כתב נושא: תייר גרמני טבע בחוף בחיפה ברוך השם  (נקרא 8785 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
תייר גרמני טבע בחוף בחיפה ברוך השם
« להגיב #25 ב- : אוקטובר 31, 2010, 13:57:15 »
בס''ד

אני מגזים? זו הגזמה לומר שרק לפני 65 שנה גרמניה יש''ו רצחה מעל שישה מיליון יהודים הי''ד? יש כאן יהודים שסולחים להם ר''ל.

אני מגזים כשאני אומר שגרמניה דורשת ולוחצת על ישראל להתאבד? גרמניה מגנה את כל הישובים ביו''ש כ"בלתי חוקיים". גרמניה קוראת לירושלים "שטח כבוש" וקוראת לשכונות היהודיות בירושלים "התנחלויות בלתי חוקיות". גרמניה מטיפה לישראל מוסר. ואתם אומרים לי שאני מגזים? אני דוקא לא אומר מיליונית ממה שמגיע לבני עמלק הנאצים האלה בגרמניה. הגרמנים בכלל לא מתחרטים על השואה - הם רק מתחרטים שהם הפסידו את המלחמה.

אתם אומרים תודה לגרמנים הנאצים כי הם נתנו פיצויים כספיים אחרי שהם רצחו שישה מיליון יהודים??!! זה כל כך מגעיל עד שאין לי מילים.

חיים,
מה אתה היית עושה אם היית בשלטון בקשר לסוגייה שאתה מדבר עליה?

(בקשר לתייר הגרמני: אני רק אומר שאני לא אוהב שמכלילים לפני שיודעים פרטים נוספים על האיש)

עריכה:
אכן כן גרמניה מבקשת שנפנה התנחלויות
זה מרתיח שכל המדינות שביצעו רצח עם מטיפות לנו מוסר (גרמניה וטורקיה)

« עריכה אחרונה: אוקטובר 31, 2010, 14:12:11 על ידי the patriot »

מנותק פרימיטיב

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #26 ב- : אוקטובר 31, 2010, 14:27:48 »
לנאו נאצים אין סיבה להיות תיירים פה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #27 ב- : אוקטובר 31, 2010, 14:35:38 »
גרמניה היא אחת הידידות הטובות שלנו

הגדרתך ל"ידידות" שונה מהגדרתו של יהודי חפץ חיים.

ציטוט
גרמניה תורמת לנו סיוע כספי כל שנה,

אף מדינה לא זורקת כסף מתוך "נדיבות", רק אנחנו. ה"סיוע" הגרמני מממן גופים מאוד ספציפיים בישראל (הקרן החדשה, מחקרים אנטישמיים סגנון שלמה זנד מאוניברסיטת ת"א וכו') - כולם בוגדניים ושמהותם שווה למהותו של מחבל חמא"ס שכל קיומו קודש לחיסול ישראל.

השאר זה חלק מאוד קטן מהרכוש בשווי עשרות מיליארדי דולרים שהם גנבו בשנים 1933-1945 ועדיין רובו מוחזק בבנקים בשווייץ, שהם מחזירים בשביל יחסי ציבור.

ציטוט
מי תרם לנו את צוללת הדולפין? גרמניה.

גרמניה הלוותה כמות מעטה של תקציב כדי להסתיר את העובדה שהיא מימנה, חימשה וסייעה לעירק הנאצית (שהרעידה את ישראל במשך כל שנות המלחמה ללא כל תגובה מישראל, דראון עולם, וגרמה נזק אדיר לישראל שהעלה תהיות לגבי המשך הקשרים עם גרמניה) עד למלחמת המפרץ הראשונה! הרוב המוחלט של התקציב והתכנון היה ישראלי.

ציטוט
חברות פרטיות גרמנית שלחו משלוחי נשק לעיראק ללא קשר לממשלה.

"חברות פרטיות" (חייזרים שנחתו ממאדים, כמובן, אין להן קשר לגרמניה, ראשיה ועובדיה אינם גרמנים, סחר נשק עם גורם כזה או אחר לא חייב להיות מעוגן בחוק הגרמני, הגרמנים לא אמורים לגנות סחר זה ולהפסיקו עוד בטרם נסגר, וכו' וכו' - עוד טענה "הגיונית" משהו) מממנות ומחמשות את עירק ללא הממשלה שאחראית על משלוחי הנשק שמארגנים אזרחיה לפי החוק ומאשררת אותם. עוד ועוד תירוצים לגרמניה הנאצית. לא נראה לי שיצאנו מגטו ורשה.

בשביל להרחיב, לגרמניה הנאצית היסטוריה ארוכה עם עירק - אותה עירק של ראשיד אלכילאני מימי מלחמת העולם השניה שהוביל את הפרהוד שבמהלכו נרצחו מאות יהודים, נפצעו אלפים ורכוש עצום נהרס, כשהוא משתף פעולה עם גרמניה הנאצית (שחיל האוויר שלה רצח בעירק, בין היתר, את גיבור האצ"ל דוד רזיאל הי"ד). אחרי שגרמניה חולקה ונוסדה מחדש, שתי הרפובליקות הגרמניות סחרו עם עירק, ובסוף המלחמה הקרה שווי הסחר הגיע למיליארדי דולרים. ממשלת גרמניה סחרה מאז ומעולם עם עירק, ועכשיו אתה טוען שלגרמניה אין שום קשר אליה ומשתמש באותה טענה שהשמאלנים מכוונים כלפי הערבים - אלו יחידים שפועלים ללא קשר לעם עצמו, ולעם עצמו אין קשר לכך.

