כתב נושא: יהודית או דמוקרטית???  (נקרא 3676 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק adirco

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
יהודית או דמוקרטית???
« ב- : מרץ 03, 2011, 00:57:04 »

מה אם חייבים לבחור? מה אם נגיע לנקודה שבה זו או דמוקרטיה או מדינה יהודית?

מדינה דמוקרטית. אנו רוצים חירות וזכויות כמו חופש דיבור, תקשורת חופשית, בחירות לכנסת. אפילו אם זה יוביל לרוב ערבי או לפירוק המדינה היהודית.

מדינה יהודית. אם לא נשלול את ה"זכויות" הדמוקרטיות של הערבים, לא תהיה לנו מדינה. במשך אלפי שנים, יהודים התפללו למדינה יהודית, לא לדמוקרטיה

מה אם חייבים לבחור? מה אם נגיע לנקודה שבה זו או דמוקרטיה או מדינה יהודית?

אנא הסבירו את בחירתכם

אז בואו לעשות ליק ולקדם יפרדות עם ישראל מהעם הנאציפלסטיני
העלתי לפייסבוק את הנושא החשוב הזה
כמובן צירפתי את אתר הימין האמיתי

http://www.facebook.com/pages/%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%A0%D7%94-%D7%99%D7%94%D7%95%D7%93%D7%99%D7%AA-%D7%9C%D7%A0%D7%A6%D7%97/192798137417680?sk=info

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
יהודית או דמוקרטית???
« להגיב #1 ב- : מרץ 03, 2011, 01:45:10 »
יהודית ודמוקרטית.
לדעתי כמעט ואין פה סתירה בין השניים, וגם הסתירה הקיימת היא בגלל עצם ההגדרה של "יהודית"(שניתן לטעון להפליה - למרות שמעצם ההגדרה המדינה אמורה להיות יהודית ומטרתה היא להיות בית לאומי לכל יהודי העולם).
השמאל אמנם לא מבין את זה, והשמאל הקיצוני מנסה להשכיח את זה, אבל בדמוקרטיה יש חלק מאוד רציני שנקרא "דמוקרטיה מתגוננת" - הזכות של דמוקרטיה להגן על עצמה, במקרים בהם יש ניסיונות לפגוע בדמוקרטיה ובעקרונות הדמוקרטיים ולא לאפשר לאנשים המעוניינים להגיע לשלטון על מנת לבטל את הדמוקרטיה(כמו שקרה בגרמניה בשנות ה30 כשהיטלר עלה לשלטון). עוד חלק מאוד רציני זה "התנגשות בין זכויות" - שאם זכויות של אנשים מתנגשות ולא ניתן לאפשר קיום של כל הזכויות של כולם, יפעילו שיקול דעת וינסו לצמצם ככל הניתן את הפגיעה בזכויות של אנשים..

וצריך לשמור על זה שזו תיהיה מדינה יהודית ע"י עידוד הגירה ערבית, עידוד עלייה לארץ של יהודים מרחבי העולם...
ולדעתי צריך גם להעלות מיסים בצורה משמעותית, ולעשות הקלות במיסים למי שעשה שירות צבאי/שירות לאומי(ושיוגבר עליו משמעותית הפיקוח שלא יהיו כאלה שיעשו שירות לאומי רק על הנייר)/יש לו מעל 80% נכות/מי שעלה לארץ מעל גיל 45/מספר מסויים של חרדים שיקבע מראש(כמה מאות) שיקבלו אישור מהרבנות הראשית שיש להם פוטנציאל רציני להיות רבנים בעתיד.
זה גם דבר שביחד עם יישום של המונח "שלטון החוק"(יישום ואכיפה של הדמוקרטיה, ובאופן שיוויוני לכולם) יעודד הגירה המונית מהארץ של כל מי שמתנגד למדינה(והמעטים שלא - יכניסו הרבה מאוד כסף לקופת המדינה לטובת אלה שכן). ומן הסתם...רובם הגדול אינו יהודים. אלה שכן יהודים וחיים פה מבלי לתרום את חלקם בנטל - לדעתי בכל מקרה לא צריך להיות להם זכות לחיות פה כטפילים(ומראש אני אומר - רון בן מיכאל, תחסוך ממני את התגובות המתלהמות שלך על הנושא. אם אתה רוצה להגיב לי בצורה נורמלית ומתורבתת - אני אשמח).
ובקשר ללא יהודים שכן מתנדבים לצבא/שירות לאומי - להם לדעתי כן מגיע לחיות פה...כי להתנדב למספר שנים מראה שאין עויינות למדינה והם רוצים להיות אזרחים מן השורה במדינה הזאת למרות שהיא מדינה יהודית, וגם ככה זה יהיה מספר מאוד מצומצם שלא מאיים על הרוב היהודי.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
יהודית או דמוקרטית???
« להגיב #2 ב- : מרץ 03, 2011, 02:03:52 »
ברור שמדינה יהודית.

המתיוונים מנסים לזרוע פחד ואימה בלבבות היהודים בארץ שאם תהיה מדינת הלכה (דהיינו - מדינה יהודית אמיתית) אז כולם פה ילבשו שחורים ונהיה כמו איראן.

למעשה - אין בין התעמולה של השמאל המתיוון והמתבולל לבין המציאות שום קשר. מדינת הלכה לא תהיה איראן, אלא מדינה עם חוקה יהודית שאומרת בראש ובראשונה שבארץ ישראל יהיה חינוך יהודי אמיתי ולא תהיה עבודה זרה והתבוללות.

השמאל המתיוון רואה במדינה יהודית את הסיוט הגדול ביותר שלו משום שהם לא יוכלו יותר לעבוד את אלוהי הנכר שלהם ולא יוכלו להתבולל ולכן הם נגד מדינה יהודית.

למעשה - רוב היהודים בארץ נגד התבוללות ובעד חינוך יהודי לילדים, ונגד גויים בארץ ישראל (אלה אלמנטים של מדינת הלכה, אבל הציבור הישראלי לא יודע את זה משום שלא אומרים לו את זה).

מה שיש היום זה א מדינה יהודית, אלא משטר מתיוון שמונהג ע"י חונטה מתיוונת שונאת יהדות שמדכאת את האזרחים היהודים שלה (ומאידך מטיבה עם הגויים שונאי ישראל שבשטחה).

http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
יהודית או דמוקרטית???
« להגיב #3 ב- : מרץ 03, 2011, 08:38:32 »
יהודית ודמוקרטית.
לדעתי כמעט ואין פה סתירה בין השניים, וגם הסתירה הקיימת היא בגלל עצם ההגדרה של "יהודית"(שניתן לטעון להפליה - למרות שמעצם ההגדרה המדינה אמורה להיות יהודית ומטרתה היא להיות בית לאומי לכל יהודי העולם).
השמאל אמנם לא מבין את זה, והשמאל הקיצוני מנסה להשכיח את זה, אבל בדמוקרטיה יש חלק מאוד רציני שנקרא "דמוקרטיה מתגוננת" - הזכות של דמוקרטיה להגן על עצמה, במקרים בהם יש ניסיונות לפגוע בדמוקרטיה ובעקרונות הדמוקרטיים ולא לאפשר לאנשים המעוניינים להגיע לשלטון על מנת לבטל את הדמוקרטיה(כמו שקרה בגרמניה בשנות ה30 כשהיטלר עלה לשלטון). עוד חלק מאוד רציני זה "התנגשות בין זכויות" - שאם זכויות של אנשים מתנגשות ולא ניתן לאפשר קיום של כל הזכויות של כולם, יפעילו שיקול דעת וינסו לצמצם ככל הניתן את הפגיעה בזכויות של אנשים..

וצריך לשמור על זה שזו תיהיה מדינה יהודית ע"י עידוד הגירה ערבית, עידוד עלייה לארץ של יהודים מרחבי העולם...
ולדעתי צריך גם להעלות מיסים בצורה משמעותית, ולעשות הקלות במיסים למי שעשה שירות צבאי/שירות לאומי(ושיוגבר עליו משמעותית הפיקוח שלא יהיו כאלה שיעשו שירות לאומי רק על הנייר)/יש לו מעל 80% נכות/מי שעלה לארץ מעל גיל 45/מספר מסויים של חרדים שיקבע מראש(כמה מאות) שיקבלו אישור מהרבנות הראשית שיש להם פוטנציאל רציני להיות רבנים בעתיד.
זה גם דבר שביחד עם יישום של המונח "שלטון החוק"(יישום ואכיפה של הדמוקרטיה, ובאופן שיוויוני לכולם) יעודד הגירה המונית מהארץ של כל מי שמתנגד למדינה(והמעטים שלא - יכניסו הרבה מאוד כסף לקופת המדינה לטובת אלה שכן). ומן הסתם...רובם הגדול אינו יהודים. אלה שכן יהודים וחיים פה מבלי לתרום את חלקם בנטל - לדעתי בכל מקרה לא צריך להיות להם זכות לחיות פה כטפילים(ומראש אני אומר - רון בן מיכאל, תחסוך ממני את התגובות המתלהמות שלך על הנושא. אם אתה רוצה להגיב לי בצורה נורמלית ומתורבתת - אני אשמח).
ובקשר ללא יהודים שכן מתנדבים לצבא/שירות לאומי - להם לדעתי כן מגיע לחיות פה...כי להתנדב למספר שנים מראה שאין עויינות למדינה והם רוצים להיות אזרחים מן השורה במדינה הזאת למרות שהיא מדינה יהודית, וגם ככה זה יהיה מספר מאוד מצומצם שלא מאיים על הרוב היהודי.

בס''ד

איזה קישקושים.

בדמוקרטיה שלך, האם יש לערבים את הזכות להפוך לרוב ולבטל את המדינה היהודית באופן דמוקרטי?

האם יש לערבים את הזכות הדמוקרטית דרך בחירות דמוקרטיות לבחור למשל לראש ממשלה ערבי כמו שרוב האמריקאים בחרו למוסלמי ברק חוסיין אובמה?

האם היית נותן לערבי להיות שר הביטחון במדינה הדמוקרטית שלך?

האם היית נותן לערבי להיות הרמטכ''ל במדינה הדמוקרטית שלך?   

האם היית נותן לרוב ערבי לבחור בכנסת שבה רוב חבריה ערבים?

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
יהודית או דמוקרטית???
« להגיב #4 ב- : מרץ 03, 2011, 12:16:41 »
בס''ד

איזה קישקושים.

בדמוקרטיה שלך, האם יש לערבים את הזכות להפוך לרוב ולבטל את המדינה היהודית באופן דמוקרטי?

האם יש לערבים את הזכות הדמוקרטית דרך בחירות דמוקרטיות לבחור למשל לראש ממשלה ערבי כמו שרוב האמריקאים בחרו למוסלמי ברק חוסיין אובמה?

האם היית נותן לערבי להיות שר הביטחון במדינה הדמוקרטית שלך?

האם היית נותן לערבי להיות הרמטכ''ל במדינה הדמוקרטית שלך?   

האם היית נותן לרוב ערבי לבחור בכנסת שבה רוב חבריה ערבים?

אם היה מתבצע הרעיון שלי, מן הסתם היו פה מעט מאוד ערבים...
ואלה שכן היו נשארים או שהיו משלמים 80-90 אחוז מס(והבודדים שיהיו מסוגלים לשרוד עם מה שישאר להם - אם הם ירצו אז שישארו, זה אומר שהם מכניסים המון המון כסף לקופת המדינה וממילא הם בודדים וזה זניח מאוד(ואם ינסו לפעול נגד המדינה - בכל מקרה ניתן לשלול את אזרחותם ולהכניס אותם לכלא, ולדעתי גם עונש מוות למי שפועל נגד המדינה זה דבר טוב).

לתת לערבי להיות שר הביטחון/רמטכ"ל/כל תפקיד אחר עם השפעה ביטחונית רצינית - ברור שלא. ואגב זה גם אחת הסיבות שבגללה לא צריך לאפשר לדעתי ראש ממשלה ערבי(בנוסף לסיבה הפשוטה שזו מדינה יהודית).
מה שכן, למיעוט הערבי שישאר צריך לתת נציגות כלשהי בכנסת. כאזרחים של המדינה שגם משרתים את המדינה...מגיע להם גם נציגות כלשהי בכנסת שתנסה לדאוג לזכויות שלהם.

ואפשר לשאול, למה זה "קישקושים"?

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
יהודית או דמוקרטית???
« להגיב #5 ב- : מרץ 03, 2011, 13:53:23 »
אם היה מתבצע הרעיון שלי, מן הסתם היו פה מעט מאוד ערבים...
ואלה שכן היו נשארים או שהיו משלמים 80-90 אחוז מס(והבודדים שיהיו מסוגלים לשרוד עם מה שישאר להם - אם הם ירצו אז שישארו, זה אומר שהם מכניסים המון המון כסף לקופת המדינה וממילא הם בודדים וזה זניח מאוד(ואם ינסו לפעול נגד המדינה - בכל מקרה ניתן לשלול את אזרחותם ולהכניס אותם לכלא, ולדעתי גם עונש מוות למי שפועל נגד המדינה זה דבר טוב).

לתת לערבי להיות שר הביטחון/רמטכ"ל/כל תפקיד אחר עם השפעה ביטחונית רצינית - ברור שלא. ואגב זה גם אחת הסיבות שבגללה לא צריך לאפשר לדעתי ראש ממשלה ערבי(בנוסף לסיבה הפשוטה שזו מדינה יהודית).
מה שכן, למיעוט הערבי שישאר צריך לתת נציגות כלשהי בכנסת. כאזרחים של המדינה שגם משרתים את המדינה...מגיע להם גם נציגות כלשהי בכנסת שתנסה לדאוג לזכויות שלהם.

ואפשר לשאול, למה זה "קישקושים"?

בס''ד

זה קישקושים לומר שהמדינה שלך הייתה "דמוקרטית". אתה שולל את הזכות הדמוקרטית של הערבים לתפקד כראש הממשלה, שר הביטחון והרמטכ''ל, ואתה גם מוסיף "כל תפקיד אחר עם השפעה ביטחונית רצינית - ברור שלא". מדינה שלא נותנת לערבים באשר הם ערבים לתפקד בשום תפקיד ביטחוני היא לא מדינה דמוקרטית והיא נחשבת כמדינה גזענית בעולם המערבי.

אתה גם מציע להטיל מס של 80-90 אחוז על ערבים באשר הם ערבים.

האם אתה מודע שמה שאתה מציע בלתי חוקי בישראל ה"דמוקרטית" כי זה מפר את החוקים נגד "גזענות"?

האם אתה מודע שאילו היית מנסה לרוץ לכנסת עם מצע כזה, היו פוסלים אותך מייד?

האם אתה מודע שאילו היית מטיף דברים כאלה בצה''ל שאתה כל כך אוהב, היו זורקים אותך מהצבא ואולי היו עוצרים אותך?

כל זה נכון בישראל ה"דמוקרטית" של היום.

אך אם אנו היינו בשלטון, הייתה לך את הזכות להציע מה שאתה מציע וגם הייתה לך את הזכות לרוץ עם מצע כזה לכנסת.

אגב לא ידעתי שאתה מציע דברים כאלה. עכשיו אני מכבד אותך יותר. אולי תהיה כהניסט בסוף.

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
יהודית או דמוקרטית???
« להגיב #6 ב- : מרץ 03, 2011, 14:33:59 »
בס''ד

זה קישקושים לומר שהמדינה שלך הייתה "דמוקרטית". אתה שולל את הזכות הדמוקרטית של הערבים לתפקד כראש הממשלה, שר הביטחון והרמטכ''ל, ואתה גם מוסיף "כל תפקיד אחר עם השפעה ביטחונית רצינית - ברור שלא". מדינה שלא נותנת לערבים באשר הם ערבים לתפקד בשום תפקיד ביטחוני היא לא מדינה דמוקרטית והיא נחשבת כמדינה גזענית בעולם המערבי.

אתה גם מציע להטיל מס של 80-90 אחוז על ערבים באשר הם ערבים.

האם אתה מודע שמה שאתה מציע בלתי חוקי בישראל ה"דמוקרטית" כי זה מפר את החוקים נגד "גזענות"?

