כתב נושא: הזונות של ש''ס יתמכו בהקפאה האנטישמית של אובמה ונתניהו  (נקרא 1781 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

ש''ס, המפלגה ה"דתית" שנתנה לנו את הסכמי אוסלו ו1800 יהודים נרצחים יחד עם נסיגות מלב ליבה של ארץ הקודש, גם תתמוך בעוד הקפאה אנטישמית נגד כל בנייה יהודית ביהודה ושומרון. איזו מפלגה ארורה ומרושעת.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3984103,00.html

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
בוגדים! >:(
לצערי הרב הפחדנים השמאלנים תומכי המוסלמים הנאצים האלו ממשיכים לחזק את הערבים המתבצרים
הפחדנים האלו שוב מלקקים את הכפות רגליים של האמריקאים

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אגב, גם השר הרשקוביץ (יו"ר 'הבית היהודי') הולך כנראה לתמוך בהקפאה כל עוד לא יזרקו אותו מתפקידו כשר לענייני שום דבר.
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/176/804.html

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
חיים, אני ממליץ לך למתן את ההתבטאויות שלך כלפי ש"ס.

אולי ההחלטה שלהם לא הכי בסדר בעולם, אבל יש גבול לאיך את יכול להתבטא כלפי מפלגה דתית-ציונית.

יכול להיות שהם הסכימו להקפאה רק כדי למשוך עוד זמן, ואז אחרי שהמתן ומתן ייכשל, להוכיח לעולם
שאין לנו עם מי לדבר.

גם הרב פרופסור דניאל הרשקוביץ הסכים רק כדי להראות לעולם שאחרי המתן ומתן ייכשל אז הערבים אשמים.

בכל מקרה גם ש"ס וגם הבית היהודי מגובים בהחלטתם מהתורה - "אסור להתגרות באומות העולם".
ולכן בניגוד למפלגות כמו מר"צ וקדימה, שם ההחלטות נעשות על רקע אנטי-יהודי-דתי, על ש"ס והבית היהודי
אפשר ללמד זכות.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
חיים, אני ממליץ לך למתן את ההתבטאויות שלך כלפי ש"ס.

כמעט כל מילת גינוי היא ראויה כלפי המפלגה המושחתת הזאת (חיים בוודאי שלא עבר את הגבול).

ציטוט
אולי ההחלטה שלהם לא הכי בסדר בעולם, אבל יש גבול לאיך את יכול להתבטא כלפי מפלגה דתית-ציונית.

ראשית, זו לא מפלגה ציונית (תרתי משמע). שנית, זה שיש להם כיפה על הראש לא אומר שאסור לחיים להביע את דעתו עליהם.

ציטוט
גם הרב פרופסור דניאל הרשקוביץ הסכים רק כדי להראות לעולם שאחרי המתן ומתן ייכשל אז הערבים אשמים.

לי הוא נראה כמו סוג האופורטוניסט שמשנה את דעתו כל שני וחמישי, ואיכשהו הדעות שלו תמיד מסתדרות יפה עם האינטרסים האישיים שלו.

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד

חברה, לא בטוח עוד שתהיה הקפאה. אבל אני מסכים איתך ב100% חיים.המפלגה הזאת זאת לא מפלגה.