כתב נושא: כל הכבוד לערבים  (נקרא 4098 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
כל הכבוד לערבים
« ב- : פברואר 09, 2011, 16:47:52 »
http://www.hakolhayehudi.co.il/?p=4216

אין לבוגדים מנוחה

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
כל הכבוד לערבים
« להגיב #1 ב- : פברואר 09, 2011, 19:04:41 »
ואם חיילים היו נפגעים בגלל הטירוף הזה גם היית שמח ?

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
כל הכבוד לערבים
« להגיב #2 ב- : פברואר 09, 2011, 20:05:08 »
אתה אמנם משתמט, אתה לא חלק מצה"ל ולא היית כך שברור לחלוטין שתשנא את צה"ל.
אבל..אתה זוכר שכהנא עצמו היה חלק מאותו צבא שאתה כל כך שונא?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
כל הכבוד לערבים
« להגיב #3 ב- : פברואר 09, 2011, 20:14:34 »

הייתי חוגג וצוהל כמו שהייתי חוגג וצוהל אם ענת קם הייתה נפגעת או כל סייען טרור אחר

אתה אמנם משתמט, אתה לא חלק מצה"ל ולא היית כך שברור לחלוטין שתשנא את צה"ל.
אבל..אתה זוכר שהרב כהנא עצמו היה חלק מאותו צבא שאתה כל כך שונא?

כמה מתאים לחלאה כמוך שאמר שמו"ר היה חלק מהמשטר לנסות להגיד כאן שמו"ר היה חלק מצבא אנטישמי. מו"ר היה חלק מצה"ל מתי שעוד היה בו סוג נחות כלשהו של שפיות (לא שהוא אי פעם היה צבא יהודי). לא כמו היום שמקבלים צל"ש על לרסק עצמות ליהודים, להשמיד בתי כנסת ושולחים יהודים למות למען המחבלים המתונים שלך

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
כל הכבוד לערבים
« להגיב #4 ב- : פברואר 09, 2011, 20:25:05 »
המחבלים הגיבורים של צבא אללה

המגורש מגרש: עובדים זרים סייעו בפינוי מאחז לא חוקי
מאת: יהושע בריינר, מערכת וואלה! חדשות

מתנחלים נדהמו לגלות שלצוות שהגיע לפנות מאחז ליד קריית ארבע התלוו עובדים זרים מאפריקה. תושב המאחז לוואלה! חדשות: "זה היה הזוי ומבזה, אבל מסביר למה מעכבים את גירושם"

רק במזרח התיכון: פועלים זרים מאפריקה סייעו הלילה (רביעי) למנהל האזרחי בפינוי מאחז לא חוקי בגדה המערבית. במהלך הלילה הגיעו כוחות גדולים של המנהל האזרחי, מג"ב וצה"ל למאחז "מצפה אביחי" הסמוך לקריית ארבע, על מנת לפנות ארבעה מבנים שהוקמו במקום, בהם מתגוררים שלוש משפחות.

לטענת המתנחלים, בפינוי המבנים סייעו פועלים ערבים תושבי מזרח ירושלים, אולם לצדם פעלו גם כ-15 פועלים זרים מאפריקה, ככל הנראה סודנים. הפועלים הוציאו את תכולת המבנים על מנת שדחפורים יוכלו להרסם, וזאת בזמן שכוחות גדולים של מג"ב מאבטחים את האזור. לדברי המתנחלים, הם הופתעו מאוד ממראה הפועלים הזרים שסייעו במלאכת פינוי המאחז, שפונה כבר מספר פעמים בעבר. ככל הידוע, זו הפעם הראשונה שעובדים זרים נוטלים חלק בפינוי מאחז או בפעולה ביטחונית כלשהי. הפועלים מועסקים על ידי חברת קבלן פרטית, שעובדת עבור המנהל האזרחי.

פינוי בינוי?

פרסומת
"זה היה הזוי לחלוטין ומבזה", מספר אריה דיוויס, תושב המאחז. "אנחנו רגילים שערבים ממזרח ירושלים מגיעים לפנות את המאחז, אבל להעסיק מסתננים? אולי זה מסביר מדוע הממשלה מתמהמהת עם הגירוש של המסתננים, מכיוון שהם כנראה יעילים למנהל האזרחי בפינוי יישובים". יודגש כי לדברי המתנחלים, העובדים הזרים לא עסקו בפינוי או בהריסה בפועל של המאחז, אלא רק סייעו בפינוי חפצי המתנחלים מתוך המבנים שנהרסו.

לטענת המתנחלים, הפועלים האפריקאים לבשו אפודות צהובות ועליהם כיתוב של החברה הקבלנית. תושבי המאחז, המכונה גם "גבעה 18", מתכוונים להקים עוד היום את המבנים שנהרסו. "למרות הכל, אנחנו נישאר כאן", אומר דיוויס. "כל פינוי או הריסה רק דוחפים אותנו קדימה להתיישב בכל מרחבי ארץ ישראל, ועד כניסת השבת ישובו להתגורר כאן משפחות נוספות".

מהמנהל האזרחי לא נמסרה תגובה עד לפרסום הידיעה.

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
כל הכבוד לערבים
« להגיב #5 ב- : פברואר 09, 2011, 20:41:49 »
הייתי חוגג וצוהל כמו שהייתי חוגג וצוהל אם ענת קם הייתה נפגעת או כל סייען טרור אחר

כמה מתאים לחלאה כמוך שאמר שמו"ר היה חלק מהמשטר לנסות להגיד כאן שמו"ר היה חלק מצבא אנטישמי. מו"ר היה חלק מצה"ל מתי שעוד היה בו סוג נחות כלשהו של שפיות (לא שהוא אי פעם היה צבא יהודי). לא כמו היום שמקבלים צל"ש על לרסק עצמות ליהודים, להשמיד בתי כנסת ושולחים יהודים למות למען המחבלים המתונים שלך
אתה משווה חיילים שהולכים לפעילות כלשהי על מנת לשמור על סדר למרגלת שאחראית להדלפה של אלפי מסמכים סודיים ביותר שפגעה בביטחון המדינה וסיכנה חיים של אנשים רבים(ואולי אפילו גרמה בפועל למקרי מוות עקב דליפת המידע)?
ו..אתה בעצמך טוען שזה לא היה צבא יהודי אף פעם. אבל הרב כהנא שירת בו..
וזה היה בתקופה בה השלטון היה הרבה יותר שמאלני מהיום. והצבא...תמיד היה כפוף לממשלה.

ומתי בדיוק מישהו בצבא קיבל צל"ש על ריסוק עצמות של יהודים? אשמח לקישור למקור(לא שתספר לי מה היה, אלא קישור לכתבה על כך).

והאמת, אם נחזור לרגע להשוואה הראשונה שלך...ענת קם...
היא הרי אמורה להיות גיבורה בשבילך לא?
סיכנה חיים של חיילים...ניסתה לפגוע בצבא....
רק פה בעמוד הזה, אתה רשמת כל הכבוד לערבים על זה שניסו לפגוע בחיילים.

אני חוזר בי ממה שרשמתי קודם לגביך. אתה לא משתמט.
משתמט = מי שכשיר לגיוס והחוק של הגיוס חובה חל עליו, אבל הוא בוחר שלא להתגייס מרצונו.
אבל עכשיו חשבתי על זה...ולדעתי אתה פשוט בתחילת ההליכים של גיוס היית צריך לעבור שיחה עם קב"ן, שנתן לך פרופיל 21 נפשי...
אני טועה?

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
כל הכבוד לערבים
« להגיב #6 ב- : פברואר 09, 2011, 23:26:52 »
מי שמספיק מטומטם להגן על ערבים שיישא בתוצאות (זה מסוג הפקודות שחובה לסרב למלאם).

האם בשביל זה יהודים מתגייסים לצבא? (לשמור על ערבים מפני יהודים?)
האם היו ערבים כלשהם שניסו להגן על יהודי חברון בטבח בשנת תרפ"ט (1929)?
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
כל הכבוד לערבים
« להגיב #7 ב- : פברואר 10, 2011, 00:21:41 »
מי שמספיק מטומטם להגן על ערבים שיישא בתוצאות (זה מסוג הפקודות שחובה לסרב למלאם).

האם בשביל זה יהודים מתגייסים לצבא? (לשמור על ערבים מפני יהודים?)
האם היו ערבים כלשהם שניסו להגן על יהודי חברון בטבח בשנת תרפ"ט (1929)?
החיילים קיבלו פקודה מטומטמת אבל לדעתי לא כזאת שמחייבת סירוב.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
כל הכבוד לערבים
« להגיב #8 ב- : פברואר 10, 2011, 00:38:12 »
החיילים קיבלו פקודה מטומטמת אבל לדעתי לא כזאת שמחייבת סירוב.
אם היה מדובר בכפר שתושביו הם ערבים בעלי אזרחות ישראלית, עוד היה אפשר להבין (את הטענה שצה"ל אמור להגן על אזרחים ישראלים), אבל פה מדובר באזרחי אויב לכל דבר.

לא בשביל זה יהודים מתגייסים לצה"ל, אלא כדי להגן על יהודים (אבל בשטח המציאות שונה - צה"ל עוקר ומגרש יהודים מצד אחד, ומגן על אזרחי אויב מצד שני).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
כל הכבוד לערבים
« להגיב #9 ב- : פברואר 13, 2011, 18:39:39 »
רון הבעיה שלך היא בראיה של שחור ולבן. אתה מתייחס לצה"ל כאילו מדובר בחמאס. חמאס הוא אויב צה"ל לא אויב צה"ל זה הצבא שבעזרתו אתה לא מדבר עכשיו ערבית ומתפלל לאללה במסגד. אז תתחיל להראות קצת כבוד לחיילים שיושבים יום יום לילה לילה בחורים הכי מסריחים בארץ הזו כדי שתוכל לחיות פה.

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
כל הכבוד לערבים
« להגיב #10 ב- : פברואר 13, 2011, 20:05:47 »
רון הבעיה שלך היא בראיה של שחור ולבן. אתה מתייחס לצה"ל כאילו מדובר בחמאס. חמאס הוא אויב צה"ל לא אויב צה"ל זה הצבא שבעזרתו אתה לא מדבר עכשיו ערבית ומתפלל לאללה במסגד. אז תתחיל להראות קצת כבוד לחיילים שיושבים יום יום לילה לילה בחורים הכי מסריחים בארץ הזו כדי שתוכל לחיות פה.

צה"ל לא אויב, צה"ל בוגד וזה יותר גרוע.
אם צה"ל היה נלחם בשביל שאנחנו נוכל לחיות במדינה הזאת אז למה אנחנו חיים בפחד, במקום שהאויב שלנו יחיה כאן בפחד?
כי צה"ל בעצמו מפחד, כי צה"ל יודע להילחם בשביל האויב ולא נגד האויב.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
כל הכבוד לערבים
« להגיב #11 ב- : פברואר 13, 2011, 22:35:40 »
בס''ד

מי שמגן על ערבים נאצים ופועל נגד יהודים טובים זה בוגד. אם הוא עושה את זה במדים, הוא בוגד בריבוע.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
כל הכבוד לערבים
« להגיב #12 ב- : פברואר 13, 2011, 23:05:09 »
בס''ד

התגובות לאשכול הזה באמת מראות איזה מצב עגום יש לנו בדור המסכן הזה.

הקב''ה ברחמנותו מנסה ללמד אותנו אך אנו מסרבים ללמוד.

התקרית הזאת מראה באופן ברור ביותר מה קרה לצבא הזה. צבא שמגן על ערבים נגד יהודים. צבא שמוסר אדמה יהודית קדושה לעמלק. צבא שמגרש אלפי יהודים מאדמתם אך לא מגרש לו ערבי נאצי אחד.

אז הקב''ה ניסה ללמד אותנו כשהוא גרם לערבים הנאצים לתקוף את החיילים אחרי שהחיילים הגנו על אותם ערבים נאצים. אין לקח יותר ברור מזה. אין לקח יותר נפלא מזה. אך פה יש כאלה שדוחים כל לקח שסותר את הדת החדשה שלהם - מה הדת החדשה הזאת? סגידה לצה''ל בכל מחיר אפילו כשפשעים נגד העם היהודי נעשים.

ואל תגידו לי שאתם תסרבו פקודות לגרש. אם אתם מגנים אפילו על חיילים שמגנים על ערבים נגד יהודים, אתם גם היו מגרשים יהודים מאדמתם אם היו פקודות.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
כל הכבוד לערבים
« להגיב #13 ב- : פברואר 13, 2011, 23:55:37 »
אתה משווה חיילים שהולכים לפעילות כלשהי על מנת לשמור על סדר למרגלת שאחראית להדלפה של אלפי מסמכים סודיים ביותר שפגעה בביטחון המדינה וסיכנה חיים של אנשים רבים(ואולי אפילו גרמה בפועל למקרי מוות עקב דליפת המידע)?

אני משווה מחבלים שמסייעים לאויב צמא דם למחבלת אחרת שסייעה לאויב צמא דם. העובדה ששניהם בוגדים במדים מלמדת
על צה"ל והשאלה המפגרת שלך מלמדת על יכולת הסקת המסקנות המסכנה שלך.

ציטוט
ו..אתה בעצמך טוען שזה לא היה צבא יהודי אף פעם. אבל הרב כהנא שירת בו..
וזה היה בתקופה בה השלטון היה הרבה יותר שמאלני מהיום. והצבא...תמיד היה כפוף לממשלה.

נכון. אולי האצ"ל תמך בבריטים רק בגלל שלוחמיו התגייסו לשורות הצבא הבריטי בעת המלחמה, בגלל שהניח בתמימותו כי זה
יוכל לעזור ליהודים הנרצחים באירופה (הנחה שכידוע לכולנו, התבררה כטעות טראגית שהאריכה את הכיבוש והדיכוי בידי רוצחי
ההמונים הבריטים ובוגדי צבא ההגנה ליSS-רעל שרצחו יהודים שניסו לברוח מאירופה בין בטבח מיידי או בגירוש למוות באירופה).

מו"ר הרב כהנא שירת בצה"ל בהנחה שזו הדרך היחידה להגן על העם היהודי מהשמדה בידי העולם הערבי (במלחמה כללית) -
בלי שהבין שסכנת ההשמדה היא בדי צה"ל עצמו, כאשר האחרון ישמיד את הקיום היהודי בלב הארץ ויקים על חורבותיו את מדינת
ערפאת אותה הוא מחמש, מאמן ומממן ברגעים אלה, שצה"ל יוביל באופן ישיר להשמדה המיידית של המדינה ושחיטתם של אינספור
יהודים, ואת זה מבין כל אדם פיכח ואובייקטיבי שלא מנסה לרמות עצמו ואחרים, בלי לחזור על פזמון "הצבא שמגן עלינו" הנדוש אותו
ניגנו במוחינו מאז עלינו לגן חובה, כפי שמבינים האמריקאים. אני רוצה לראות איך האמריקאים היו מגיבים אם הצבא היה טובח בניצולי
9/11, זורק את כל האמריקאים מהחוף המזרחי של ארה"ב ומוסר אותו לבן לאדן.  

לסיכום, הרב כהנא מעולם לא תמך בצה"ל ומעולם לא ראה בו מינימום של צבא יהודי, אלא צבא אויב פושע. הרב הניח הנחה
שהתבררה כשגויה, אך תמיד אמר שהוא יכול לטעות ולא ציפה שנחקה את מעשיו כחמורים עיוורים, אלא שנפעל לפי הקריטיונים
שהוא התווה בהתאם לנסיבות המציאות. הניסיון המגוחך של בוגדים אומללים כמו עמית לפצות על חוסר יכולתם ליחצן צבא אנטישמי
שמגרש ורוצח אותנו באמצעות סילוף תורה רק מוכיח את נקודתי בדבר הנאציות וחוסר הגבולות החולני בו ניחנו הצבא ותומכיו.

ציטוט
ומתי בדיוק מישהו בצבא קיבל צל"ש על ריסוק עצמות של יהודים? אשמח לקישור למקור(לא תספר לי מה היה, אלא קישור לכתבה על כך).

אתה צריך כתבה בשביל לדעת שמחבלי גירוש מקבלים צל"ש? פאתטי.  

ציטוט
והאמת, אם נחזור לרגע להשוואה הראשונה שלך...ענת קם...
היא הרי אמורה להיות גיבורה בשבילך לא?
 סיכנה חיים של חיילים יהודים אזרחים ומסכנים תמימים שהתגייסו בלי לדעת דבר אודות פשעיו של צה"ל ניסתה לפגוע בצבא.... הכבוד של הצבא האנטישמי הקטנטן שלך מעניין לי את הישבן
רק פה בעמוד הזה, אתה רשמת כל הכבוד לערבים על זה שניסו לפגוע בחיילים.

נכון מאוד. ענת קם היא גיבורה שקרעה את התחת בשביל שאנחנו נוכל לחיות כאן, אזרחית למופת שהתגייסה לצה"ל ותרמה
למדינה, אשת חיל שנלחמה עד הסוף להיות קצינה, עוזרת של ראש הזרוע לדיכוי יהודי יו"ש לשעבר (סליחה אלוף פיקוד מרכז),
סגן הרמטכ"ל יאיר נווה גיבור ישראל! אז מה אם היא סייעה לאויב באמצעות גירוש יהודים ושמירה על הרוצחים הערבים (סליחה
עשתה פעילות כלשהי על מנת לשמור על סדר) - ללוחמים הקדושים של צה"ל מותר.

ציטוט
אני חוזר בי ממה שרשמתי קודם לגביך. אתה לא משתמט.
משתמט = מי שכשיר לגיוס והחוק של הגיוס חובה חל עליו, אבל הוא בוחר שלא להתגייס מרצונו.
אבל עכשיו חשבתי על זה...ולדעתי אתה פשוט בתחילת ההליכים של גיוס היית צריך לעבור שיחה עם קב"ן, שנתן לך פרופיל 21 נפשי...
אני טועה?

אתה חתיכת ילדון כפוי טובה. 3 חודשים ישבתי בכלא 6 בשביל לטפל בך, כשהספינה שאתה קורא לה אמא שניה אחת לא הזיזה תמטען בשביל שתישאר בחיים. היום אני מבין למה
« עריכה אחרונה: פברואר 14, 2011, 05:06:11 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
כל הכבוד לערבים
« להגיב #14 ב- : פברואר 14, 2011, 00:05:23 »

צבא שזורק אותי מהבית, מגרש אותי מאדמתי ומוסר אותה לרוצחים שלי (שמצליחים לרצוח אותי רק בגלל הצבא הזה שמחמש אותם ומממן אותם) שעליהם הוא מגן, זה צבא שבזכותו אני חי? כפירה באלוקי ישראל תמיד הייתה לא הגיונית. זה הסוג הכי פאתטי שהכרתי עד כה

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
כל הכבוד לערבים
« להגיב #15 ב- : פברואר 14, 2011, 00:30:07 »
בס''ד

לא כדאי לנו להתרכז על הנושא הזה שגורם לפילוג בשורותינו. כולנו חייבים להתאחד למען העקרונות הבאים:

*צריך להתנגד פיזית עם גופינו לכל גירוש של יהודים מארץ ישראל. צריך התנגדות כמו שהייתה בעמונה ולא הפסיביות הנוראה שהייתה בגוש קטיף.

*צריך להחליף את מועצת פשע (יש''ע) עם הנהגה חדשה שתתנגד פיזית גופנית לכל נסיגה מארץ ישראל ולכל גירוש של יהודים מארץ ישראל.

*צריך לעודד הגירה ערבית המונית מארץ ישראל. וגם צריך לגרש מיד את כל אלה שבארץ ישראל באופן בלתי חוקי (הסודנים וכל האחרים).

*צריך לעודד כמה שיותר יהודים להתישב בחלקי יהודה ושומרון שנועדים לגירוש - כל חלקי יו''ש שבצד ה"לא נכון" של הגדר.

*צריך לחנך כל יהודי עם ערכים יהודים.

אלה הנושאים שסביבם אנו חייבים להתאחד. גם אלה שבעד גיוס וגם אלה שנגד. אבל אני חייב להוסיף שאפילו אם לא מסכימים עם רון בן מיכאל הי''ו, עלינו לכבד אותו (מאוד) על העמדה העקרונית והמצפונית שלו. אני דוקא כן מסכים איתו אבל אפילו אלה שחולקים עליו חייבים לכבד יהודי עם עקרונות ומצפון ומוסר יהודיים. רון הוא גיבור בין אם מסכימים איתו ובין אם לא.

אני סוגר את האשכול הזה כי כבר חזרנו על הדברים האלה אין ספור פעמיים וזה לא עוזר למאבק למען ארץ ישראל ועם ישראל.
« עריכה אחרונה: פברואר 14, 2011, 04:56:27 על ידי רון בן מיכאל »