כתב נושא: האם התקשורת כולה שמאלנית?  (נקרא 2324 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
האם התקשורת כולה שמאלנית?
« ב- : דצמבר 28, 2010, 10:23:23 »
בס''ד
כולנו יודעים שהתקשורת במדינת ישראל נוטה שמאלה
באופן ברור. זה בא לידי ביטוי במאמרים אנטישמיים-אנטי-ציוניים בעיתון המתועב ''הארץ'' ובכתבות בערוץ 2 וביתר ערוצי הטלויזיה הישראלית. אך שמתי לב שיש עיתון אחד ''ישראל היום'' שמראה גם את הצד השני של המטבע. אינני חושב שהעיתון הנ''ל משקף דיעות ימניות, ואני לא רוצה לקרוא עיתון ימני כמו שאני לא רוצה גם לקרוא עיתונים שמאליים - אני רוצה תקשורת אובייקטיבית ונקייה מדיעות אישיות של כתבים ועיתונאים. העיתונות אמורה לייצג עובדות בלבד, ללא דיעות אישיות סובייקטיביות וללא נטיות ימינה או שמאלה.
עדן איסקוביץ

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #1 ב- : דצמבר 28, 2010, 10:42:22 »
זה לא ממש עיתון ימני, אולי זה במרכז פחות או יותר. אבל אין ספק ש'ישראל היום' עדיף בהרבה על ידיעות/מעריב/הארץ'. אני זוכר שלפני חצי שנה בערך, עלתה בכנסת הצעת חוק שבפועל תוציא את עיתון  'ישראל היום' אל מחוץ לחוק, ונחש מי הח"כים היחידים שתמכו בהצעה בסוף... רק מרצ והסיעות הערביות (מעניין למה)..

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : דצמבר 28, 2010, 11:19:30 »
ישראל היום זה שופר של ביבי נתניויו.

מנותק רק ליברמן! חילופי שטחים!

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : דצמבר 28, 2010, 11:58:27 »
זה לא ממש עיתון ימני, אולי זה במרכז פחות או יותר. אבל אין ספק ש'ישראל היום' עדיף בהרבה על ידיעות/מעריב/הארץ'. אני זוכר שלפני חצי שנה בערך, עלתה בכנסת הצעת חוק שבפועל תוציא את עיתון  'ישראל היום' אל מחוץ לחוק, ונחש מי הח"כים היחידים שתמכו בהצעה בסוף... רק מרצ והסיעות הערביות (מעניין למה)..

שלושה דברים:
1. מרצ היא סיעה יהודית - ערבית.
2. גם חד"ש סיעה יהודית - ערבית.
3. זכורני שהיו גם מספר ח"כים מהעבודה ומקדימה שהיו בעד, תקן אותי אם אני טועה.
קוּם הִתְנַעֵרָה עַם חֵלֵכָה
עַם עֲבָדִים וּמְזֵי רָעָב
אֵש הנְקָמוֹת הַלַּב לִחֵכַה
לִקְרַאת אוֹיַב הִכּוֹן לַקְרָב.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #4 ב- : דצמבר 28, 2010, 14:12:46 »
שלושה דברים:
1. מרצ היא סיעה יהודית - ערבית.
2. גם חד"ש סיעה יהודית - ערבית.
3. זכורני שהיו גם מספר ח"כים מהעבודה ומקדימה שהיו בעד, תקן אותי אם אני טועה.

אם אני זוכר נכון אף חבר במפלגת העבודה לא תמך בדבר הזה (אני לא בטוח אם הם התנגדו או לא). וקדימה הייתה זו שהעלתה את הצעת החוק אבל בסוף הם נמנעו מלהגיע כי אפילו כלל חברי קדימה הבינו שזה חוק פאשיסטי של סתימת פיות.
לא ידוע לי על ערבים בולטים חברי מרצ. וחד"ש זו מפלגה קומוניסטית ערבית-יהודית, אין הבדל מהותי בינה לבין רע"מ תע"ל ובל"ד.

ציטוט
ישראל היום זה שופר של ביבי נתניויו.

נכון. אבל עדיין עדיף שופר תעמולה של נתניויו על פני שופר תעמולה של ראאד סלאח, מחמוד עבאס וגדודי אל אקצא.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
« להגיב #5 ב- : דצמבר 28, 2010, 14:14:24 »
בס''ד
אני קורא רק את העיתון הזה. מה שבטוח, ''הארץ'' לא נכנס לבית שלי.
עדן איסקוביץ

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #6 ב- : דצמבר 28, 2010, 15:33:00 »

נכון. אבל עדיין עדיף שופר תעמולה של נתניויו על פני שופר תעמולה של ראאד סלאח, מחמוד עבאס וגדודי אל אקצא.

בס"ד

הימין-המזויף ובראשו מגרשי-יהודים כמו הליכוד (מילכוד) הוא אויב-ישראל הגרוע ביותר. מה שהערבינאצים יש"ו שר"י לא הצליחו לעשות לנו, ומה שהשמאלנאצים יש"ו שר"י נכשלו לעשות לנו, עשו אנשים דוגמת פיפי קקיויו ואדולף -- "האשכים שלי בקומה" -- שרון! גם ליברמן השמאלנאצי מתכוון למסור יותר אדמות משתכנן יאהוד ברח, כמו שהוא מנסה להכשיר נאצים-נוכרים כ"יהודים".                      
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #7 ב- : דצמבר 28, 2010, 17:26:49 »
בס"ד

הימין-המזויף ובראשו מגרשי-יהודים כמו הליכוד (מילכוד) הוא אויב-ישראל הגרוע ביותר. מה שהערבינאצים יש"ו שר"י לא הצליחו לעשות לנו, ומה שהשמאלנאצים יש"ו שר"י נכשלו לעשות לנו, עשו אנשים דוגמת פיפי קקיויו ואדולף -- "האשכים שלי בקומה" -- שרון! גם ליברמן השמאלנאצי מתכוון למסור יותר אדמות משתכנן יאהוד ברח, כמו שהוא מנסה להכשיר נאצים-נוכרים כ"יהודים".                      

אני לא אמרתי שביבי הוא טוב ממישהו או רע ממישהו. אני רק אמרתי שעדיף עיתון שסוגד לפיפיויו מאשר עיתון שסוגד לאויב הערבי.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
« להגיב #8 ב- : דצמבר 28, 2010, 18:26:58 »
בס''ד
רק לאחרונה שמתי לב שנתניהו הוא אכן סמרטוט. בעבר חשבתי שהוא מנהיג חזק ובטוח בעצמו, כי יש לו תדמית של ''גבר גבר'', אבל כעת אני מבין שטעיתי לגביו.
עדן איסקוביץ