סקר

מי לדעתכם מנהיג ישראל הגרוע ביותר בהסטוריה של העם

דוד בן גוריון
1 (14.3%)
לוי אשכול
1 (14.3%)
שמעון פרס
0 (0%)
יצחק רבין
2 (28.6%)
מנחם בגין
1 (14.3%)
אהוד ברק
0 (0%)
אריאל שרון
1 (14.3%)
אחר (פרטו)
1 (14.3%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: המנהיג הגרוע ביותר  (נקרא 3928 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
המנהיג הגרוע ביותר
« ב- : מאי 21, 2011, 23:18:13 »
הצביעו, ונמקו את בחירתכם.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
המנהיג הגרוע ביותר
« להגיב #1 ב- : מאי 21, 2011, 23:24:23 »
כולם אותו וירוס.. בן גוריון, רבין, בגין ושרון הצליחו לרדוף את היהודים הכי הרבה
« עריכה אחרונה: מאי 21, 2011, 23:37:51 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
המנהיג הגרוע ביותר
« להגיב #2 ב- : מאי 21, 2011, 23:30:33 »
כולם אותו וירוס.. בן גוריון, רבין, בגין ושרון הצליחו לגרום להכי הרבה נזק
אכן צודק (הבחירה באמת קשה), אך אם אני צריך לבחור במישהו אני אבחר בלוי אשכול (שבזמנו הייתה הזדמנות גדולה לגרש את הפולש הערבי ולשחרר את הר הבית, ובסופו של דבר הוא לא עשה זאת).

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
המנהיג הגרוע ביותר
« להגיב #3 ב- : מאי 21, 2011, 23:56:15 »
בס''ד
בעיניי בן גוריון היה האדם המתועב, האנטישמי, המרקסיסט הקיצוני ביותר שחי על אדמת ישראל. הוא העריץ את סטאלין, קרא לו ''החבר סטאלין'' ו''שמש העמים''... הוא לא נקף אצבע על מנת לסייע לאחינו המסכנים שנרדפו בזמן מלחמת העולם ה-2 על ידי הקלגסים הגרמנים הנאצים ימח שמם וזכרם, הוא תרם בעקיפין לחיסולם של יהודים רבים וביניהם הלוחמים האמיצים מהאצ''ל והלח''י - הוא הסגיר אותם לידי הבריטים האכזריים שהתעללו בהם והוציאו אותם להורג, הוא כינה את ולדימיר זאב ז'בוטינסקי -''היטלר'', הוא שנא את היהדות, הוא שנא יידיש, הוא שנא חרדים, הוא שנא כל מה שקדוש לליבו של כל יהודי נאמן ומאמין! הוא היה בוגד ארור והוא נשרף כעת באש גהנום על כל מעשי העוולה והרשע שגרם. ימח שמו וזכרו! זו בושה שהוא נשא את שמו של דויד המלך עליו השלום... דויד בן גוריון היה בושה לעם היהודי. בושה וביזיון!
עדן איסקוביץ

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
המנהיג הגרוע ביותר
« להגיב #4 ב- : מאי 22, 2011, 00:02:44 »
הצבעתי לבגין כמנהיג בכי גרוע של ישראל. בהיסטוריה היהודית היו כנראה מנהיגים כושלים ממנו.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
המנהיג הגרוע ביותר
« להגיב #5 ב- : מאי 22, 2011, 00:17:15 »
בס''ד
בעיניי בן גוריון היה האדם המתועב, האנטישמי, המרקסיסט הקיצוני ביותר שחי על אדמת ישראל. הוא העריץ את סטאלין, קרא לו ''החבר סטאלין'' ו''שמש העמים''... הוא לא נקף אצבע על מנת לסייע לאחינו המסכנים שנרדפו בזמן מלחמת העולם ה-2 על ידי הקלגסים הגרמנים הנאצים ימח שמם וזכרם, הוא תרם בעקיפין לחיסולם של יהודים רבים וביניהם הלוחמים האמיצים מהאצ''ל והלח''י - הוא הסגיר אותם לידי הבריטים האכזריים שהתעללו בהם והוציאו אותם להורג, הוא כינה את ולדימיר זאב ז'בוטינסקי -''היטלר'', הוא שנא את היהדות, הוא שנא יידיש, הוא שנא חרדים, הוא שנא כל מה שקדוש לליבו של כל יהודי נאמן ומאמין! הוא היה בוגד ארור והוא נשרף כעת באש גהנום על כל מעשי העוולה והרשע שגרם. ימח שמו וזכרו! זו בושה שהוא נשא את שמו של דויד המלך עליו השלום... דויד בן גוריון היה בושה לעם היהודי. בושה וביזיון!

