כתב נושא: שוקל לעבור למטולה.  (נקרא 2876 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
שוקל לעבור למטולה.
« ב- : מרץ 07, 2011, 01:34:27 »
בס''ד
לפני כשלושה שבועות הייתי בטיול נפלא במטולה יחד עם ארוסתי, שמה לאה. כבר מזמן דברתי איתה על רצוני העז לעבור לגליל העליון, ובעיקר למטולה - שזהו המקום האהוב עליי ביותר בארץ, והיפה ביותר בארץ - חוץ מעיר דויד כמובן. אך, לאחר הטיול הזה החלטתי שאני רוצה לחיות שם, להתעסק מעט בחקלאות, ולסיים את לימודי האקדמאיים באוניבסריטה הפתוחה, יש סניף שלה בקרית שמונה הסמוכה למטולה. כמו כן חשבתי שאולי נוכל לבנות צימרים ולהרוויח גם מזה קצת כסף. מכירי הבתים במטולה הם זולים בצורה קיצונית - למרות האויר הטוב, האנשים השקטים והאיכותיים, הנוף המהמם, ומזג האויר הנפלא. אבל לאה לא מסכימה, היא רוצה להשאר במרכז. גם לאחר שנתחתן בע''ה - היא לא תרצה לעבור, ואני תמיד ארצה. זהו קונפליקט בלתי פתיר. אני אוהב אותה מאוד אך מצד שני חשוב לי מאוד גם לחיות במקום שאני רוצה לחיות בו. אני לא הייתי רוצה חלילה, לנתק את מערכת היחסים שלנו בגלל זה, אבל זה לא קל, בנוסף לכך, היא מתעסקת ברפואה אלטרנטיבית, ובעיקר מתמחה טיפולי שיאצו וטווינה... כך שניתן יהיה לפתוח מרכז לרפואה אלטרנטיבית, או אפילו מרכז ספא ולהעניק שירותים אלה ללקוחות בצימרים, וגם לי תהייה עבודה, אני לומד מדעי המדינה ובלשנות, ואני מאמין שאוכל לקבל תפקיד מעניין במועצה של מטולה.
עדן איסקוביץ

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שוקל לעבור למטולה.
« להגיב #1 ב- : מרץ 07, 2011, 03:58:30 »
שיהיה בהצלחה אחי במה שלא תחליטו.
אל תחשבו אפילו לפרק את הקשר בגלל זה.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
שוקל לעבור למטולה.
« להגיב #2 ב- : מרץ 07, 2011, 12:23:30 »
בס''ד
תודה אח יקר.
עדן איסקוביץ

מנותק מתן92

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
שוקל לעבור למטולה.
« להגיב #3 ב- : מרץ 12, 2011, 22:10:28 »
אח יקר שבוע טוב לך אכן אני גר בצפון בקריית שמונה ואין כמו הצפון.
מצד שני שלום בית זה הדבר החשוב ביותר תנסה לשכנע אותה ואם לא תצליח לא קרה כלום אולי בעתיד

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
שוקל לעבור למטולה.
« להגיב #4 ב- : מרץ 13, 2011, 02:47:54 »
תודה, מתן. אני אוהב גם את קרית-שמונה, יש לי קרובי משפחה שם.
עדן איסקוביץ