כתב נושא: בני מיעוטים בישראל  (נקרא 8450 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק soldierofgod

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
בני מיעוטים בישראל
« ב- : מרץ 18, 2011, 14:47:35 »
תגידו מה אתם חושבים על הצרקסים?

הם עם שבא מהקווקז ואני לא ממש מכיר את ההיסטוריה שלהם אני יודע רק מאיפה הם ושהם נלחמו ברוסים.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בני מיעוטים בישראל
« להגיב #1 ב- : מרץ 18, 2011, 14:54:26 »
הם היו סוכני כיבוש של העותמנים. מדובר במיעוט קטן שלא עושה צרות כמו ערבים אבל לצערינו הם מוסלמים ואחיהם משרתים בצבאות האויב, בעיקר בירדן.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
בני מיעוטים בישראל
« להגיב #2 ב- : מרץ 18, 2011, 15:40:05 »
כמו שצלהר הזכיר, הם הגיעו הנה מהקווקז בתקופה העות'מאנית, וכן - גם הם מוסלמים.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
בני מיעוטים בישראל
« להגיב #3 ב- : מרץ 19, 2011, 22:39:54 »
בס''ד
אזור הקווקז הוא מקום יפהפה. היטלר שלח משלחות שנקראו ahnen-erben , בשנות השלושים המוקדמות כדי לחקור את עמי הקווקז, בראש המשלחת עמד הרמן וירת, והאחראי על המימון היה היינריך הימלר, שר הפנים של גרמניה הנאצית. הם האמינו שהקווקז הוא מקור הגזע הלבן, כלומר שכל האנשים הלבנים בעולם יצאו לראשונה מהרי הקווקז, יש לזה ביסוס ארכאולוגי, יש לזה ביסוס דתי, כי בתנ''ך מתואר סיום המבול, נוח ובניו יצאו מהתיבה בהרי אררט, שנמאצים בארמניה, שזה קווקז. כמו כן, גם בשפה האנגלית , אדם לבן נקרא גם -Caucasian, שפירושו ''קווקזי''. הצ'רקסים הם אומנם מוסלמים ברובם, אך לא כולם, חלקם משתייכים לכנסיה הארמנית ולכנסיה הרוסית הפרבוסלבית, בעיקר אלה שחיים מחוץ לישראל. המיעוט היחיד שמפריע לי בארץ, זה הערבים, גם המוסלמים וגם הנוצרים, הם כולם שונאי ישראל. הו, ועוד משהו, הדרוזים אינם מוסלמים!! הם קבוצה אתנית שהשתייכה בעבר לאחד הזרמים הפחות נפוצים האיסלאם, אך הם נדחו והוחרמו על ידי שאר המוסלמים כי הם דברו בגנות מוחמד!  תשאלו כל דרוזי והוא יגיד לכם מה דעתו על ''הנביא מוחמד''! אדם שאומר שמוחמד היה ''בן-ז*נה'' , איננו מוסלמי!!!! הדת הדרוזית מערבת יסודות יהודיים ומעט יסודות נוצריים, ושמות מוסלמים-ערבים, כך למשל, הם קוראים לאלוהים בשם ''אילההא'' ולא ''אללה'', כי אילההא זה אלוהים בערבית, אך אללה זהו שמו של אלוהי האסלאם, שהם כאמור לא מאמינים בו!
עדן איסקוביץ

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בני מיעוטים בישראל
« להגיב #4 ב- : מרץ 19, 2011, 23:10:54 »
בס''ד
אזור הקווקז הוא מקום יפהפה. היטלר שלח משלחות שנקראו ahnen-erben , בשנות השלושים המוקדמות כדי לחקור את עמי הקווקז, בראש המשלחת עמד הרמן וירת, והאחראי על המימון היה היינריך הימלר, שר הפנים של גרמניה הנאצית. הם האמינו שהקווקז הוא מקור הגזע הלבן, כלומר שכל האנשים הלבנים בעולם יצאו לראשונה מהרי הקווקז, יש לזה ביסוס ארכאולוגי, יש לזה ביסוס דתי, כי בתנ''ך מתואר סיום המבול, נוח ובניו יצאו מהתיבה בהרי אררט, שנמאצים בארמניה, שזה קווקז. כמו כן, גם בשפה האנגלית , אדם לבן נקרא גם -Caucasian, שפירושו ''קווקזי''. הצ'רקסים הם אומנם מוסלמים ברובם, אך לא כולם, חלקם משתייכים לכנסיה הארמנית ולכנסיה הרוסית הפרבוסלבית, בעיקר אלה שחיים מחוץ לישראל. המיעוט היחיד שמפריע לי בארץ, זה הערבים, גם המוסלמים וגם הנוצרים, הם כולם שונאי ישראל. הו, ועוד משהו, הדרוזים אינם מוסלמים!! הם קבוצה אתנית שהשתייכה בעבר לאחד הזרמים הפחות נפוצים האיסלאם, אך הם נדחו והוחרמו על ידי שאר המוסלמים כי הם דברו בגנות מוחמד!  תשאלו כל דרוזי והוא יגיד לכם מה דעתו על ''הנביא מוחמד''! אדם שאומר שמוחמד היה ''בן-ז*נה'' , איננו מוסלמי!!!! הדת הדרוזית מערבת יסודות יהודיים ומעט יסודות נוצריים, ושמות מוסלמים-ערבים, כך למשל, הם קוראים לאלוהים בשם ''אילההא'' ולא ''אללה'', כי אילההא זה אלוהים בערבית, אך אללה זהו שמו של אלוהי האסלאם, שהם כאמור לא מאמינים בו!
הר אררט נמצא היום בתורכיה שגזלה חלק ניכר מארמניה ההיסטורית. מהתגובה שלך ניכרת תפיסת העולם הגיזענית שלך. הצ'רקסים הם מוסלמים אז המוצא הגיזעי שלהם לא משנה. אלה שחיים בארץ הם אמנם מין מוסלמים חילוניים ולכן לא עושים לנו בעיות אבל כל עוד הם דבקים באיסלאם תמיד קיימת אפשרות שהם יתחברו לשורשים הרצחניים שלו בדיוק כמו שקרה לבני הדודים הצ'צ'נים שלהם בקוקז וכמו שקרהלבוסנים ולאלבנים בבלקן.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
בני מיעוטים בישראל
« להגיב #5 ב- : מרץ 20, 2011, 02:53:12 »
הר אררט נמצא היום בתורכיה שגזלה חלק ניכר מארמניה ההיסטורית. מהתגובה שלך ניכרת תפיסת העולם הגיזענית שלך. הצ'רקסים הם מוסלמים אז המוצא הגיזעי שלהם לא משנה. אלה שחיים בארץ הם אמנם מין מוסלמים חילוניים ולכן לא עושים לנו בעיות אבל כל עוד הם דבקים באיסלאם תמיד קיימת אפשרות שהם יתחברו לשורשים הרצחניים שלו בדיוק כמו שקרה לבני הדודים הצ'צ'נים שלהם בקוקז וכמו שקרהלבוסנים ולאלבנים בבלקן.
צודק.  O0

מוסלמי הוא מוסלמי (ללא כל קשר לצבע עורו).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק ronen1980

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
בני מיעוטים בישראל
« להגיב #6 ב- : מרץ 20, 2011, 08:54:40 »
ומה בנוגע לטטרים ??

מנותק soldierofgod

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
בני מיעוטים בישראל
« להגיב #7 ב- : מרץ 20, 2011, 15:26:59 »
מה עם צרקסי שהוא לא מוסלמי?
הייתה בעיה איתו?

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
בני מיעוטים בישראל
« להגיב #8 ב- : מרץ 21, 2011, 02:09:52 »
בס''ד
תפיסת העולם שלי היא רחבה ומבוססת על ידע שרכשתי בתחום האנתרופולוגיה, אין זה מרמז שאני גזען, אני אכן מאמין שבני-האדם מחולקים לגזעים, התורה מוכיחה שבני האדם התפצלו משלושה בתי-אב, כשכל אחד מהם מהווה קבוצה אתנית-גזעית מסויימת! אז מה זה קשור לגזענות!? מי שמתכחש לעובדות מדעיות - הוא נבער מדעת ורצוי שילמד קצת לפני שהוא אומר שאני גזען, או שיש לי דיעות גזעניות.
בנוגע לטאטארים, אלה אנשים ממוצא טורקו-מונגולי, רובם מוסלמים, ורובם גם אנטישמיים נלהבים. בזמן מלחמת העולם השנייה הם תמכו כל כך בהיטלר ובנאצים, עד שסטאלין השמיד כמה מאות אלפים מהם, ואת השאר הוא הגלה לסיביר ולאזורים אחרים בברית המועצות.
עדן איסקוביץ

