עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

צה"ל - צבא ההשמדה ליהודים

<< < (3/3)

ROI5:

--- ציטוט של: Israelipatriot על יוני 02, 2011, 21:06:24 --- ה- IHH היה מוכר לכל קהיליית המודיעין, הסי אי אי הכיר בקשרים שלהם לכל מני ארגוני טרור כבר ב-96, אחרי זה בעיקר מפאת הנסיון הכושל של אחמד רסאם להוריד את הנמל תעופה בלוס אנג'לס בשנת 99, כל אחד שהיה לו יד בקהיליית המודיעין שמע על הארגון הנ"ל. הארגון העניק סיוע לוגיסטי לארגוני טרור בבוסניה, עראק, אפגניסטן, צ'צ'ניה, סוריה וכו'.
ואגב, המל"מ שקשור הדוקות למשהב"ט ולצה"ל הסיק את המסקנות הנכונות לפני שהמשט בכלל התקרב לכאן.
http://www.terrorism-info.org.il/malam_multimedia/Hebrew/heb_n/pdf/hamas_105.pdf

--- סוף ציטוט ---
היו לו קשרים עם ארגוני טרור שנים רבות, אבל אצלנו בארץ התחילו בעיקר לדבר על זה רק אחרי המשט, לדוגמה דו"ח של בית המשפט בוירג'יניה על הארגון(שכלל קשרים עם אלקעיידה וחמאס, סיוע לצצניה ואפגניסטן וכן') מ2006 פורסם בארץ רק אחרי המשט,  המל"מ פרסם את מסקנותיו על הארגון רק 4 ימים לפני המשט, ישראל הכירה בארגון כארגון טרור רק ביוני וכן'.
ככה זה בישראל, הכל לאט.

בדואי חובב מעשי סדום:
מגיע לכם חבורה של פאשיסטים גזעניים וצרי מוח. אני לא אתפלא אם מי שכותב את הפוסטים הדוחים האלה זה חבורה של ילדים בני 10 שקיבלו שטיפת מוח מאיזה רב פסיכופט. הלוואי שיהרסו לכם כמה שיותר התנחלויות לא חוקיות, נמאס כבר ממכם פורעי חוק.

InvadersMustDie:

--- ציטוט של: סוס ים סגול על יוני 10, 2011, 09:45:45 ---מגיע לכם חבורה של פאשיסטים גזעניים וצרי מוח. אני לא אתפלא אם מי שכותב את הפוסטים הדוחים האלה זה חבורה של ילדים בני 10 שקיבלו שטיפת מוח מאיזה רב פסיכופט. הלוואי שיהרסו לכם כמה שיותר התנחלויות לא חוקיות, נמאס כבר ממכם פורעי חוק.

--- סוף ציטוט ---
מה שכל אחד כותב זאת דעתו האישית ולא צריך לעשות הכללות.
ואין דבר כזה התנחלויות לא חוקיות

חבל שהשמאל לא שם את הוידאו הזה בתקשורת.

Rafoe:

--- ציטוט של: סוס ים סגול על יוני 10, 2011, 09:45:45 ---מגיע לכם חבורה של פאשיסטים גזעניים וצרי מוח. אני לא אתפלא אם מי שכותב את הפוסטים הדוחים האלה זה חבורה של ילדים בני 10 שקיבלו שטיפת מוח מאיזה רב פסיכופט. הלוואי שיהרסו לכם כמה שיותר התנחלויות לא חוקיות, נמאס כבר ממכם פורעי חוק.

--- סוף ציטוט ---
מי שעושה רושם של בן 10 הוא דווקא אתה (הטענות שלך כבר ממוחזרות ואין לי ספק שאתה חוזר עליהם כמו רובוט).
אין ספק ש"אימנו" אותך היטב לדקלם את השטויות שלך.

הפאשיזם היחידי במדינה הזאת הוא הפאשיזם של השמאל.

אני מניח שגם אתה מוכן להקריב יהודים ל"אל השלום" (קורבנות השלום כינה אותם אלילכם רבין).
סלח לנו אם איננו מוכנים להקריב את עצמנו למולך (אם אתה כ"כ רוצה, אז לא נעצור בעדך).

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה