כתבת:
"כאן בעצם השמאל מעביר ביקורת על מערכת החינוך הממלכתית (החילונית) שלא עושה די (לדעתם) להשריש בילדים ובנוער את "ערכי הסובלנות והדו-קיום."
ואני אומר, אוי ואבוי לעתידנו בעוד 20 שנה, אם נאפשר לכל אותן פסיכופטיות את מה שהן רוצות: לחנך את הילדים מגיל עוד יותר צעיר (מתחת לגיל 6 אפילו, כלומר ממש לחנוק אותו). אני לא בעד תרבות זרים אבל.. ברומא ילד התחיל ללמוד מגיל 10. מה רע? ככה, אם הלימודים הופכים לשטיפת מוח, הילד יחסית חזק כי היו לו 5.5 עד 6 שנות קיום שבהם הוא הספיק לבנות את אופיו. חוץ מזה, אני אישית יכול ללמד את הילד העתידי שלי דברים בבית, ואם אני רוצה שהוא ירכוש ניסיון חיים, אז הוא יכול ללכת לשחק עם ילדים בבתי ספר, בלי להיות רשום בבית הספר. יבוא לשחק איתם בהפסקות. או אפילו יותר טוב - לחיות בקהילה שלמה של אנשים שלא שולחים ילדיהם למחנה הריכוז הזה (ולפעמים מחנה השמדה, כי יש ילדים שנהרגו בבתי ספר, אם אני זוכר נכון). ואז הילדים של קהילה כזו ישחקו בינם לבין עצמם.
הלוזר יאמר: "אבל הם צריכים להכיר את החיים האמיתיים"
אני אומר: אבל החיים האמיתיים הם נוראיים מדי, ואני רוצה ליצור חברה חדשה, בלי כל הרוע שיש היום.
ממה שידוע לי, יש בפירוש חוק שאתה מוכרח לשלוח את ילדך לבית הספר, לא בדקתי האם הוא ישים בפועל. החוצפה של גורמים במדינה להיכנס לתוך משפחות... באיזו זכות? משפחה היא הדבר המקודש ביותר! לי אין זכות להתערב בענייני משפחה של חברי הטוב ביותר. אז לגורמי מדינה? מי מכיר אותם! נבלות חסרות נשמה.