כן אבל אל תגזימו..
אתם משווים את זה למה שקרה עם הנאצים?? למה מה מג"בניק בה ודפק לכם כדור בראש בגלל שאתם מתנחלים?? אתם לא חושבים שאתם קצת מגזימים עם ההשוואה הזאת??
ובקשר לגוש קטיף האמת שאני דיי מסכים איתכם.. אם ייקרה משהו כזה בתקופתי אני חושב שאני ייסרב פקודה ומצידי יישלח לכלא
אבל אין ספק שזה רק בגלל מה שקרה בגוש קטיף..
היינו צריכים לתת להם את עזה כדי להראות מחווה של רצון טוב ולנסות וכן ליצור שלום (ואם זה אומר לתת את עזה אז זה לא כזה סיפור..).
אחרי שהבאנו להם ובתמורה זה מה שאנחנו מקבלים אז אין לי ספק שאם ייקרה משהו כזה נוסף, לא יהיה מישהו אחד שאשכרה יסכים לגרש יהודים מהמקום בו הם גרים
אבל זה משהו שהיה חייב לקרות וזהו למדנו את הלקח..
הרי בתור אחד שמחשיב את עצמו כימני אני רואה סירטונים שמעלים השמאלנים ליוטיוב ניסים מושק הזה לא יודע איך קוראים לו "TaayushHebron"
אפשר לראות שכל פעם שיש מהומות עם ערבים נגד מנתחלים מי שנדפק זה ונעצר זה תמיד הערבים..
וסתם משהו שראיתי לפני 4,5 ימים בחדשות.
היה מהומות שמנחלים זרקו אבנים על ערבים בגלל מה שקרה באיתמר (הערבים לא הגיבו בכלל) היו חיילים במקום חי"רניקים לא יודע מאיזה יחידה אבל ראו אותם עומדים ליד המנחלים ולא עושים כלום
פתאום שומעים את הכתב אומר "עד שהגיעו חיילי מג"ב למקום והתחילו לבצע מעצרים"..
רואים כמה מג"בניקים מגיעים למקום ופשוט מפרקים את הערבים במכות.. לוקחים נשק ומצימידים להם לפנים.. עוצרים אותם ממש בכוח (לא שיש לי משהו נגד זה

)
ולמנחלים לא עשו כלום..
כאילו תשימו לב מה הם עושים ולאיזה צד באמת הם..
נכון שאולי חלק חושבים שהם עשו טעות (בנינו, החיילים מאז אני מאמין כבר משוחררים רובם)
אבל בחייאת הם באים ונותנים מעצמם למענכם ואתם אולי אפילו אל תואהבו אותם אבל אל תקללו כמו שאתם מקללים..
אין לי בעיה ללכת בהר הבית ואיזה חרידי מ-100 שערים יירק לי על הרגליים כי אני שומע בחדשות מה האנשים האלה עושים.. מרביצים לחילוניים, מרעיבים ילדים כי הרב אמר :S ועוד דברים שלא להאמין
אבל מנתחלים ואנשים לא הזויים כמוהם.. לי אישית זה מפריע ששונאים אותי