כתב נושא: משה קצב אנס - מה אתם אומרים?  (נקרא 2402 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
משה קצב אנס - מה אתם אומרים?
« ב- : דצמבר 30, 2010, 09:57:41 »
בס''ד
בית המשפט הרשיע את הנשיא לשעבר. אני מאמין שהוא אשם.
עדן איסקוביץ

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #1 ב- : דצמבר 30, 2010, 10:26:27 »
בס''ד

הוא אשם.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : דצמבר 30, 2010, 10:41:12 »
אני חושב ששופטים אמורים לשפות על פי ראיות ולא על פי תחושות בטן. לאור הסכם הטיעון שקצב פוצץ וההודאה של הפרקליטות שיש קשיים ראייתיים בהוכחת האונס זה מוזר שנראה כי השופטים פשוט התעלמו מכך וקיבלו את העדויות של המתלוננות כלשונן וכראייה מרשיעה.

אבל, מבחינתי הוא בוגד (בעם ישראל) בגלל שהוא סייע לגירוש מגוש קטיף. לכן כל עונש שהוא יקבל על עונש יהיה קל ממה שמגיע לו ולשאר הבוגדים של שלטון העוולה.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
« להגיב #3 ב- : דצמבר 30, 2010, 11:21:59 »
בס''ד
היום הזה הוא יום של חרפה אדירה למדינה שלנו. בושה שהיה לנו נשיא שהיה אנס ועבריין מין סדרתי. ועדיין הוא ממשיך לטעון שהוא חף מפשע. גם אנס וגם שקרן!
עדן איסקוביץ

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #4 ב- : דצמבר 30, 2010, 14:32:23 »
אז הוא הורשע אבל אני עדיין בספק שהוא אשם. יש לא מעט דברים מסריחים בפרשה הזאת, וצריך להיות עיוור בשביל להאמין ללא שום ספק שהוא אשם.
כמובן שאני לא מחבב את הבן אדם אבל זו לא סיבה להרשיע אותו בפשעים שיתכן מאוד שהוא לא עשה.

מנותק marsn

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #5 ב- : דצמבר 30, 2010, 14:48:58 »
אני חייב להגיד שאני קצת מופתע שדווקא בפורום הזה קובעים בכזו נחרצות שקצב אנס ושקרן.

קודם כל אני חייב לציין שאני לא מכיר את פרטי הפרשה באופן פרטני, לכן איני קובע שקצב אשם או חף מפשע. אך אני משוכנע שמשה קצב לא קיבל משפט הוגן.

קצב הורשע ע"י המחבלים התקשורתיים שלנו עוד בטרם הוגש בכלל כתב אישום. כל התקשורת הממוסדת השמאלנית כבר חרצה את גורלו עוד לפני שהתבררו פרטי הפרשה, ומי כמוכם אמור להכיר את טיבם של המתיוונים הללו.

בגזר הדין של שלושת השופטים רודפי הצדק נכתב שהסיקור התקשורתי בפרשת קצב היה אובייקטיבי ולא היה מוטה לצד כלשהו. (אובייקטיבי!! רחמנא ליצלן, על איזה כוכב הם חיים?)

אם שאר גזר הדין מתבסס על אותו היגיון צרוף שהביא את השופטים להסיק את המסקנה שהסיקור התקשורתי היה הוגן, זו אפשרות סבירה בהחלט שגזר הדין כולו נכתב בצורה דומה - דוגמה נהדרת לנפלאות התבונה האנושית..

מנותק wjw

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : דצמבר 30, 2010, 15:18:45 »
כל מי שתומך בהתנתקות מקבל בסופו של דבר בראש!!
אבא שבשמים אותך אנחנו אוהבים!

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #7 ב- : דצמבר 30, 2010, 16:29:17 »
מבחינתי הוא בוגד (בעם ישראל) בגלל שהוא סייע לגירוש מגוש קטיף. לכן כל עונש שהוא יקבל על עונש יהיה קל ממה שמגיע לו ולשאר הבוגדים של שלטון העוולה.
בנושא הזה אני מסכים איתך ב-100 אחוז.

מצד שני - הרבה ספקות עולות מהפרשה הזאת.
כמו שזה נראה - המשטרה וה"שופטים" קיבלו את דברי המתלוננות כדברי קודש שאין לערער עליהם.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
« להגיב #8 ב- : דצמבר 30, 2010, 16:33:44 »
בס''ד
משה קצב הוא אנס סדרתי ושקרן פתולוגי. הוא שיקר במצח נחושה, שינה את גרסתו ואין כל ספק שהנשים הללו נאנסו על ידו. הוא מנסה להגן של שמו ''הטוב'', כי הוא איש משפחה ובעל קשרים רבים ולכן פחד להודות. הוא התנגד אפילו לעיסקת הטיעון. כמו כן, שפת הגוף שלו מעידה על כך שהוא אינו דובר אמת. האמת יצאה לאור היום. אני מקווה שהזבל הזה יקבל את העונש המקסימלי, כי הוא עבריין מין סוטה! הוא התקשר לאחת העדות כדי לתאם איתה גרסאות, לפני שנים הוא טען שכל הפרשה היא שקר אחד גדול, אך לאחרונה הוא הודה שהוא חיבק אותה ונישק אותה פעם אחת בהסכמתה, ועוד כמה פרטים שהוא הכחיש בעבר והודה בעם לאחרונה! הוא שיקר ואין כל ספק בזה. אני מרחם על משפחתו, זוהי חרפה נוראית להם ולכולנו.
זה יום נוראי.
עדן איסקוביץ

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : דצמבר 30, 2010, 16:57:00 »
כל מי שחורץ את דינו בגלל חלקו בהתנתקות, צריך להבין שאין קשר בין השניים. אני לא בטוח שהוא אשם באונס. אני לא בטוח שהמתלוננות אכן תמימות. מה שאני כן בטוח זה שהמשפט לא היה הוגן.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : דצמבר 30, 2010, 17:09:42 »
בס''ד
משה קצב הוא אנס סדרתי ושקרן פתולוגי. הוא שיקר במצח נחושה, שינה את גרסתו ואין כל ספק שהנשים הללו נאנסו על ידו. הוא מנסה להגן של שמו ''הטוב'', כי הוא איש משפחה ובעל קשרים רבים ולכן פחד להודות. הוא התנגד אפילו לעיסקת הטיעון. כמו כן, שפת הגוף שלו מעידה על כך שהוא אינו דובר אמת. האמת יצאה לאור היום. אני מקווה שהזבל הזה יקבל את העונש המקסימלי, כי הוא עבריין מין סוטה! הוא התקשר לאחת העדות כדי לתאם איתה גרסאות, לפני שנים הוא טען שכל הפרשה היא שקר אחד גדול, אך לאחרונה הוא הודה שהוא חיבק אותה ונישק אותה פעם אחת בהסכמתה, ועוד כמה פרטים שהוא הכחיש בעבר והודה בעם לאחרונה! הוא שיקר ואין כל ספק בזה. אני מרחם על משפחתו, זוהי חרפה נוראית להם ולכולנו.
זה יום נוראי.
זה נכון שהוא שקרן ושהוא טורף מיני. אבל כשמרשיעים צריך להתבסס ככל שניתן על עובדות מוצקות. לא נראה לי סביר שמקבלים את העדויות של המתלוננות בבית המשפט כלשונן ב100% ומתעלמים מכך שהן כבר נתנו בעבר עדויות שסותרות חלק מהעדויות האחרונות שלהן, שהן לא התלוננו במשך שנים, ושאין עדים ואין ראיות. כשמתרחש אונס, הקרבן חייב להתלונן מייד לאחר המעשה ולעבור בדיקה רפואית לפני שהראיות הפיזיות נעלמות.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
« להגיב #11 ב- : דצמבר 30, 2010, 17:52:04 »
בס''ד
אני מודה שמערכת המשפט בישראל היא ביזיון בדיוק כמו כל הממסד במדינה והמערכת השלטונית כולה. אבל בכל אופן, משה קצב אשם ובית המשפט הרשיע אותו - כך שבשורה התחתונה, הצדק נעשה היום.
עדן איסקוביץ

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #12 ב- : דצמבר 30, 2010, 20:36:07 »
זה נכון שהוא שקרן ושהוא טורף מיני. אבל כשמרשיעים צריך להתבסס ככל שניתן על עובדות מוצקות. לא נראה לי סביר שמקבלים את העדויות של המתלוננות בבית המשפט כלשונן ב100% ומתעלמים מכך שהן כבר נתנו בעבר עדויות שסותרות חלק מהעדויות האחרונות שלהן, שהן לא התלוננו במשך שנים, ושאין עדים ואין ראיות. כשמתרחש אונס, הקרבן חייב להתלונן מייד לאחר המעשה ולעבור בדיקה רפואית לפני שהראיות הפיזיות נעלמות.

הנה הסבר
http://news.walla.co.il/?w=/1/1774342

וברגע שיצא הפס''ד לאור, נוכל לנתח את זה יותר לעומק.
ככה שלומר שלא בטוח שהמשפט היה הוגן, זה לוו דווקא נכון.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #13 ב- : דצמבר 31, 2010, 00:21:41 »
ברור שהיה שם משהוא אבל אני לא יודע אם זה היה אונס או שהבחורות נוקמות בו כי לא כיבלו איזה ג'וב שרצו.
בכול מקרה ברור כי ההתנהגות שלו הייתה
א. מבזה
ב. מבזה
ג. מביישת את מדינת ישראל בעוד הוא הסמל שלה
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!