חדשות ודיונים > דיון כללי

דיון חשוב בנושא המחלקה היהודונית של השב"כ

<< < (2/3) > >>

popmart:
טוב אז ככה:
בייקר ידידי: תודה לך על תגובתך האוהדת ותחושת הסולידריות שלך איתי ועם שאר תושבי אשקלון. ליבי ליבי עם התולעים שאכלו את גופתו של רבין, הן בטח חטפו הרעלת קיבה ואולי חלקן מתו אחרי שאכלו את מוחו המעוות. הלוואי והשב"כ באמת היה עושה את עבודתו ומגן על יהודים אך לצערנו הוא עושה בדיוק ההפך. אגב בכל שנת תקציב מדברים על קיצוצים ובמיוחד קיצוץ בתקציב הביטחון.אם רוצים לקצץ בבטחון אז יש לי הצעה טובה בשבילם: לסגור לאלתר את המחלקה היהודונית של השב"כ. אגב לנו אסור לקרוא להרוג אף אחד אבל השמאלנים הנאצים כשהם אומרים שצריך לפנות יישובים זה לא הסתה לרצח???

עוז - אתה צודק.ישראל עוד רחוקה מלהיות דמוקרטיה. בינתיים שולטת פה חונטה צבאית אזרחית שמאלנית נאצית משהו כמו השילטון בסין.

Eternal - אני בכלל לא פרנואיד והאפשרות שהשב"כ עוקב אחרי האתר הזה היא סבירה למדיי.

דוקא_כך:
אני מסופק שהשב"כ עוקב אחרי האתר.  כשאני קורא תגובות של קוראים באתרי "ידיעות אחרונות" או "מעריב" על כתבות שונות, אני נתקל בתגובות (שעברו צנזורה ופורסמו!) שבהשוואה אליהן הדעות שאנו מביעים כאן הן מתונות להפליא.  מפאת המצב במדינה, הקצב שבו גודל הציבור הכהניסטי, בין בקרב החילוניים ובין בקרב חובשי כיפות, עולה על הקצב שבו השב"כ "מטפל" בכהניסטים.  למרות שיש מאות אלפי כהניסטים, הם נטפלים דוקא לנועם פדרמן בגלל שהוא מפורסם, ומטרת המנוולים בשלטון הינה בעיקר ליצור רושם (על השמאלנים, על הגוים) ותו לא.  הם יודעים שכהניזם רק יתחזק ככל שהזמן יעבור.

בכל מקרה, הימנעות משימוש בביטויים בוטים וגסים מומלצת, ולו רק בשביל לפתח את היכולת שלנו להתווכח עם ה"נאורים" וה"אוניברסלים" ולהביסם על פי כללי המשחק ה"נאורים" שלהם.  הרב כהנא הצליח למשוך אחריו מאות אלפים של תומכים בלי לנבל את פיו, ועלינו, ממשיכי דרכו, לחקות את דרכיו.  כמובן שצריך להתאים את המסר לקהל היעד כדי להשיג אפקטיביות מרבית.  צריך לחשוש יותר מהאפשרות שלא יקחו אותנו ברצינות, מאשר האפשרות שהשב"כ עוקב אחרינו.  ואם אכן השב"כ יתחיל לעשות לנו בעיות---הרי זה סימן שאנו עושים את הדברים הנכונים ומתחילים להוות איום רציני על הערב רב.

GY:
בס"ד
אם תניחו שהשב"כ עוקב אחרי האתר וצובר מידע ועורך רשימות - לא תיטעו בהרבה. יכול להיות שב 99% מהמקרים השב"כ לא יעשה אם זה כלום. אם יווצר מצב שנעם יורשע בגין דברים שאמר באתר ויווצר תקדים, וגם השב"כ ישים מישהו מאיתנו למטרה מסיבה כלשהי. למשל, אם מישהו מאיתנו יהיה בעמדה שיוכיח את חוסר מקצועיות וטיפשות של השב"כ או שיפגע במוניטין של השב"כ בצורה שתערער את בטחונו העצמי, הם יחפשו משהו מפליל. השב"כ כעקרון הוא גוף נוקם שאינו סולח למי שפגע בקידום ובקריירה של הבוסים הגדולים שלו. הבוסים הגדולים של השב"כ עסוקים כל היום בנקמות ואינטריגות ומלחמות והקזת דם הדדית. בזכות זה הם התקדמו בתפקידם.
GY

