כמה שפויים רוצים לטבוח באכזריות נאצית במאה שישים אלף ערביי חברון?
לא חושב שתהיה בעיה למצוא רוב בקרב היהודים שיתמכו בדבר הזה.
רוב הציבור היהודי לא יודע כלל מה קרה בטבח ההוא (ואת הרקע לטבח).
ישנם כאלה שלא יודעים אפילו את השנה שבה התבצע הטבח (ומה שיותר גרוע - ישנם יהודים שטופי מח שחושבים שבחברון תמיד היה רוב ערבי ושזו עיר כבושה).
אז כן, ברגע שייחשפו העובדות האמיתיות על אותו טבח (ולא מה שקוראים ב'ויקיפדיה'), אני בטוח שיהיו אף מתנדבים לנקמה יהודית.
אני אישית חזרתי כמה פעמים בעבר שאני מתנגד לטבח כזה או אחר בפולשים גויים (ביו אם ערבים ובין אם לא), אלא מעוניין שיארזו כמה שיותר מהר ויחזרו לביתם, אבל אני יכול בהחלט להבין יהודים שכן תומכים בזה (ובמיוחד בנושא הספציפי של חברון).
כמה יהודים רוצים להחזיר את מלכות ישראל?
כמה יהודים רוצים להחזיר את הסנהדרין?
תתפלא.
ישנם אפילו חילוניים שמעוניינים במדינה יהודית אמיתית.
לא יודע אם מלך, אבל בהחלט מדינה שמבוססת על המשפט העברי (ולא כל מני השפעות זרות שאין להם כל קשר למשפט העברי).
כמה יהודים רוצים וחושבים שהם יכולים להשתלט על המרחב שבין הנילוס לפרת?
כאן אני נאלץ להסכים (אכן מיעוט של היהודים חושב על זה היום).
אבל אם נדבר על הבחינה של יכולת, אז בהחלט יש יכולת (ואף חובה) להשאיר את מה שבידינו בידינו (וזה ממש לא הרבה).
לידיעתך - "הצהרת בלפור" דיברה על מדינה יהודית על 2 הגדות לירדן (גם על המקום שהיום מכונה "ממלכת ירדן").
כן, גם חבר הלאומים הכיר בזכותנו על האזור הזה (אז לא היה שום "עם פלסטיני"), ואין שום סיבה שאנחנו נירה לעצמנו ברגל (כי מבחינת הערבים: אם ויתרת על גרגר ויתרת על הכל).
כמה יהודים רוצים להשמיד את מסגד אל אקצה? האם הם מבינים שזה יוביל להתארגנות כלל ערבית שתשמיד את ישראל?
"התארגנות כלל ערבית"? אל תצחיק אותי (המוסלמים הורגים אחד את השני, והדבר האחרון שאפשר להגיד הוא שהם יתארגנו בגלל איזשהו מסגד בירושלים שאף לא מוזכרת בכלל בקוראן).
אין למסגד הארור הזה כל חשיבות בעיני המוסלמים (הוא כמו כל מסגד שהוקם בארצות שהיו בעבר בעל שלטון מוסלמי).
אין כל הבדל בינו לבין מסגדים בספרד (שנבנו גם הם תחת השלטון המוסלמי לא הרבה שנים אחרי המסגד שעל הר הבית).
הערבים עושים הרבה רעש סביב המסגדים בירושלים כי הם יודעים שאלה הכלים היחידים שיש להם (מבחינה דתית) לתביעת ריבונות בירושלים, אבל כל מוסלמי יודע שאין כל קשר בין ירושלים לבין מוחמד הפדופיל.
כמה יהודים רוצים להיות מוקצים יותר מצפון קוריאה?
אולי לא היית בכדור הארץ בשנים האחרונות, אז אני יעדכן אותך: אנחנו כבר יותר מוקצים מצפון קוריאה.
רוב החלטות הגינוי של האו"ם מתעסקות בישראל (כאילו שאין בעיות אחרות בעולם).
צפון קוריאה מקבלת גינויים (על דברים הרבה יותר חמורים ממעשיה של ישראל) רק בגלל צורת המשטר שלה והשאיפה שלה לייצר נשק גרעיני (ולא על עצם זכותה להתקיים).
ישראל, לעומת זאת, מקבלת גינויים על ימין ועל שמאל רק בגלל שהיא קיימת (תראה לי עוד מדינה בעולם שיש כ"כ הרבה דיונים רק על הזכות שלה להתקיים).
כמה יהודים רוצים שאפילו ארה"ב תשנא אותנו ואולי אף תכריז עלינו מלחמה ותכבוש אותנו תוך כמה ימים?
כמו שנץ הזכיר בעבר - לא חושב שלאמריקאיים יש אינטרס כלשהו להיכנס לעימות צבאי עם מדינה בעלת נשק גרעיני.
אחמדינג'אד מסובב את כל העולם על האצבע הקטנה שלו (ואין לו אפילו את הנשק הגרעיני שהוא כ"כ רוצה).