האם אתה מודע שאילו היית מנסה לרוץ לכנסת עם מצע כזה, היו פוסלים אותך מייד?

האם אתה מודע שאילו היית מטיף דברים כאלה בצה''ל שאתה כל כך אוהב, היו זורקים אותך מהצבא ואולי היו עוצרים אותך?

כל זה נכון בישראל ה"דמוקרטית" של היום.

אך אם אנו היינו בשלטון, הייתה לך את הזכות להציע מה שאתה מציע וגם הייתה לך את הזכות לרוץ עם מצע כזה לכנסת.

אגב לא ידעתי שאתה מציע דברים כאלה. עכשיו אני מכבד אותך יותר. אולי תהיה כהניסט בסוף.
אני לא מציע להטיל מס על ערבים באשר הם ערבים, אלא להטיל מס גבוה מאוד על מי שלא משרת את המדינה למרות שהוא יכול. זה היה מעיף מפה את כל הטפילים...שרובם הגדול ערבים. והיו ערבים שלא היו סובלים מזה....אלו שכן משרתים את המדינה ומשתתפים בנטל.
לגבי תפקידים ביטחוניים משמעותיים(כמו שר ביטחון/רמטכ"ל) - זה ברור שלא בגלל שזה סיכון גבוה מדי.  אני חושב שכדי לאשר שמישהו יהיה בתפקיד כל כך רגיש, צריכים לבדוק בזכוכית מגדלת כל פרט על החיים שלו ולפסול סיווג ביטחוני(ובכך לא לאפשר להיות בתפקיד כזה) על כל דבר קטן כדי לא לקחת סיכונים. זה לא הפליה, זה הבחנה מי מתאים לתפקיד. וכשחושבים על זה...גם בארה"ב, מי שלא נולד שם לא יכול להיבחר לנשיא. זה גם משהו דומה...
מצד שני, אני חושב שכן לערבים שיחיו פה וישרתו בצה"ל/יעשו שירות לאומי צריך להיות שיוויון זכויות איפה שאפשר מבלי לסכן את הרוב היהודי בארץ או את ההגדרה שלנו כמדינה יהודית.

ואתה לא חשבת שאני תומך בדברים כאלה בגלל שהגישה שלך מאוד קיצונית, ואתה רואה הכל בשחור לבן. ברגע שאמרתי משהו שלא לגמרי לפי מה שאתה חושב - אני שמאלני קיצוני מבחינתך.
וממש לא נראה לי שאני אהיה ב"ימין האמיתי". ממה שראיתי פה...מונעים פה מאוד משנאה של כל מי ששונה מכם בדת או בדעה(ותקן אותי אם אני טועה). אני לא ככה..אני פשוט אוהב יהודים ורוצה צדק, לא שונא אף אחד.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
יהודית או דמוקרטית???
« להגיב #7 ב- : מרץ 03, 2011, 15:26:57 »
אני לא מציע להטיל מס על ערבים באשר הם ערבים, אלא להטיל מס גבוה מאוד על מי שלא משרת את המדינה למרות שהוא יכול. זה היה מעיף מפה את כל הטפילים...שרובם הגדול ערבים. והיו ערבים שלא היו סובלים מזה....אלו שכן משרתים את המדינה ומשתתפים בנטל.
לגבי תפקידים ביטחוניים משמעותיים(כמו שר ביטחון/רמטכ"ל) - זה ברור שלא בגלל שזה סיכון גבוה מדי.  אני חושב שכדי לאשר שמישהו יהיה בתפקיד כל כך רגיש, צריכים לבדוק בזכוכית מגדלת כל פרט על החיים שלו ולפסול סיווג ביטחוני(ובכך לא לאפשר להיות בתפקיד כזה) על כל דבר קטן כדי לא לקחת סיכונים. זה לא הפליה, זה הבחנה מי מתאים לתפקיד. וכשחושבים על זה...גם בארה"ב, מי שלא נולד שם לא יכול להיבחר לנשיא. זה גם משהו דומה...
מצד שני, אני חושב שכן לערבים שיחיו פה וישרתו בצה"ל/יעשו שירות לאומי צריך להיות שיוויון זכויות איפה שאפשר מבלי לסכן את הרוב היהודי בארץ או את ההגדרה שלנו כמדינה יהודית.

ואתה לא חשבת שאני תומך בדברים כאלה בגלל שהגישה שלך מאוד קיצונית, ואתה רואה הכל בשחור לבן. ברגע שאמרתי משהו שלא לגמרי לפי מה שאתה חושב - אני שמאלני קיצוני מבחינתך.
וממש לא נראה לי שאני אהיה ב"ימין האמיתי". ממה שראיתי פה...מונעים פה מאוד משנאה של כל מי ששונה מכם בדת או בדעה(ותקן אותי אם אני טועה). אני לא ככה..אני פשוט אוהב יהודים ורוצה צדק, לא שונא אף אחד.

בס''ד

א. אז היית מטיל מס כזה על כל החרדים וכל היהודים שלא רוצים לשרת בצבא הגירוש שלך? היית מבריח מארץ ישראל מאות אלפי יהודים.

ב. אמרת שאתה לא מוכן לתת לערבי להיות ראש הממשלה, שר הביטחון, הרמטכ''ל או כל תפקיד ביטחוני רציני אחר. לפי החוק הישראלי הנוכחי, זוהי עמדה גזענית ובלתי חוקית בעליל.

