ברור, מי שלא כהניסט חייב לגור בצפון ת''א. חשיבה סלקטיבית? מה פתאום, הכל מוכח מחקר ומחקר.
אה? מה? כע? מי עושה דווקא למי? את מרחובות? את יודעת מה אותם תושבים חושבים? מה בכלל דעות הפוליטיות שלהם? מה הקשר בין זה למקווה?
מה הקשר לשנאת יהודים? אבל ברור, אם משהוא נוגד את הדעה שלך הוא חייב להיות אנטישמי, שוב בעלות על היהדות.
אם אין שם מקווה, אז כנראה שרצון הקב''ה לא התקיים. ולא כתוב בשום מקום בתורה שברחובות חייב להיות מקווה באותה שכונה ספציפית. קטע אה?
לך לא אכפת שילדים יהודים נאנסים על ידי פדופילים, על אותו משקל של המצאת עובדות.
התייחסות עניינית ללא ספק. ושוב את לוקחת בעלות על אלוהים.
ולכן את צבועה, את דורשת מצד אחד לקבל את האמונות והערכים שלך באופן מוחלטת ולא אכפת לך מהצד השני בכלל.
מה את חושבת? שרק לך מותר?
ידועה.
מה איכפת לך מאיפה אני? אם התושבים ברחובות קוראים לעצמם יהודים, אז כן איכפת להם שיהיה להם מקווה.
ואם הם רוצים גן שעשועים מסכן בשביל שפדופילים יאנסו את הילדים שלהם, שאגב כנראה שההורים האלה לא ממש דואגים לילדים שלהם כמו שצריך אם פדופילים מצליחים לאנוס אותם.
תלך ללמוד קצת תורה, אולי יכניס לראש החלול שלך משהו, אם אתה בכלל רוצה להכניס קצת אמת לראש הקטן והמסכן שלך.
אם אין שם מקווה, כנראה שחילונים בוגדניים שלא מכירים ברצונות הקב"ה העדיפו גן שעשועים, כי תכלס מה יש להם לעשות במקווה? במילא הם חילונים, אבל יש גם כאלה שדתיים.
כל הורה שמאשים מישהו אחר בחוסר חינוך וחוסר דאגה לילד שלו, לא אשמתי. וכן, איכפת לי מילדים תמימים שנחטפים או נאנסים, אבל אני לא אמא שלהם שרואה אותם כל יום ויכולה להגיד להם מה לעשות ומה לא לעשות. בשביל לא להיאנס הם צריכים להיות ליד ההורים שלהם או איש מבוגר אחראי אחר, אבל במדינה שלנו ההורים רואים רק את עצמם.
דורשת שיביאו לנו מה שהיהדות אומרת שצריך לתת לנו.
רוצה לחיות במקום שיש בו גן שעשועים ולא מקווה? לך לאירופה יש מלא גני שעשועים.
אתה כנראה לא קולט שזאת צריכה להיות מדינה
יהודית.דביל.