כתב נושא: אני עונה לשלושה אנטישמים יש''ו שכתבו לנו ביוטיוב - סרטון חדש באנגלית  (נקרא 1761 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "...ובחרת בחיים..." (דברים ל, יט)
    • אני בפייסבוק
גדול. מקצועי.

חיים, להגיד Jew זה לא עלבון ליהודי? לא עדיף Jewish man?

אני חושב שזה תלוי באיזו נימה אומרים את המלה Jew. הלוא כן?

He is a Jew

He is Jewish

אין הבדל?
« עריכה אחרונה: נובמבר 02, 2010, 11:02:24 על ידי yossso »
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

"...לֹא בְחַיִל וְלֹא בְכֹחַ כִּי אִם בְּרוּחִי אָמַר ה' צְבָאוֹת" (זכריה ד, ו)
"...לֶב מֶלֶךְ בְּיַד ה'..." (משלי כא, א)

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
כל הכבוד אהבתי את  5:20-4:22    ואת 11:10-12:15  :rapidfire: :rapidfire:

« עריכה אחרונה: נובמבר 02, 2010, 11:53:43 על ידי JewSoldier »

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
חבל שלא התייחסת למשפט של הבחור הראשון שהוא אמר "היהודים הכו(הכוונה להרגו/רצחו) פי כמה מאות פעמים פלסטינים אזרחים מאשר הפלסטינים שהרגו יהודים אזרחים וחיילים".

מה שכמובן לא נכון, באינתיפאדה השנייה לדוגמה נרצחו 1000 יהודים בערך, ובין 4-4.5 אלף פלסטינים, אזי יחס של 1 ל4 או 1 ל-4.5. וזה רק השקר על היחס, בלי כמובן בלי להיכנס
לנסיבות ל-למה הם נהרגו.    

בנוגע לבחור השני- מדובר בשחור מקבוצה שחושבים שהם יהודים ואנחנו יהודים בכאילו משום מה(לא כל כך מובן למה, אבל לך תבין)

רק שתדע על מה מדובר. ככה שאתה מתייחס אליו כמשהוא שהוא פרו ערבי זה לא בדיוק נכון-הוא יותר אנטי יהודי, או מה שהוא מגדיר "אנטי בית כנסת של השטן".
אפילו לא צריך לתת להם יחס.

בנוגע לבחור השלישי-אהבתי את העקיצה בסוף של "אני לא הייתי רוצה אותכם כעבדים אני מעדיף עבדים שיעבדו"- רק שתדע שהם הולכים לקחת את הקטע הזה ולהראות כיאלו אתה תומך בעבדות של שחורים. שזה לא כזה אכפת לאף אחד, אך
כמובן שהם ינצלו את זה בשביל להראות שהנה היהודים רוצים שהשחורים יהיו העבדים שלהם- או עבדים בכלל שעובדים...
« עריכה אחרונה: נובמבר 02, 2010, 12:06:48 על ידי אוהד הפועל »

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "...ובחרת בחיים..." (דברים ל, יט)
    • אני בפייסבוק
ויקרא כו ח:
וְרָדְפוּ מִכֶּם חֲמִשָּׁה מֵאָה וּמֵאָה מִכֶּם רְבָבָה יִרְדֹּפוּ וְנָפְלוּ אֹיְבֵיכֶם לִפְנֵיכֶם לֶחָרֶב.

Leviticus 26 8:
and five of you shall chase a hundred, and a hundred of you shall put ten thousand to flight; and your enemies shall fall beside you by the sword
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

"...לֹא בְחַיִל וְלֹא בְכֹחַ כִּי אִם בְּרוּחִי אָמַר ה' צְבָאוֹת" (זכריה ד, ו)
"...לֶב מֶלֶךְ בְּיַד ה'..." (משלי כא, א)