כתב נושא: כהנא יומי (12/5/11)  (נקרא 11865 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
כהנא יומי (12/5/11)
« להגיב #25 ב- : מאי 16, 2011, 00:41:10 »
בוודאי שמותר להוציא להורג פושעי מלחמה נאציים. זה לא נקרא לרדת לרמה שלהם - כי אין כאן פגיעה בלא מעורבים. רון למשל, במקרה של אייכמן היה מציע להוציא להורג בעינויים אותו, את כל בני משפחתו, את כל העיר שבה הוא גדל ועל הדרך את גרמניה ואת אירופה כולה כנקמה על מעשיי הנאצים (צחוק צחוק, רון ציין במפורש שהוא מקווה שכל אירופה תושמד). בעוד שאני מציע להוציא להורג את המעורבים בלבד. לכן אני שונה מהנאצים, ורון הוא פשוט דגם יהודי של נאצי.

הגרמנים ואירופה כולה הסכימו עם היטלר, הוא לא נבחר סתם. אז אם אתה בעד להרוג את כל המעורבים אתה בעצם בעד להרוג את כל גרמניה(שבחרו בו כי הסכימו איתו שיהודים צריכים להיכחד), וגם אירופה כולה(שידוע שהאירופאים הם אנטישמים) שגם הם הסכימו עם היטלר והסכימו להעביר יהודים רבים למחנות השמדה במדינות שלהם.
הם כולם היו מעורבים בזה, הם חגגו את זה שיהודים רבים נרצחים בעינויים.

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
כהנא יומי (12/5/11)
« להגיב #26 ב- : מאי 16, 2011, 00:54:51 »
הגרמנים ואירופה כולה הסכימו עם היטלר, הוא לא נבחר סתם. אז אם אתה בעד להרוג את כל המעורבים אתה בעצם בעד להרוג את כל גרמניה(שבחרו בו כי הסכימו איתו שיהודים צריכים להיכחד), וגם אירופה כולה(שידוע שהאירופאים הם אנטישמים) שגם הם הסכימו עם היטלר והסכימו להעביר יהודים רבים למחנות השמדה במדינות שלהם.
הם כולם היו מעורבים בזה, הם חגגו את זה שיהודים רבים נרצחים בעינויים.

תשמעי, תפתחי ספר היסטוריה. ונשבע לך שאני מתאפק בכל הכח להשתמש במילים עדינות. לא כל הגרמנים ולא כל אירופה הסכימו עם היטלר. היו כאלה שסיכנו את עצמם ואת משפחתם כדי להציל יהודים. היו כאלה שלא הצביעו להיטלר, לא זכור לי שהוא קיבל 100% מהקולות. היו כאלה שאפילו ניסו להתנקש בו ושילמו על כך בחייהם. תצאי מהפורום הזה ותפתחי ספר פעם בחיים שלך, בחייאת.

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
כהנא יומי (12/5/11)
« להגיב #27 ב- : מאי 16, 2011, 01:01:57 »
תשמעי, תפתחי ספר היסטוריה. ונשבע לך שאני מתאפק בכל הכח להשתמש במילים עדינות. לא כל הגרמנים ולא כל אירופה הסכימו עם היטלר. היו כאלה שסיכנו את עצמם ואת משפחתם כדי להציל יהודים. היו כאלה שלא הצביעו להיטלר, לא זכור לי שהוא קיבל 100% מהקולות. היו כאלה שאפילו ניסו להתנקש בו ושילמו על כך בחייהם. תצאי מהפורום הזה ותפתחי ספר פעם בחיים שלך, בחייאת.

