כתב נושא: אנטישמיות בטלוויזיה ה'פלסטינית'  (נקרא 2182 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אנטישמיות בטלוויזיה ה'פלסטינית'
« ב- : נובמבר 04, 2010, 17:46:21 »

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
« להגיב #1 ב- : נובמבר 04, 2010, 18:23:45 »
בני זונות נאצים כאילו שאותם אוהבים בעולם

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #2 ב- : נובמבר 04, 2010, 23:20:00 »
אני שונא ערבים ללא-קשר לשנאתם אותי, אם כי הסרטון הזה מעלה בי תיעוב עמוק כלפי הערבים השקרנים הנאצים יש"ו שר"י. זאת נאמר, אנטישמיות בקרב הגויים היא דבר נפוץ ועתיק ביותר. מוות לעמלק!       
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : נובמבר 05, 2010, 06:31:41 »

O0

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
« להגיב #4 ב- : נובמבר 05, 2010, 07:59:09 »
אני שונא ערבים ללא-קשר לשנאתם אותי, אם כי הסרטון הזה מעלה בי תיעוב עמוק כלפי הערבים השקרנים הנאצים יש"ו שר"י. זאת נאמר, אנטישמיות בקרב הגויים היא דבר נפוץ ועתיק ביותר. מוות לעמלק!       
מסכים
יש כל כך הרבה וידיאוים של הרוצחים הנאצים הערבים וכולם פשוט גורמים לי לתעב אותם יותר הלוואי וכל הערבים המוסלמים הרוצחים  החזירים האלו יפוצצו את עצמם ויחסכו לנו נפגעים מהפיגועי התאבדות המטורפים שלהם
הביאו את כל הפושעים מכל העולם קיבצו אותם היסלמו אותם וגרמו להם לרצוח וללמד לרצוח פשוט בושה מי שרוצח שם נחשב "שהיד"

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #5 ב- : נובמבר 05, 2010, 12:38:54 »
בס"ד        

בכנות, לשמוע ערבינאצים מדברים כך זה כלל-לא מפתיע, בהתחשב בעובדה שטענותיהם של הערבים יש"ו שר"י, לקוחות מטענות שהועלו כנגד יהודים ע"י נוצרים ושמאלנים (ימח שמם וזיכרם לעד!) כאחד.  

השמאלנאצים יש"ו שר"י שונאים כל מידה, ולו הקטנה ביותר, של לאומיות (שלא לדבר על דת). הם רואים בציניות-רקובה ונוטפת-בוז את הדת והלאום היהודיים, וריח קל-ביותר של יהודיות שנמצא בקירבת נחיר-אפו של השמאלני הממוצע יוביל אותו להתקף אלרגי עצום של אפילפסיה-אסטמתית: על כן השמאל המשוקץ מנסה לברוח מהדת והזהות-היהודיים כאילו שהיהדות-הקדושה היא חיית טרף רצחנית שיש לחסלה ח"ו. שנאתם של השמאלנאצים את-הדת מושפעת מתנועות של "משכילים" אירופאים יש"ו שר"י שהחליטו להרוס את היהדות בשם הנאורות-הנאציסטית יש"ו שר"י שאליה העולם המערבינאצי שואף להגיע. הסוציאליסטים הקומוניסטים הבולשביקים הנאצים יש"ו שר"י ישקרו במצח נחושה ויעשו כל-שביכלותם על מנת לפגוע כמה שיותר ביהודים ח"ו, והנאצים יש"ו שר"י, והיהודונים שעוזרים להם, לא נחים לרגע ועסוקים ב"שאלת היהודים", כלומר בדרך ה"ראויה" להשמדתם של היהודים ח"ו. הם לא שונאים "רק מתנחלים", הם שונאים את כל היהודים (כולל את עצמם, במידה והם עצמם יהודונים - שנאה עצמית תבוסתנית-התאבדותית אובדנית היא חלק מהדוגמה של השמאל יש"ו שר"י). יש לשים קץ לעידן הציניות השמאלנאצית יש"ו שר"י.          

אם מדיבריהם של "יהודים" שמאלנאצים ניתן ממש-ובהחלט להרגיש אש של שנאה כלפי היהדות - מה מונע מערבינאצים לדבר-כך גם-כן?  

« עריכה אחרונה: נובמבר 06, 2010, 16:49:44 על ידי Alex37 »
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.