כתב נושא: חשבון חדש ביוטיוב: "נאצי יהודי" שמשבח את היטלר ואומר שנאציזם הוא "קדוש"  (נקרא 2623 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אתם זוכרים את בן מזרחי יש''ו שנרשם לפורום שלנו עם הכינוי "בת ימי"? הוא נחסם אחרי שהוא הילל את היטלר והנאצים. הנה החשבון החדש שלו ביוטיוב שהוא שלח לי כי הוא גאה בו:

http://www.youtube.com/user/jewnassi

הוא כותב שם בכותרת של החשבון: The Holy Academy of Nazism (האקדמיה הקדושה של הנאציזם). והוא משתמש שם בחשבון בצלבי קרס בתוך מגן דוד. והוא כותב שהיטלר היה ציוני ושליח אלוקים. והוא כותב שהיטלר "ניקה את העולם".

בן גם כותב שהדת שלו היא נאציזם.

אם אתם חושבים שזה רק חולה נפש אחד ובודד, אתם טועים. בן מזרחי הוא חבר נכבד של הליגה להגנה יהודית כביכול של גרמניה, ארגונו של סטיבן ווייגנג. ווייגנג חבר נכבד של שלי רובין ששלוטת כעת על השם של הליגה בארה"ב.

לא רק זה. גם בארץ ישראל יש כאלה שטוענים שהם "כהניסטים" והם משלימים עם נאצים. מייק גוזופסקי (יקוטיאל) ודוד העברי תומכים בשלי רובין למרות שהם יודעים מה הבוגדת הזאת עושה. שלי רובין גם תמכה בגירוש מגוש קטיף.

אלה האוייבים שלנו שטוענים שהם ה"כהניסטים" האמיתיים ואנו לא. איזה דור משוגע!
« עריכה אחרונה: אוקטובר 31, 2010, 16:21:06 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *

מנותק KFIRAMOYAL

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
הוא חולה נפש

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אם הוא משתמש בצלב קרב בתוך מגן דוד זה אומר שהוא שמאלני קיצוני שכרגיל מנסה להשוות את היהדות לנאצים.

לדעתי מי שמבין קצת במחשבים צריך לאתר את הכתובת שלו של האיטרנט הפרטי ולהתלונן במשטרה או לפחות לפנות לעמותה של כהנא שהם יעשו את העבודה.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אם הוא משתמש בצלב קרב בתוך מגן דוד זה אומר שהוא שמאלני קיצוני שכרגיל מנסה להשוות את היהדות לנאצים.

לדעתי מי שמבין קצת במחשבים צריך לאתר את הכתובת שלו של האיטרנט הפרטי ולהתלונן במשטרה או לפחות לפנות לעמותה של כהנא שהם יעשו את העבודה.

בס''ד

שמו בן מזרחי והוא גר בבת ים. הIP שלו הוא: 94.159.162.198

מנותק priel

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
צריך לאתר את המספר שלו במחלקה יהודית, זאת פרובוקציה של שב"כ, שמנסה בכל הדרכים לשנות את הדרך של הרב כהנא זצ"ל ולתת תדמית נאצית לימין האמיתי :old_Angry2: