כתב נושא: דני נוימן: טרנספר לאוהדי הפועל-ת"א  (נקרא 5243 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
דני נוימן: טרנספר לאוהדי הפועל-ת"א
« ב- : ינואר 27, 2011, 22:46:46 »

פה אני חייב לציין שהוא טועה! לא כל אוהדי הפועל הם שמאלנים! זו סתם הכללה לומר שכל האוהדי הפועל הם שמאלנים! למרות שיש חלק לא קטן מהם שהם באמת אויבי המדינה.

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/214744
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #1 ב- : ינואר 27, 2011, 23:30:14 »
השאלה המרכזית היא לא "למה הוא אמר", אלא "האם הוא אמר".
לפי הראיון איתו הערבה בערוץ 2, הוא טוען שהוא לא אמר את הדברים ושאותה עיתונאים מעריב שפירסמה את הכתבה פירסמה דברים שהוא כלל לא אמר.
הוא גם אמר שהוא נרדף כבר לא מעט זמן בגלל היותו ירושלמי, סמל בית"רי, ואיש ימין.
בנוסף - הוא גם אמר שאותה עיתונאית מעריב שפירסמה את הכתבה היא בעצמה אוהדת הפועל שמצאה הזדמנות להכתים את שמו.

http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : ינואר 28, 2011, 00:10:09 »
השאלה המרכזית היא לא "למה הוא אמר", אלא "האם הוא אמר".
לפי הראיון איתו הערבה בערוץ 2, הוא טוען שהוא לא אמר את הדברים ושאותה עיתונאים מעריב שפירסמה את הכתבה פירסמה דברים שהוא כלל לא אמר.
הוא גם אמר שהוא נרדף כבר לא מעט זמן בגלל היותו ירושלמי, סמל בית"רי, ואיש ימין.
בנוסף - הוא גם אמר שאותה עיתונאית מעריב שפירסמה את הכתבה היא בעצמה אוהדת הפועל שמצאה הזדמנות להכתים את שמו.

הוא גם אמר שאוהדי הפועל שונאים אותו רק כי הוא שיחק בבית''ר והוא ליכודניק. האיש בדיחה עלובה, ובלי קשר אם הוא אמר או לא, הוא חייב לעוף מלהיות פרשן.
למה? כי סבתא שלי שלא ראתה משחק כדורגל אחד בחייה מפרשת משחק יותר טוב מחתיכת הדביל הזה.

אהה והכי מצחיק, יש לו עכשיו אבטחה, כאילו מחר משהוא יפגע בו.
הוא לא נרדף, הוא לא מעניין, הוא פשוט בעל תואר של דביל והוא הרוויח את זה ביושר רב.
« עריכה אחרונה: ינואר 28, 2011, 00:53:21 על ידי אוהד הפועל »

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : ינואר 28, 2011, 00:49:49 »
יכול להיות שהוא אמר את זה כסוג של הלצה מרירה, כי אוהדי הפועל באמת שונאים אותו ומנסים למרר לו את החיים. מבחינה פוליטית הוא "ימני" מטיפוס ביבירמן. זה שעושים סיפור מאיזו שטות שמישהו אמר בשיחה פרטית זו מבחינתי הבעיה האמיתית.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #4 ב- : ינואר 28, 2011, 00:51:48 »
יכול להיות שהוא אמר את זה כסוג של הלצה מרירה, כי אוהדי הפועל באמת שונאים אותו ומנסים למרר לו את החיים. מבחינה פוליטית הוא "ימני" מטיפוס ביבירמן. זה שעושים סיפור מאיזו שטות שמישהו אמר בשיחה פרטית זו מבחינתי הבעיה האמיתית.

מי שונא אותו? אנא פרט. איך הגעת למסקנה ששונאים אותו? חושבים שהוא מפגר, אבל זה כל תושבי ארץ ישראל, וגם מי ששמע אותו בחו''ל.
זה לא אומר ששונאים אותו.
ומי בכלל ממרר לו את החיים? מזל שהוא לא מזרחי כי אז גם את זה הוא היה מכניס לתאוריית הרדיפה שלו.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #5 ב- : ינואר 28, 2011, 00:59:46 »
אהה, ועוד משהוא, מעניין למה אלי אוחנה, סמל בית''ר ירושלים, מזרחי וליכודניק לא טוען שרודפים אותו.
גם מוטי איוניר המכביסט לא טען מעולם שהברנז'ה השמאלית של אוהדי הפועל רדפה אותו שהוא היה פרשן.
למה הם לא ודווקא דני נוימן, שחקן ששווה ערך מבחינת שנאה לשוער השלישי באשדוד (מבחינת אוהדי הפועל) רודפים?
« עריכה אחרונה: ינואר 28, 2011, 01:59:43 על ידי אוהד הפועל »

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #6 ב- : ינואר 28, 2011, 01:59:04 »
טעות

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : ינואר 28, 2011, 10:21:27 »
אהה, ועוד משהוא, מעניין למה אלי אוחנה, סמל בית''ר ירושלים, מזרחי וליכודניק לא טוען שרודפים אותו.
גם מוטי איוניר המכביסט לא טען מעולם שהברנז'ה השמאלית של אוהדי הפועל רדפה אותו שהוא היה פרשן.
למה הם לא ודווקא דני נוימן, שחקן ששווה ערך מבחינת שנאה לשוער השלישי באשדוד (מבחינת אוהדי הפועל) רודפים?
אלי פלשתיני שונא אותו.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #8 ב- : ינואר 28, 2011, 12:24:29 »
אלי פלשתיני שונא אותו.

מה?

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : ינואר 28, 2011, 15:22:27 »
מה?
אתמול שמעתי אותו פותח ג'ורה על דני נוימן לפני שבכלל נמסרה התגובה מצדו.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #10 ב- : ינואר 28, 2011, 15:41:23 »
אתמול שמעתי אותו פותח ג'ורה על דני נוימן לפני שבכלל נמסרה התגובה מצדו.

1. זה לא אומר שהוא שונא אותו, אני באמת לא יודע אבל ככה די קשה להסיק מסקנות.
2. נניח והוא שונא אותו, מה זה קשור? זה לא מסביר למה התקשורת, אוהדי הפועל והשמאלנים האלו לא רודפים את כוכב בית''ר ירושלים(לא כמו דני נוימן שהיה סתם שחקן) המזרחי והליכודניק.
כנראה שהפועל והתקשורת והשמאלנים לא רודפים את מר נוימן, ואף אחד לא מחפש אותו, ואף אחד לא שונא אותו.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : ינואר 28, 2011, 16:35:03 »
1. זה לא אומר שהוא שונא אותו, אני באמת לא יודע אבל ככה די קשה להסיק מסקנות.
2. נניח והוא שונא אותו, מה זה קשור? זה לא מסביר למה התקשורת, אוהדי הפועל והשמאלנים האלו לא רודפים את כוכב בית''ר ירושלים(לא כמו דני נוימן שהיה סתם שחקן) המזרחי והליכודניק.
כנראה שהפועל והתקשורת והשמאלנים לא רודפים את מר נוימן, ואף אחד לא מחפש אותו, ואף אחד לא שונא אותו.
1. מה אלי אוחנה לא יחטוף קללות ונאצות אם הוא יבוא לבלומפילד כפרשן או כמאמן או כתרנגול של בני יהודה ? ברור שאוהדי הפועל שונאים את אוחנה ואת כל מי שנתפס בעינהם כבית"רי.

2. דני נוימן נכשל בלשונו ואמר שצריך לטרנספר את ערביי ישראל (או שאמר שיגידו שהוא אמר שצריך...). כל איש תקשורת אחר שהיה נתפס באמירה כזו גם הוא היה חוטף זובור תקשורתי.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #12 ב- : ינואר 28, 2011, 17:19:20 »
1. מה אלי אוחנה לא יחטוף קללות ונאצות אם הוא יבוא לבלומפילד כפרשן או כמאמן או כתרנגול של בני יהודה ? ברור שאוהדי הפועל שונאים את אוחנה ואת כל מי שנתפס בעינהם כבית"רי.

2. דני נוימן נכשל בלשונו ואמר שצריך לטרנספר את ערביי ישראל (או שאמר שיגידו שהוא אמר שצריך...). כל איש תקשורת אחר שהיה נתפס באמירה כזו גם הוא היה חוטף זובור תקשורתי.

1. אתה עושה סלט:
א. מה זה קשור למה שאני כתבתי או למה שאתה כתבת? מאיפה אתה יודע שהוא שונא אותו? מנחש?
ב. ברור שהוא יחטוף קצת קללות, גם ציון אנוס חטף קללות מכל הליגה, אז? הוא נרדף? אז התקשורת מפרסמת כתבות כמה אוחנה הוא עילג או מטומטם? לא, למה? כי אוחנה עושה את עבודתו, ונותן פרשנות.
נוימן הוא מפגר, ולכן הוא מקור ללעג. הוא טוען שזה כי הוא ביתר''י, עובדה שהתקשורת "האדומה"(עלאק) ושמאלנית לא רודפת את אוחנה, והוא מצידו מעולם לא טען שרדפו אותו. אוחנה הוא גם לא אחד ששומר משהוא בבטן.

2. נו, אבל דני נוימן טען שהוא נרדף כבר שנים. האמירה שהייתה לפני שבוע(אם הייתה). ולא אוהדי הפועל לא "שונאים אותו" בדיוק כמו שלאף אוהד הפועל לא הייתה בעיה אם יצחקי היה מגיע להפועל וגם עכשיו לא(טוב עכשיו כן, אבל זה כי הוא פצוע).
דני נוימן היה כלומניק, שווה ערך למאור בוזגלו במכבי רק עם פחות טלנט.

אגב גם אוהדי מכבי ת''א ומכבי חיפה מתים שהוא יעוף מלפרשן. האמת? אני לא מכיר בן אדם אחד שירצה שהוא ימשיך לפרשן, ואין לזה שום קשר להיותו ליכודניק, ביתר''י או האמירה האחרונה.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : ינואר 29, 2011, 18:50:38 »
אני לא ממש עוקב אחרי ביצת הכדורגל הישראלי אז אני פשוט אקבל את רוב מה שאתה אומר על דני נוימן. מה שעושים לנוימן אחרי התבטאות הטרנספר זו כן רדיפה.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #14 ב- : ינואר 29, 2011, 19:07:13 »
אני לא ממש עוקב אחרי ביצת הכדורגל הישראלי אז אני פשוט אקבל את רוב מה שאתה אומר על דני נוימן. מה שעושים לנוימן אחרי התבטאות הטרנספר זו כן רדיפה.

עם זה אני מסכים, אבל זה היה ברור. במידה והוא אמר את זה-מגיע לו.
במידה ולא, אז אכן הוא קורבן כאן.