עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

תעמולה שמאלנית בבית הספר שלי - מזעזע

(1/4) > >>

MaorJudah:
שלום,
היום הייתה לנו פעילות בבית הספר בנושא רבין (בי"ס חילוני),
אז הקימו מין חדר לזכרו
ונדהמתי ממה שאני רואה-
שלטים ענקיים עם הכיתוב שלום עכשיו, לא לאלימות (אגב כנגד הערבים הם לא כותבים לא לאלימות)
וכו'... השיא היה שלט ענק ועליו כתוב אין כניסה לחולי נפש (הכוונה לימניים)
וכל אחד היה צריך להגיד מה זו הסתה ושטיות כאלה. בסוף חייבו אותנו להכין שלטים עם משהו נגד הימין ו"המסיתים"
זה באמת עבר כל גבול.
כמובן שלא השתתפתי בפעילות השמאלנית האנטישמית הזאת.
חבל רק שהם לא הזכירו שבגלל המנוול רבין נרצחו בדם קר עשרות נשים קשישים וילדים יהודים
ע"י מרצחים מוסלמים נאציים ימח שמם וזכרם!!

:fist:

Alex37:
זה לא משהו חדש, ככה השמאלנים יש"ו מדיחים את העם לעבודה זרה - סגידה מגוחכת לדת ה"שלום" ולאל של הדת הזו רעבין יש"ו. אם אתה יודע שביום מסויים (או למשך כמה ימים) פסטיבל השיכור המהולל מגיע לבית ספר שלך, פשוט תבריז ואל תבוא.         

Rafoe:

--- ציטוט של: the patriot על אוקטובר 18, 2010, 14:09:28 ---לא ההורים שלי לא ירשו לי
(כי לומדים חוץ מטקס הזיכרון לשיכור הרוצח המהולל)
 :old_undecided:
מקסימום אני יבריז מהטקס שעצוב על כך שעוד יהודים לא נרצחו במרחץ הדמים הזה.

--- סוף ציטוט ---
אני לא חושב שאתה צריך להבריז.
להיפך - אני בטוח ששאר התלמידים לא יודעים מי היה רבין ומהי ה"מורשת" שלו שהשמאל כ"כ רוצה להמשיך.
לדעתי אתה צריך להסביר לתלמידים אחרים את האמת (לפחות לאלה שקרובים אליך שלא ילשינו עליך להנהלה).
כל תלמיד שניצל משטיפת המוח השמאלנית האנטי-יהודית זה הרבה.

Rafoe:

--- ציטוט של: the patriot על אוקטובר 18, 2010, 14:27:49 ---אני ינסה אבל כולם כבר כמעט שטופים לגמרי-

--- סוף ציטוט ---
אני לא מאמין שבגיל הזה כולם שטופים לגמרי.
יש כמובן סוגים של שטיפת מח, לדוגמא: יש תלמידים ששוטפים להם את המוח בבית הספר וגם בבית (אלה מקרה אבוד).
אבל יש כאלה שמקבלים חינוך מסורתי בבית ושטיפת מוח בבית הספר (את אלה ניתן להציל).
גם אני, עד גיל 15-16 (אז נפתחה "אינתיפאדת אל אקצא") יכול להגיד על עצמי שהייתי בור ועם הארץ (ואני למדתי בבית ספר ממלכתי-דתי) - אני לא למדתי על "מורשת" רבין (למעשה, לא ידעתי המון דברים שאותם אני יודע היום).
כך שאני עדיין מאמין שיש כאלה שאפשר לפקוח להם את העיניים (ואני חושב שיש לך את ההזדמנות לעשות את זה).

--- ציטוט של: the patriot על אוקטובר 18, 2010, 14:27:49 ---היום איזה מישהו צעק על מישהו אחר (א'):
" א' לא יהודי!! הוא לא מכבד את יום הזיכרון ליצחק רבין!!!"...

--- סוף ציטוט ---
אתה יכול להסביר לאותו אחד שצעק על א', ש-א' לא מכבד את יום הזיכרון לרבין משום ש-א' הוא יהודי, והיהדות אומרת "לא תרצח" (ואז פשוט תסביר שרבין רצח לוחמי אצ"ל עוד לפני קום המדינה, וב"אסון אוסלו" הוא היה שותף להירצחם של מאות ישראלים) - ולכן לא מכבדים רוצח.

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: the patriot על אוקטובר 18, 2010, 14:27:49 ---אני ינסה אבל כולם כבר כמעט שטופים לגמרי-
היום איזה מישהו צעק על מישהו אחר (א'):
" א' לא יהודי!! הוא לא מכבד את יום הזיכרון ליצחק רבין!!!"...
אחחח אם רק הימין האמיתי היה בשלטון  :old_azn:

--- סוף ציטוט ---
אתה יכול להתחיל לנחם את עצמך בלימוד והבנה של העניין באמת ואחרי שלמדת אתה יכול להתחיל להפיץ הלאה-
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,27784.0.html

http://hayamin.org/forum/index.php/topic,13684.0.html

http://hayamin.org/forum/index.php/topic,13158.0.html

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה