כתב נושא: מאמר בעיתון "הארץ" לקרוא ולא להאמין  (נקרא 2129 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
מאמר בעיתון "הארץ" לקרוא ולא להאמין
« ב- : אוקטובר 13, 2010, 22:29:06 »
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #1 ב- : אוקטובר 13, 2010, 22:33:24 »
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1193186.html[
זה נכתב בישראל?  :'(

לא, זה בפלסטין. ישראל כבר הושמדה בידי השמאלנים התבוסתניים.   
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #2 ב- : אוקטובר 13, 2010, 22:38:13 »
אומנם ידוע שעיתון הארץ הוא שמאלני עד מאוד אבל לעולם לא אתרגל לשנאה עצמית נוראה כ''כ.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #3 ב- : אוקטובר 13, 2010, 23:02:29 »
אומנם ידוע שעיתון הארץ הוא שמאלני עד מאוד אבל לעולם לא אתרגל לשנאה עצמית נוראה כ''כ.
בעצם השמאל האנטי יהודי מודה (באופן חלקי לפחות) בכשלונו להפוך את ישראל ל"מדינה ככל המדינות" (כלומר - להפוך אותנו ל"מדינת כל אזרחיה").

שימו לב למשפטים הבאים:
 "מתברר כי הגלובליזציה, שתחילה נתפשה כתהליך המבטל זהויות פרטיקולריות והופך את העולם לכפר אחד, יוצרת דווקא ריאקציה ומגבירה את החיפוש אחר זהות קבוצתית מצומצמת ואינטימית יותר - מקומית, אתנית, דתית וכמובן, לאומית" - בעצם, יש פה הודאה בכישלון שלהם לנתק את היהודים מה"זהות הפרטיקולרית" שלהם (כלומר - מהיהדות) וליצור פה מדינה אוניברסלית (לא יהודית).

"אורון מבקש להתריע באמצעות הממצאים הללו על הידרדרות בערכי הדמוקרטיה ובתפישות ההומניסטיות-אוניברסליות, ועל התחזקות העמדות הסטריאוטיפיות עד גזעניות של סטודנטים צעירים, בעיקר כלפי ה"אחר" הערבי". - פה השמאל מודה בכשלונו (החלקי יש לומר) לסחוף צעירים רבים (בעיקר סטודנטים) להאמין ב"דו-קיום", ובעצם השמאל מבכה את ה"הדרדרות בערכי הדמוקרטיה והתחזקות הסטריאוטיפיות כלפי הערבים" (מה שבעצם כל יהודי שפוי יגדיר כ"התפכחות" מהזיות ה"שלום" של השמאל).

"הגלישה מלאומיות ללאומנות ולגזענות מהירה מאוד, במיוחד בקרב הקבוצות הדתיות. יש בה ארס ופוטנציאל להרס, ובמישור הממלכתי והחינוכי לא נעשה דבר כדי למנוע או לצמצם אותה". - כאן בעצם השמאל מעביר ביקורת על מערכת החינוך הממלכתית (החילונית) שלא עושה די (לדעתם) להשריש בילדים ובנוער את "ערכי הסובלנות והדו-קיום".

לבסוף מגיע כותב המאמר לסיבה לכישלון, שהוא גם הפתרון להצלחה עתידית: "עלינו לעסוק בצורה אינטנסיבית בחינוך משמעותי נגד גזענות, להודות שהיא מצויה בקרבנו ולהודות שאנחנו לא רק מושאי גזענות אלא גם נשאי גזענות. המטרה אינה צריכה להיות האחדה, כפייה או ניסיון לבטל את הזהויות השונות, אלא הכרה ברב-גוניות ובפלורליזם של החברה הישראלית ומתן לגיטימציה לשוני". - במילים אחרות, השמאל מכיר בכשלונו הזמני וקובע ששטיפת המח לילדים ונוער בדור האחרון לא הייתה מספקת על מנת לנתק אותם משורשיהם היהודיים, ולכן צריך "להשקיע" בדור הבא של הילדים (כלומר - לשטוף להם את המוח שערבי ויהודי זה אותו דבר ושהאסלאם בעצם היא "דת של שלום" והיהדות היא חשוכה וגזענית).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : אוקטובר 13, 2010, 23:06:21 »
עוד דביל פלצפן שמחפש "לשנות את החברה הגזענית" תוך כדי קשקוש שטויות וחזרה על סיסמאות שמאל מפגרות.הבעיה היא שעושים כתבה ומפרסמים את השטות הזאת..עיתון מפגר אני מקווה שיסגרו אותו כבר ושאנשים יפסיקו לקרוא את העיתון הדבילי הזה...
אל תצביע תשפיע

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "...ובחרת בחיים..." (דברים ל, יט)
    • אני בפייסבוק
« להגיב #5 ב- : אוקטובר 13, 2010, 23:31:40 »
כתבת:
"כאן בעצם השמאל מעביר ביקורת על מערכת החינוך הממלכתית (החילונית) שלא עושה די (לדעתם) להשריש בילדים ובנוער את "ערכי הסובלנות והדו-קיום."

ואני אומר, אוי ואבוי לעתידנו בעוד 20 שנה, אם נאפשר לכל אותן פסיכופטיות את מה שהן רוצות: לחנך את הילדים מגיל עוד יותר צעיר (מתחת לגיל 6 אפילו, כלומר ממש לחנוק אותו). אני לא בעד תרבות זרים אבל.. ברומא ילד התחיל ללמוד מגיל 10. מה רע? ככה, אם הלימודים הופכים לשטיפת מוח, הילד יחסית חזק כי היו לו 5.5 עד 6 שנות קיום שבהם הוא הספיק לבנות את אופיו. חוץ מזה, אני אישית יכול ללמד את הילד העתידי שלי דברים בבית, ואם אני רוצה שהוא ירכוש ניסיון חיים, אז הוא יכול ללכת לשחק עם ילדים בבתי ספר, בלי להיות רשום בבית הספר. יבוא לשחק איתם בהפסקות. או אפילו יותר טוב - לחיות בקהילה שלמה של אנשים שלא שולחים ילדיהם למחנה הריכוז הזה (ולפעמים מחנה השמדה, כי יש ילדים שנהרגו בבתי ספר, אם אני זוכר נכון). ואז הילדים של קהילה כזו ישחקו בינם לבין עצמם.
הלוזר יאמר: "אבל הם צריכים להכיר את החיים האמיתיים"
אני אומר: אבל החיים האמיתיים הם נוראיים מדי, ואני רוצה ליצור חברה חדשה, בלי כל הרוע שיש היום.
ממה שידוע לי, יש בפירוש חוק שאתה מוכרח לשלוח את ילדך לבית הספר, לא בדקתי האם הוא ישים בפועל. החוצפה של גורמים במדינה להיכנס לתוך משפחות... באיזו זכות? משפחה היא הדבר המקודש ביותר! לי אין זכות להתערב בענייני משפחה של חברי הטוב ביותר. אז לגורמי מדינה? מי מכיר אותם! נבלות חסרות נשמה.
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

"...לֹא בְחַיִל וְלֹא בְכֹחַ כִּי אִם בְּרוּחִי אָמַר ה' צְבָאוֹת" (זכריה ד, ו)
"...לֶב מֶלֶךְ בְּיַד ה'..." (משלי כא, א)

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
« להגיב #6 ב- : אוקטובר 14, 2010, 05:05:30 »
אני ישמח אם מישהוא יצוטט את המאמר כולו לכאן כי אני מעדיף לא להכנס לאתר שלהם.
זה עיתון ניו נאצי שמאלני אנטישמי גרמני בוגדני שתומך בפושעי מלחמה בוגדניים ונאצים כמו ענת קם העמלאקית יש"ו שר"י ושאר השמאלנצים
כל כניסה לאתר שלהם תעלה את הטראפיק וככה את ההכנסות, גם אם לא תלחצו על פרסומות..
בגלל זה אני מעדיף להמנע מלהכנס לאתרים כאלה עדיף כבר לגלוש באתרי פורנו קוראנים..

ירושלים הקדושה, נמות למענך!