כתב נושא: צה"ל הוא צבא יהודי ושאף אחד לא יחשוב אחרת!  (נקרא 5877 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
צה"ל הוא צבא יהודי ושאף אחד לא יחשוב אחרת!
« להגיב #25 ב- : נובמבר 08, 2010, 11:19:54 »
אני בספק אם אני ייתגיס לצה"ל בכלל
רק אם ישימו סוף לאפלייה נגד יהודים ורחמנות על מרצחים אז אני ייתגייס ללא ספק.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #26 ב- : נובמבר 08, 2010, 14:13:07 »
אחרת אפשר להסתבך על המילים

כשאתה קורא לגירוש "פינוי", אתה קורא ליהודים שגורשו מבתיהם, נהרסו חייהם וביתם הפך ליודנריין אסלאמי זבל.

אתה בתור כהניסט אמור לדעת שמה שאתה מוציא מהפה גם ככה פרובוקטיבי ו"קיצוני", אז אם אתה כל כך מפחד להגיד משהו כזה, ומוכן להכחיש ולהצניע את הפשע הגדול ביותר נגד העם היהודי מאז השואה, אוסלו והמרת הדת ההמונית של יהודי המזרח ולקרוא לקורבנותיו "זבל", עדיף שלא תגיד את דעותיך כלל.
« עריכה אחרונה: נובמבר 08, 2010, 14:24:30 על ידי StopArabOccupation »

מנותק priel

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #27 ב- : נובמבר 09, 2010, 21:19:27 »
צריך להגיד, רק אני חושב שחשוב איך אומרים את הדברים, עובדה שהדרך בה אנו מנסים להגיד לא מצליחה כי המילים כשלעצמם אפילו שכולם יודעים שזאת האמת  לא עוברים אפילו בין פשוטי העם. תסתכל על חרדים למרות שהם כביכול שנואים על הרבה אנשים עדיין יוצרים כוח פוליטי חזק מאוד וזאת בגלל הדיבור. אפילו בתורה יש לך חלוקה בין דיבור ואמירה כי יש דברים שאומרים בתורה בצורה מסויימת ויש דברים שאומרים בצורה אחרת. אנו חייבים להצמד לתורה וללמוד ממנה וממעשה אבותינו וחכמינו.
ובטח שלא אתה תגיד איך לדבר!!! ואל תגיד את מה שאני לא אמרתי!!!
חוץ מזה כשעל כל דבר צועקים מילים כל כך משמעותיות וכל כך ערכיות הם מאבדות מערכם ומשמעותם.
ואל תשכח שבפינוי הזה לקחו חלק גדול גם מתיישבים בעצמם וגם הרבה מהרבנים, וצריך להזהר מלשון הרע.
אל תשכח שאותם המתיישבים לא כולם דווקא היו נגד הרב כהנא ועד היום נגד הרעיון של הרב.

מנותק priel

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #28 ב- : נובמבר 09, 2010, 21:22:01 »
אני אוסיף עוד משהו לא קטן בכלל שדווקא אותם מתיישבים העדיפו לקחת לעבודה ערבים יש"ו ולא דגלו בעבודה עברית