בשביל להרגיש שדויטשלנד האהובה לא מסוגלת להיות נאצית (בדיוק אותו דבר שהיהודים באירופה אמרו לזאב ז'בוטינסקי שנסע לשם במיוחד כדי להזהיר את היהודים ולשכנע אותם לחסל את הגלות לפני שהיא תחסל אותם, אך בגלל שהם חשבו בדיוק ככה - "לא יכול להיות שגרמניה המתורבתת והנאורה תעשה דבר כזה" - היא חיסלה אותם) - היהודים יאמינו בהכל. כנ"ל לגבי אמריקה.

ציטוט
ולעומת זאת קח את התמיכה של גרמניה לישראל. גרמניה היא הידידה הכי טובה של ישראל כיום.

לעם ישראל לעולם לא יהיו ידידים - כמו שבעולם כולו לא יהיו ידידים. יש רק אינטרסים. ובמקרה של גרמניה, כפי שהוכחנו, האינטרסים היו ונותרו נאציים.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #28 ב- : אוקטובר 31, 2010, 14:44:30 »
לנאו נאצים אין סיבה להיות תיירים פה.

השמאלנים כאן, הערבים כאן... למה שהניאו נאצים לא יהיו כאן? יש להם אותה מטרה.

במיוחד כשגם לגרמנים, גם לשמאלנים וגם לערבים תחביב משותף, הרס בתי כנסת:

גויים (במיוחד גרמנים וסקנדינבים), ערבים ושמאלנים מהאנרכיסטים בישראל:

http://www.mako.co.il/news-military/politics/Article-c57720a0248fb21004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1575680455

המוסלמים, הגרמנים והיודנראט בגרמניה:

לא יודע מה איתך, אבל נראה שהם אורגיה מתאימה
« עריכה אחרונה: אוקטובר 31, 2010, 15:03:00 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
« להגיב #29 ב- : אוקטובר 31, 2010, 21:28:09 »
אתם יודעים שאיראן הייתה בעלת הברית קרובה של הנאצים המנהיג שלה נפגש עם היטלר! והמילה איראן באה מהמילה "ארי" באנגלית
הם אותם נאצים! >:(
וגם בנבואות של נוסטרדמוס כתוב! שה' יעניש את הערבים על כך שהכריזו שיהודה וישראל היא שלהם המשפט עדיין מעורפל אבל ניתן בבירור להבין!

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #30 ב- : נובמבר 01, 2010, 07:35:21 »
זה מעודד לראות שאפילו כאן רוב האנשים שפויים (יחסית...) והאשכול המחריד הזה זוכה לדי הרבה גינויים. בפורום הזה יש גרעין של כמה ליצנים שבאמת, למחלקה סגורה לא הייתי מכניס אותם, אולי בתור מופע בידור, אבל עכשיו מסתבר לי שהגרעין המופרע הזה הוא מיעוט שבמיעוטים אפילו בפורום הזה. אני גם מאד מעריך את זה שהקלפים על השולחן, מי שנכנס לפורום יכול להבין מיד עם מה יש לו עסק. בהחלט אופטימיות על הבוקר, יום טוב לכולם

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #31 ב- : נובמבר 01, 2010, 09:46:03 »
אתם יודעים שאיראן הייתה בעלת הברית קרובה של הנאצים המנהיג שלה נפגש עם היטלר! והמילה איראן באה מהמילה "ארי" באנגלית
הם אותם נאצים! >:(
וגם בנבואות של נוסטרדמוס כתוב! שה' יעניש את הערבים על כך שהכריזו שיהודה וישראל היא שלהם המשפט עדיין מעורפל אבל ניתן בבירור להבין!

נוסטרדמוס גם טען שישנם 3 "אנטיקרייסט"(ANTICRIST) אשר פורש על ידי מאמיניו כנפוליון, היטלר, והשלישי הוא בלתי ידועה, כאשר יש רמז לאסלאם מאותם פרשנים.
והנה השאלה: הוא די שכח את הקומוניסטים, את המשטרים בעלי אופי מונרכי, הפשיזם(ספרד, איטליה) ועוד. אבל הי, אם כבר לאמין לנבואות כלליות של צרפתי סכיזופרן, אז למה לא לתת את כל העובדות? 

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #32 ב- : נובמבר 01, 2010, 12:58:11 »

http://www.moreshet.co.il/web/shut/shut2.asp?id=22923

אני מבקש לא לדבר על הליצן הזה שוב.
« עריכה אחרונה: נובמבר 01, 2010, 13:09:28 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #33 ב- : נובמבר 01, 2010, 13:33:59 »
בס"ד

בעזרת ה' סופם של כל הגרמנים יש"ו יהיה כסופו של הגרמני יש"ו הזה. מוות לנאצים
יש"ו![/size]    
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.