כתב נושא: חח סוג של קונפליקט בנושא של יגאל אמיר ורצח רע-בין ..  (נקרא 2226 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
שלום לכל חברי הפורום..

עלה במוחי קונפליקט קטן על הנושא..

כולנו הרי תומכים ומאמינים ומחזקים את יגאל אמיר הצדיק, אבל מצד אחד גם רובנו (ואני בינהם) מאמינים שיגאל לא רצח את רעבין אלא השב"כ הבוגד..

אז יש פה דילמה, מצד אחד אם הוא לא רצח אותו אז הוא בעצם עבד \ שיתף פעולה עם השב"כ .. ? וזה פסול מאוד לדעתי ..

מה דעתכם בנושא?

המשך חג שמח.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אני גם חושב שיגאל עמיר חף מפשע

אז נגיד שהשבכ באמת חיסל את רבין,אז זה הרבה יותר גדול ממה שכולנו חושבים.

נכון שזה לא היה בסדר להפליל את יגאל עמיר ולהפיל על הראש שלו את התיק,אבל אם השבכ בעצמו החליט לחסל את רבין זה אומר שפעם ראשונה מחסלים ראש ממשלה בישראל

וזה אומר שהיה מאחורי הקלעים משהו מאוד מאוד גדול שלא סיפרו לנו והשבכ החליט לעצור את זה,ושוב תשימו רגע את יגאל בצד ולא נדבר ספציפית עליו.

אם השבכ בעצמו חיסל את ראש הממשלה כנראה שהגענו למצב מאוד מסוכן בזמנו לכו תדעו מה רבין ניסה לעשות למדינת ישראל.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
בס''ד
הבוגד רבין יש''ו שר''י - לא ראוי לשם ''יצחק'' - שמו של אחד מאבותינו הקדושים ע''ה.
אותו רבין רצה לקדם מהלכים שהיו גורמים להשמדה של מדינת ישראל רחמנא ליצלן ולכן השב''כ, חרף היותו אירגון בולשוויקי אנטי-יהודי, החליט ''להוריד'' אותו. זה כבר לא סוד. ויגאל עמיר הוא גיבור וזה ביזיון שהוא עדיין בבית האסורים.
עדן איסקוביץ

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
אני לא יודע אם השב"כ שלח אותו אבל אם כן היה להם כנראה אינטרס משותף הרי השב"כ גם הבין את הסכנה של רבין!
« עריכה אחרונה: אפריל 22, 2011, 14:05:07 על ידי arabhater »
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
אני לא יודע אם השב"ג שלח אותו אבל אם כן היה להם כנראה אינטרס משותף הרי השב"כ גם הבין את הסכנה של רבין!

השב"כ רצה להראות שהימין אלים ומסוכן. לא יותר מזה.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
אני שמעתי ממקור מאוד אמין שרצו לפצוע אותו לפני הבחירות כדי לעודד את התמיכה והצבעה ברע-בין אבל אחד המאבטחים חיסל אותו "בטעות"

ולאחר מכן השב"כ "העלים" את המאבטח הזה סידר לאישתו פנסיה וסתם פיות לכולם .. עד היום גם לא מוצאים את המאבטח שהיה עם השיירה של רע-בין

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אני לא בעד פגיעה של יהודים ביהודים אחרים. יש לזה השלכות רוחניות קשות על העם.

את הבעיות בינינו אנחנו לא אמורים לפתור עם נשק.

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
בס''ד
הבוגד רבין יש''ו שר''י - לא ראוי לשם ''יצחק'' - שמו של אחד מאבותינו הקדושים ע''ה.
אותו רבין רצה לקדם מהלכים שהיו גורמים להשמדה של מדינת ישראל
רחמנא ליצלן ולכן השב''כ, חרף היותו אירגון בולשוויקי אנטי-יהודי, החליט ''להוריד'' אותו. זה כבר לא סוד. ויגאל עמיר הוא גיבור וזה ביזיון שהוא עדיין בבית האסורים.
אמנם הוא עשה דברים שהיו מובילים לפגיעה מאוד רצינית במדינה ואפילו להשמדתה, אבל את הכל הוא עשה מכוונה לעשות שלום ולסיים את המלחמה כדי שלא יהרגו עוד אנשים(גם יהודים).
הוא היה נאיבי...וחשב שזה אפשרי לעשות איתם שלום.