כתב נושא: עובדים "סוציאלים" (סוציאליסטים) שובתים היום ומפגינים עם דגלים אדומים קומוניסטים  (נקרא 6971 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

איזה בוגדים. הם עושים כל כך הרבה נזק לעם ישראל.

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/216370

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
לדעתי אתה טועה פה, חיים.

אני לא חושב שיש קשר בין הצבע שהם בחרו בו למאבק, לבין תמיכה בקומוניזם.

מדובר על אנשים מסורים שעושים עבודת קודש ועוזרים ליהודים רבים.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
לדעתי אתה טועה פה, חיים.

בס''ד

אתה אומר לנו שההסתדרות לא קומוניסטית? העודבים הסוציאלים ידועים כשמאלנים קיצוניים. זה לא צירוף מקרים שהם בוחרים בדגלים אדומים. הם רשעים.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס''ד

אתה אומר לנו שההסתדרות לא קומוניסטית? העודבים הסוציאלים ידועים כשמאלנים קיצוניים. זה לא צירוף מקרים שהם בוחרים בדגלים אדומים. הם רשעים.

אני לא יודע האם העובדים הסוציאליים כפופים ישירות להסתדרות, אולי הם איזו שהיא הסתעפות בתוך המבנה הענק של ההסתדרות.

אבל אפילו אם כן, נניח שמישהו רוצה להיות עובד סוציאלי כדי לעזור ליהודים בעירו, אין לו ברירה אלא להיות כפוף
להסתדרות, אבל זה לא אומר שהוא בחר את זה. הוא בסך הכל עושה עבודת קודש.

תשמע, האנשים האלו מצילים ועוזרים להרבה מאד יהודים, זה לא אומר שיש להם תפיסת עולם אנטי-קפיטליסטית.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני לא יודע שהעובדים הסוציאלים הם שמאלנים קיצונים. אם כי איני מופתע שההנהגה שלהם בהיסתדרות היא כזאת.

מה שברור הוא שהמפגינינות עם החולצות והדגלים האדומים לא בחרו בצבע הזה במקרה. כדי לעו"סים למהר לסיים את השביטה לפני שהציבור ייגלה שכמעט כל התפקידים שהם ממלאים הם ברי תחליף.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
אני לא יודע שהעובדים הסוציאלים הם שמאלנים קיצונים. אם כי איני מופתע שההנהגה שלהם בהיסתדרות היא כזאת.

מה שברור הוא שהמפגינינות עם החולצות והדגלים האדומים לא בחרו בצבע הזה במקרה. כדי לעו"סים למהר לסיים את השביטה לפני שהציבור ייגלה שכמעט כל התפקידים שהם ממלאים הם ברי תחליף.
ההסתדרות היא מוסד קומוניסטי ושמאלני.

תשמעו מקרה - יש לי מישהו במשפחה ששייך להסתדרות, ולפני מערכת הבחירות האחרונות עשו לו ולשאר העובדים במקום העבודה שלו כנס מיוחד שרק כשהגיעו לשם התברר להם בעצם שזה מן כנס פוליטי מוסווה (למה מוסווה? משום שלא סיפרו להם עד הרגע האחרון מה יהיה בכנס).
בכנס נאמו כל מני אישים שמזוהים עם מפלגת העבודה, ושם סקרו ביניהם את כל מה שתנועת העבודה עשתה מקום המדינה בשביל לקדם זכויות עובדים, וגם סקרו ביניהם את כל ראשי ההסתדרות בעבר שנבחרו לרשימת העבודה בכנסת (במילים אחרות - אמרו להם: "תבחרו ב"עבודה" כי היא זאת שדואגת לכם").
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
לדעתי אתה טועה פה, חיים.

אם הם אנשים מוסריים שעושים עבודת קודש ועוזרים ליהודים רבים אז למה הם מפגינים במקום ללכת לעשות את "עבודת הקודש" שלהם?
כי כסף קצת יותר חשוב להם מאשר היהודים שצריכים עזרה? זה לא שחסר להם כסף, הם מקבלים אחלה משכורת.

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אם הם אנשים מוסריים שעושים עבודת קודש ועוזרים ליהודים רבים אז למה הם מפגינים במקום ללכת לעשות את "עבודת הקודש" שלהם?
כי כסף קצת יותר חשוב להם מאשר היהודים שצריכים עזרה? זה לא שחסר להם כסף, הם מקבלים אחלה משכורת.

למה את מכירה עובד סוציאלי אישית?

אבי עובד סוציאלי וההכנסה שלו מאוד נמוכה אז תפסיקי לבלבל בשכל

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *

עובדים סוציאליים חוגגים על כספו של משלם המיסים היהודי. זה לא משנה כמה הם מקבלים. החולדות זורקות ילדים לפנימיות ומשמידות משפחות ועוד מעיזות לגנוב לנו כסף
« עריכה אחרונה: מרץ 08, 2011, 20:59:09 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
זה לא סותר. העובדים הסוציאליים נמוכי הדרג באמת מקבלים גרושים (בצדק או שלא בצדק זו כבר שאלה אחרת),
וראשי וועדי העובדים שלהם הם אכן קומוניסטים ואנטישמים מובהקים - כמו כל וועדי העובדים הממשלתיים.

