כתב נושא: מה הקטע נגד מג"בניקים??  (נקרא 3499 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק magavnik

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
מה הקטע נגד מג"בניקים??
« ב- : אפריל 21, 2011, 00:47:33 »
אהלן..
אני עוד מספר חודשים מתגייס למג"ב ושאני מחפש ביוטיוב לראות קצת סרטונים על היחידה אני שם לב שהמנחלים תמיד מקללים מג"בניקים והכל.. משווים אותם לנאצים\שמאלנים או לא יודע מה..
ההתייחסות שלכם זה רק למג"בניקים ככה?? או לכל הלוחמים בצה"ל??

הרי אף מג"בניק לא קם בבוקר ואומר יאאלה בואו נפרק איזה מנתחל.. ואני לא צריך להזכיר לכם איזה שם יצא למג"ב נגד ערבים
או היחידה היחידה באמת מראה לערבים מי שולט פה..
אז על מה כל השנאה נגדם?
זה שהם הוציאו את המנחלים מגוש קטיף??.. אני גם פה מאמין שלאף מג"בניק זה לא היה קל אבל בכל זאת זה לא החלטה של אף אחד מהלוחמים.. זה משהו שבא מגבוה

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מה הקטע נגד מג"בניקים??
« להגיב #1 ב- : אפריל 21, 2011, 00:53:44 »
מיעוט קטן אחי שעושה הרבה רעש! (כמובן שהיו מקרים שמגבניקים מסויימים התנהגו כחיות אדם ואי אפשר לעבור על זה בשתיקה)
בהצלחה בשירות אחי המון יישר כח..

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מה הקטע נגד מג"בניקים??
« להגיב #2 ב- : אפריל 21, 2011, 01:15:48 »
האם אתה מוכן לשמש מכשיר בידי הממשלה להריסת ישובים וגירוש יהודים ?

מג"ב זו יחידת משטרה שיש לה תפקיד ראשי במלחמה של הממשלה נגד ההתישבות ביו"ש. ברור שגם לפעמים עושים במג"ב את התפקיד שלהם ומכניסים מכות לאויב.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
מה הקטע נגד מג"בניקים??
« להגיב #3 ב- : אפריל 21, 2011, 01:39:34 »

זה שהם הוציאו את המנחלים מגוש קטיף??.. אני גם פה מאמין שלאף מג"בניק זה לא היה קל אבל בכל זאת זה לא החלטה של אף אחד מהלוחמים.. זה משהו שבא מגבוה
המשפט הזה הוא בעייתי, והוא טומן בתוכו את שורש הבעיה היום.
גם הנאצים יש"ו אמרו לאחר מלחמת העולם השנייה שהם רק מילאו פקודות.

http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מה הקטע נגד מג"בניקים??
« להגיב #4 ב- : אפריל 21, 2011, 04:23:08 »
בס''ד

ציטוט

מי שמצטרף לגירוש של יהודים מאדמתם הוא בוגד לעם ישראל, לארץ ישראל ולתורת ישראל. אין מחילה על בגידה כזאת. כל מי שמגרש יהודים הוא בוגד ארור ואין לו מקום בעולם הבא. וזה לא משנה אם הייתה פקודה. אין שום תירוץ לשתף פעולה עם פשע כזה. יש פקודה מבורא עולם ליישב את ארץ ישראל השלמה, להיות נאמנים לעם ולארץ בכל מקרה ובכל מחיר, ולעשות קידוש השם.

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מה הקטע נגד מג"בניקים??
« להגיב #5 ב- : אפריל 21, 2011, 12:31:14 »

אז אתה מודע לכך שאם אתה מתגייס אתה נשאר כפוף לממשלה הנאצית, ואם תיהיה פקודת גירוש יהודים אתה תלך ותגרש בלי בעיה.
זה שתגיד שאתה מצטער לא יעזור ליהודים. גם היודנראטים בשואה אמרו אותו הדבר ורצחו יהודים בגלל פקודה שבאה מגבוה.

מנותק magavnik

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
מה הקטע נגד מג"בניקים??
« להגיב #6 ב- : אפריל 21, 2011, 17:56:08 »
כן אבל אל תגזימו..
אתם משווים את זה למה שקרה עם הנאצים?? למה מה מג"בניק בה ודפק לכם כדור בראש בגלל שאתם מתנחלים?? אתם לא חושבים שאתם קצת מגזימים עם ההשוואה הזאת??

ובקשר לגוש קטיף האמת שאני דיי מסכים איתכם.. אם ייקרה משהו כזה בתקופתי אני חושב שאני ייסרב פקודה ומצידי יישלח לכלא
אבל אין ספק שזה רק בגלל מה שקרה בגוש קטיף..
היינו צריכים לתת להם את עזה כדי להראות מחווה של רצון טוב ולנסות וכן ליצור שלום (ואם זה אומר לתת את עזה אז זה לא כזה סיפור..).
אחרי שהבאנו להם ובתמורה זה מה שאנחנו מקבלים אז אין לי ספק שאם ייקרה משהו כזה נוסף, לא יהיה מישהו אחד שאשכרה יסכים לגרש יהודים מהמקום בו הם גרים
אבל זה משהו שהיה חייב לקרות וזהו למדנו את הלקח..
הרי בתור אחד שמחשיב את עצמו כימני אני רואה סירטונים שמעלים השמאלנים ליוטיוב ניסים מושק הזה לא יודע איך קוראים לו "TaayushHebron"
אפשר לראות שכל פעם שיש מהומות עם ערבים נגד מנתחלים מי שנדפק זה ונעצר זה תמיד הערבים..

וסתם משהו שראיתי לפני 4,5 ימים בחדשות.
היה מהומות שמנחלים זרקו אבנים על ערבים בגלל מה שקרה באיתמר (הערבים לא הגיבו בכלל) היו חיילים במקום חי"רניקים לא יודע מאיזה יחידה אבל ראו אותם עומדים ליד המנחלים ולא עושים כלום
פתאום שומעים את הכתב אומר "עד שהגיעו חיילי מג"ב למקום והתחילו לבצע מעצרים"..
רואים כמה מג"בניקים מגיעים למקום ופשוט מפרקים את הערבים במכות.. לוקחים נשק ומצימידים להם לפנים.. עוצרים אותם ממש בכוח (לא שיש לי משהו נגד זה ;D )
ולמנחלים לא עשו כלום..

כאילו תשימו לב מה הם עושים ולאיזה צד באמת הם..
נכון שאולי חלק חושבים שהם עשו טעות (בנינו, החיילים מאז אני מאמין כבר משוחררים רובם)
אבל בחייאת הם באים ונותנים מעצמם למענכם ואתם אולי אפילו אל תואהבו אותם אבל אל תקללו כמו שאתם מקללים..
אין לי בעיה ללכת בהר הבית ואיזה חרידי מ-100 שערים יירק לי על הרגליים כי אני שומע בחדשות מה האנשים האלה עושים.. מרביצים לחילוניים, מרעיבים ילדים כי הרב אמר :S ועוד דברים שלא להאמין
אבל מנתחלים ואנשים לא הזויים כמוהם.. לי אישית זה מפריע ששונאים אותי

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מה הקטע נגד מג"בניקים??
« להגיב #7 ב- : אפריל 21, 2011, 19:01:23 »
כן אבל אל תגזימו..
אתם משווים את זה למה שקרה עם הנאצים?? למה מה מג"בניק בה ודפק לכם כדור בראש בגלל שאתם מתנחלים?? אתם לא חושבים שאתם קצת מגזימים עם ההשוואה הזאת??

ובקשר לגוש קטיף האמת שאני דיי מסכים איתכם.. אם ייקרה משהו כזה בתקופתי אני חושב שאני ייסרב פקודה ומצידי יישלח לכלא
היינו צריכים לתת להם את עזה כדי להראות מחווה של רצון טוב ולנסות וכן ליצור שלום (ואם זה אומר לתת את עזה אז זה לא כזה סיפור..).
אחרי שהבאנו להם ובתמורה זה מה שאנחנו מקבלים אז אין לי ספק שאם ייקרה משהו כזה נוסף, לא יהיה מישהו אחד שאשכרה יסכים לגרש יהודים מהמקום בו הם גרים
הרי בתור אחד שמחשיב את עצמו כימני אני רואה סירטונים שמעלים השמאלנים ליוטיוב ניסים מושק הזה לא יודע איך קוראים לו "TaayushHebron"
אפשר לראות שכל פעם שיש מהומות עם ערבים נגד מנתחלים מי שנדפק זה ונעצר זה תמיד הערבים..

היה מהומות שמנחלים זרקו אבנים על ערבים בגלל מה שקרה באיתמר (הערבים לא הגיבו בכלל) היו חיילים במקום חי"רניקים לא יודע מאיזה יחידה אבל ראו אותם עומדים ליד המנחלים ולא עושים כלום
רואים כמה מג"בניקים מגיעים למקום ופשוט מפרקים את הערבים במכות.. לוקחים נשק ומצימידים להם לפנים.. עוצרים אותם ממש בכוח (לא שיש לי משהו נגד זה ;D )
ולמנחלים לא עשו כלום..

נכון שאולי חלק חושבים שהם עשו טעות (בנינו, החיילים מאז אני מאמין כבר משוחררים רובם)
אבל בחייאת הם באים ונותנים מעצמם למענכם ואתם אולי אפילו אל תואהבו אותם אבל אל תקללו כמו שאתם מקללים..
אין לי בעיה ללכת בהר הבית ואיזה חרידי מ-100 שערים יירק לי על הרגליים כי אני שומע בחדשות מה האנשים האלה עושים.. מרביצים לחילוניים, מרעיבים ילדים כי הרב אמר :S ועוד דברים שלא להאמין

אתה צודק, נאצים בחיים לא היו בוגדים בעם שלהם.
אני בטוחה שראית תמונות מגירוש עמונה וקטיף.

אז אולי תיתן להם את החיים שלך(זה לא כזה סיפור) כמחווה לרצון לשלום, אני בטוחה שאחרי זה בטוח יהיה איתם שלום.
לא נראה לי שלמדתם לקח, המדינה שלך(שאגב אלה אדמות שהובטחו לנו בידי הקב"ה ואנחנו צריכים לשמור עליהן ולהתנחל בהן) ככה קרובה להיות "פלסטינית".
בעצם זה מה שאתם רוצים, הרי לא איכפת לכם לאבד איזה כמה פיסות אדמה לא חשובות בכלל בתמורה למחווה לשלום.

סתם משהו שאני רואה כמעט בכל יום, חיילי צה"ל שאתה כל כך מת עליהם, לא עצרו אף ערבי, והאשימו יהודים בדברים שהלוואי והיו עושים לערבים.
במקום לראות תעמולות בטלויזיה מוזמן לראות בעצמך מה קורה שם, אני בטוחה שאתה היית עוזר לחיילים האלה לעצור את אותם יהודים ואפילו יותר גרוע.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
מה הקטע נגד מג"בניקים??
« להגיב #8 ב- : אפריל 21, 2011, 19:38:41 »
כן אבל אל תגזימו..

ולמנחלים לא עשו כלום..

מג"ב הוא חלק מהממסד המתבולל.
אני מפריד בין היהודים שמשרתים בו, לבין הגוף עצמו (שהוא גוף לא יהודי).

מג"בניק שמגרש יהודים מבחינתי הוא יותר גרוע מהנאצים (הנאצים היו שונאי ישראל, אבל ליהודי שמגרש יהודי אין מחילה), אבל אחר שמסרב הוא גיבור שיש לתת לו את כל הכבוד וההערכה (מקווה שבבוא הזמן תהיה מאלה שמעריכים אותם ולא מהבוגדים).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מה הקטע נגד מג"בניקים??
« להגיב #9 ב- : אפריל 22, 2011, 01:40:11 »
כן אבל אל תגזימו..

ולמנחלים לא עשו כלום..

בס''ד

מי שמוסר חלק מארץ ישראל ללא יהודים, הוא בוגד ארור. אל אחת כמה וכמה כשמדובר במסירת ארץ ישראל לערבים המוסלמים הנאצים, בני עמלק, שכבר רצחו אלפי יהודים ושמבטיחים לרצוח את כל עם ישראל בעוד שואה. כל מגרש וכל מוסר הוא שותף לערבים הנאצים, כל מגרש וכל מוסר מסכן את עם ישראל ובוגד בעם ובארץ. זה כן כמו הבוגדים בשואה ששיתפו בפעולה עם הגרמנים הנאצים. כי המטרה של הערבים הנאצים היא אותה מטרה כמו זאת של הגרמנים הנאצים בשואה - השמדת היהודים. ארור כל חייל וארור כל שוטר שעוזר לגירוש או לנסיגה כזאת אם במישרין או אם בעקיפין. יש דם יהודי על הידיים של כל המגרשים. כל המגרשים חיזקו את אוייבי ישראל בזדון וביצעו חילול השם. אין מחילה לפשע הזה.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
מה הקטע נגד מג"בניקים??
« להגיב #10 ב- : אפריל 22, 2011, 02:18:41 »
בס''ד
אני מאחל לך בהצלחה בשירות במג''ב. אני מקווה שלא תגיע למצב של פקודה לפגוע או לגרש יהודים מאדמתם. ואני לא מסכים עם דבריך בנוגע ל''מחווה של שלום'' - הערבים הם עם שלא מבין מה זה ג'סטות/מחוות - הם מבינים רק כוח. ברגע שאתה מראה להם אפילו קצת חולשה, הם מיד מנצלים זאת - זה מה שקיבלנו מאז הגירוש מגוש קטיף. עד היום נופלים פצמ''רים, קסאמים וגראדים באזור הדרום, גם אחרי הבדיחה שנקראת ''עופרת יצוקה''. תזכור זאת היטב - לעולם לא יהיה כאן שלום. לעולם.
עדן איסקוביץ