כתב נושא: המוסריות של מנהיגי הגירוש  (נקרא 2244 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
המוסריות של מנהיגי הגירוש
« ב- : נובמבר 25, 2010, 20:44:25 »
אחרי שהתפוצצה פרשת אורי רע לב (אורי בר לב), אני נדהם מחדש.

אני לא נדהם מזה שזה ש"שיש דין ויש דיין" מתקיים, זה ברור לי מזמן.
אני נדהם מזה שכל מנהיגי הגירוש היו אנשים מושחתים, פושעים, חפיפניקים כבר בחייהם הקודמים,
ואולי כל הפגמים והכתמים שהיו במוסר שלהם הם-הם שהוליכו אותם לגרש אלפי יהודים ביתר קלות.

הנה תזכורת קצרה :

אורי בר לב : חשוד באונס ובהטרדה מינית.
אהוד אולמרט : מושחת ברמות מטורפות, בחזקת גנב, בורח ממשפט צדק, עומד לכמה משפטים על רמאויות שביצע.
אברהם הירשזון : גנב אכזרי שהוציא מיליונים מעמותות והעביר אותם לילדים שלו ולארוחות שחיתות שלו.
אריאל שרון : אבי כל המושחתים שיצא מזה בשלום בעזרת המערכת המשפטית השמאלנית (עיינו בספר "בומרנג" של "העיתונאים" עופר שלח ורביב דרוקר").
דן חלוץ : שיחק אותה רמטכ"ל ומצביא גאון, עד שהתברר שאפילו ילד בן 12 יודע לנהל יותר טוב ממנו מלחמה במשחק מחשב פשוט. מכר את מניותיו בזמן שחייליו מחלצים את חבריהם.
צחי הנגבי : נושא עמו קלון, אחד המושחתים הגדולים שקמו במדינה.
חיים רמון : מטריד מינית. ניסה לנשק בכח חיילת בת 20. הורשע בבית המשפט.

וכו' וכו' וכו'

זה מדהים. כל האנשים האלו שביצעו את הגירוש, היו אנשים פושעים, ולכן נקל בעיינם לגרש אלפים מבני עמם.
עכשיו זה גם ברור לי למה - אין להם כל אמות מוסר סבירות.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #1 ב- : נובמבר 25, 2010, 22:20:18 »
אני לא מבין מה הקשר בין הדעות שלך לשם שלך,בדרך כלל אתה נשמע יותר ימני משמאלני.  ???
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : נובמבר 25, 2010, 22:40:47 »
אני לא מבין מה הקשר בין הדעות שלך לשם שלך,בדרך כלל אתה נשמע יותר ימני משמאלני.  ???

תשאל את חיים, האלקשי, רון בן מיכאל, נץ וגאה בזה.
גם לי אין מושג למה שינו לי את שם המשתמש.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : נובמבר 26, 2010, 11:52:52 »
חיים היקר,

לפי דעתי זה רעיון מצוין לסרטון חדש שלך.

יש מספיק חומר לדבר על כל המושחתים האלו גם במשך שעה.

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "...ובחרת בחיים..." (דברים ל, יט)
    • אני בפייסבוק
« להגיב #4 ב- : נובמבר 26, 2010, 12:58:28 »
תשאל את חיים, האלקשי, רון בן מיכאל, נץ וגאה בזה.
גם לי אין מושג למה שינו לי את שם המשתמש.

אתה היית פעם בעל דיעות שמאל. ראיתי חלק מההודעות הקודמות שלך. הימניות שלך היא רק מהימים האחרונים. במקומך הייתי נכנס עם שם משתמש אחר וזהו. קרא לעצמך 'השריף', כך שאם ישימו לך כוכב צהוב שוב, אז זה יתאים.

השריף של הפורום. שנון:  :old_azn:  :old_afro:  :old_evil:  :old_rolleyes:  :::D  8) ^-^ :jump: ::) :rapidfire: :teach:

למה לא כתבת כלום על זו שהתלוננה על בר-לב: ד"ר איכס קינג. רק אל תצרף תמונה שלה, זה לא מתאים לפורום יהודי. ואני לא ציני - היא נראית כמו הדבר הכי דוחה שראיתי.
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

"...לֹא בְחַיִל וְלֹא בְכֹחַ כִּי אִם בְּרוּחִי אָמַר ה' צְבָאוֹת" (זכריה ד, ו)
"...לֶב מֶלֶךְ בְּיַד ה'..." (משלי כא, א)

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
    • אני בפייסבוק
« להגיב #5 ב- : נובמבר 26, 2010, 13:22:45 »
אחרי שהתפוצצה פרשת אורי רע לב (אורי בר לב), אני נדהם מחדש.

אני לא נדהם מזה שזה ש"שיש דין ויש דיין" מתקיים, זה ברור לי מזמן.
אני נדהם מזה שכל מנהיגי הגירוש היו אנשים מושחתים, פושעים, חפיפניקים כבר בחייהם הקודמים,
ואולי כל הפגמים והכתמים שהיו במוסר שלהם הם-הם שהוליכו אותם לגרש אלפי יהודים ביתר קלות.

