את החוק למניעת הטרדה מינית (שאני קורא לו 'החוק להפרדה מינית') שיש תקנון שלו היום בכניסה לכל מוסד, קבעה כמדומני עדנה ארבל, שזייפה תואר שני במשפטים ככל שידוע לי. החוק עצמו הוא גיבוב של שטויות, אבל זה נראה כאילו זה אומר משהו.
אתם לא תבינו אותו מאותה סיבה שאתם לא מבינים מה אומר עמיר פרץ - הם מקצוענים בבלבולי מוח. פשוטו כמשמעו - המוח מתבלבל מלהקשיב להם. אני לא יודע איך הם עושים את זה, שמעתי שזה נקרא 'סוגסטיות' - מן שפת-גוף כזאת.
אם בחורה משום מה לא מרוצה מחיזור של גבר אחריה, היא יכולה לסרב בצורה נחמדה. לא צריך חוק, ולא צריך שום התבהמות מצידה כלפיו. פעם נשים קיבלו זאת כמחמאה אם גבר חיזר אחריהן. פעם נשים גם לא ניבלו את הפה. פעם נשים גם היו עקרות בית - אחראיות על גידול הדור - אחריות גדולה מאד, לזרוק את הילדים למוסדות שבהם אין לאף אחד מושג מה קורה, זה חוסר אחריות. יש אפילו גן ילדים של נעמ"ת, אני לא צוחק, בוודאי ילדים שנחטפו בחסות 'תנועות למען הילד' עו"סים ושוטרים.
נחזיר עטרה ליושנה.
יש היום זעקה על כך שנשים יהודיות נאנסות ע"י ערבים. אם כל הנשים היהודיות היו עקרות בית במקום להיות "גיבורות/חלוצות שיוצאות לעבוד כדי לממש את ההזדמות שניתנה להם ע"י הפמיניסטיות אחרי מיליארדי שנות קיפוח". אם נשים היו קצת מורידות אגו וחוזרות להיות עקרות בית - זה היה מוריד את מקרי האונס ל-
0%. ערבי לא מנסה לאנוס
גבר יהודי - כי
גבר יהודי יפוצץ לו את כל הפרצוף. גברים יותר חזקים מנשים, ובמצב הטבעי שלהם - גם יותר אגרסיביים ותזזיתיים (אפילו 12 שנות חימום כיסא לא ישנו את זה), יותר מדויק לומר שהם יותר ישירים ושהאגרסיביות שלהם באה
מהר. ו
זאת הסיבה למה נשים צריכות להיות בבית. ולא "כדי לקשור אותה בשרשרת למטבח" ועוד כל מיני שטויות במיץ עגבניות. גבר שפוי רוצה לשמור על אשתו. יש גברים גרושים שאכלו קש מנשותיהם שאומרים "אני לא רוצה לתבוע את אישתי כי היא אם מצוינת לילדים שלי":
דקה 4:14 עד 4:22
הרסה את חייו בבית המשפט, והוא: "אני לא הסכמתי לעשות לה כלום,
כי היא אמא לילדים שלי."
דקה 9:11 עד 9:14: "האמא כאמא היא אמא נהדרת."
זה
בטבע של גברים להגן על נשים, ועל ילדיהם כמובן. - אין ליהודיות מה לפחד מהגברים
היהודים, הם לא מבינות את זה, זה ממש עצוב ורע. למה גברים מתגייסים לצבא מרצונם בעיתות מלחמה? אם תשאלו את הפמיניסטיות, זה "כי גברים נהנים לרצוח". אבל לא, הכל על מנת להגן על נשותיהם וילדיהם וחבריהם.
חוץ מזה, מה יותר נעים לאמא (שפויה) מאשר לעסוק בגידול ילדיה ובבישול לאהוביה ליבה ולאלוף נעוריה, הם בני משפחתה. האם באמת רע לאשה להיות עקרת בית ב"משרה מלאה"? הרי נשים בעצמם אומרות ש"להיות אמא זה פול-טיים-ג'וב". אז... תעשי מזה פול-טיים ג'וב... נשים
בנויות להיות אמהות. מאין נובעת הלחימה העיקשת הזאת שלהן ללכת נגד הטבע שלהן.
ולסיום - אין דבר כזה 'מעמד' כשזה מגיע ליחסי גבר-אשה ולמשפחה. 'מעמד' זה שקרים מרקסיסטיים. משפחה זה אהבה ויחסים חמים. ברגע שאין קדושת משפחה - נהרס הגרעין המשפחתי. וכשמפגיזים גרעין בסוף אפילו הוא מתפרק, מפרק אחרים, ו...

לא עלינו.
אל תהיו כמו ההורים שלי - אקדמאים, עובדים, אבל גרושים ולא מאושרים וכל חייהם עבודה ועבודה ועבודה. מפאת קיום הדבר החמישי, לא אפרט מה קרה בתוך המשפחה, אבל זה רע. תסמכו עליי. קודם ערכי משפחה קרושת משפחה טהרת משפחה אהבה וחום, ועבודה היא משנית לה.
כתובים, שיר השירים, פרק ח, פסוקים ו-ז:
שִׂימֵנִי כַחוֹתָם עַל-לִבֶּךָ כַּחוֹתָם עַל-זְרוֹעֶךָ כִּי-עַזָּה כַמָּוֶת אַהֲבָה קָשָׁה כִשְׁאוֹל קִנְאָה רְשָׁפֶיהָ רִשְׁפֵּי אֵשׁ שַׁלְהֶבֶתְיָה : מַיִם רַבִּים לֹא יוּכְלוּ לְכַבּוֹת אֶת-הָאַהֲבָה וּנְהָרוֹת לֹא יִשְׁטְפוּהָ אִם-יִתֵּן אִישׁ אֶת-כָּל-הוֹן בֵּיתוֹ בָּאַהֲבָה בּוֹז יָבוּזוּ לוֹ