כתב נושא: סקר עצום בארה''ב: 89% מתנגדים למדינה "פלסטינית" ונסיגה ישראלית  (נקרא 2094 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

חדשות רעות ל"אדם שפוי" ו"פאנצר" ועוד בוגדים בפורום שלנו: הגויים חושבים שאתם משוגעים. כמעט 200,000 גויים הצביעו בסקר של רשת פוקס ו89% אומרים לישראל ל-א ליצור מדינה "פלסטינית" ול-א לסגת. דרך אגב, גם גולשים בפורום הזה מהימין המזוייף כתבו שהם מוכנים לקבל מדינה "פלסטינית" בלב ליבה של ארץ הקודש. איי איזה עם דפוק יש לנו! אילו היינו אנו בשלטון כל הגויים האלה היו מכבדים ומעריכים את ישראל שוב.

http://www.foxnews.com/opinion/2011/05/19/israel-pull-67-borders-create-palestinian-state
« עריכה אחרונה: מאי 20, 2011, 17:49:00 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
הסקר הזה רחוק מלהיות מדגם מייצג. FOX זה ערוץ שמרני ובעל קו ימני מובהק, לכן התוצאות בסקרים כאלו משקפות אך ורק את דעתם של גולשי FOX שהצביעו בסקר ולא את דעת הקהל האמריקאית. אסור להסתמך על סקר מ-FOX (שמוטה באופן מסורתי ימינה) כשם שאסור להסתמך על סקר של ה-BBC (שמוטה לרוב שמאלה).

אתה לא תראה ימנים מתונים ובטח שלא שמאלנים גולשים ב-FOX ולכן דעתם אינה נשמעת. זה בערך כמו שיעשו סקר בערוץ 7 ותגיד שהתוצאה שם מייצגת את דעת הקהל הישראלית (היא לא, רק הימין גולש שם).

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
הסקר הזה רחוק מלהיות מדגם מייצג. FOX זה ערוץ שמרני ובעל קו ימני מובהק, לכן התוצאות בסקרים כאלו משקפות אך ורק את דעתם של גולשי FOX שהצביעו בסקר ולא את דעת הקהל האמריקאית. אסור להסתמך על סקר מ-FOX (שמוטה באופן מסורתי ימינה) כשם שאסור להסתמך על סקר של ה-BBC (שמוטה לרוב שמאלה).

אתה לא תראה ימנים מתונים ובטח שלא שמאלנים גולשים ב-FOX ולכן דעתם אינה נשמעת. זה בערך כמו שיעשו סקר בערוץ 7 ותגיד שהתוצאה שם מייצגת את דעת הקהל הישראלית (היא לא, רק הימין גולש שם).

בס''ד

200,000 גויים בארה''ב יותר "ציוניים" מהיהודונים בארץ ישראל. זה לא משנה אם הם ימניים או שמאלניים - הם גויים והם יותר ציוניים מהבוגדים האנטיציוניים כמוך. אתה לא מתבייש שמאות אלפי גויים בסקר הזה חושבים שאתה מטורף שרוצה התאבדות לאומית?

אגב הגויים האלה יתמכו בממשלת הימין האמיתי כשיום יבוא והעם שלנו יתעורר סוף סוף. עכשיו הם מזלזלים ביהודים כי הם רואים התרפסות ופחדנות. אבל אם נהיה אנו בשלטון, הם יהיו תומכים מתלהבים של ישראל.

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בס''ד

200,000 גויים בארה''ב יותר "ציוניים" מהיהודונים בארץ ישראל. זה לא משנה אם הם ימניים או שמאלניים - הם גויים והם יותר ציוניים מהבוגדים האנטיציוניים כמוך. אתה לא מתבייש שמאות אלפי גויים בסקר הזה חושבים שאתה מטורף שרוצה התאבדות לאומית?

אגב הגויים האלה יתמכו בממשלת הימין האמיתי כשיום יבוא והעם שלנו יתעורר סוף סוף. עכשיו הם מזלזלים ביהודים כי הם רואים התרפסות ופחדנות. אבל אם נהיה אנו בשלטון, הם יהיו תומכים מתלהבים של ישראל.

אתה מודע לזה שחלק מחברי התנועה שלך רואים בציונות אויב ומגדירים עצמם כאנטי-ציונים מובהקים? אני, לעומת זאת, ציוני בנפשי ובמידה רבה רואה עצמי כפטריוט של ממש: שירתתי שירות צבאי משמעותי, אני משלם סכומי כסף נכבדים כמס למדינה ובכל מקום בעולם שבו אני נמצא מדבר בשבחה אך לא חושש להציג את פגמיה. אני מאמין בפתרון של שתי מדינות לשני עמים מתוך אהבת המדינה ומתוך רצון לשמור על רוב יהודי לדורות. אני מציע מדינה פלסטינית מפורזת (כלומר, ללא צבא) שתפוקח על ידי האו"ם ובגבולה המזרחי ישבו כוחות צה"ל. אני תומך בסיפוח של כל גושי ההתיישבות ביהודה ושומרון תוך נסיגה משטחים שהם מאה אחוז ערבים כמו טייבה, אום-אל-פאחם, ברטעה וטייבה שנמצאים ממש על הקו הירוק. הפתרון שאני מציע (בניגוד לכם) הוא ריאלי ונובע מהרצון לשמור על רוב יהודי בארצנו.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אתה מודע לזה שחלק מחברי התנועה שלך רואים בציונות אויב ומגדירים עצמם כאנטי-ציונים מובהקים? אני, לעומת זאת, ציוני בנפשי ובמידה רבה רואה עצמי כפטריוט של ממש: שירתתי שירות צבאי משמעותי, אני משלם סכומי כסף נכבדים כמס למדינה ובכל מקום בעולם שבו אני נמצא מדבר בשבחה אך לא חושש להציג את פגמיה. אני מאמין בפתרון של שתי מדינות לשני עמים מתוך אהבת המדינה ומתוך רצון לשמור על רוב יהודי לדורות. אני מציע מדינה פלסטינית מפורזת (כלומר, ללא צבא) שתפוקח על ידי האו"ם ובגבולה המזרחי ישבו כוחות צה"ל. אני תומך בסיפוח של כל גושי ההתיישבות ביהודה ושומרון תוך נסיגה משטחים שהם מאה אחוז ערבים כמו טייבה, אום-אל-פאחם, ברטעה וטייבה שנמצאים ממש על הקו הירוק. הפתרון שאני מציע (בניגוד לכם) הוא ריאלי ונובע מהרצון לשמור על רוב יהודי בארצנו.

