כתב נושא: אין ליהדות זכות קיום במדינת ישראל  (נקרא 9209 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אין ליהדות זכות קיום במדינת ישראל
« להגיב #25 ב- : פברואר 25, 2011, 16:55:38 »
אם היו תושבים ערבים באותה שכונה שהיו מבקשים להקים מסגד, המתיוונים היו אפילו עוזרים להם לבנות אותו (בשם ה"דו-קיום"), כדי שחס וחלילה לא תהיה גזענות.

ממש לא, גם אם היה מדובר במסגד או כנסייה הם היו מתנגדים ואולי אפילו יותר. חילונים הם אנשים שפויים ולא אוהבים אף דת מטופשת ופרימיטיבית.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #26 ב- : פברואר 26, 2011, 19:53:37 »
ממש לא, גם אם היה מדובר במסגד או כנסייה הם היו מתנגדים ואולי אפילו יותר. חילונים הם אנשים שפויים ולא אוהבים אף דת מטופשת ופרימיטיבית.
בטח.
מה שתגיד.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #27 ב- : פברואר 27, 2011, 00:58:16 »
את מנסה לייצר סמנטיקה בין השתלטות ערבית המונית ובניית מליוני מסגדים(מה?) לאי בניית מקווה זה?

ההשתלטות הערבית נמצאת במדינה, אבל האי בניית מקווה ברחובות כנראה קשור לבוגדים כמוך, שלא איכפת להם שיוקם שם מסגד(או גן שעשועים - באמת חשוב שיהיה עוד גן שעשועים ברחובות) במקום מקווה.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #28 ב- : פברואר 27, 2011, 02:04:13 »
ההשתלטות הערבית נמצאת במדינה, אבל האי בניית מקווה ברחובות כנראה קשור לבוגדים כמוך, שלא איכפת להם שיוקם שם מסגד(או גן שעשועים - באמת חשוב שיהיה עוד גן שעשועים ברחובות) במקום מקווה.

מאיפה נתחיל?
מזה שאין השתלטות ערבית המונית במדינה(על אף נבואות הזעם שלכם), או מזה שאין קשר בין זה לדיון, או אולי שאין צורך בלקשר כל דבר לסכסוך הערבי-יהודי לצעוק כל פעם שאת לא מקבלת מה שאת רוצה כאילו השמאל דופק שוב את הימין הדתי המסכן כמו
שניסה לעשות פותח האשכול?

ורק שאני יבין, איך בדיוק החלטת שמקווה יותר חשוב מגן שעשועים? כי את תושבת רחובות שגרה בשכונה, יודעת מה היחס של גני השעשועים ומקוויים ברחובות?

ולי לא אכפת אם יוקם שם מסגד, מקווה, בית כנסת, כנסיה או כל דבר אחר באופן עקרוני, רק הבדל ביני לבינך הוא שלך אכפת רק מה שהצד שלך רוצה, ואז מתלוננת שצד שני(לא, לא הערבים) מחזיר לך באותו מינון למה שרק הוא רוצה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #29 ב- : פברואר 27, 2011, 20:44:54 »
רון אתה שם לב מה הקשר בין הכותרות שלך לדברים שהובאו כאן? בין "אין זכות קיום" לבין "אין מקווה" יש פער קטן אתה לא חושב?
ובהקשר לכתבה, אני חושב שהחילונים צודקים. הדבר רק יעודד עוד חרדים לגור בשכונה ויביא לכך שבעתיד יתבקשו לכבד את השבת וכ'ו. לא הייתי רוצה דבר כזה בשכונה שלי ואין לי ספק שהחילונים שם חושבים בצורה דומה.

יהדות אינה מגזר ומקווה אינו צורך מגזרי. והתנגדות למקוואות טהרה, בתי כנסת ובתי ספר יהודיים מחשש שזה יוביל לאופי יהודי זו ההגדרה המילונית של אנטישמיות. תפסיק להתחבא ולבלבל במוח ותקרא לך לבייבי שלך בשמו: אנטישמיות קלאסית

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #30 ב- : פברואר 27, 2011, 21:14:35 »
יהדות אינה מגזר ומקווה אינו צורך מגזרי. והתנגדות למקוואות טהרה, בתי כנסת ובתי ספר יהודיים מחשש שזה יוביל לאופי יהודי זו ההגדרה המילונית של אנטישמיות. תפסיק להתחבא ולבלבל במוח ותקרא לך לבייבי שלך בשמו: אנטישמיות קלאסית

תרצה או לא אני יהודי בדיוק כמוך ואין הבדל ברמת היהדות שלנו. אין לך או לאף אדם אחר בעלות על היהדות.  גם החילונים, הם יהודים. הם פשוט לא עושים שימוש במקווה. וזה לגיטימי. אין סיבה שבשביל כמות מזערית באוכלוסיה יבנו מקווה במקום לבנות משהו שישרת את שאר הציבור.

אין שום קשר לאנטישמיות, צר לי.
« עריכה אחרונה: פברואר 27, 2011, 23:57:26 על ידי m4a1 »

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #31 ב- : פברואר 27, 2011, 21:44:57 »

מאיפה נתחיל?
מזה שאין השתלטות ערבית המונית במדינה(על אף נבואות הזעם שלכם), או מזה שאין קשר בין זה לדיון, או אולי שאין צורך בלקשר כל דבר לסכסוך הערבי-יהודי לצעוק כל פעם שאת לא מקבלת מה שאת רוצה כאילו השמאל דופק שוב את הימין הדתי המסכן כמו
שניסה לעשות פותח האשכול?

ורק שאני יבין, איך בדיוק החלטת שמקווה יותר חשוב מגן שעשועים? כי את תושבת רחובות שגרה בשכונה, יודעת מה היחס של גני השעשועים ומקוויים ברחובות?

ולי לא אכפת אם יוקם שם מסגד, מקווה, בית כנסת, כנסיה או כל דבר אחר באופן עקרוני, רק הבדל ביני לבינך הוא שלך אכפת רק מה שהצד שלך רוצה, ואז מתלוננת שצד שני(לא, לא הערבים) מחזיר לך באותו מינון למה שרק הוא רוצה.

ההשתלטות הערבית נמצאת, אולי לא באזור צפון תל אביב(ליד הבית שלך), אבל כן בכל מקום אחר שהובטח לנו.
ורגע, אתה רוצה להגיד לי שהשמאל לא עושה את זה בגלל שהוא שונא יהודים? אפילו התמימים ביותר יבינו שבוגדים הם ילדים קטנים שעושים דווקא.

החלטתי לפי התורה.
יהודים אמורים להחליט החלטות לפי רצונות הקב"ה, ולא לפי הרצונות האישיים(נו בטח תתווכח איתי גם על זה, מן הסתם).

לך לא איכפת גם שיעיפו מכאן את היהודים ויהרגו אותם.
ההבדל בינך לביני, הוא שאתה מלא בשנאה עצמית ועושה מה שבא לך ואני עושה מה שהקב"ה רוצה שאני אעשה, זה ההבדל.
לא באמת מעניין אותי מה הצד השני רוצה או חושב, למרות שאני כבר יודעת מה הם רוצים וחושבים.

ואגב, למרות הניסיונות לכתוב בשפה גבוהה,  יש לך שגיאות כתיב(יבין-אבין, מקוויים-מקוואות).

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #32 ב- : פברואר 27, 2011, 23:48:15 »
ציטוט
ההשתלטות הערבית נמצאת, אולי לא באזור צפון תל אביב(ליד הבית שלך), אבל כן בכל מקום אחר שהובטח לנו

ברור, מי שלא כהניסט חייב לגור בצפון ת''א. חשיבה סלקטיבית? מה פתאום, הכל מוכח מחקר ומחקר.

ציטוט
ורגע, אתה רוצה להגיד לי שהשמאל לא עושה את זה בגלל שהוא שונא יהודים? אפילו התמימים ביותר יבינו שבוגדים הם ילדים קטנים שעושים דווקא.

אה? מה? כע? מי עושה דווקא למי? את מרחובות? את יודעת מה אותם תושבים חושבים? מה בכלל דעות הפוליטיות שלהם? מה הקשר בין זה למקווה?
מה הקשר לשנאת יהודים? אבל ברור, אם משהוא נוגד את הדעה שלך הוא חייב להיות אנטישמי, שוב בעלות על היהדות.

ציטוט
החלטתי לפי התורה.
יהודים אמורים להחליט החלטות לפי רצונות הקב"ה, ולא לפי הרצונות האישיים(נו בטח תתווכח איתי גם על זה, מן הסתם).

אם אין שם מקווה, אז כנראה שרצון הקב''ה לא התקיים. ולא כתוב בשום מקום בתורה שברחובות חייב להיות מקווה באותה שכונה ספציפית. קטע אה?

ציטוט
לך לא איכפת גם שיעיפו מכאן את היהודים ויהרגו אותם.
לך לא אכפת שילדים יהודים נאנסים על ידי פדופילים, על אותו משקל של המצאת עובדות.

ציטוט
ההבדל בינך לביני, הוא שאתה מלא בשנאה עצמית ועושה מה שבא לך ואני עושה מה שהקב"ה רוצה שאני אעשה, זה ההבדל.

התייחסות עניינית ללא ספק. ושוב את לוקחת בעלות על אלוהים.

ציטוט
לא באמת מעניין אותי מה הצד השני רוצה או חושב, למרות שאני כבר יודעת מה הם רוצים וחושבים.

ולכן את צבועה, את דורשת מצד אחד לקבל את האמונות והערכים שלך באופן מוחלטת ולא אכפת לך מהצד השני בכלל.
מה את חושבת? שרק לך מותר?

ציטוט
ואגב, למרות הניסיונות לכתוב בשפה גבוהה,  יש לך שגיאות כתיב(יבין-אבין, מקוויים-מקוואות).

ידועה.

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #33 ב- : פברואר 28, 2011, 01:42:09 »
ברור, מי שלא כהניסט חייב לגור בצפון ת''א. חשיבה סלקטיבית? מה פתאום, הכל מוכח מחקר ומחקר.

אה? מה? כע? מי עושה דווקא למי? את מרחובות? את יודעת מה אותם תושבים חושבים? מה בכלל דעות הפוליטיות שלהם? מה הקשר בין זה למקווה?
מה הקשר לשנאת יהודים? אבל ברור, אם משהוא נוגד את הדעה שלך הוא חייב להיות אנטישמי, שוב בעלות על היהדות.

אם אין שם מקווה, אז כנראה שרצון הקב''ה לא התקיים. ולא כתוב בשום מקום בתורה שברחובות חייב להיות מקווה באותה שכונה ספציפית. קטע אה?
לך לא אכפת שילדים יהודים נאנסים על ידי פדופילים, על אותו משקל של המצאת עובדות.

התייחסות עניינית ללא ספק. ושוב את לוקחת בעלות על אלוהים.

ולכן את צבועה, את דורשת מצד אחד לקבל את האמונות והערכים שלך באופן מוחלטת ולא אכפת לך מהצד השני בכלל.
מה את חושבת? שרק לך מותר?

ידועה.

מה איכפת לך מאיפה אני? אם התושבים ברחובות קוראים לעצמם יהודים, אז כן איכפת להם שיהיה להם מקווה.
ואם הם רוצים גן שעשועים מסכן בשביל שפדופילים יאנסו את הילדים שלהם, שאגב כנראה שההורים האלה לא ממש דואגים לילדים שלהם כמו שצריך אם פדופילים מצליחים לאנוס אותם.
תלך ללמוד קצת תורה, אולי יכניס לראש החלול שלך משהו, אם אתה בכלל רוצה להכניס קצת אמת לראש הקטן והמסכן שלך.

אם אין שם מקווה, כנראה שחילונים בוגדניים שלא מכירים ברצונות הקב"ה העדיפו גן שעשועים, כי תכלס מה יש להם לעשות במקווה? במילא הם חילונים, אבל יש גם כאלה שדתיים.
כל הורה שמאשים מישהו אחר בחוסר חינוך וחוסר דאגה לילד שלו, לא אשמתי. וכן, איכפת לי מילדים תמימים שנחטפים או נאנסים, אבל אני לא אמא שלהם שרואה אותם כל יום ויכולה להגיד להם מה לעשות ומה לא לעשות. בשביל לא להיאנס הם צריכים להיות ליד ההורים שלהם או איש מבוגר אחראי אחר, אבל במדינה שלנו ההורים רואים רק את עצמם.

דורשת שיביאו לנו מה שהיהדות אומרת שצריך לתת לנו.
רוצה לחיות במקום שיש בו גן שעשועים ולא מקווה? לך לאירופה יש מלא גני שעשועים.
אתה כנראה לא קולט שזאת צריכה להיות מדינה יהודית.

דביל.