לא אתן לספרים שמאלניים וציוניים להיכנס לי לראש, ולא צריך להיות גאון כדי להבין שהיו כאלה שעזרו ליהודים, השאלה היא אם הם עשו את זה מתוך אהבה או סתם מתוך רחמים וראו ביהודים כמסכנים וחלשים. ואם אתה שואל אותי אני הולכת על האפשרות השנייה, כי למה בעצם שיאהבו אותנו דווקא כשאנחנו חלשים ומסכנים? הרי כשהיטלר איים לרצוח יהודים אף אחד לא עצר אותו לפני.
הרוב היו בעדו, אם לא היו בעדו הוא לא היה נבחר. והיחיד שמנע את השדמת היהודים זה מי שברא אותם. אלה לא היו האמריקאים, ולא הבריטים, ולא אף מדינה ש"אהבה" אותנו ולכן הצילה אותנו.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
כהנא יומי (12/5/11)
« להגיב #28 ב- : מאי 16, 2011, 01:14:00 »
בס''ד
אדם שפוי, אתה ימני?!? תגיד מה אתה צוחק עליי??!? אתה ימני כמו שאני מוסלמי שיעי מאיראן.
עדן איסקוביץ

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
כהנא יומי (12/5/11)
« להגיב #29 ב- : מאי 16, 2011, 07:42:32 »
לא אתן לספרים שמאלניים וציוניים להיכנס לי לראש, ולא צריך להיות גאון כדי להבין שהיו כאלה שעזרו ליהודים, השאלה היא אם הם עשו את זה מתוך אהבה או סתם מתוך רחמים וראו ביהודים כמסכנים וחלשים. ואם אתה שואל אותי אני הולכת על האפשרות השנייה, כי למה בעצם שיאהבו אותנו דווקא כשאנחנו חלשים ומסכנים? הרי כשהיטלר איים לרצוח יהודים אף אחד לא עצר אותו לפני.
הרוב היו בעדו, אם לא היו בעדו הוא לא היה נבחר. והיחיד שמנע את השדמת היהודים זה מי שברא אותם. אלה לא היו האמריקאים, ולא הבריטים, ולא אף מדינה ש"אהבה" אותנו ולכן הצילה אותנו.

היו חסידי אומות עולם שהצילו יהודים. היו גרמנים אמיצים שלא תמכו בהיטלר, היו כאלה שגם ניסו להתנקש בחייו. כל זאת לא פותר את כל האומה הגרמנית מהשואה. מה שאת כן צודקת זה שכלום לא פותר את האומה הגרמנית. אנחנו לא אלוהים ולא עובדים לפי עקרון של צדיק אחד בסדום. יש לנו חשבון פתוח איתם עד היום.

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
כהנא יומי (12/5/11)
« להגיב #30 ב- : מאי 16, 2011, 11:21:23 »
מה זה משנה אם עשו את זה מאהבה או מרחמים? הנקודה היא שהם סיכנו את החיים שלהם בשבילנו. הם סיכנו את המשפחות שלהם עבור אדם זר. זה יותר ממה שאפשר להגיד עלייך או על כל חבר בימין האמיתי. נכון שהרוב תמכו בהיטלר אבל לא כולם, זו כל הנקודה שלי.

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
כהנא יומי (12/5/11)
« להגיב #31 ב- : מאי 16, 2011, 14:27:16 »
מה זה משנה אם עשו את זה מאהבה או מרחמים? הנקודה היא שהם סיכנו את החיים שלהם בשבילנו. הם סיכנו את המשפחות שלהם עבור אדם זר. זה יותר ממה שאפשר להגיד עלייך או על כל חבר בימין האמיתי. נכון שהרוב תמכו בהיטלר אבל לא כולם, זו כל הנקודה שלי.

זה משנה אם זה מתוך אהבה ליהודים או מתוך רחמים כי היהודים היו מסכנים וחלשים. הנקודה שלי היא שהרוב תמכו בו ורצו לראות יהודים עולים באש ולצחוק עליהם, אז מבחינתי הם צריכים לעבור עינויים רבים בדרך לעינויים הבאים שלהם בגיהנום בע"ה.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
כהנא יומי (12/5/11)
« להגיב #32 ב- : מאי 16, 2011, 17:12:05 »
חבר'ה, הבן אדם לא ימני ולא נעליים, אלא תומך ליברמן (שהוא לא ימין אלא גירסא צעקנית של "קדימה").

העובדה שהתעמולה השמאלנית מציירת את ליבמן כימין קיצוני ממש לא אומרת שהוא כזה (להיפך).

צודק  O0
אני לא אלוהים אני חלק ממנו