כתב נושא: חנין זועבי  (נקרא 7679 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
חנין זועבי
« להגיב #25 ב- : אפריל 04, 2011, 16:54:50 »
בס''ד
רוב האוסטרים הינם אנטישמיים. על פי סקר שנעשה בשנת 2008 - 62% מהאוסטרים רואים בציונות את שורש הרשע והסיבה לרוב המלחמות במזרח התיכון. כמו כן יש כ- 12 אירגונים חוץ-פרלמנטריים שמאמינים באידאולוגיה הנציונל-סוציאליסטית. כמו כן, ההיסטוריה של העם האוסטרי מלאה בארועים אנטישמיים, המנהיגים באוסטריה תמיד היו אנטישמיים, הקיסרית מריה תרזה גרשה את רוב היהודים מוינה, ראש העיר של וינה בסוף המאה ה-19 קארל לואגר הסית בצורה ברוטאלית נגד יהודים ואף השתמש בשפה בוטה ואפילו וולגרית נגד יהודים שהפגינו נגדו. בקיצור, אוסטריה היא בסיס של שנאה ארסית כלפי העם היהודי. אני מסכים איתך שזוהי ארץ יפה מאוד. ויש לה היסטוריה, תרבות ומורשת מרתקת ומעניינת מאוד - המלחינים הקלאסיים הטובים ביותר היו אוסטרים וגרמנים - מוצרט למשל. אבל למרות זאת, לצערי הרב, לא אוהבים אותנו שם. ובנוסף, יש שם הרבה טורקים, איראנים וכורדים - כולם חלאות המין האנושי שרק מביאים איתם בערות, סמים, פשע ואבטלה. אני מציע לך להשאר בישראל - כי אין כמו בארץ ישראל, בעיקר אם אתה ממוצא יהודי, ועוד ממשפחה של ניצולי שואה.
עדן איסקוביץ

מנותק רק ליברמן! חילופי שטחים!

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
חנין זועבי
« להגיב #26 ב- : אפריל 05, 2011, 01:20:53 »
בס''ד
רוב האוסטרים הינם אנטישמיים. על פי סקר שנעשה בשנת 2008 - 62% מהאוסטרים רואים בציונות את שורש הרשע והסיבה לרוב המלחמות במזרח התיכון. כמו כן יש כ- 12 אירגונים חוץ-פרלמנטריים שמאמינים באידאולוגיה הנציונל-סוציאליסטית. כמו כן, ההיסטוריה של העם האוסטרי מלאה בארועים אנטישמיים, המנהיגים באוסטריה תמיד היו אנטישמיים, הקיסרית מריה תרזה גרשה את רוב היהודים מוינה, ראש העיר של וינה בסוף המאה ה-19 קארל לואגר הסית בצורה ברוטאלית נגד יהודים ואף השתמש בשפה בוטה ואפילו וולגרית נגד יהודים שהפגינו נגדו. בקיצור, אוסטריה היא בסיס של שנאה ארסית כלפי העם היהודי. אני מסכים איתך שזוהי ארץ יפה מאוד. ויש לה היסטוריה, תרבות ומורשת מרתקת ומעניינת מאוד - המלחינים הקלאסיים הטובים ביותר היו אוסטרים וגרמנים - מוצרט למשל. אבל למרות זאת, לצערי הרב, לא אוהבים אותנו שם. ובנוסף, יש שם הרבה טורקים, איראנים וכורדים - כולם חלאות המין האנושי שרק מביאים איתם בערות, סמים, פשע ואבטלה. אני מציע לך להשאר בישראל - כי אין כמו בארץ ישראל, בעיקר אם אתה ממוצא יהודי, ועוד ממשפחה של ניצולי שואה.
עם כל הכבוד לאנטישמיות, זו אולי הסיבה היחידי להשאר בישראל, שהרי במדינה הזאת שאין בה טיפה של צדק, מדינה שמשתינה בקשת על האזרחים שלה, גם היהודים וגם הערבים, מדינה שלא אכפת לה מהנזקקים ומהחלשים, זוהי לא מדינה שבה אני רוצה לחיות, ומעבר לזה, התנאים אותם מקבל האזרח מהמדינה בישראל לא מגיעים ברמתם לאלו שמקבלים אזרחי אוסטריה (שנת לימודים באוניברסיטאות כמעט חינם, שירותי רפואה מהמתקדמים בעולם, תחבורה ציבורית ברמה מעולה, ועוד דברים שרק מדינות אירופאיות מפותחות יכולות להציע למי שגר בהן).
קוּם הִתְנַעֵרָה עַם חֵלֵכָה
עַם עֲבָדִים וּמְזֵי רָעָב
אֵש הנְקָמוֹת הַלַּב לִחֵכַה
לִקְרַאת אוֹיַב הִכּוֹן לַקְרָב.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
חנין זועבי
« להגיב #27 ב- : אפריל 05, 2011, 01:51:53 »
בס''ד
אני חייב להודות שרמת החיים באוסטריה היא גבוהה מאוד, גם בהשוואה למדינות אירופאיות אחרות, בזה אתה אומנם צודק. וכמו כן, האנשים שם מנומסים מאוד, ומסכילים ברובם המכריע. א-ב-ל, האם באמת היית רוצה לחיות במדינה עם הסטוריה על כך אנטישמית, ועד היום לא השתנה הרבה... ועוד משהו, יש באוסטריה עלייה גדולה בכמות המהגרים השנתית שמגיעים ממדינות עולם שלישי - ובעיקר מוסלמים. בעיר אינסברוק אומנם אין הרבה מוסלמים, אך בעיר הבירה וינה יש המונים! יש מרוקאים, אלג'ירים, סורים, איראנים, כורדים, טורקים ואפילו קהילה קטנה של פלסטינים. יש שכונות שלמות שבהן חיים כמעט רק מוסלמים - ותאמין לי, זה רק ילך ויחמיר, כי מדיניות ההגירה באוסטריה הולכת ומשתנה, אוסטריה תהייה בדיוק כמו גרמניה - וגרמניה במצב גרוע מאוד בעיקר בערים ברלין, פרנקפורט ומינכן - המוני מוסלמים. זה עתידה על אירופה - אבדון.
עדן איסקוביץ