אתה מודע לזה שחלק מחברי התנועה שלך רואים בציונות אויב ומגדירים עצמם כאנטי-ציונים מובהקים?
תדייק - אנטי "ציוניים" ולא אנטי ציון (ארץ ישראל).
ציונות מבחינת השמאל הוא מונח ריק מתוכן במקרה הטוב, ובמקרה הרע אומר שמדינת ישראל צריכה להיות מדינה רב לאומית.
אני, לעומת זאת, ציוני בנפשי ובמידה רבה רואה עצמי כפטריוט של ממש: שירתתי שירות צבאי משמעותי, אני משלם סכומי כסף נכבדים כמס למדינה ובכל מקום בעולם שבו אני נמצא מדבר בשבחה אך לא חושש להציג את פגמיה.
עצם היותך "ציוני" מסביר את שנאתך ליהדות (שהיא הקשר היחידי שלנו לארץ הזאת).
ובכלל - במה אתה שונה מרוב מוחץ של חברי הפורום הזה ששירתו בצבא (חלקם אף בתור לוחמים), עובדים, וגם משלמים מיסים (שהולכים בסופו של דבר לרווחתו של הערבי)?
אני מאמין בפתרון של שתי מדינות לשני עמים מתוך אהבת המדינה ומתוך רצון לשמור על רוב יהודי לדורות. אני מציע מדינה פלסטינית מפורזת (כלומר, ללא צבא) שתפוקח על ידי האו"ם ובגבולה המזרחי ישבו כוחות צה"ל. אני תומך בסיפוח של כל גושי ההתיישבות ביהודה ושומרון תוך נסיגה משטחים שהם מאה אחוז ערבים כמו טייבה, אום-אל-פאחם, ברטעה וטייבה שנמצאים ממש על הקו הירוק. הפתרון שאני מציע (בניגוד לכם) הוא ריאלי ונובע מהרצון לשמור על רוב יהודי בארצנו.
2 מדינות ל-2 עמים?
בוא נבדוק: ישנם כרגע 22 מדינות לעם אחד (הערבי), ומדינה אחת (בקושי) לעם ישראל. איפה הצדק פה?
למה עם שיש לו כבר 22 מדינות צריך לקבל פרס על פלישתו למדינה אחרת?