עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

ה"פלסטינים": "ישו היה השהיד הפלשתיני הראשון"

<< < (2/6) > >>

Rafoe:

--- ציטוט של: חיים בן_פסח על דצמבר 26, 2010, 15:02:33 ---בס''ד

אגב ברצינות, כתוב בקוראן הנאצי שיש''ו היה מוסלמי.

גם כתוב שאברהם אבינו, משה רבנו, דוד המלך וכל עם ישראל היו מוסלמים. כל השיגעונות הללו הן חלק יסודי של הדת שלהם.

--- סוף ציטוט ---

את זה אני יודע (לפיכך הם טוענים שגם יהושע בן נון היה מוסלמי, אבל זה לא הפריע להם לחלל את קברו).

הם גם טוענים שהתורה שניתנה לנו בסיני היא לא התורה שיש לנו היום (אלא שעיוותנו או זייפנו אותה).

חיים בן_פסח:

--- ציטוט של: Rafoe על דצמבר 26, 2010, 15:01:42 ---יש לי שאלה (וזה לא בציניות): הערבים ידועים בדמיון הפרוע שלהם.
האם ישנה הוכחה כלשהי (ארכיאולוגית או כל הוכחה אחרת) שהיה קיים באמת אדם בשם מוחמד?

אני לא יודע אם מישהו חשב על זה ברצינות, אבל שקראתי את הכתבה הזאת (על יש"ו) פתאום התחלתי לחשוב על זה.

אני יודע שהם טוענים שהפדופיל עלה לשמיים עם החיה שלו, אבל האם ישנם מחקרים שהוכיחו שה"נביא" הפדופיל אכן היה קיים?

--- סוף ציטוט ---

בס''ד

לצערינו מוחמד יש''ו כן היה קיים. הוא או רצח או שעבד לא מעט יהודים.

El Blanco:
ברור שהאגדה מסורה אלאסרא היא לא יותר מחיקוי נלעג של עלייתו לשמיים של אליהו הנביא, אך
הרוצח שטיהר את חצי האי ערב מיהודים בהחלט היה קיים וישנם לא מעט מקורות יהודיים ונכריים
שמעידים עליו ועל פשעיו.

Rafoe:

--- ציטוט של: רון בן מיכאל על דצמבר 26, 2010, 15:13:12 ---ברור שהאגדה מסורה אלאסרא היא לא יותר מחיקוי נלעג של עלייתו לשמיים של אליהו הנביא, אך
הרוצח שטיהר את חצי האי ערב מיהודים בהחלט היה קיים וישנם לא מעט מקורות יהודיים ונכריים
שמעידים עליו ועל פשעיו.

--- סוף ציטוט ---
אני יודע שעל יש"ו היה כתוב בתלמוד.
באילו מקורות יהודיים מסופר על הפדופיל?

יובל הכהניסט:

--- ציטוט של: חיים בן_פסח על דצמבר 26, 2010, 14:53:34 ---בס''ד

לצלוב אותם - רעיון לא רע.

--- סוף ציטוט ---

חחחח אהבתי  :::D O0

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא