כתב נושא: ערבים כידוע מרביצים לנשותיהם ומי אשם בזה לפי הפמיניסטיות היהודוניות? היהודים  (נקרא 3278 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

לפי היהודונות, הבעיה היא לא שהערבים אכזרים ברברים נאצים שלא מכבדים אפילו את נשותיהם. הבעיה היא המשטרה של היאהודים.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/181/821.html?hp=0&loc=102&tmp=1895

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
טיפוסי ביותר בשביל השמאל, אין חדש תחת השמש.
עבור השמאל, המסלמי באשר הוא, הוא כמו קוף בבון בגן חיות או כמו סופת הוריקן, לא ניתן לייחס למסלמי כוונה רעה, חשיבה או מימד אנושי כלשהו.
עבור השמאל, אדם שנפגע מידי מסלמי משל לאדם שנכנס בגפו למתחם האריות בספארי ונטרף.
עבור השמאל בקשר לדברים המתרחשים בתוך החברה המסלמית, מי שצריך לטפל בזה זה תמיד המדינה, כי המדינה אשמה בכל, המדינה צריכה לחנך, המדינה צריכה להאכיל, המדינה צריכה לרפא, המדינה צריכה להשקות, המדינה צריכה לדאוג לכל פונקציה בחיי האדם! השמאל סוגד למושג "המדינה" המופשט, אבל! ביחס למדינה בפרקסיס, פתאום השמאל לא רוצה שהמדינה תכנס לו לצלחת, פתאום הוא לא רוצה שהמדינה תכנס לו לחדר המיטות (למרות שהוא דורש הכרה רשמית של המדינה בפעילותו בחדר המיטות על כל שלל סטיותיו באותו העת) השמאל לא רוצה שהמדינה תקבע לו כיצד ואיך לסיים את חייו ומה יקרה לגופה לאחר המוות אבל באותו מידה הוא רוצה שהמדינה כן תתערב בנדון ותכוף דעתה בנוגע ל-"המתת חסד", "סדרי קבורה" וניתוח שלאחר המוות.
בקיצור נמרץ, השמאל רוצה שהמדינה תכנס לתוך הקרביים של כל מה שלא הוא, בעוד הוא נהנה מחופש פנימי מוחלט כאדוני הארץ, נקודה.

אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס''ד

לפי היהודונות, הבעיה היא לא שהערבים אכזרים ברברים נאצים שלא מכבדים אפילו את נשותיהם. הבעיה היא המשטרה של היאהודים.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/181/821.html?hp=0&loc=102&tmp=1895

חיים אני לא יודע מה איתך אבל אני מוכן להיות גבר מכה כשמדובר בפמיניסטית. :rapidfire:
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "...ובחרת בחיים..." (דברים ל, יט)
    • אני בפייסבוק
חיים אני לא יודע מה איתך אבל אני מוכן להיות גבר מכה כשמדובר בפמיניסטית. :rapidfire:

הרעיון הפמיניסטי ש- "אסור להכות אשה, ולא משנה באילו נסיבות" הוא ניסיון מובהק לכבול את ידי הגברים. אם אנחנו רוצים שהנשים הטובות היו למעלה, והרעות למעלה, אנחנו לא יכולים להיות כל כך נייטרליים לגבי נשים. יש יהודיות טובות, והיו גם נשים נאציות מהשואה, לא רוצה לתת דוגמה זה מדי מזעזע. אז ההכללה הזאת ש- 'אשה היא אשה' היא בגדר שקר מוחלט. יש כנראה סיבה למה לגברים יש יותר כוח פיזי מאשר נשים, לא נתנו לנו כוח בשביל שלא נשתמש בו - יש להשתמש בו בתבונה וברגישות כמובן - להכות נשים רעות, וללטף נשים טובות. אבל מפגיזים אותנו בשטויות על "אלימות של גברים" ו- "כל אלימות היא אלימות", כתוצאה מכך יש בתים שבהם ההורים לא נוגעים בילד, ויש בתים שבהם מכסחים את הילד - אז גדל דור של אנשים שהם או אנשים טובים, אבל מדוכאים. או אנשים לא מדוכאים, אבל לא טובים. אין באמצע - מבין? עצוב.
במלחמת לבנון השניה (שנגרמה ע"י ארגון "ארבע אמהות" של הקומוניסטית שלי יחימוביץ', כי הם לחצו לסגת מלבנון), בכל רגע ראית בתקשורת את כל הנבלות של המדינה (שולמית אלוני, אילנה דיין, שלי יחימוביץ') מטיפות על כמה "המלחמה היא של גברים" (וברור לך שהם מתכוונות גברים יהודים, ולא גברים ערבים), הרי בארצות-ערב כבר היו תולים אותה. רק אנחנו צריכים לספוג את זה כי "אשה היא אשה". לא. יש נשים שאין לי בעיה להוריד להם את הראש בגרזן - שולמית אלוני וגאולה כהן פסלו את הרב כהנא:

זה לא משנה אם זאת אשה מהשמאל או מה"ימין", הן מלאות שנאת יהודים.
אגב, אשה שפויה יודעת שעדיף לתת לגברים להנהיג ולכן בין כה וכה לא תראה אותה מטפסת לצמרת השלטון, אשה שפויה היא יודעת במה היא חלשה ובמה היא חזקה, ולא מנסה לשקר את עצמה עם השקפות עולם יפות אך לא מציאותיות (ה.א. פיתויים).

האם גם מחבלות ערביות אסור להרוג כי הם נשים? איפה הגבול של זה? ברור שזו רמאות ערבית-מרקסיסטית.
כנ"ל אגב לגבי ההגנה המוגזמת הזאת על ילדים. ילדים היום עושים צחוק מהוריהם. הדבר החמישי:
כַּבֵּד אֶת אָבִיךָ וְאֶת אִמֶּךָ לְמַעַן יַאֲרִכוּן יָמֶיךָ עַל הָאֲדָמָה אֲשֶׁר יְהוָה אֱלֹהֶיךָ נֹתֵן לָךְ
שמות כ יא
ילד שלא מכבד את הוריו, מקצר את חייו. גם אם ההורים לא עושים לו כלום.
« עריכה אחרונה: נובמבר 25, 2010, 04:09:19 על ידי yossso »
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

"...לֹא בְחַיִל וְלֹא בְכֹחַ כִּי אִם בְּרוּחִי אָמַר ה' צְבָאוֹת" (זכריה ד, ו)
"...לֶב מֶלֶךְ בְּיַד ה'..." (משלי כא, א)

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "...ובחרת בחיים..." (דברים ל, יט)
    • אני בפייסבוק
על הקשר בין פמיניזם ערבים וקומוניזם בסרטון הבא:
http://www.inn.co.il/Articles/Article.aspx/8613

תופעה מעודדת: אני רואה יותר ויותר נשים ערביות בארץ, מתחילות להתלבש בפריצות, ולפי הכתב שפרסם חיים הם גם מתחילות למרוד בגברים שלהם (או שזה שקר ערבי, נראה לי שהם תוקפות דווקא את המשטרה ולא את הפרקליטות כי משטרת ישראל היא רוב של גברים ישראלים והפרקליטות לא). אף אחד לא שואל איך זה שיש משפטניות ערביות בארץ, או האם הם באמת משפטניות - כי כל עיתונאי היום כותב ש- "מחקר חדש של פרופ' ג'אהיל, פרופ' ל[הכנס מקצוע שלא קיים] מאוניברסיטת קהיר גילה כי [הכנס כאן אג'נדה שהעיתונאי רוצה לקדם]. הרבה פעמים הם גם לא אומרים מה התחום של ה"פרופסור". גם אני פרופסור, לשניצל ופירה.

הכי יפה שהם אומרים לציבור מה הוא חושב:
סקר דעת קהל גילה ומצא כי...
סקר גילה ומצא כי...
הראשון יותר מושך. קוסמטיקה - הבל החן.

ככה זה חברה ערבית - כל הזמן מרוכזים בענייני חוץ - מה לא בסדר אצל האחר, אז בטח שיהיה להם רע. כן ירבו. כל מהותם לשחוט את היהודי. ימותו מרעב, לא חשוב, העיקר 'לשחוט'. עופות שוחטים, או פרות, אבל לא בני אדם. איזו חשיבה עקומה.
« עריכה אחרונה: נובמבר 25, 2010, 05:25:51 על ידי yossso »
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

"...לֹא בְחַיִל וְלֹא בְכֹחַ כִּי אִם בְּרוּחִי אָמַר ה' צְבָאוֹת" (זכריה ד, ו)
"...לֶב מֶלֶךְ בְּיַד ה'..." (משלי כא, א)