ג. אתה לא אוהב יהודים ולא רוצה צדק. אתה קורא לחלק גדול של עם ישראל "טפילים" ורוצה לרדוף אחריהם.

ד. אתה מייצג את הסתירות והבילבול של ה"ציונות" החילונית - שהיא לא ציונות אמיתית. אתה מציע דברים מאוד אנטי-דמוקרטיים ואתה עושה את זה בשם ה"דמוקרטיה".

ה. אתה "לא שונא אף אחד", אתה כותב. אתה לא שונא את היטלר? אתה לא שונא את מבצעי השואה? אתה לא שונא את ערפאת ונסראללה והערבים הנאצים שרצחו אלפי יהודים ומבטיחים לרצוח את כולם?

ו. אנו "קיצוניים"? אתה חושב שהיית נחשב כ"מתון" בעיני העולם? או בעיני התשקורת, הבג''ץ, חברי הכנסת והצבא? כולם היו מגנים אותך כגזען וקיצוני ואפילו נאצי ופושע מלחמה.
« עריכה אחרונה: מרץ 03, 2011, 15:33:31 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
יהודית או דמוקרטית???
« להגיב #8 ב- : מרץ 03, 2011, 15:48:57 »
אני לא מציע להטיל מס על ערבים באשר הם ערבים
זה דווקא רעיון לא רע (לא רק על הערבים, אלא להטיל מס על כל מי שאינו יהודי).

אם רצינו דרך לא אלימה לעודד הגירת גויים מארץ ישראל, אז הנה הדרך.

המוסלמים הטילו מיסים מפלצתיים על היהודים שחיו בשטחם (חוץ ממס על האוויר, על כל דבר לקחו מס), והגיע הזמן שנאמץ את שיטתם.

ודרך אגב - כל העניין הזה של השירות בצה"ל כבר מתחיל להיות מאוס: במדינה המתיוונת הזו הפכו את השירות בצבא לדבר העיקרי (למשהו נשגב), ושוכחים שצה"ל הוא בסך הכל כלי (לא שהוא יעיל כ"כ) שאמור לשמור על הריבונות היהודית בארץ ישראל (ולא יותר מזה).
השמאל הפך את הצבא למשהו מרכזי (ואחר כך הם מתלוננים שהפכנו לחברה מיליטנטית).

צריך לומר את האמת - ידיעת עברית אינה קריטריון, שירות בצבא בוודאי לא קריטריון, ומי שנולד פה זה גם לא קריטריון.
כל מכבסת המילים הללו נועדה לתעמולה (זולה מאד דרך אגב, אבל זה עובד על חלק מהאנשים) בעד מדינת כל אזרחיה ונגד מדינה יהודית.

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
יהודית או דמוקרטית???
« להגיב #9 ב- : מרץ 03, 2011, 16:24:24 »
בס''ד

א. אז היית מטיל מס כזה על כל החרדים וכל היהודים שלא רוצים לשרת בצבא הגירוש שלך? היית מבריח מארץ ישראל מאות אלפי יהודים.

ב. אמרת שאתה לא מוכן לתת לערבי להיות ראש הממשלה, שר הביטחון, הרמטכ''ל או כל תפקיד ביטחוני רציני אחר. לפי החוק הישראלי הנוכחית, זוהי עמדה גזענית ובלתי חוקית בעליל.

ג. אתה לא אוהב יהודים ולא רוצה צדק. אתה קורא לחלק גדול של עם ישראל "טפילים" ורוצה לרדוף אחריהם.

ד. אתה מייצג את הסתירות והבילבול של ה"ציונות" החילונית - שהיא לא ציונות אמיתית. אתה מציע דברים מאוד אנטי-דמוקרטיים ואתה עושה את זה בשם ה"דמוקרטיה".

ה. אתה "לא שונא אף אחד", אתה כותב. אתה לא שונא את היטלר? אתה לא שונא את מבצעי השואה? אתה לא שונא את ערפאת ונסראללה והערבים הנאצים שרצחו אלפי יהודים ומבטיחים לרצוח את כולם?