יו"ר הוועד הארצי של העובדים הסוציאליים הוא איציק פרי שמנהל את המאבק השמאלני-קיצוני נגד גירוש הפולשים הבלתי חוקיים והעובדים הזרים הבלתי חוקיים.

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *

תודה לאל שלא, אבל כנראה שאתה מכיר.
כמובן ששום סכום לא מספיק לאנשים כמו אבא שלך.

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
תודה לאל שלא, אבל כנראה שאתה מכיר.
כמובן ששום סכום לא מספיק לאנשים כמו אבא שלך.

את פשוט מטומטמת וחסרת שכל. עובדים סוציאלים רבים זקוקים להשלמת הכנסה או לעבודה נוספת על מנת לגמור את החודש. לא חסרים עובדים סוציאלים שמשתכרים פחות מ-4,000 ש"ח.

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
עובדים סוציאליים חוגגים על כספו של משלם המיסים היהודי. זה לא משנה כמה הם מקבלים. החולדות זורקות ילדים לפנימיות ומשמידות משפחות ועוד מעיזות לגנוב לנו כסף

העובדים הסוציאלים עושים עבודת קודש שערכה לא יסולא בפז. הם לא "זורקים" ילדים לפנימיות אלא מצילים אותם מהורים פסיכופתים שאונסים אותם, מכים אותם או מזניחים אותם. אני מבין שאתה תומך בזה שהילדים של אמא טאליבן ישארו בחזקתה אחרי שתשוחרר?

מי שגונב כסף מהמדינה זה החרדים הפרזיטים שלא מתגייסים, מצפצפים על החוק ומשריצים ילדים שהציבור החילוני נאלץ לממן את עלות גידולם!

מנותק gambito

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
לjewishgirl - זה שאת פטריוטית לא אומר שיש לך זכות להעליב ציבור שלם בגלל קומץ עובדים סוציאליים חלק גדול מהם כן תורם ועוזר לאנשים אחרים וכן יש לאנשים זכות להישתכר בקצת יותר משכר מינימום אחריי הכל הם אנשים עם משפחות שצריכים להאכיל אותם!!
את לא רוצה ואני בטוח שלא תרצי להגיע למצבם!!!
מה לעשות שלאנשים יש חשבונות לשלם ו ילדים להאכיל כשהממשלה הכל כך "נדיבה" שלנו רומסת את הזכויות שלנו ומוסרת עבודות לערבים ומביאה לארץ אספסוף מאפריקה!!!!!

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
לjewishgirl - זה שאת פטריוטית לא אומר שיש לך זכות להעליב ציבור שלם בגלל קומץ עובדים סוציאליים חלק גדול מהם כן תורם ועוזר לאנשים אחרים וכן יש לאנשים זכות להישתכר בקצת יותר משכר מינימום אחריי הכל הם אנשים עם משפחות שצריכים להאכיל אותם!!
מה לעשות שלאנשים יש חשבונות לשלם ו ילדים להאכיל כשהממשלה הכל כך "נדיבה" שלנו רומסת את הזכויות שלנו ומוסרת עבודות לערבים ומביאה לארץ אספסוף מאפריקה!!!!!

אני כל כך שמח לראות שיהודי יקר כמוך חוזר לפורום אחרי כל כך הרבה חודשים שהוא לא ביקר בו!
הלוואי וכולם יחזרו כמוך. זה מחמם את הלב.

ובקשר לעו"סים, אני מסכים עם הגישה שלך.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
עו"סים בשירות המדינה מרויוחים שכר הוגן בתנאים טובים של כל עובד מדינה אז לא מגיעה להם שום תוספת. כמו כל המגזר הציבורי גם ברור שיש יותר מדי תקנים וחוסר יעילות. העו"סים שמשתכרים שכר נמוך עובדים בכל מיני עמותות. אני לא בטוח שצריך אותם או את העמותות שמעסיקות אותן. מגזר העמותות ("המגזר השלישי") הוא הכי מושחט והכי לא יעיל אפילו בהשווה לעובדי ציבור בשלטון המקומי.

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
את פשוט מטומטמת וחסרת שכל. עובדים סוציאלים רבים זקוקים להשלמת הכנסה או לעבודה נוספת על מנת לגמור את החודש. לא חסרים עובדים סוציאלים שמשתכרים פחות מ-4,000 ש"ח.

כן, כן. שמענו.
מציעה לך ללכת לעובד סוציאלי כלשהו, אפילו סתם פסיכולוג, נראה אותך משלם להם שקל.

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *

העלבתי ציבור שלם? כולה אמרתי שעובדים סוציאלים הם סתם מפונקים וחומרניים שלא באמת איכפת להם מיהודים במצוקה.
אני יודעת שיש אנשים שצריכים עזרה, אבל העובדים סוציאלים האלה לא באמת רוצים לעזור אלא רוצים כסף, וכמה שיותר.
יש אנשים שמשלמים להם הרבה פחות(מדברת על יהודים כמובן), והם לא מתבכיינים ככה.
נו מעולה, אז במקום לשלם לכל מיני זרים שאפילו לא אזרחים כאן, שיתחילו לשלם כמו שצריך לכל האזרחים במדינה, ולהעיף מכאן את כל הג'וקים חזרה לארצות שלהם.

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
בס"ד

העובדים הסוציאלים הם פשוט בדיחה,הם לא מועילים בכלום וגרוע מכך הם עסוקים בהריסת משפחות,הרבה משפחות נהרסו בגלל שהפסיכולוגים רושמים בתוך 10 דקות חוות דעת עיוורות העיקר לקבל את משכורתם
וכמובן שחיים של הרבה בני נוער שנקלעים למשבר נהרסים,העובדים הסוציאלים הם מפונקים ועצלנים לא מגיע להם שקל נוסף ושלא נציין שהם מקבלים מעל ומעבר.

מנותק gambito

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
jewgirl אני בטוח שתסכימי איתי שיש לצערנו הרב לא מעט אנשים בארץ שלא מגיע להם שיהיה להם ילד כי הם לא מסוגלים לגדל אותו אז נכון העובד הסוציאלי דואג לקחת את הילד ובצדק למשפחה יותר טובה שתדאג לו!!!
ותחשבי על זה אולי אם היו משלמים להם קצת יותר מהגרושים שהם מקבלים הם לא היו צריכים לצאת להפגין והיו יכולים להמשיך בעבודה שלהם.

מנותק רק ליברמן! חילופי שטחים!

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
דיון חולני שבחברה שפויה אין לו זכות קיום... חבורת פאשיסטים לאומניים נטולי מעצורים שכמותכם.
קוּם הִתְנַעֵרָה עַם חֵלֵכָה
עַם עֲבָדִים וּמְזֵי רָעָב
אֵש הנְקָמוֹת הַלַּב לִחֵכַה
לִקְרַאת אוֹיַב הִכּוֹן לַקְרָב.

מנותק לוחמי חירות ישראל

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
לדעתי העובדים הסוציאליים, שהם חפים מפשע, נפלו קורבן לקנוניה הבולשביקית השמאלנאצית עבודתה של היבסקציה ואנשיה בקרמלין התל אביבי.

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "...ובחרת בחיים..." (דברים ל, יט)
    • אני בפייסבוק
אמא שלי עובדת סוציאלית.

ניסה להתאבד 30 פעם ולא הצליח..

עוד בחור טוב שאחד מהוריו הוא עובד סוציאלי.

אני לא אוהב את הרעיון הזה שנקרא עבודה סוציאלית, יש להם יותר מדי כוח. אין מושג כזה ביהדות - 'עובד חברתי'. ונראה לי שהם גורמים נזק לחברה - ילדים שצריכים לצאת מביתם, הם משאירים; וילדים שצריכים להישאר בביתם, הם מוציאים. כמו כל "ארגון זכויות X" הם רק גורמים נזק ל- X.

על עבודה סוציאלית בערוץ היוטיוב של רונית אמרלד יש מידע רב.
http://www.youtube.com/user/RonitEmerald
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

"...לֹא בְחַיִל וְלֹא בְכֹחַ כִּי אִם בְּרוּחִי אָמַר ה' צְבָאוֹת" (זכריה ד, ו)
"...לֶב מֶלֶךְ בְּיַד ה'..." (משלי כא, א)

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "...ובחרת בחיים..." (דברים ל, יט)
    • אני בפייסבוק
הבעיה שלי היא הריסת משפחות. - עקירת ילדים מבתיהם. לגבי עובדים סוציאלים שעוזרים לזקנים, נכים, ומפגרים, איתם אין לי מדי הרבה בעיות.
אני מקווה שההפגנה הזאת מעידה על חיזוק הימין בארץ.

שאלה לחברי הפורום, להרהור.
אני תוהה איך זה היה פעם בגולה. גם שם היו עיוורים, אילמים, חירשים, זקנים, מפגרים, ונכויות שונות אחרות. אבל בעת המקראית או בגולה אלפיים שנה, לא היה פסיכולוג, ולא היה עובד סוציאלי, איך הסתדרו פעם? הרי הסתדרו. אני חושב שזה נקרא "גמחים". לא שאני מבין גדול.

יש חוק בתורה שלא מקללים חירש ולא שמים מכשול לפני עיוור, והשם גם מזהיר ממש. אני לא זוכר את הפסוק.
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

"...לֹא בְחַיִל וְלֹא בְכֹחַ כִּי אִם בְּרוּחִי אָמַר ה' צְבָאוֹת" (זכריה ד, ו)
"...לֶב מֶלֶךְ בְּיַד ה'..." (משלי כא, א)

מנותק gambito

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
חיים בקשה אישית להעיף את החלאה the proud arab jew עם התמונה של סטאלין יש"ו מהפורום לאלתר
לחיות כאלו שמהללים רוצח המונים מתועב אין מקום בפורום שלנו!
ומה הלאה חתיכת חלאה תשים תמונה של היטלר?