popmart:
הם גם התחזו בעקבות צייד של יהודים.
ראה כרמי גילון ימח שמו וזכרו השמאלני הנאצי החזיר הזה. בעבודת התיזה שלו הוא דיבר על הימין כ"עבריין אידיאולוגי" ועסק בצייד יהודים עד שהתפטר לאחר חיסול רבין ומה הלאה?
שגריר ישראל בדנמרק.
זוהי דוגמא לדרכו של השב"כ.
תיפגע בכמה שיותר יהודים וקידומך מובטח!!!

GY:
בס"ד
כרמי גילון היה ב"קליקה" הנכונה ועם הדיעות הנכונות ונכונות לעשות מעט ובכישרון דל. אז מה אם הוא נכשל בתפקיד ורצחו את רבין?  יש עוד הרבה תפקידים למלא. במה הוא שונה משמעון פרס? הרי שמעון פרס מעולם לא זכה בתפקיד כלשהו במערכת בחירות כלשהי. תמיד הפסיד אבל הוא היה מ"נערי בן גוריון". לאלו תמיד "סידרו" לו ג'וב אחר. ומה היה עם אריק שרון, או רוני מילוא או רבים אחרים. מקום שצריך להחרב עד היסוד הוא הלשכה להכוונת חיילים משוחררים. השם האמיתי של הלשכה הזו הוא סידור ג'ובים למשוחררים בעלי דרגות גבוהות. גם 15 שנים אחרי השחרור עדיין הלשכה ששה לעזור לכל קשיש ובלבד שהוא אלוף משנה בדימוס או משהו כזה. יושבות שם כמה מאפיונריות קשוחות על חשבון משכורת צבאית של המדינה שלא חוששות לאיים ולהפעיל שיטות שהמאפיה באיטליה היתה מתביישת להשתמש על מי שיסרב להעסיק את הקשיש בתפקיד מנכ"ל. אותו דבר יש גם במזכירויות המרכז של מפלגות פוליטיות, בתעשיה האווירית, בתע"ש, בחברת החשמל, בעמותות הממשלתיות, במרכז השלטון המקומי ועד למועצות האזוריות השונות ודירקטוריונים של חברות ולשכות ממשלתיות שונות, בבנק ישראל, בדירקטוריונים של הבנקים הגדולים, בחיל חינוך בצה"ל בתחום הבידור, אצל חברות התקליטים והמוסיקה, בתנובה ועוד ועוד. כל אלו הם ה"קליקה" הנכונה.  מאות מבני משפחתו ומקורביו של אמיר פרץ חונקים משכורות עתק מהדירקטוריון של קרנות הפנסיה ההסתדרותיות, מערכת המשפט הציבורי והצבאי ועוד ועוד. אני לא אתפלא אם בקרוב מאד יחזור אמנון סטרשנוב לתפקיד שופט מחוזי. אז מה אם היתה "תקלה קטנה" והוא נתפש מקיים יחסי מין עם מתלמדת שבאה לייצג את הנאשם נחום מנבר אצלו. זו לא סיבה בשבילו לפסול עצמו בדין. אדרבא, אולי כך הוא יכול לקיים איתה יחסים ביתר אינטנסיביות... מה, זו סיבה לפסול אותו כשופט? רק באופן זמני. אז הוא היה קצת בחו"ל, וקצת הופיע בטלוויזיה כפרשן משפטי מכובד, אחר כך הופיע כבורר. נו, כבר הגיע הזמן לחזור למקום "שלו".  אני עוד זוכר אותו מבית דין צבאי בעזה בערך לפני 20 שנים. שם הוא שימש כאב בית דין במסגרת תפקידו כפצ"ר. ישבתי שם פעם כשופט במשך יומיים. עד היום אני מלא גועל נפש ומזועזע ממה שהוא עשה שם. מילא לערבים, אבל ליהודים!
GY

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה