האדמות לא "נגנבו", הם שוחררו במלחמה שהם פתחו על מנת להשמידנו. זה נותן לנו את הזכות לזרוק אותם לים ולקחת את כל מה שהיה להם...
בשביל שאדמה תשוחרר, צריך שהיא תהיה שלך עוד מלפני המלחמה, ולפני מלחמת ששת הימים ויוה"כ (ואף לפני תש"ח) ידוע לי שגזלת אדמה ערבית, ובמהלך תש"ח אף יותר מכמות האדמה הגזולה שהאו"ם המליץ לתת לך, באלימות פנאטית וגזענית שבמהלכה גירשת וטבחת אלפי ערבים, שכמוה נראיתה רק בימי אבותיך הגזלנים יהושע בן נון והשופטים.
זה שאתה אומר שמותר לגזול אדמה במהלך מלחמת שחרור של אנשים שבסה"כ רצו לזרוק לים את הפולש שגזל את ארצם, ועוד מצדיק את הגזילה בשמו של המערב הקולוניאליסטי והאימפריאליסטי, לא אומר שזה אכן נותן לך זכות כזאת.
ו...אני לא "מצפה", פשוט יש כאלה שבאמת לא לאומנים ולא מעניין אותם האיסלאם....הם פשוט חילונים
אתה ממשיך למחזר את הזבל המופרך הזה. את אש"ף, מצרים, סוריה ועירק החילונים לא עניין כלל וכלל לא מוחמד ולא אללה כשהם רצחו יותר יהודים מחמא"ס, חזבאללה ואירן. ערבי שאומר שלא מעניין אותו האסלאם, או שאינו "לאומן" כהגדרתך המטופשת, פשוט מרמה אותך (קר'אן 3:28) כדי להשיג את אמונך, ולשחוט אותך כפי ששחטו את יהודי ח'ייבר.
ערבי/מוסלמי אחד כזה - לא הצגת, כמובן. ככה בד"כ מתנהגים טרולים - אחרי שדבריהם הופרכו, הם ממשיכים למחזר זבל שקרי במקום להודות בטעותם.
וחושבים בצורה שפוייה, ומבינים שאנחנו מתגוננים פה מאלה שמנסים לרצוח אותנו
ערבים הם עם נורמלי, בשונה מאיתנו. הם מבינים שאויב מחסלים ומגרשים, ולא מנסים למצוא צדיק בסדום אלא מגנים על כבודם הלאומי ועל אדמתם. וערבי מבין את זה שהוא רוצח אותנו היטב - אך בשונה ממך שמסתכל על זה ממשקפיים אנושיות ולא לאומיות, לערביה אין בעיה להרוג - ובצדק רב. אחרי שפלשת לאדמתו וגזלת אותה (לדעתו), דינך היחיד הוא מוות. הדבר היחיד שהופך אותו לטועה, ואותך לצודק - הוא המציאות. הם הגזלנים, הם השקרנים והם הפולשים והאדמה הזאת היא שלנו משום ההבטחה האלוקית והיא בלבד. אבל את כוונתו אפשר להבין, מכיוון שהיא שפויה.
אלה החילונים, שלא רואים את אלה שבעזה ובלבנון כאחיהם - כמו שאני לא רואה את השמאלנים הקיצונים(לא אלה שעוד מתונים ומגדירים את עצמם כשמאלנים מתוך חוסר ידע או חוסר עניין) כאנשים הקשורים אליי.
אולי הם גם חוגגים את יום העצמאות? "נפש
יהודי הומייה"..?