ו. אנו "קיצוניים"? אתה חושב שהיית נחשב כ"מתון" בעיני העולם? או בעיני התשקורת, הבג''ץ, חברי הכנסת והצבא? כולם היו מגנים אותך כגזען וקיצוני ואפילו נאצי ופושע מלחמה.
א. גם מי שלא עושה צבא, שיעשה שירות לאומי. לגבי חרדים - צריך לעשות בשירות הלאומי הקצאה של כמה מאות אנשים(חרדים מן הסתם) שהשירות הלאומי שלהם יהיה ללמוד תורה והם גם יקבלו כסף בשביל זה, כדי שיוכלו להתרכז בללמוד תורה וכך יגדל הדור הבא של הרבנים. למרות שאני לא דתי, אני חושב שזה דבר חשוב לדאוג לכך ולממן מכספי המדינה את הדור הבא של הרבנים במדינה יהודית. מעבר לזה, מי שלא מוכן לעשות צבא או שירות לאומי - חי על הגב של אחרים, ולכן הוא טפיל ואין לו מקום במדינה הזאת. ולגבי "צבא הגירוש"...זה צבא ההגנה, הוא נאלץ גם לעשות פעולות של גירוש בהוראת ממשלה...וזה לדעתי דבר לא טוב שצריך לשנות.
ב. אני כרגע לפני גיוס, ולפני כמה חודשים הייתי צריך לעבור סיווג ביטחוני. עד כמה שאני זוכר...היו שאלות כמו "האם יש לך קשר עם ערבים, אם כן פרט" ודברים כאלה. זה ששואלים דברים כאלה, על פי המדינה זה נחשב לגזענות? ממש לא. גזענות זה משהו שמשתייך להגדרה של הפלייה ללא סיבה רלוונטית. פה יש סיבה רלוונטית - שלדעתי צריך לפסול על כל פרט קטן שעלול להראות סיכון כלשהו לבגידה במדינה, מה שיכול להוביל לסכנה ממשית לקיומה של המדינה.
ג. עניתי כבר בסעיף א. ומי שחי על הגב על אחרים ועל חשבונם - הוא טפיל. מי שחי בזכות צה"ל, ובמקום לשרת בצה"ל כשהוא מסיים את הלימודים הוא פשוט מתחיל לעבוד, לעשות כסף, ללמוד...זה טפיל. אם לא יכול לשרת בצה"ל, או מסיבות אידיאולוגיות לא רוצה - שיעשה שירות לאומי. המקרים הקיצוניים של נכים שלא יכולים לעשות גם שירות לאומי - זה כבר סיפור אחר...ולהם אמרתי שצריך לתת את אותן הקלות.
ד. איזה דברים אנטי דמוקרטיים? עניתי על הכל. ואל תשכח...דמוקרטיה זה לא מה שבצלם כבר מכרו לכל המדינה שזה, דמוקרטיה כוללת גם חלקים כמו "התנגשות בין זכויות", דמוקרטיה מתגוננת" וכו'. ויש באמת כמה דברים שהם לא דמוקרטיים...אבל לדעתי צריך לעשות כדי לשמור על המדינה הזו יהודית. בשביל זה היא הוקמה.
ה. אוקיי, לא הסברתי את עצמי נכון. אצלי שום דבר לא מתחיל משנאה. אני לא שונא קבוצה מסויימת(דת/לאום/אזרחים של מדינה), אני שונא את מי שמנסה לעשות משהו נגד יהודים. ואני אחסוך את התגובה הבאה - אני לא שונא מוסלמים פשוט כי הם מגדירים את עצמם "מוסלמים", אלא כי הם מנסים לרצוח אותי. ונחסוך עכשיו עוד תגובה - זה מתבטא ביחס לאלה שמוגדרים כמוסלמים "על הנייר" אבל לא מתפללים ולא מקיימים את זה ולא רוצים לקיים את זה.
ו. אתה דיי קיצוני...
עצם זה שאתה רואה הכל בשחור ולבן, זו כבר גישה קיצונית.
אני יודע, יש כאלה שמגדירים אותי כקיצוני, והשמאל(במיוחד הקיצוני) שלא מוכן להקשיב לשום דבר בטח שיגדיר אותי כקיצוני ופושע מלחמה...אבל לדעתי לפחות אני לא ממש קיצוני.
אני תומך ביישום נכון של הדמוקרטיה(ובארץ, בגלל שזו מדינה יהודית - אז איפה שהכרחי קצת לפגוע בדמוקרטיה כדי להשאיר את המדינה יהודית, ובכל מקרה לנסות כמה שפחות לפגוע בדמוקרטיה), ובחשיבה חופשית.
אני מבין שלא הכל זה שחור או לבן. אני מבין שיש בארץ גם שמאל ציוני, שבעד המדינה ופשוט חושב שניתן להגיע לשלום ושצריך לוותר(ממש לא מסכים איתם, אבל אני לא מנסה לטעון שהכוונות שלהם זה נגד המדינה).
אתם גם שופטים קבוצה גדולה מאוד בקלות, על פי מעשים של בודדים. זה גם נכנס לקטע של "לראות שחור-לבן". ופה אני אתן דוגמא - המסתננים. מעבר לזה שלדעתי צריך למקש את הגבול(אם זה אפשרי מבחינת תנאי השטח...פה אני צריך לציין שאני לא עד כדי כך יודע האם זה אפשרי) ולמנוע הסתננויות, יש את הקטע של אלה שכבר הסתננו. אתם שונאים אותם ותומכים בכל פגיעה בהם...כי "הם שונאים יהודים". אם תסתכל על מספרים, לא היו כל כך הרבה מסתננים שתקפו יהודים בדרך כלשהי. את אלה שכן - לדעתי לפחות 15-20 שנה בכלא(עוד משהו שלא ציינתי...לדעתי צריך ענישה הרבה יותר חמורה בארץ, וגם שהפושעים יממנו את עלות שכליאה שלהם...ע"י כסף שיש להם או עבודות שירות שיעשו בתקופת המאסר לטובת הכלל), וכמובן במקרים של אונס/ניסיון לרצח/רצח הרבה יותר. אלה שלא עברו על החוק(חוץ מההסתננות)...להסתפק בשנה-שנתיים בכלא על ההסתננות ולהחזיר אותם לארצם. אני לא שונא אותם, בסך הכל רובם מסכנים..והגיעו לכאן בשביל להרוויח כסף, אבל מה לעשות שזה יבוא על חשבון האזרחים של המדינה...ואת זה לא צריך לאפשר.

זה דווקא רעיון לא רע (לא רק על הערבים, אלא להטיל מס על כל מי שאינו יהודי).

אם רצינו דרך לא אלימה לעודד הגירת גויים מארץ ישראל, אז הנה הדרך.

המוסלמים הטילו מיסים מפלצתיים על היהודים שחיו בשטחם (חוץ ממס על האוויר, על כל דבר לקחו מס), והגיע הזמן שנאמץ את שיטתם.

ודרך אגב - כל העניין הזה של השירות בצה"ל כבר מתחיל להיות מאוס: במדינה המתיוונת הזו הפכו את השירות בצבא לדבר העיקרי (למשהו נשגב), ושוכחים שצה"ל הוא בסך הכל כלי (לא שהוא יעיל כ"כ) שאמור לשמור על הריבונות היהודית בארץ ישראל (ולא יותר מזה).
השמאל הפך את הצבא למשהו מרכזי (ואחר כך הם מתלוננים שהפכנו לחברה מיליטנטית).

צריך לומר את האמת - ידיעת עברית אינה קריטריון, שירות בצבא בוודאי לא קריטריון, ומי שנולד פה זה גם לא קריטריון.
כל מכבסת המילים הללו נועדה לתעמולה (זולה מאד דרך אגב, אבל זה עובד על חלק מהאנשים) בעד מדינת כל אזרחיה ונגד מדינה יהודית.
חשבת מה יקרה אם נטיל מס על מי שהוא לא יהודי בגלל שהוא לא יהודי?
ישראל היא מדינה קטנה, ללא משאבי טבע(גם הגילוי ה"ענק" של הגז..ביחס לעולם הוא קטן), ולכן אנחנו מאוד תלויים בעולם.
הדבר היחיד שיש לנו זה את המוח היהודי...לרוב היהודים(במיוחד הישראלים, בגלל החיים בארץ שמעודדים זאת) יש חשיבה טובה "מחוץ לקופסא", וזה גורם לכך שביחס למספר האנשים החיים פה אנו מעצמת הייטק.
רק שזה לא משהו מאוד קריטי, וגם אנחנו "מעצמה" רק ביחס לגודלנו. כך שאין לנו באמת הרבה מה להציע לעולם...אין "קלפי מיקוח".
אם יהיה חרם בינלאומי על ישראל - מרווח הנשימה שלנו לא גדול.

בכל מקרה...זה לא מאוד משנה, כי ניתן לעשות משהו כמעט זהה ע"י הקטע של שירות צבאי/שירות לאומי. זה גם לא יפגע בלא יהודים שלא מתנגדים למדינה(שאני לא רואה שום סיבה לפגוע בהם...במיוחד כשהם כל כך מעטים וממש לא מהווים סכנה על הרוב היהודי).
צה"ל, כמו המשטרה, הוא כלי בידי הממשלה על מנת לבצע את המדיניות. בלי זה - אין שום תוקף לממשלה ואפשר לצפצף על כל ההחלטות.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
יהודית או דמוקרטית???
« להגיב #10 ב- : מרץ 03, 2011, 18:12:13 »
חשבת מה יקרה אם נטיל מס על מי שהוא לא יהודי בגלל שהוא לא יהודי?
ישראל היא מדינה קטנה, ללא משאבי טבע(גם הגילוי ה"ענק" של הגז..ביחס לעולם הוא קטן), ולכן אנחנו מאוד תלויים בעולם.
הדבר היחיד שיש לנו זה את המוח היהודי...לרוב היהודים(במיוחד הישראלים, בגלל החיים בארץ שמעודדים זאת) יש חשיבה טובה "מחוץ לקופסא", וזה גורם לכך שביחס למספר האנשים החיים פה אנו מעצמת הייטק.
רק שזה לא משהו מאוד קריטי, וגם אנחנו "מעצמה" רק ביחס לגודלנו. כך שאין לנו באמת הרבה מה להציע לעולם...אין "קלפי מיקוח".
אם יהיה חרם בינלאומי על ישראל - מרווח הנשימה שלנו לא גדול.
זו התוצאה של שטיפת המח התקשורתית של השמאל.
על סמך מה קובע השמאל שהעולם יחרים אותנו כאיש אחד? (נכון, רוב העולם יחרים אבל לא כולם).
לא פעם היו מקרים של מנהיגים אירופיים שדיברו מול ישראל בקול אחד (כשהיו בשלטון), ולאחר תקופת שלטונם דיברו בקול אחר לגמרי.
דוגמא בולטת מאד היא ראש ממשלת ספרד לשעבר (שארצו היא מהאנטישמיות ביותר), חוסה מריה אסנאר, שלא פעם ביקר קשות את ישראל אך לאחר שנות שלטונו (כאדם פרטי) הכריז לא אחת שישראל בעצם היא המכשול האחרון של האסלאם בדרך לאירופה (הוא אף הכריז בהזדמנות אחרת שנפילת ישראל תהיה אבן הדומינו הראשונה שלאחריה ייפול שאר העולם המערבי).
וחוץ מזה - ישנם לא מעט פוליטיקאים מכהנים שתומכים בישראל לחלוטין (הדוגמא הכי בולטת היא חירט וילדרס שהכריז ש"פלסטין" היחידה שהוא מכיר היא ירדן).

בכל מקרה...זה לא מאוד משנה, כי ניתן לעשות משהו כמעט זהה ע"י הקטע של שירות צבאי/שירות לאומי. זה גם לא יפגע בלא יהודים שלא מתנגדים למדינה(שאני לא רואה שום סיבה לפגוע בהם...במיוחד כשהם כל כך מעטים וממש לא מהווים סכנה על הרוב היהודי).
אתה צוחק, נכון?
הלא יהודים הם מיעוט שלא מהווה סכנה לרוב היהודי?

רק מספרם של הזרים שללא אזרחות פה (שוהים בלתי חוקיים מכל העולם) הוא מאות אלפים (המגזימים מדברים כבר על חצי מליון), וזה עוד בלי להזכיר את 1.7 מליון הערבים בעלי האזרחות הישראלית, ואת 300 אלף הנוצרים מברית המועצות שהסתננו לכאן בחסות "חוק השבות" (שחלקם אף נאו נאצים).
ועוד לא התחלנו לדבר על הערבים ביו"ש ורצועת עזה.

אתה בטוח שאתה מעודכן במה שקורה פה בשנים האחרונות?

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
יהודית או דמוקרטית???
« להגיב #11 ב- : מרץ 04, 2011, 01:04:41 »
בס''ד
מדינת ישראל היא לא דמוקרטית ולא יהודית.
היא לא דמוקרטית - כי אין שוויון אמיתי, אין זכויות ליהודים אמיתיים, רודפים אותם, הורסים את בתיהם ומגרשים אותם לכל הרוחות. אין חופש ביטוי - מי שמדבר נגד הערבים, אוי ואבוי לו, אך לערבי מותר לדבר כמו שירצה, ולבקר במדינת אויב ולהמשיך לקבל פנסיה מהמדינה.
המדינה לא יהודית - כי איננה ציונית, אין בנייה יהודית, הממשלה אינה מעודדת התיישבות יהודית. אין ערכים יהודיים וציוניים, אין חינוך יהודי וציוני לילדים ולנוער.
בקיצור, אנו מגדירים את המדינה כמדינה דמוקרטית ויהודית, כשלמעשה היא לא זה ולא זה.
עדן איסקוביץ

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
יהודית או דמוקרטית???
« להגיב #12 ב- : מרץ 04, 2011, 01:27:30 »
זו התוצאה של שטיפת המח התקשורתית של השמאל.
על סמך מה קובע השמאל שהעולם יחרים אותנו כאיש אחד? (נכון, רוב העולם יחרים אבל לא כולם).
לא פעם היו מקרים של מנהיגים אירופיים שדיברו מול ישראל בקול אחד (כשהיו בשלטון), ולאחר תקופת שלטונם דיברו בקול אחר לגמרי.
דוגמא בולטת מאד היא ראש ממשלת ספרד לשעבר (שארצו היא מהאנטישמיות ביותר), חוסה מריה אסנאר, שלא פעם ביקר קשות את ישראל אך לאחר שנות שלטונו (כאדם פרטי) הכריז לא אחת שישראל בעצם היא המכשול האחרון של האסלאם בדרך לאירופה (הוא אף הכריז בהזדמנות אחרת שנפילת ישראל תהיה אבן הדומינו הראשונה שלאחריה ייפול שאר העולם המערבי).
וחוץ מזה - ישנם לא מעט פוליטיקאים מכהנים שתומכים בישראל לחלוטין (הדוגמא הכי בולטת היא חירט וילדרס שהכריז ש"פלסטין" היחידה שהוא מכיר היא ירדן).
אתה צוחק, נכון?
הלא יהודים הם מיעוט שלא מהווה סכנה לרוב היהודי?

רק מספרם של הזרים שללא אזרחות פה (שוהים בלתי חוקיים מכל העולם) הוא מאות אלפים (המגזימים מדברים כבר על חצי מליון), וזה עוד בלי להזכיר את 1.7 מליון הערבים בעלי האזרחות הישראלית, ואת 300 אלף הנוצרים מברית המועצות שהסתננו לכאן בחסות "חוק השבות" (שחלקם אף נאו נאצים).
ועוד לא התחלנו לדבר על הערבים ביו"ש ורצועת עזה.

אתה בטוח שאתה מעודכן במה שקורה פה בשנים האחרונות?
רוב העולם יחרים כי זה יהיה מוצדק. מס לפי דת...זה משהו שבאמת נחשב לאפרטהייד(למרות השימוש הציני שהשמאל עושה במילה הזאת כדי לתאר את ישראל כרגע למרות שישראל רחוקה מאוד מזה, ומפלה לרעה דווקא יהודים...המושג הזה קיים באמת). תסתכל מה קרה בדרום אפריקה...
השמאל מגזים כמעט תמיד לגבי זה שהם טוענים שהעולם יחרים את ישראל, אבל צריך לשים לב..כי זה שהם מגזימים לא אומר שלא משנה מה נעשה לא יהיה חרם עלינו.
דבר אחד אבל באמת שלא חשבתי עליו - שכן בכל זאת יש לישראל "קלף מיקוח" - והוא שישראל נמצאת כרגע בקו האש במלחמה של המערב עם האיסלאם, והמדינות הלא מוסלמיות לא ירצו להפיל את ישראל כי אז האיסלאם ילחם בהם. אבל עדיין כנראה שיהיה נזק כלכלי כבד...

ואני לא צוחק בקשר למספר הלא יהודים, פשוט לא התכוונתי למספר הלא יהודים שיש עכשיו. דיברתי על מספר הלא יהודים שמשרתים את המדינה/בעלי הכנסה גבוהה במיוחד שיוכלו לעמוד ב80-90 אחוז מס.
והלא יהודים שלא מתנגדים למדינה ובנוסף עושים צבא/שירות לאומי...אני לא רואה סיבה למה להיות נגדם. אם הם היו רבים מדי אז כן בגלל העניין הדמוגרפי...אבל הם לא.
ומה שלדעתי צריך לעשות למסתננים הזרים...כתבתי כבר בדוגמא שנתתי בהודעה הקודמת שלי.