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בני מיעוטים בישראל
« להגיב #9 ב- : מרץ 21, 2011, 12:58:20 »
בס''ד
תפיסת העולם שלי היא רחבה ומבוססת על ידע שרכשתי בתחום האנתרופולוגיה, אין זה מרמז שאני גזען, אני אכן מאמין שבני-האדם מחולקים לגזעים, התורה מוכיחה שבני האדם התפצלו משלושה בתי-אב, כשכל אחד מהם מהווה קבוצה אתנית-גזעית מסויימת! אז מה זה קשור לגזענות!? מי שמתכחש לעובדות מדעיות - הוא נבער מדעת ורצוי שילמד קצת לפני שהוא אומר שאני גזען, או שיש לי דיעות גזעניות.
בנוגע לטאטארים, אלה אנשים ממוצא טורקו-מונגולי, רובם מוסלמים, ורובם גם אנטישמיים נלהבים. בזמן מלחמת העולם השנייה הם תמכו כל כך בהיטלר ובנאצים, עד שסטאלין השמיד כמה מאות אלפים מהם, ואת השאר הוא הגלה לסיביר ולאזורים אחרים בברית המועצות.
מדוע הבאת את הסיפור על המשלחת הנאצית לקווקז- כאאנקדוטה או כי אתה מאמין לממצאים ה"מדעיים" של הנאצים ? מה זה בכלל רלונטי אם הצ'רקסים הם לבנים או לאו לצורך הדיון כאן ? ברור שיש לך אובססיה לענייני גזע.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
בני מיעוטים בישראל
« להגיב #10 ב- : מרץ 21, 2011, 14:35:47 »
בס''ד
אובססיה? לא נראה לי. זו פשוט אמונה. או יותר נכון - ידיעה.
עדן איסקוביץ

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בני מיעוטים בישראל
« להגיב #11 ב- : מרץ 21, 2011, 18:50:57 »
בס''ד
אובססיה? לא נראה לי. זו פשוט אמונה. או יותר נכון - ידיעה.
אבל למה אתה מעלה את עניין הגזע בהקשר הצ'רקסי, אתה חושב שמוסלמים בני הגזע הלבן הם יותר טובים מערבים וכושים רק בגלל שהם לבנים ?

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
בני מיעוטים בישראל
« להגיב #12 ב- : מרץ 21, 2011, 20:21:41 »
בס''ד
 אני חושב שהאסלאם הוא דת ברברית שמתאימה רק לעמים נחותים כמו ערבים וכושים. וחבל שעמים ממוצא קווקזי אימצו את הדת המטורפת הזאת.
עדן איסקוביץ

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "...ובחרת בחיים..." (דברים ל, יט)
    • אני בפייסבוק
בני מיעוטים בישראל
« להגיב #13 ב- : מרץ 22, 2011, 21:37:36 »
הם גרים בכפר כמא. אני מכיר אחד מהצבא, מוסלמי, ובהיר.
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

"...לֹא בְחַיִל וְלֹא בְכֹחַ כִּי אִם בְּרוּחִי אָמַר ה' צְבָאוֹת" (זכריה ד, ו)
"...לֶב מֶלֶךְ בְּיַד ה'..." (משלי כא, א)

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
בני מיעוטים בישראל
« להגיב #14 ב- : מרץ 23, 2011, 13:27:03 »
בס''ד
האדם היחיד בעולם שהוא מוסלמי ואני אוהב אותו הוא חוסיין גאדיר, בחור ממוצא צ'רקסי, בלונדיני בדיוק כמוני. אדם מקסים, שעזר לי בתקופות קשות בתקופת השירות. בעיקר בתקופת ההתנתקות. דרך אגב, הוא עובר תהליך של התרחקות מהאסלאם. הוא שוקל להתנצר או להתגייר. ברוך ה'! עדיף להיות יהודי או נוצרי מאשר להאמין בדת הדמים האסלאמית.
עדן איסקוביץ