א: גם אני לא סובל את בן גוריון

ב: גם אני לא סובל יידיש,ואין קשר בין יידיש לשפת הקודש!

ג: כותבים דוד ולא דויד,הדויד זה חלק מהשפה הרפורמית.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
המנהיג הגרוע ביותר
« להגיב #6 ב- : מאי 22, 2011, 00:37:56 »
המנהיג הגרוע ביותר של עם ישראל הוא יצחק שמיר.

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
המנהיג הגרוע ביותר
« להגיב #7 ב- : מאי 22, 2011, 00:38:43 »
כולם אותו וירוס.. בן גוריון, רבין, בגין ושרון הצליחו לרדוף את היהודים הכי הרבה

אם הם וירוס אז אני לא רוצה לדעת למה אתה נחשב...

:dance:

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
המנהיג הגרוע ביותר
« להגיב #8 ב- : מאי 22, 2011, 00:51:16 »
בס''ד
יידיש היא שפת סבי וסבתי, יידיש היא שפה בה דיברו מליוני יהודים באירופה, אנחנו גאים במורשת שלנו, וכיהודי אשכנזי אני רוצה לשמר את התרבות ממנה באתי, כמו שיהודי ספרדי רוצה לשמור על מינהגיו ותרבותו - אך כולנו עם אחד, בשורה התחתונה. חוץ מהבוגדים כמובן.
עדן איסקוביץ

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
המנהיג הגרוע ביותר
« להגיב #9 ב- : מאי 22, 2011, 01:44:07 »
בס''ד
יידיש היא שפת סבי וסבתי, יידיש היא שפה בה דיברו מליוני יהודים באירופה, אנחנו גאים במורשת שלנו, וכיהודי אשכנזי אני רוצה לשמר את התרבות ממנה באתי, כמו שיהודי ספרדי רוצה לשמור על מינהגיו ותרבותו - אך כולנו עם אחד, בשורה התחתונה. חוץ מהבוגדים כמובן.

לא אמרתי לך להפסיק לדבר יידיש רק אמרתי שהשפה הזאת לא קדושה ואני לא אוהב לשמוע אותה כמו שאני לא אוהב לשמוע גרמנית ושפה עוד יותר גרועה שמרתיחה לי את הדם ,צרפתית.

כמו שכתבתי אני גם לא אוהב את בן גוריון אבל לדעתי הוא וחבריו עשו כמה דברים גם טובים כמו למשל לימוד השפה העברית כשפת אם,אם לא כולנו היינו עדיין נמצאים ב-בבל של שפות.

לגביי התרבות שממנה אתה בא ,אני לא מצפה ממך כדור ראשון בארץ שתשתנה כאן,אבל לדעתי כל שמירת המנהגים והתרבויות היא שגויה ולא מקרבת את העם היהודי אלה מרחיקה,אני יכול

להגיד לך שאני דור שני בארץ גם הורי נולדו כאן והדבר היחידי שנשאר מהתרבות ממנה עלו סבי וסבתי הם רק המאכלים וטוב שכך,אני מרגיש ישראלי צבר לכל דבר וכמובן יהודי.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
המנהיג הגרוע ביותר
« להגיב #10 ב- : מאי 22, 2011, 01:45:06 »
המנהיג הגרוע ביותר של עם ישראל הוא יצחק שמיר.

למה הכי גרוע??

הוא היה כל כך מצחיק,גמד עם גבות עבות חחח  :::D

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
המנהיג הגרוע ביותר
« להגיב #11 ב- : מאי 22, 2011, 07:58:05 »
בס''ד
בס"ד

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
המנהיג הגרוע ביותר
« להגיב #12 ב- : מאי 22, 2011, 10:13:54 »
כולם אותו (סליחה על הביטוי) חרא.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
המנהיג הגרוע ביותר
« להגיב #13 ב- : מאי 22, 2011, 13:09:07 »
בס"ד

הרב הזה שקרן חלוטין...ויותר מזה הוא משדל צעירים לעשות סיאנס ולעבור על התורה.

הוא שקרן ורמאי.

בזמנו לפני שהתחלתי להתקרב ליהדות הייתי גם מתעניין במיסטיקה וסיאנסים והייתי עושה אותם עם אנשים מיקצועים בתחום ואני יכול להגיד לכם שהכל בולשיט אחד גדול

אי אפשר להוריד נשמות בסיאנסים זה שקר וכזב!!!!!

ויותר מזה בעבר גם למדתי קבלה שהיא האמת של האמת........ובקבלה מלמדים שהעולם הבא זה עולם רוחני אין בו כולם מהעולם הזה אין חומר ולא דמויות ולא חרה של בית שימוש כמו ש"הרב" הזה טוען.

מנותק Panzer

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
המנהיג הגרוע ביותר
« להגיב #14 ב- : מאי 22, 2011, 13:13:27 »
עדן, התגובה שלך על בן גוריון מצחיקה.

אין ספק שאריק שרון הוא המנהיג הגרוע ביותר. ואחריו שמיר.
"האם לא די בכך שנראה כי גן פרחים הוא יפה מבלי שנצטרך להאמין שיש גם פיות בתוכו?"  -דאגלס אדאמס

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
המנהיג הגרוע ביותר
« להגיב #15 ב- : מאי 22, 2011, 13:17:47 »

הוא שקרן ורמאי.

בזמנו לפני שהתחלתי להתקרב ליהדות הייתי גם מתעניין במיסטיקה וסיאנסים והייתי עושה אותם עם אנשים מיקצועים בתחום ואני יכול להגיד לכם שהכל בולשיט אחד גדול

ויותר מזה בעבר גם למדתי קבלה שהיא האמת של האמת........ובקבלה מלמדים שהעולם הבא זה עולם רוחני אין בו כולם מהעולם הזה אין חומר ולא דמויות ולא חרה של בית שימוש כמו ש"הרב" הזה טוען.

בס"ד

אתה אומר שהרב ניסים יגן הוא רב שקרן? הוא הרב הכי אמין שאני הכרתי יש לו תיעודים לכל דבר שהוא אומר וחוץ מזה יש יותר מדי תיעודים של סיאנסים/e.v.p וכ'ו
ד"א יש כמה עולמות בעולם הבא
גיהנום הוא דבר אחד אבל הוא בכלל מדבר על כף הקלע שזה הרבה יותר חמור
ואתה אומר שאין גיהנום עם צואה וכ'ו?

בבקשה יש לך פה עדות.
« עריכה אחרונה: מאי 22, 2011, 13:36:06 על ידי JewSoldier »

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
המנהיג הגרוע ביותר
« להגיב #16 ב- : מאי 22, 2011, 13:50:24 »
בעולם הקבלה והזוהר העולם הבאה מתואר כעולם רוחני,עולם שאין בו חומר.
חכמי הקבלה מסבירים שכל התיאורים הגשמיים כגון חרא אש או להפך עצים עם ציפורים ונהרות אלה תיאורים נוצרים ונחשבים לעבודה זרה.
יותר מזה הקבלה מסבירה שהגיהנום הוא 2 דברים אחד הוא הרגשת הבושה שהיא ההרגשה הכי קשה בעולם.
והשניה היא שהנשמה חוזרת בגלגול לתקן את כל מה שעשתה בחיים קשים כי זהו בעצם מהות הנשמות לתקן את עצמן.
אני לא מכיר את הרב הזה אבל במידה וזאת האמונה שהוא מפיץ אז הוא שקרן.

