בס''ד
א. אז היית מטיל מס כזה על כל החרדים וכל היהודים שלא רוצים לשרת בצבא הגירוש שלך? היית מבריח מארץ ישראל מאות אלפי יהודים.
ב. אמרת שאתה לא מוכן לתת לערבי להיות ראש הממשלה, שר הביטחון, הרמטכ''ל או כל תפקיד ביטחוני רציני אחר. לפי החוק הישראלי הנוכחית, זוהי עמדה גזענית ובלתי חוקית בעליל.
ג. אתה לא אוהב יהודים ולא רוצה צדק. אתה קורא לחלק גדול של עם ישראל "טפילים" ורוצה לרדוף אחריהם.
ד. אתה מייצג את הסתירות והבילבול של ה"ציונות" החילונית - שהיא לא ציונות אמיתית. אתה מציע דברים מאוד אנטי-דמוקרטיים ואתה עושה את זה בשם ה"דמוקרטיה".
ה. אתה "לא שונא אף אחד", אתה כותב. אתה לא שונא את היטלר? אתה לא שונא את מבצעי השואה? אתה לא שונא את ערפאת ונסראללה והערבים הנאצים שרצחו אלפי יהודים ומבטיחים לרצוח את כולם?
ו. אנו "קיצוניים"? אתה חושב שהיית נחשב כ"מתון" בעיני העולם? או בעיני התשקורת, הבג''ץ, חברי הכנסת והצבא? כולם היו מגנים אותך כגזען וקיצוני ואפילו נאצי ופושע מלחמה.
א. גם מי שלא עושה צבא, שיעשה שירות לאומי. לגבי חרדים - צריך לעשות בשירות הלאומי הקצאה של כמה מאות אנשים(חרדים מן הסתם) שהשירות הלאומי שלהם יהיה ללמוד תורה והם גם יקבלו כסף בשביל זה, כדי שיוכלו להתרכז בללמוד תורה וכך יגדל הדור הבא של הרבנים. למרות שאני לא דתי, אני חושב שזה דבר חשוב לדאוג לכך ולממן מכספי המדינה את הדור הבא של הרבנים במדינה יהודית. מעבר לזה, מי שלא מוכן לעשות צבא או שירות לאומי - חי על הגב של אחרים, ולכן הוא טפיל ואין לו מקום במדינה הזאת. ולגבי "צבא הגירוש"...זה צבא ההגנה, הוא נאלץ גם לעשות פעולות של גירוש בהוראת ממשלה...וזה לדעתי דבר לא טוב שצריך לשנות.
ב. אני כרגע לפני גיוס, ולפני כמה חודשים הייתי צריך לעבור סיווג ביטחוני. עד כמה שאני זוכר...היו שאלות כמו "האם יש לך קשר עם ערבים, אם כן פרט" ודברים כאלה. זה ששואלים דברים כאלה, על פי המדינה זה נחשב לגזענות? ממש לא. גזענות זה משהו שמשתייך להגדרה של הפלייה ללא סיבה רלוונטית. פה יש סיבה רלוונטית - שלדעתי צריך לפסול על כל פרט קטן שעלול להראות סיכון כלשהו לבגידה במדינה, מה שיכול להוביל לסכנה ממשית לקיומה של המדינה.
ג. עניתי כבר בסעיף א. ומי שחי על הגב על אחרים ועל חשבונם - הוא טפיל. מי שחי בזכות צה"ל, ובמקום לשרת בצה"ל כשהוא מסיים את הלימודים הוא פשוט מתחיל לעבוד, לעשות כסף, ללמוד...זה טפיל. אם לא יכול לשרת בצה"ל, או מסיבות אידיאולוגיות לא רוצה - שיעשה שירות לאומי. המקרים הקיצוניים של נכים שלא יכולים לעשות גם שירות לאומי - זה כבר סיפור אחר...ולהם אמרתי שצריך לתת את אותן הקלות.
ד. איזה דברים אנטי דמוקרטיים? עניתי על הכל. ואל תשכח...דמוקרטיה זה לא מה שבצלם כבר מכרו לכל המדינה שזה, דמוקרטיה כוללת גם חלקים כמו "התנגשות בין זכויות", דמוקרטיה מתגוננת" וכו'. ויש באמת כמה דברים שהם לא דמוקרטיים...אבל לדעתי צריך לעשות כדי לשמור על המדינה הזו יהודית. בשביל זה היא הוקמה.
ה. אוקיי, לא הסברתי את עצמי נכון. אצלי שום דבר לא מתחיל משנאה. אני לא שונא קבוצה מסויימת(דת/לאום/אזרחים של מדינה), אני שונא את מי שמנסה לעשות משהו נגד יהודים. ואני אחסוך את התגובה הבאה - אני לא שונא מוסלמים פשוט כי הם מגדירים את עצמם "מוסלמים", אלא כי הם מנסים לרצוח אותי. ונחסוך עכשיו עוד תגובה - זה מתבטא ביחס לאלה שמוגדרים כמוסלמים "על הנייר" אבל לא מתפללים ולא מקיימים את זה ולא רוצים לקיים את זה.
ו. אתה דיי קיצוני...
עצם זה שאתה רואה הכל בשחור ולבן, זו כבר גישה קיצונית.
אני יודע, יש כאלה שמגדירים אותי כקיצוני, והשמאל(במיוחד הקיצוני) שלא מוכן להקשיב לשום דבר בטח שיגדיר אותי כקיצוני ופושע מלחמה...אבל לדעתי לפחות אני לא ממש קיצוני.
אני תומך ביישום נכון של הדמוקרטיה(ובארץ, בגלל שזו מדינה יהודית - אז איפה שהכרחי קצת לפגוע בדמוקרטיה כדי להשאיר את המדינה יהודית, ובכל מקרה לנסות כמה שפחות לפגוע בדמוקרטיה), ובחשיבה חופשית.
אני מבין שלא הכל זה שחור או לבן. אני מבין שיש בארץ גם שמאל ציוני, שבעד המדינה ופשוט חושב שניתן להגיע לשלום ושצריך לוותר(ממש לא מסכים איתם, אבל אני לא מנסה לטעון שהכוונות שלהם זה נגד המדינה).
אתם גם שופטים קבוצה גדולה מאוד בקלות, על פי מעשים של בודדים. זה גם נכנס לקטע של "לראות שחור-לבן". ופה אני אתן דוגמא - המסתננים. מעבר לזה שלדעתי צריך למקש את הגבול(אם זה אפשרי מבחינת תנאי השטח...פה אני צריך לציין שאני לא עד כדי כך יודע האם זה אפשרי) ולמנוע הסתננויות, יש את הקטע של אלה שכבר הסתננו. אתם שונאים אותם ותומכים בכל פגיעה בהם...כי "הם שונאים יהודים". אם תסתכל על מספרים, לא היו כל כך הרבה מסתננים שתקפו יהודים בדרך כלשהי. את אלה שכן - לדעתי לפחות 15-20 שנה בכלא(עוד משהו שלא ציינתי...לדעתי צריך ענישה הרבה יותר חמורה בארץ, וגם שהפושעים יממנו את עלות שכליאה שלהם...ע"י כסף שיש להם או עבודות שירות שיעשו בתקופת המאסר לטובת הכלל), וכמובן במקרים של אונס/ניסיון לרצח/רצח הרבה יותר. אלה שלא עברו על החוק(חוץ מההסתננות)...להסתפק בשנה-שנתיים בכלא על ההסתננות ולהחזיר אותם לארצם. אני לא שונא אותם, בסך הכל רובם מסכנים..והגיעו לכאן בשביל להרוויח כסף, אבל מה לעשות שזה יבוא על חשבון האזרחים של המדינה...ואת זה לא צריך לאפשר.
זה דווקא רעיון לא רע (לא רק על הערבים, אלא להטיל מס על כל מי שאינו יהודי).
אם רצינו דרך לא אלימה לעודד הגירת גויים מארץ ישראל, אז הנה הדרך.
המוסלמים הטילו מיסים מפלצתיים על היהודים שחיו בשטחם (חוץ ממס על האוויר, על כל דבר לקחו מס), והגיע הזמן שנאמץ את שיטתם.
ודרך אגב - כל העניין הזה של השירות בצה"ל כבר מתחיל להיות מאוס: במדינה המתיוונת הזו הפכו את השירות בצבא לדבר העיקרי (למשהו נשגב), ושוכחים שצה"ל הוא בסך הכל כלי (לא שהוא יעיל כ"כ) שאמור לשמור על הריבונות היהודית בארץ ישראל (ולא יותר מזה).
השמאל הפך את הצבא למשהו מרכזי (ואחר כך הם מתלוננים שהפכנו לחברה מיליטנטית).
צריך לומר את האמת - ידיעת עברית אינה קריטריון, שירות בצבא בוודאי לא קריטריון, ומי שנולד פה זה גם לא קריטריון.
כל מכבסת המילים הללו נועדה לתעמולה (זולה מאד דרך אגב, אבל זה עובד על חלק מהאנשים) בעד מדינת כל אזרחיה ונגד מדינה יהודית.
חשבת מה יקרה אם נטיל מס על מי שהוא לא יהודי בגלל שהוא לא יהודי?
ישראל היא מדינה קטנה, ללא משאבי טבע(גם הגילוי ה"ענק" של הגז..ביחס לעולם הוא קטן), ולכן אנחנו מאוד תלויים בעולם.
הדבר היחיד שיש לנו זה את המוח היהודי...לרוב היהודים(במיוחד הישראלים, בגלל החיים בארץ שמעודדים זאת) יש חשיבה טובה "מחוץ לקופסא", וזה גורם לכך שביחס למספר האנשים החיים פה אנו מעצמת הייטק.
רק שזה לא משהו מאוד קריטי, וגם אנחנו "מעצמה" רק ביחס לגודלנו. כך שאין לנו באמת הרבה מה להציע לעולם...אין "קלפי מיקוח".
אם יהיה חרם בינלאומי על ישראל - מרווח הנשימה שלנו לא גדול.
בכל מקרה...זה לא מאוד משנה, כי ניתן לעשות משהו כמעט זהה ע"י הקטע של שירות צבאי/שירות לאומי. זה גם לא יפגע בלא יהודים שלא מתנגדים למדינה(שאני לא רואה שום סיבה לפגוע בהם...במיוחד כשהם כל כך מעטים וממש לא מהווים סכנה על הרוב היהודי).
צה"ל, כמו המשטרה, הוא כלי בידי הממשלה על מנת לבצע את המדיניות. בלי זה - אין שום תוקף לממשלה ואפשר לצפצף על כל ההחלטות.