חיים אני לא יודע מה איתך אבל אני מוכן להיות גבר מכה כשמדובר בפמיניסטית. 
הרעיון הפמיניסטי ש- "אסור להכות אשה, ולא משנה באילו נסיבות" הוא ניסיון מובהק לכבול את ידי הגברים. אם אנחנו רוצים שהנשים הטובות היו למעלה, והרעות למעלה, אנחנו לא יכולים להיות כל כך נייטרליים לגבי נשים. יש יהודיות טובות, והיו גם נשים נאציות מהשואה, לא רוצה לתת דוגמה זה מדי מזעזע. אז ההכללה הזאת ש- 'אשה היא אשה' היא בגדר שקר מוחלט. יש כנראה סיבה למה לגברים יש יותר כוח פיזי מאשר נשים, לא נתנו לנו כוח בשביל שלא נשתמש בו - יש להשתמש בו בתבונה וברגישות כמובן - להכות נשים רעות, וללטף נשים טובות. אבל מפגיזים אותנו בשטויות על "אלימות של גברים" ו- "כל אלימות היא אלימות", כתוצאה מכך יש בתים שבהם ההורים לא נוגעים בילד, ויש בתים שבהם מכסחים את הילד - אז גדל דור של אנשים שהם או אנשים טובים, אבל מדוכאים. או אנשים לא מדוכאים, אבל לא טובים. אין באמצע - מבין? עצוב.
במלחמת לבנון השניה (שנגרמה ע"י ארגון "ארבע אמהות" של הקומוניסטית שלי יחימוביץ', כי הם לחצו לסגת מלבנון), בכל רגע ראית בתקשורת את כל הנבלות של המדינה (שולמית אלוני, אילנה דיין, שלי יחימוביץ') מטיפות על כמה "המלחמה היא של גברים" (וברור לך שהם מתכוונות גברים יהודים, ולא גברים ערבים), הרי בארצות-ערב כבר היו תולים אותה. רק אנחנו צריכים לספוג את זה כי "אשה היא אשה". לא. יש נשים שאין לי בעיה להוריד להם את הראש בגרזן - שולמית אלוני וגאולה כהן פסלו את הרב כהנא:
זה לא משנה אם זאת אשה מהשמאל או מה"ימין", הן מלאות שנאת יהודים.
אגב, אשה שפויה יודעת שעדיף לתת לגברים להנהיג ולכן בין כה וכה לא תראה אותה מטפסת לצמרת השלטון, אשה שפויה היא יודעת במה היא חלשה ובמה היא חזקה, ולא מנסה לשקר את עצמה עם השקפות עולם יפות אך לא מציאותיות (ה.א. פיתויים).
האם גם מחבלות ערביות אסור להרוג כי הם נשים? איפה הגבול של זה? ברור שזו רמאות ערבית-מרקסיסטית.
כנ"ל אגב לגבי ההגנה המוגזמת הזאת על ילדים. ילדים היום עושים צחוק מהוריהם. הדבר החמישי:
כַּבֵּד אֶת אָבִיךָ וְאֶת אִמֶּךָ לְמַעַן יַאֲרִכוּן יָמֶיךָ עַל הָאֲדָמָה אֲשֶׁר יְהוָה אֱלֹהֶיךָ נֹתֵן לָךְ
שמות כ יא
ילד שלא מכבד את הוריו, מקצר את חייו. גם אם ההורים לא עושים לו כלום.