כתב נושא: אולי בעצם כדאי לתמוך בהקמת מדינת פלסטין?  (נקרא 7154 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אולי בעצם כדאי לתמוך בהקמת מדינת פלסטין?
« להגיב #25 ב- : דצמבר 27, 2010, 20:07:10 »
m4a1

אני מקווה שאתה קורא מה שאתה כותב :

מצד אחד אין מוסלמי חף מפשע, מצד שני אתה בעד הקמת מדינה מוסלמית במרחק 0 מהבית שלך.
מה אני אמור לחשוב עליך? שאתה בעל נטיות אובדניות?

תאמין לי שאתה חי פה בגלל הדתיים שלימוד התורה שלהם מחזיק אותך בחיים.
תפסיק בבקשה עם הזלזול בעם ישראל ובדתו.

אין מוסלמי חף מפשע. אני לא בעד הקמת מדינה מוסלמית, אבל אני מודע לזה שזה מה שעומד לקרות. אני לא בעל נטיות אובדניות, אני פשוט בעל מודעות זה הכל.

בגלל הלימוד תורה אני חי? בולשיט.
זלזול בעם ישראל ודתו? חס וחלילה! אני מזלזל באנשים שחושבים שה' חייב להם משהו ומספיק שהם יניחו תפילין והוא יפתור להם ת'בעיות.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
אולי בעצם כדאי לתמוך בהקמת מדינת פלסטין?
« להגיב #26 ב- : דצמבר 27, 2010, 22:12:17 »
בס''ד
חשוב לי מאוד לציין, שאינני תומך במה שכתבתי, אלא הצגתי את המצב כפי שהוא. אני מתנגד בתוקף להתרפסות שלנו בפני ברק חוסיין אובאמה שר''י והאו''ם יש''ו שר''י. ואני מתנגד לכל ויתור! אבל, רוב העם מוכן לוותר ורוב העם יקבל את החלטת הממשלה, והפוליטיקאים שלנו מכירים ב''זכותו'' של העם ה''פלסטיני'' במדינה! אני לא רוצה מדינה טרוריסטית כזאת, אבל האם הרצון שלי ושל יתר חברי הפורום הכהניסטים יכול לעזור כאן!? בסופו של דבר כן תקום מדינת פלסטין, זה יקרה בעוד פחות משנה, אני מוכן לחתום על זה. הממשלה שלנו כבר מתכוננת לזה, הערבים הפלסטינאצים מתכוננים דיפלומטית וגם בוועדת הבטחון באו''ם ישנן הכנות להכרה במדינת פלסטין. אני חוזר ואומר, אני, אישית, מתנגד לזה בתוקף כי אני מודע לעובדה שמדינת חמ''ס או אש''ף או פת''ח זה הכל אותו הדבר! זה ממש כמו להקים מדינת אס. אס. נאצית בלב מדינת ישראל. אבל איפה עם ישראל?! למה אינני שומע התנגדות? איפה ליברמן? איפה חברי הכנסת הימניים בכנסת?!? אנחנו מתנגדים להקמתה של אותה ישות עויינת, אך התנגדות פסיבית איננה הפתרון.
עדן איסקוביץ