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
המנהיג הגרוע ביותר
« להגיב #17 ב- : מאי 22, 2011, 13:53:57 »

הוא שקרן ורמאי.

"הקבלה" שלמדתה היא סתם שקר ,וזיוף . איאפשר ללמוד קבלה אצל אנשים רגילים זה סתם חארטה
בשביל להגיע לדרגה שתוכל ללמוד קבלה צריך להיות קודם כל ירא שמים , בקי בש"ס ופוסקים  וכו'
וגם זה צריך הדרכה מרב מקובל . אני לא מבין איך אנשים נופלים בבפח של ברחוב.
וסיאנס זה דבר שאסור ע"פ התורה זה כישוף
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
המנהיג הגרוע ביותר
« להגיב #18 ב- : מאי 22, 2011, 13:56:54 »
לידיעתך למדתי כ6 שנים אצל רב מקובל ומוכר אצל הקהילה החרדית בבני ברק.

ואם תקרא שוב את הסיאנסים הייתי עושה עוד בתקופה שלא הייתי קרוב ליהדות ולא ידעתי שאסור לעשות.

והרב הזה למשל משדל אותם לעשות סיאנסים למרות שזאת עבירה חמורה,בכל השיחה שלולא שמעתי פעם אחת שהוא אמר שזה אסור.  

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
המנהיג הגרוע ביותר
« להגיב #19 ב- : מאי 22, 2011, 14:03:48 »
מי שלא ראוי ללמוד קבלה ולומד הוא משתגע ונהיה חולה נפש , אני מכיר בן אדם אחד שקרא בספרי קבלה  והרב לופס זצ"ל
נזף בו ואמר לו לא ללמוד בזה  , אחרי שהרב נפטר אותו אחד המשיך ללמוד בספרי הקבלה והשתגע והיום הוא במזרע .
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

מנותק Panzer

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
המנהיג הגרוע ביותר
« להגיב #20 ב- : מאי 22, 2011, 14:07:53 »
משעשע  ;D
"האם לא די בכך שנראה כי גן פרחים הוא יפה מבלי שנצטרך להאמין שיש גם פיות בתוכו?"  -דאגלס אדאמס

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
המנהיג הגרוע ביותר
« להגיב #21 ב- : מאי 22, 2011, 14:18:25 »
מי שלא ראוי ללמוד קבלה ולומד הוא משתגע ונהיה חולה נפש , אני מכיר בן אדם אחד שקרא בספרי קבלה  והרב לופס זצ"ל
נזף בו ואמר לו לא ללמוד בזה  , אחרי שהרב נפטר אותו אחד המשיך ללמוד בספרי הקבלה והשתגע והיום הוא במזרע .

לקרוא לעולם עליון רוחני ולשלול את זה שהוא עשוי מחומר כמו שכתוב בזוהר זה נקרא להיות משוגע?!
אם כך מיהו השפוי???

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
המנהיג הגרוע ביותר
« להגיב #22 ב- : מאי 22, 2011, 14:20:30 »
יכול להיות שלא הבנתה אותי לא קראתי לך משוגע  , הכוונה שיש הרבה רמאים שמלמדים  "קבלה"  וזה לא קבלה אמיתית ...גם מדונה לומדת קבלה..

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
המנהיג הגרוע ביותר
« להגיב #23 ב- : מאי 22, 2011, 14:27:34 »
אני חושב ששרון היה המרושע ביותר. אבל מבחינת נזק שנעשה, נראה לי שבגין ראוי לתואר (למרות שהוא לא היה מרושע).

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
המנהיג הגרוע ביותר
« להגיב #24 ב- : מאי 22, 2011, 18:54:10 »

הוא שקרן ורמאי.

בוס - סיאנס זה לא שטות.
אפשר להוריד נשמות בסיאנס, אך זה איסור חמור מהתורה (בתורה זה נקרא "העלאה באוב").

יותר מכך - מי שמתמיד בסיאנס, סופו שיבואו עליו אסונות.