הנה תזכורת קצרה :

אורי בר לב : חשוד באונס ובהטרדה מינית.
אהוד אולמרט : מושחת ברמות מטורפות, בחזקת גנב, בורח ממשפט צדק, עומד לכמה משפטים על רמאויות שביצע.
אברהם הירשזון : גנב אכזרי שהוציא מיליונים מעמותות והעביר אותם לילדים שלו ולארוחות שחיתות שלו.
אריאל שרון : אבי כל המושחתים שיצא מזה בשלום בעזרת המערכת המשפטית השמאלנית (עיינו בספר "בומרנג" של "העיתונאים" עופר שלח ורביב דרוקר").
דן חלוץ : שיחק אותה רמטכ"ל ומצביא גאון, עד שהתברר שאפילו ילד בן 12 יודע לנהל יותר טוב ממנו מלחמה במשחק מחשב פשוט. מכר את מניותיו בזמן שחייליו מחלצים את חבריהם.
צחי הנגבי : נושא עמו קלון, אחד המושחתים הגדולים שקמו במדינה.
חיים רמון : מטריד מינית. ניסה לנשק בכח חיילת בת 20. הורשע בבית המשפט.

וכו' וכו' וכו'

זה מדהים. כל האנשים האלו שביצעו את הגירוש, היו אנשים פושעים, ולכן נקל בעיינם לגרש אלפים מבני עמם.
עכשיו זה גם ברור לי למה - אין להם כל אמות מוסר סבירות.

לגבי חיים רמון, זה לא כה פשוט.
http://www.inn.co.il/Articles/Article.aspx/8551

"דורית בייניש מאוד לא אהבה את העובדה שרמון מתכוון להנהיג רפורמות שעלולות לצמצם את שליטתה במערכת וחיפשה דרך להפיל אותו. יום אחד סיפק לה רמון את העילה לכך כאשר נישק חיילת שכנראה לא היתה מעוניינת בנשיקה רומנטית. החיילת לא רצתה בכלל להגיש תלונה נגד רמון. אבל אז גויסו שני אנשים כדי ללחוץ עליה. האחת היתה ראש יאח"ה תנ"צ מירי גולן – עוד אחת מהפמיניסטיות עם השיער הקוצני והמבט מזרה האימה שכה מרבים להיתקל בהן במערכת אכיפת החוק – והשני היה שמני.

השניים האלה לקחו את החיילת לשיחה וטענו באוזניה בין השאר כי אם לא תתלונן נגד רמון הוא עלול לתבוע אותה תביעת דיבה (טיעון שהוא בגדר קשקוש מוחלט כמובן). החיילת התחילה להישבר מול הלחץ, ויצאה לטיול בחו”ל. המשטרה לא הרפתה ושלחה חוקרים לדרום אמריקה כדי לגבות ממנה עדות. בהמשך התנהל המשפט נגד רמון תוך שימוש בהאזנות סתר והעלמת עדויות מההגנה, והתוצאות ידועות: רמון נאלץ להתפטר (רק שאז אולמרט עשה לבייניש תרגיל והביא את פרידמן. ואז חבורת בייניש נכנסה לפאניקה והחליטה לזרז את החקירה נגד אולמרט כדי לאלץ אותו להתפטר ולקחת איתו את פרידמן)."

אהבתי שאמרת "העיתונאים" עופר שלח ורביב דרוקר". אני לא סובל מטר מהמנוולים האלה. הייתי משתין לקירח על הראש. ולרביב הייתי מכניס אגרוף בפנים. מי הם בכלל? רק הפרצוף שלהם מעצבן אותי, הם קרובים בפד"מיות שלהם למנחה הראשית של החדשות. הלוואי שהיא תישאר רווקה למשך כל ימי חייה, ולא תדע בחיים שלה מה זה גבר. אף פעם. הלוואי. זה אחד העונשים היותר גדולים שאפשר לייחל לאשה.

הבנת שריף.
בוא נירה בגמל שריף.

:camel: :rapidfire:
ובכלב/שועל/זאב שנלקח מהמשחק Age of Empires והודבקה עליו תמונה של סמיילי לבן באופן לא מקצועי.

:beast: :rapidfire:

תגיד לי שאני אכזרי לחיות. אני מצפה לזה.  :::D ^-^

בוא נירה ^-^ :rapidfire:

פעם היה לי רובה. נחמד לירות. הייתי טוראי של טירונות 02. כן! טוראי. לא פחות. אגב טוראי:

כן, זה מצחיק אותי. אחרת לא הייתי שם את זה פה.
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
    • אני בפייסבוק
« להגיב #6 ב- : נובמבר 26, 2010, 13:27:15 »
אולי זה יצחיק אותך. אותי זה הצחיק.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : נובמבר 26, 2010, 13:57:39 »
האחרון ברשימה לא נחשב.

מדובר בחרתא.