בס''ד

א. "גושי התישבות" זה רק 3% עד 5% מיהודה ושומרון. ז''א אתה מציע מסירת לפחות 95% מיהודה ושומרון למרצחים המחבלים הנאצים של פת''ח וחמאס.

ב. פירוש בריחה מלב ליבה של ארצנו שאתה מציע הוא גבולות של רק 10 קילומטרים - ממש התאבדות לאומית. כל בית בישראל יהיה בטווח הירייה של המחבלים הערבים הנאצים שאתה תומך בהם. אפילו אבא אבן השמאלני הקיצוני כינה את הגבולות האלה "גבולות אושוויץ". גולדה מאיר תמיד אמרה שיהודי שמציע נסיגה כזאת חייב להיות "בוגד".

ג. אתה לא בעד רוב יהודי כי אם תהיה מדינה ערבית נאצית ביו''ש, מיליוני ערבים מכל רחבי העולם יציפו לתוך ארץ ישראל והרבה מהם גם יכנסו לישראל הקטנטונת בדרך זאת או אחרת.

ד. אם אין לנו יהודה ושומרון, אם אין לנו חברון, אם אין לנו ירושלים המזרחית - אין לנו מה לחפש בארץ ישראל בכלל. החלום היהודי הוא לחזור לירושלים וחברון, לא לתל אביב. מדינה בלי ערכים יהודיים תתמוטט מהר מאוד. יהודונים כמוך הורסים את הזיקה בין עם ישראל לארץ ישראל.

מנותק ronen1980

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
ברגע שתיפול החלטה,ותוקם מפלגת הימין האמיתי,בזאת אני מוכן לעמוד לצידה בכל מה שידרש
 כי ככה  הדברים צריכים להיות,אי אפשר להמשיך במצב הנוכחי,כהנא צדק! O0

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
אתה מודע לזה שחלק מחברי התנועה שלך רואים בציונות אויב ומגדירים עצמם כאנטי-ציונים מובהקים?
תדייק - אנטי "ציוניים" ולא אנטי ציון (ארץ ישראל).

ציונות מבחינת השמאל הוא מונח ריק מתוכן במקרה הטוב, ובמקרה הרע אומר שמדינת ישראל צריכה להיות מדינה רב לאומית.

אני, לעומת זאת, ציוני בנפשי ובמידה רבה רואה עצמי כפטריוט של ממש: שירתתי שירות צבאי משמעותי, אני משלם סכומי כסף נכבדים כמס למדינה ובכל מקום בעולם שבו אני נמצא מדבר בשבחה אך לא חושש להציג את פגמיה.
עצם היותך "ציוני" מסביר את שנאתך ליהדות (שהיא הקשר היחידי שלנו לארץ הזאת).
ובכלל - במה אתה שונה מרוב מוחץ של חברי הפורום הזה ששירתו בצבא (חלקם אף בתור לוחמים), עובדים, וגם משלמים מיסים (שהולכים בסופו של דבר לרווחתו של הערבי)?

אני מאמין בפתרון של שתי מדינות לשני עמים מתוך אהבת המדינה ומתוך רצון לשמור על רוב יהודי לדורות. אני מציע מדינה פלסטינית מפורזת (כלומר, ללא צבא) שתפוקח על ידי האו"ם ובגבולה המזרחי ישבו כוחות צה"ל. אני תומך בסיפוח של כל גושי ההתיישבות ביהודה ושומרון תוך נסיגה משטחים שהם מאה אחוז ערבים כמו טייבה, אום-אל-פאחם, ברטעה וטייבה שנמצאים ממש על הקו הירוק. הפתרון שאני מציע (בניגוד לכם) הוא ריאלי ונובע מהרצון לשמור על רוב יהודי בארצנו.
2 מדינות ל-2 עמים?

בוא נבדוק: ישנם כרגע 22 מדינות לעם אחד (הערבי), ומדינה אחת (בקושי) לעם ישראל. איפה הצדק פה?
למה עם שיש לו כבר 22 מדינות צריך לקבל פרס על פלישתו למדינה אחרת?
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
בס''ד
זה ידוע שגויים הם בדרך כלל יותר נורמלים מיהודים...
עדן איסקוביץ

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד
זה ידוע שגויים הם בדרך כלל יותר נורמלים מיהודים...

אני חושב שזה בגלל השואה והפוגרומים , היהודים הם עם קצת "מסובב"
הרי אף עם בעולם לא היה עם שנרדף כ"כ הרבה במהלך ההיסטוריה.