שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

ערבי בבית"ר?

<< < (4/10) > >>

Rafoe:

--- ציטוט של: Panzer על מאי 29, 2011, 14:12:24 ---אין להם. וכמו שאמרתי - זה לא רק על להחתים שחקן כזה או אחר. זה בראש ובראשונה על קהל האוהדים כמו שאתה אומר.

ולא דיברתי על נבחרת ישראל - שבכל דור יש בה כמה שחקנים ערבים וזה מעולה כי הם חיים בישראל - אלא על המדינה, שצריכה להקיא מקרבה ברברים פאשיסטיים ואלימים במסווה של אוהדים.

--- סוף ציטוט ---
עדיין לא קראתי התייחסות שלך לגבי העובדה שחבר כנסת מטעם השמאל ניהל את הפועל ת"א בעודו מכהן בכנסת (זה לא פסול בעיניך?).

לי לא זכור מקרה שאת בית"ר ניהל חבר כנסת מכהן (ואחר כך יש לשמאל את החוצפה להאשים את בית"ר בעירוב של פוליטיקה וספורט).

Panzer:
זה לא בסדר מבחינה אתית, עקרונית. (למרות שבאיטליה הבעלים של מילאן הוא ראש ממשלה למשל)
אבל בכל אופן זה לא כל כך קשור. בהפועל לא היה צריך לערב ח"כ, ובמקביל ההתאחדות מפחדת מהביריונים החוצפנים של בית"ר ומתנהגת איתם ביד רכה במקום ביד ברזל.

Rafoe:

--- ציטוט של: Panzer על מאי 29, 2011, 14:19:01 ---זה לא בסדר מבחינה אתית, עקרונית. (למרות שבאיטליה הבעלים של מילאן הוא ראש ממשלה למשל)


--- סוף ציטוט ---
לשמאל יש מוסר כפול - כשמדובר בבית"ר זה עירוב פסול של ספורט ופוליטיקה, אך כשמדובר בהפועל זה עזרה מאוהד שרוף (ומה עם "מרכז פרס לשלום"? - זה לא עירוב ספורט עם פוליטיקה?).


--- ציטוט של: Panzer על מאי 29, 2011, 14:19:01 ---ובמקביל ההתאחדות מפחדת מהביריונים החוצפנים של בית"ר ומתנהגת איתם ביד רכה במקום ביד ברזל.

--- סוף ציטוט ---
אני מניח שאתה מתכוון לעבירות אלימות של אוהדי בית"ר, ואם אכן כך אז אין שום קשר לעונשים שהמועדון מקבל על עבירות כאלה , לבין הנושא של שחקן ערבי בבית"ר.
מה ציפית? - שכעונש על קריאות נגד הערבים, ההתאחדות תחייב את המועדון להחתים שחקן ערבי? (יש לך מושג כמה מטומטם זה נשמע?)

ולפי ההגיון שלך, מה צריך להיות העונש של אוהדי הפועל ששרים "שימו את ירושלים בירדן"? (אולי נחייב אותם לקיים כמה משחקי בית בטדי?)

El Blanco:

--- ציטוט של: InvadersMustDie על מאי 29, 2011, 13:14:45 ---למה כתוב בסקר שהדת הנוצרית היא נאצית?
אתם במשתמשים במילה "נאצי" יותר מדי פה וזה רק פוגע בימין האמיתי.

--- סוף ציטוט ---

האסלאם הוא נאצי - מדוע הנצרות שרצחה פי כמה יותר יהודים ממנו לא?

InvadersMustDie:

--- ציטוט של: Rafoe על מאי 29, 2011, 13:29:55 ---פשוט מאד - הנאצים היו גרמנים, והגרמנים שבחרו בהיטלר היו נוצרים (מהזרם הלותרני), וגם הכנסייה די תמכה ברעיונותיו של היטלר (לגבי היהודים).

--- סוף ציטוט ---
אתה רואה מה אתה כותב? הנוצרים הם לא האויבים שלנו אז אל תנסה להפוך אותם לאויבים שלנו.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה