריסט והוא יהיה חלק מהצבא של השטן.
למי שעוד משוכנע שהנצרות היא ידידותית ליהודים.

Rafoe:

--- ציטוט של: the patriot על מאי 29, 2011, 19:12:01 ---הוותיקן זה לא כל הנצרות להזכירך.

יש 2.1 מיליארד נוצרים.

תסכים איתי שלא כולם אויב.

יש לי קרובת משפחה נוצרייה והיא לא אויב לפי מה שאני יודע

--- סוף ציטוט ---
לא כל נוצרי באשר הוא הוא אוייב, אבל עצם היותו נוצרי מחייבת אותי (בתור יהודי) לחשוד בו.

הנצרות מחולקת לכמה וכמה זרמים, והמשותף לכולם הוא דבר אחד: עצם קיומו של עם יהודי הוא הפרכת הדת שלהם.
כלומר: כל עוד אנחנו קיימים כיהודים, אנחנו מוכיחים כל יום שהדת שלהם מופרכת מהיסוד (כי הדת שלהם בעצם אומרת שהיהודים דחו את יש"ו ולכן על היהודים נגזר להיות נרדפים בגולה לנצח).
עצם קיומו של עם ישראל בארץ ישראל היא כבר שלב שמעבר להפרכה - היא קריאת תיגר על התאולוגיה הנוצרית (שאומרת שלעולם היהודים לא יחזרו לארץ ישראל).
וכל זאת למי שתהה למה הוותיקן כל כך תומך ב-2 מדינות ל-2 עמים.

זה שהנוצרים לא אומרים בגלוי את מה שהם חושבים לא הופכת אותם לידיד (גם חלק מהערבים אומרים שהם בעד שלום).

קרא קצת על ההסטוריה - מהביזנטים והצלבנים בעת העתיקה, על עלילות הדם והפרעות בימי הביניים, ועד לשואה לפני בסה"כ 70 שנה.

אדם לא שפוי:

--- ציטוט של: רון בן מיכאל על מאי 29, 2011, 14:44:02 ---האסלאם הוא נאצי - מדוע הנצרות שרצחה פי כמה יותר יהודים ממנו לא?

--- סוף ציטוט ---

מי לא נאצי מבחינתך?

אדם לא שפוי:

--- ציטוט של: the patriot על מאי 29, 2011, 18:37:39 ---אני רואה שרון השתפר בסקרים.

עכשיו כל הנוצרים נאצים. מאוד הגיוני.

הידד רון! אתה ההנהגה העתידית של הימין האמיתי!

(ואם זה באמת יהיה ככה, אני מציע לכולכם לברוח במהירות)

--- סוף ציטוט ---

הימין האמיתי לא יגיע בחיים לעמדת כוח, זה לא באמת משנה מי יעמוד בראשו. רון בן ישמעאל הוא גיבור רק מאחורי מסך מחשב.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה