כתב נושא: ירדנו על ביבי, אבל במבחן התוצאה הוא יצא גבר  (נקרא 2583 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שיהיה ברור, אני איזה סמוי/מושתל של ביבי בפורום, אבל אני חושב שמגיע לו מחמאות. אבל . . .

הוא משך את אובמה עם ההחלטה על ההקפאה, ועכשיו המתן ומתן תקוע ולא נראה שיחודש בקרוב.
עוד מעט אובמה יתחיל להתעסק עם הבחירות שלו ולא יהיה לו זמן לניהול מתם ומתן של ישראל ו"פלסטינים".

הבנייה ביהודה ושומרון פורחת כעת ואין עוד הקפאה באופק.
אני לא יודע אם ביבי עמד בלחץ או לא עמד בלחץ הפעם, אבל בתכלס הוא יצא גבר.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
ירדנו על ביבי, אבל במבחן התוצאה הוא יצא גבר
« להגיב #1 ב- : ינואר 01, 2011, 21:56:11 »
אני חושש שאתה לא קורא את המציאות נכון.

ביבי לחיץ מאי פעם, והסיבה היחידה שאין הקפאה רשמית ביהודה ושומרון וירושלים (משום שהקפאה בפועל קיימת בהחלט) היא משום שביבי מפחד לאבד את הכיסא ולכן נכנע לחברי קואליציה כאלה ואחרים (לחיץ כבר אמרנו?).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : ינואר 01, 2011, 21:58:23 »
ברור לי שהנושא הזה נפתח בשביל ליצור פרובוקציה אבל לא משנה.
בכל אופן, הוא לא גבר ולא נעליים. אני מניח שההקפאה לא הייתה נגמרת אלמלא גוליאן אסנג היה חושף עד כמה פיפי הוא בובה וחסר חוט שדרה. וגם אם זה לא בגלל המסמכים שחשפו ויקיליקס, אני בכל זאת די בטוח שביבי סיים את ההקפאה (לפחות חלקית) כי הוא יודע שאם הוא יתקפל שוב, לא יהיה צורך במסמכים סודיים כדי שכולם יראו עד כמה הוא שפן.
אז כשאתה אומר שהוא "גבר" זה נשמע כאילו אתה הולך לתמוך בו מעכשיו, למרות שכולם יודעים שאם הוא יבחר לקדנציה שלישית הוא יעלה שלב נוסף ובוודאי יעשה דברים גרועים יותר מהקפאה של כמה חודשים.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #3 ב- : ינואר 01, 2011, 23:37:01 »
הוא יצא מהסיפור ב"יותר מזל משכל" אבל לצערי אין לנו תחליף טוב להיות לביבי נכון עכשיו.
מי ברק?ציפי?
ביבי הוא הכי פחות רע שיכול להיות לנו עכשיו.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : ינואר 02, 2011, 01:21:16 »
בס''ד

א. הודות לבוגד ביבי, אנו בדרך לגבולות אושוויץ ח''ו. רוב העם כבר מוכן לקבל את המהלך ההתאבדותי הזה כי הרי ביבי ה"ימני" הודיע שהוא בעד וגם אביגדור ליברמן ה"ימני" בעד, אז כנראה זה לא כל כך מסוכן להחזיר את ישראל לגבולות של רק 10 קילומטרים. ביבי וליברמן כבר שכנעו את רוב העם לקבל את זה, וזה כן יקרה בעתיד הקרוב חס ושלום אם לא יהיה שינוי בכיוון האסוני הזה.

ב. ביבי וליברמן גם נותנים לאיראן לבנות פצצות גרעיניות. למה? כי הם לא רוצים להרגיז את ברק חוסיין אוסמה.

ג. לגבי בנייה ביהודה ושומרון וירושלים, אחרי הקפאה של יותר משנה, נותנים לכמה מאות יהודים לעבור ליו''ש. ביג דיל. הבנייה ביו''ש ובירושלים היא בדיחה עלובה. אפילו תחת רעבין, פרס, ברק ושמאלמרט, הייתה יותר בנייה ביו''ש ובירושלים ממה שיש תחת פיפי.

ד. בינתיים לאט לאט כל העולם מכיר במדינה נאצית ביו''ש ובירושלים שתקום באופן חד צדדי ח''ו. גם ברק חוסיין אוסמה יכיר במדינה הזאת ואחר כך גם ישראל ח''ו. זה פשוט התאבדות לאומית.

ה. מאות אלפי ערבים היו עוזבים את יו''ש ואת א''י כולה בגלל הכלכלה הגרועה שם. אך פיפי וליברמן שיפרו את מצבם הכלכלי של הערבים בא''י באופן פלאי. עכשיו הערבים לא רוצים לעזוב כמו בעבר, והרבה ערבים ועוד נוכרים (סודנים למשל) רוצים להכנס. זה היה גאוני לשפר את הכלכלה של אוייבינו כדי לשכנע אותם להשאר בא''י ולהזמין הרבה מוסלמים נוספים לבוא.

"יצא גבר"? "הכי פחות רע"?

מנותק Yaniv044

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
    • http://hayamin.org
« להגיב #5 ב- : ינואר 02, 2011, 05:51:07 »
בס''ד

א. הודות לבוגד ביבי, אנו בדרך לגבולות אושוויץ ח''ו. רוב העם כבר מוכן לקבל את המהלך ההתאבדותי הזה כי הרי ביבי ה"ימני" הודיע שהוא בעד וגם אביגדור ליברמן ה"ימני" בעד, אז כנראה זה לא כל כך מסוכן להחזיר את ישראל לגבולות של רק 10 קילומטרים. ביבי וליברמן כבר שכנעו את רוב העם לקבל את זה, וזה כן יקרה בעתיד הקרוב חס ושלום אם לא יהיה שינוי בכיוון האסוני הזה.

ב. ביבי וליברמן גם נותנים לאיראן לבנות פצצות גרעיניות. למה? כי הם לא רוצים להרגיז את ברק חוסיין אוסמה.

ג. לגבי בנייה ביהודה ושומרון וירושלים, אחרי הקפאה של יותר משנה, נותנים לכמה מאות יהודים לעבור ליו''ש. ביג דיל. הבנייה ביו''ש ובירושלים היא בדיחה עלובה. אפילו תחת רעבין, פרס, ברק ושמאלמרט, הייתה יותר בנייה ביו''ש ובירושלים ממה שיש תחת פיפי.

ד. בינתיים לאט לאט כל העולם מכיר במדינה נאצית ביו''ש ובירושלים שתקום באופן חד צדדי ח''ו. גם ברק חוסיין אוסמה יכיר במדינה הזאת ואחר כך גם ישראל ח''ו. זה פשוט התאבדות לאומית.

ה. מאות אלפי ערבים היו עוזבים את יו''ש ואת א''י כולה בגלל הכלכלה הגרועה שם. אך פיפי וליברמן שיפרו את מצבם הכלכלי של הערבים בא''י באופן פלאי. עכשיו הערבים לא רוצים לעזוב כמו בעבר, והרבה ערבים ועוד נוכרים (סודנים למשל) רוצים להכנס. זה היה גאוני לשפר את הכלכלה של אוייבינו כדי לשכנע אותם להשאר בא''י ולהזמין הרבה מוסלמים נוספים לבוא.

"יצא גבר"? "הכי פחות רע"?
עוד ראש ממשלה "גבר" כזה ואבדנו
ושכחתם לציין שהוא בנוסף מסכן אותנו בשואה גרעינית
עריכה
סליחה לא שמתי לב ל-2

מנותק bajur tov

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • הערבים הם אותם הערבים והים הוא אותו הים
« להגיב #6 ב- : ינואר 04, 2011, 10:52:05 »
אכשו עוד פעם חזר במציע  :old_sad: :old_sad: :old_sad: