חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

ב''ה, יש לנו 5 סרטונים חדשים בפליקס.

<< < (3/4) > >>

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: OSHRI_93 על מרץ 14, 2007, 22:21:11 ---הכי חשוב בפליקס זה לדרג להכי טוב ולהמליץ לעמוד ראשי...
ואז כל אחד שיכנס לאתר,יראה את הקטעים של הימין האמיתי בעמוד ראשי,הם יתעניינו,יראו את הקטעים יפיקו את הלקחים ויתחילו להאמין בימין האמיתי.....
וככה לאט לאט אנחנו נהיה יותר פופולרים ונתחיל "להשפיע" על הנוער במדינה....

מאת:OSHRI_93

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
ככה הגיע ויגיעו.

אושרי:

--- ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 14, 2007, 22:22:19 ---
--- ציטוט של: OSHRI_93 על מרץ 14, 2007, 22:21:11 ---הכי חשוב בפליקס זה לדרג להכי טוב ולהמליץ לעמוד ראשי...
ואז כל אחד שיכנס לאתר,יראה את הקטעים של הימין האמיתי בעמוד ראשי,הם יתעניינו,יראו את הקטעים יפיקו את הלקחים ויתחילו להאמין בימין האמיתי.....
וככה לאט לאט אנחנו נהיה יותר פופולרים ונתחיל "להשפיע" על הנוער במדינה....

מאת:OSHRI_93

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
ככה הגיע ויגיעו.

--- סוף ציטוט ---
אמן בעזרת ה'

אלירן:

--- ציטוט של: wakeupisrael על מרץ 14, 2007, 21:47:00 ---תודה על הסרטון השני חיים אני יכנס כשיהיה לי זמן סביר להניח בשבוע הבא לאתר הישיבה של הממלכתים (לצערי)
תודה חיים ושוב ושוב ושוב ישר כוח על כל מה שאתה עושה
ב"ה נראה אותך בארץ כחבר כנסת ואפילו יותר

--- סוף ציטוט ---

חבר כנסת? ראש ממשלה! לא פחות מיזה..!

אגב אחלה סירטונים..

בייקר:
האמת המרה היא שגולשים כאן אינם פעילים אלא נכנסים לכאן לצרכי בידור וזה לגיטימי.
מספר הפעילים שלנו הוא מצומצם ולא כולם מוכנים לתרום.
יש גולשים שמפנים את מרצם לריב עם אחרים אבל עייפים לעזור בהפצת הפורום או הסרטונים.הם אלופים בביקורת והכל מפריע להם.
אני מפיץ גם אם לא מבקשים ממני ואין צורך להתחנן בפני.אני מניע את עצמי ולא צריך תזכורת.
אלה שזקוקים לבקשות והפצרות אינם תורמים בסופו של דבר אלא יוזמים ריב עם גולש אחר ומעסיקים את המנהל בדברים מיותרים.

עז77:

--- ציטוט של: בייקר על מרץ 15, 2007, 00:41:45 ---האמת המרה היא שגולשים כאן אינם פעילים אלא נכנסים לכאן לצרכי בידור וזה לגיטימי.
מספר הפעילים שלנו הוא מצומצם ולא כולם מוכנים לתרום.
יש גולשים שמפנים את מרצם לריב עם אחרים אבל עייפים לעזור בהפצת הפורום או הסרטונים.הם אלופים בביקורת והכל מפריע להם.
אני מפיץ גם אם לא מבקשים ממני ואין צורך להתחנן בפני.אני מניע את עצמי ולא צריך תזכורת.
אלה שזקוקים לבקשות והפצרות אינם תורמים בסופו של דבר אלא יוזמים ריב עם גולש אחר ומעסיקים את המנהל בדברים מיותרים.

--- סוף ציטוט ---

כמו תמיד הודעה שקולעת בול למטרה

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה