כתב נושא: ביתו של הרב עובדיה יוסף בוגדת בעם ישראל  (נקרא 10006 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
ביתו של הרב עובדיה יוסף בוגדת בעם ישראל
« להגיב #25 ב- : אפריל 07, 2011, 19:22:46 »
הגיע הזמן שהרבנים יפסיקו לפחד ויפסיקו להיות פוליטקלי קורקט -התורה היא ברורה (במיוחד בנושאים של כיבוש הארץ), והגיע הזמן שיעשו את תפקידם (לייצג את התורה).

רבנים לא אמורים לפחד מאיזה אנטישמים שמאלנים, הם אמורים לפחד רק מהקב"ה. ורב שפוסק הלכה בגלל פחד לא מתאים לו להיות רב.

מנותק hebraic

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #26 ב- : אפריל 07, 2011, 19:59:31 »
חרותניק - הם התנגדו,לא רק נמנעו.הם הצביעו נגד באוסלו ב'.
"אז לא היה שום אוסלו והם ידעו את זה"
גם אם ש"ס היו מצביעים נגד באוסלו א' ולא היו נמנעים , הצביעו בעד אוסלו א' 62 זה היה רוב ברור(רק מציין עובדה היסטורית,לא לקחתי צד)
באוסלו ב',הם הצביעו נגד . בגלל אוסלו הם עזבו את הממשלה.

הבוס - קראתי . תודה על המקור .
ממליץ לתת את שם הגליון במקום לינק ישיר משום שיש שם פרסומות ליד הכתבה.

m4a1- להמנע לפרוש מהממשלה ולהצביע נגד בהצבעה הבאה זה ממש לא הסכמה שבשתיקה ,הם התנגדו.
לשאלתך ,כן . אם מישהו הצביע נמנע ואחר כך נגד,והיה פורש מהממשלה בגלל תהליך כזה ,ואחר כך היו מאשימים אותו שהוא תמך בתהליך , הייתי מתנגד לקרוא לו בוגד, זה לא צודק ולא נכון היסטורית, ו"בוגד" זה האשמה כבדה מאד.

הבוס - כנ"ל.

« עריכה אחרונה: אפריל 07, 2011, 20:40:30 על ידי hebraic »
LIONS OF JUDAH ARE AWAKEN , EAGER TO SPILL OUR ENEMIES BLOOD

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #27 ב- : אפריל 07, 2011, 20:05:11 »
גם אם ש"ס היו מצביעים נגד באוסלו א' ולא היו נמנעים , הצביעו בעד אוסלו א' 62 זה היה רוב ברור(רק מציין עובדה היסטורית,לא לקחתי צד)

הבוס - קראתי . תודה על המקור .

m4a1- להמנע לפרוש מהממשלה ולהצביע נגד בהצבעה הבאה זה ממש לא הסכמה שבשתיקה ,הם התנגדו.
לשאלתך ,כן . אם מישהו הצביע נמנע ואחר כך נגד,והיה פורש מהממשלה בגלל תהליך כזה ,ואחר כך היו מאשימים אותו שהוא תמך בתהליך , הייתי מתנגד לקרוא לו בוגד, זה לא צודק ולא נכון היסטורית, ו"בוגד" זה האשמה כבדה מאד.

הבוס - כנ"ל.

אני ינסח מחדש את השאלה, אתה חושב שאם היו מציעים לו עוד 20% לקצבאות הוא היה מצביע בעד או נשאר בממשלה באחד מההסכמים? לדעתי אם נסתכל על העבור שלו. התשובה היא כן. ואם אני צודק זה הופך אותו או לבוגד, או לזונה.

מנותק hebraic

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #28 ב- : אפריל 07, 2011, 20:32:06 »
הם לא תמכו באוסלו,לא בקמפ דייוויד , ולא בהתנתקות . ובכל המקרים הציעו להם הרבה כדי כן לתמוך.
LIONS OF JUDAH ARE AWAKEN , EAGER TO SPILL OUR ENEMIES BLOOD

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #29 ב- : אפריל 07, 2011, 20:56:47 »
הם לא תמכו באוסלו,לא בקמפ דייוויד , ולא בהתנתקות . ובכל המקרים הציעו להם הרבה כדי כן לתמוך.
הם כן תמכו באוסלו כי הם ישבו בממשלה. גם הימנעות מהצבעה בנוסה כל כך קריטי זו בגידה. ובוודאי כשהם יושבים בממשלה.

הם לא היו קיימים בהסכמי קמפ דיויד עם מצרים, אבל הרב יוסף תמך בהם ופסק שמותר למסור שטחים בתמורה להסכמי "שלום".

בהסכם חברון הם תמכו. בהסכם וואי הם תמכו. הם ישבו בממשלה שגם הוציאה אותם לפועל.

הם גם עכשיו יושבים בממשלת נתניהו השנייה שמקפיאה את הבנייה ביש"ע ומחריבה היאחזויות. ממשלה שהצהירה באופן רשמי שהיא תומכת בכינון מדינה פלשתינאית ושמוכנה למסור את הגולן לסוריה ולמסור 97% מיו"ש לאש"ף (עם חילופי שטחים תמורת שאר השטח).

הם התנגדו להתנתקות כי ממילא אריק שרון יש"ו השאיר אותם מחוץ לממשלה שלו באותה כנסת.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #30 ב- : אפריל 07, 2011, 21:09:05 »

נכון, היו להם רק 6 מנדטים אז זה לא היה מונע זאת (חשבתי שהיה להם יותר).

אבל בנוסף למה שZelhar כבר כתב (והוא פחות או יותר הוציא לי את המילים מהמקלדת), תסביר למה הרב עובדיה תמך (ואמר לחברי ש"ס לתמוך) בפושע אוסלו לנשיאות? זה דבר שאין דרך לתרץ.
אולי אני טועה, אבל אני מרגיש שהתפיסה שלך לגבי הרב עובדיה וש"ס, היא כבר מעבר לכבוד יהודי כלפי תלמידי חכמים וגובלת בעבודה זרה ובתפיסה הקתולית שבה "האפיפיור לא טועה" וכו'. בכל אופן, אני מקווה שתוכיח לי אחרת..

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
« להגיב #31 ב- : אפריל 08, 2011, 18:12:29 »
בס''ד
אני מכבד את הרב עובדיה, אך הוא עשה טעויות רבות בעבר. הוא בסך הכל אדם. אך מפלגת ש''ס היא מפלגה מושחתת עד היסוד - חבל שהרב עדיין משתייך להנהגה הרוחנית של המפלגה הארורה הזאת.
עדן איסקוביץ