יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי
אמנון יצחק מה ההבדל בין חרדים ודתיים לאומי
m4a1:
--- ציטוט של: גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד על אפריל 28, 2011, 17:39:54 ---מה שכתבת כאן זו בדיוק האמת שמאחורי הסיסמה "שיוויון" עומדת ההשקפה שבדמוקרטיה כולם שווים, אבל 'יש שווים יותר ויש שווים פחות'...
--- סוף ציטוט ---
על סמך מה אתה מבסס את זה?
jewlover and arabhater:
בס"ד
אני חושב שביהדות לכל אחד יש זכות בחירה כל אחד ובמה שהוא טוב אחד יותר נוטה ללימוד תורה השני למלאכה והשלישי למחקר כל אחד צריך להתקדם במה שאלוקים חנן אותו
m4a1:
--- ציטוט של: arabhater על אפריל 28, 2011, 17:45:42 ---בס"ד
אני חושב שביהדות לכל אחד יש זכות בחירה כל אחד ובמה שהוא טוב אחד יותר נוטה ללימוד תורה השני למלאכה והשלישי למחקר כל אחד צריך להתקדם במה שאלוקים חנן אותו
--- סוף ציטוט ---
מסכים איתך. השאלה שלי היא למה אלה שלומדים תורה, בניגוד לאנשי המלאכה והמחקר לדוגמא, חיים על חשבוני במקום לממן את עצמם.
oferst:
--- ציטוט של: arabhater על אפריל 27, 2011, 21:16:16 ---בס"ד
זה שני חלקים בעימות עם איראן החלק ההתקפי וההגנתי ההתקפי זה שאנחנו צריכים לתקוף עם מטוסים כדי להוריד את הסכנה שזה ברור ואת זה היינו כבר אמורים לעשות לפני 10 שנים!!!!!!
ויש החלק ההגנתי שאנחנו צריכים לחשוב מה יהיה עם העורף הרי לאיראן יש 100000 טילים אם אני לא טועה או אפילו יותר ולפי איך שנראה כיפת ברזל לא מסוגלת להתמודד עם כמו כזאת של טילים וזה רק איראן בלי סוריה חמאס וחיזבאלה אז צריך לחשוב על העורף וכדי להציל את העם והיושבים בארץ צריך לחזור בתשובה והזכויות שלנו יגינו עלינו כמו שהיה במלחמת לבנון השניהה עופרת יצוקה וגם עכשיו נופליןם עלינו טילים ותראה כמה ניסים וזה עובר מעל הצבא וגם בשדה הקרב יש ניסים ושכחתי מלחמת המפרץ זה הנס הכי גדול!
--- סוף ציטוט ---
מערכת 'כיפת ברזל' לא מיועדת להתמודד עם טילים בליסטיים מאיראן, בשביל זה יש את טיל החץ, שאגב יכולת היירוט שלו גבוהה בהרבה משל 'כיפת ברזל'.
jewlover and arabhater:
--- ציטוט של: m4a1 על אפריל 28, 2011, 21:09:06 ---מסכים איתך. השאלה שלי היא למה אלה שלומדים תורה, בניגוד לאנשי המלאכה והמחקר לדוגמא, חיים על חשבוני במקום לממן את עצמם.
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
הלימוד תורה מגן עלינו מבפני חלאיים ושומר על חיילינו במלחמות ומגן עלינו מפני אוייבים
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה