אתה משווה חיילים שהולכים לפעילות כלשהי על מנת לשמור על סדר למרגלת שאחראית להדלפה של אלפי מסמכים סודיים ביותר שפגעה בביטחון המדינה וסיכנה חיים של אנשים רבים(ואולי אפילו גרמה בפועל למקרי מוות עקב דליפת המידע)?
אני משווה מחבלים שמסייעים לאויב צמא דם למחבלת אחרת שסייעה לאויב צמא דם. העובדה ששניהם בוגדים במדים מלמדת
על צה"ל והשאלה המפגרת שלך מלמדת על יכולת הסקת המסקנות המסכנה שלך.
ו..אתה בעצמך טוען שזה לא היה צבא יהודי אף פעם. אבל הרב כהנא שירת בו..
וזה היה בתקופה בה השלטון היה הרבה יותר שמאלני מהיום. והצבא...תמיד היה כפוף לממשלה.
נכון. אולי האצ"ל תמך בבריטים רק בגלל שלוחמיו התגייסו לשורות הצבא הבריטי בעת המלחמה, בגלל שהניח בתמימותו כי זה
יוכל לעזור ליהודים הנרצחים באירופה (הנחה שכידוע לכולנו, התבררה כטעות טראגית שהאריכה את הכיבוש והדיכוי בידי רוצחי
ההמונים הבריטים ובוגדי
צבא ההגנה
ליSS-רעל שרצחו יהודים שניסו לברוח מאירופה בין בטבח מיידי או בגירוש למוות באירופה).
מו"ר הרב כהנא שירת בצה"ל בהנחה שזו הדרך היחידה להגן על העם היהודי מהשמדה בידי העולם הערבי (במלחמה כללית) -
בלי שהבין שסכנת ההשמדה היא בדי צה"ל עצמו, כאשר האחרון ישמיד את הקיום היהודי בלב הארץ ויקים על חורבותיו את מדינת
ערפאת אותה הוא מחמש, מאמן ומממן ברגעים אלה, שצה"ל יוביל באופן ישיר להשמדה המיידית של המדינה ושחיטתם של אינספור
יהודים, ואת זה מבין כל אדם פיכח ואובייקטיבי שלא מנסה לרמות עצמו ואחרים, בלי לחזור על פזמון "הצבא שמגן עלינו" הנדוש אותו
ניגנו במוחינו מאז עלינו לגן חובה, כפי שמבינים האמריקאים. אני רוצה לראות איך האמריקאים היו מגיבים אם הצבא היה טובח בניצולי
9/11, זורק את כל האמריקאים מהחוף המזרחי של ארה"ב ומוסר אותו לבן לאדן.
לסיכום, הרב כהנא מעולם לא תמך בצה"ל ומעולם לא ראה בו מינימום של צבא יהודי, אלא צבא אויב פושע. הרב הניח הנחה
שהתבררה כשגויה, אך תמיד אמר שהוא יכול לטעות ולא ציפה שנחקה את מעשיו כחמורים עיוורים, אלא שנפעל לפי הקריטיונים
שהוא התווה בהתאם לנסיבות המציאות. הניסיון המגוחך של בוגדים אומללים כמו עמית לפצות על חוסר יכולתם ליחצן צבא אנטישמי
שמגרש ורוצח אותנו באמצעות סילוף תורה רק מוכיח את נקודתי בדבר הנאציות וחוסר הגבולות החולני בו ניחנו הצבא ותומכיו.
ומתי בדיוק מישהו בצבא קיבל צל"ש על ריסוק עצמות של יהודים? אשמח לקישור למקור(לא תספר לי מה היה, אלא קישור לכתבה על כך).
אתה צריך כתבה בשביל לדעת שמחבלי גירוש מקבלים צל"ש? פאתטי.
והאמת, אם נחזור לרגע להשוואה הראשונה שלך...ענת קם...
היא הרי אמורה להיות גיבורה בשבילך לא?
סיכנה חיים של חיילים יהודים אזרחים ומסכנים תמימים שהתגייסו בלי לדעת דבר אודות פשעיו של צה"ל ניסתה לפגוע בצבא.... הכבוד של הצבא האנטישמי הקטנטן שלך מעניין לי את הישבן
רק פה בעמוד הזה, אתה רשמת כל הכבוד לערבים על זה שניסו לפגוע בחיילים.
נכון מאוד. ענת קם היא גיבורה שקרעה את התחת בשביל שאנחנו נוכל לחיות כאן, אזרחית למופת שהתגייסה לצה"ל ותרמה
למדינה, אשת חיל שנלחמה עד הסוף להיות קצינה, עוזרת של ראש הזרוע לדיכוי יהודי יו"ש לשעבר (סליחה אלוף פיקוד מרכז),
סגן הרמטכ"ל יאיר נווה גיבור ישראל! אז מה אם היא סייעה לאויב באמצעות גירוש יהודים ושמירה על הרוצחים הערבים (סליחה
עשתה פעילות כלשהי על מנת לשמור על סדר) - ללוחמים הקדושים של צה"ל מותר.
אני חוזר בי ממה שרשמתי קודם לגביך. אתה לא משתמט.
משתמט = מי שכשיר לגיוס והחוק של הגיוס חובה חל עליו, אבל הוא בוחר שלא להתגייס מרצונו.
אבל עכשיו חשבתי על זה...ולדעתי אתה פשוט בתחילת ההליכים של גיוס היית צריך לעבור שיחה עם קב"ן, שנתן לך פרופיל 21 נפשי...
אני טועה?
אתה חתיכת ילדון כפוי טובה. 3 חודשים ישבתי בכלא 6 בשביל לטפל בך, כשהספינה שאתה קורא לה אמא שניה אחת לא הזיזה תמטען בשביל שתישאר בחיים. היום אני מבין למה