כתב נושא: מה דעתכם על מועדונים?  (נקרא 3943 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מה דעתכם על מועדונים?
« ב- : נובמבר 30, 2011, 14:36:45 »
מה דעתכם על מועדונים? טוב או רע והסבירו למה.

לדעתי זה נורא ואיום. חינוך זול ומגעיל ומנהג גויי וחסר כבוד.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
מה דעתכם על מועדונים?
« להגיב #1 ב- : נובמבר 30, 2011, 19:05:00 »
תראי הפסקתי לצאת למקומות כאלה כי התחזקתי.. אני יוצא מדי פעם אבל רק לשתות כוס עם חבר וזהו..
בגדול מה שעצוב זה שפעם מועדונים זה היה לילדים "הגדולים" 17-19 היום איכשהו נדחפים ילדים בני 12 למקומות כמו האומן17 (מועדון זוועתי אגב).

המועדונים בארץ חרא הפכו לזירה של קרב סכינים והרבה 'יחסים' לא בטוחים בין קטינים שמתרוצצים שמה ומחפשים מי יקנה להם משקה.. אבל אין מה לעשות זה מה יש בארץ.. יש כמה בודדים שהם באמת איכותיים וכיף ללכת .. מעבר לזה חרא..

אבל בלי קשר, לא הייתי רוצה שהילדים שלי ילכו למועדונים (או ידעו בכלל מה זה).

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק ריאליסט

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מה דעתכם על מועדונים?
« להגיב #2 ב- : נובמבר 30, 2011, 19:50:16 »
אין לי מה לחפש שם אישית.
אני לא שותה אלכוהול ואני רוצה לשמור על חוש השמיעה שלי גם אחרי גיל 40.
בנוסף אני גם לא יכול לסבול את העשן של הסיגריות שם, זה חונק.
"אני מבין את הערבים והם מבינים אותי, אך שנינו לא מבינים את השמאלנים".
- הרב מאיר דוד כהנא.

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מה דעתכם על מועדונים?
« להגיב #3 ב- : נובמבר 30, 2011, 20:02:00 »
מעולם לא דרכתי במועדון כלשהו ואני גם לא מתכוונת.
אגב, שלוש חברות שלי שהלכו לשם, יום לאחר מכן אמרו לי שזה כמו בית בושת.
« עריכה אחרונה: נובמבר 30, 2011, 20:03:39 על ידי יוסף בנימין »

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מה דעתכם על מועדונים?
« להגיב #4 ב- : נובמבר 30, 2011, 21:14:15 »
אשכרה בית בושת ,בעיקר בגלל ריח הסיגריות החונק :::D :::D :laugh: :old_Cheesy:
[gif[/img]

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מה דעתכם על מועדונים?
« להגיב #5 ב- : נובמבר 30, 2011, 21:15:10 »
אה שכחתי וגם העשן של הסיגרא'ס
[gif[/img]

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
מה דעתכם על מועדונים?
« להגיב #6 ב- : נובמבר 30, 2011, 23:30:16 »
משה לוי הגבר שבפורום! לאיפה נעלמת לנו? ואיך אתה. מרגיש כיום? והאם הצלחת למצוא לך בחורה יפה ודתייה?
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
מה דעתכם על מועדונים?
« להגיב #7 ב- : דצמבר 01, 2011, 00:24:01 »
אין לי מה לחפש שם אישית.
אני לא שותה אלכוהול ואני רוצה לשמור על חוש השמיעה שלי גם אחרי גיל 40.
בנוסף אני גם לא יכול לסבול את העשן של הסיגריות שם, זה חונק.
גם אני לא שותה אלכוהול. לא סובל את המוזיקה ואת הרעש, את עשן הסיגריות, ואת כל אלה שמגיעות לשם לבושות כמו פרוצות, ומתנהגות בפריצות.
נגד.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מה דעתכם על מועדונים?
« להגיב #8 ב- : דצמבר 01, 2011, 00:53:01 »
תגידו מה נדפקתם? אף אחד בפורום לא שותה ומעשן?  :old_WTF_Aza:

מנותק ריאליסט

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מה דעתכם על מועדונים?
« להגיב #9 ב- : דצמבר 01, 2011, 01:04:35 »
בשביל מה לעשן? תחשוב שנייה אחי מה אתה עושה.
משלם על מקל מסרטן עם כל מיני חומרים רעילים, זפת ומה לא, מדליק אותו ושואף עשן מסריח לריאות שבנוסף לזה שהוא הורס לך ת'בריאות והורג אותך לאט לאט, הוא גם מצהיב לך את השיניים ועושה אותך פחות יפה.
והריח הבלתי נסבל הזה...איכס.
כאילו מה, אתה רוצה לשאוף עשן לריאות או להוציא עשן מהריאות קח חתיכת נייר ותעשה את זה, מה ההבדל? שבסיגריה יש ניקוטין, שזה סם ממכר שגורם לך לרצות לעשן עוד.
אתה מכור לסם, גם אם הוא קל, אבל עדיין, זה סם.

ואלכוהול? בשביל מה זה טוב? דבר ראשון יש לזה טעם מגעיל, זה גורם לך לעשות דברים שבדרך כלל לא היית עושה כמו להיות אלים ולעשות שטויות שאחר כך תצטער עליהם, יש לך ריח מסריח של אלכוהול מהפה, אם אתה שותה קצת יותר מדי אתה גם מקיא וכואב לך הראש.
אז בשביל מה זה טוב?
אם אתה צריך ביטחון עצמי תעבוד על עצמך ותשאב אותו מבפנים, אל תשתה שטויות שיתנו לך ביטחון כי אתה לא יודע לאן זה יכול להוביל אותך בנוסף לזה.
וכמה אנשים ד"א עולים על ההגה שיכורים ומתים?

אם תמצא לי יתרון אחד תכלס באלכוהול או בסיגריות אני אשמח לשמוע.
- הרב מאיר דוד כהנא.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
מה דעתכם על מועדונים?
« להגיב #10 ב- : דצמבר 01, 2011, 01:32:58 »
אנשים משכנעים את עצמם שהם נהנים מאלכוהול וסיגריות כדי להרגיש גברים. לאחר מכן זה כבר צורך של הגוף. ההנאה היא אותה הנאה שאדם מרגיש לאחר שמטיל את מימיו. שחרר דחף של הגוף בלי הנאה מהפעולה עצמה. בשונה למשל, מאוכל טוב.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק ריאליסט

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מה דעתכם על מועדונים?
« להגיב #11 ב- : דצמבר 01, 2011, 01:38:44 »
תכלס, זה הכל פוזות ולהרגיש גבר, כי מי שעם סיגריה הוא גבר ומגניב ומי שלא מעשן הוא חנון.
זה בדיוק מה שחברות הטבק מנסות להחדיר לחברה לראש, ככה הן עושות את הכסף.
- הרב מאיר דוד כהנא.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מה דעתכם על מועדונים?
« להגיב #12 ב- : דצמבר 01, 2011, 01:45:51 »
בשביל מה לעשן? תחשוב שנייה אחי מה אתה עושה.
משלם על מקל מסרטן עם כל מיני חומרים רעילים, זפת ומה לא, מדליק אותו ושואף עשן מסריח לריאות שבנוסף לזה שהוא הורס לך ת'בריאות והורג אותך לאט לאט, הוא גם מצהיב לך את השיניים ועושה אותך פחות יפה.
והריח הבלתי נסבל הזה...איכס.
כאילו מה, אתה רוצה לשאוף עשן לריאות או להוציא עשן מהריאות קח חתיכת נייר ותעשה את זה, מה ההבדל? שבסיגריה יש ניקוטין, שזה סם ממכר שגורם לך לרצות לעשן עוד.
אתה מכור לסם, גם אם הוא קל, אבל עדיין, זה סם.

ואלכוהול? בשביל מה זה טוב? דבר ראשון יש לזה טעם מגעיל, זה גורם לך לעשות דברים שבדרך כלל לא היית עושה כמו להיות אלים ולעשות שטויות שאחר כך תצטער עליהם, יש לך ריח מסריח של אלכוהול מהפה, אם אתה שותה קצת יותר מדי אתה גם מקיא וכואב לך הראש.
אז בשביל מה זה טוב?
אם אתה צריך ביטחון עצמי תעבוד על עצמך ותשאב אותו מבפנים, אל תשתה שטויות שיתנו לך ביטחון כי אתה לא יודע לאן זה יכול להוביל אותך בנוסף לזה.
וכמה אנשים ד"א עולים על ההגה שיכורים ומתים?

אם תמצא לי יתרון אחד תכלס באלכוהול או בסיגריות אני אשמח לשמוע.

בסיגריות אין יתרון אתה צודק, יש תחושת רוגע בסיגריה של אחרי אוכל או עבודה, אני לא מדבר על 'סוטול' מי שמעשן כבד מבין את זה..
אין יתרון בסיגריות, להפך הגמור. אבל אם נופלים קשה מאוד להפסיק.. עד עכשיו כל נסיון שלי להגמל גרם לי לעשן יותר.

לגבי אלכוהול, מסכים חלקית. לא יודע מה איתך אבל אני נהנה מה"טעם מר" הזה.. ולשתות עד שכרות זה טיפשי, צריך לדעת לשתות וכוס שתיים פעם ב.. זה דווקא בריא.

תכלס, זה הכל פוזות ולהרגיש גבר, כי מי שעם סיגריה הוא גבר ומגניב ומי שלא מעשן הוא חנון.
זה בדיוק מה שחברות הטבק מנסות להחדיר לחברה לראש, ככה הן עושות את הכסף.

זה אולי נכון לילדים בני 10 שמעשנים בכוח ואחר כך מקיאים.. אין בזה הנאה של טעם כמו מסטיק או הנאה של 'היי' כמו באלכוהול\ סמים, יש בזה לדעתי סוג של הנאה פסיכולוגית שנוצרת מההתמכרות..
אני לא סתם אומר שרק מי שמעשן יכול להבין כי בטכלס אין בזה כלום אבל יש בזה המון..

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
מה דעתכם על מועדונים?
« להגיב #13 ב- : דצמבר 01, 2011, 01:48:05 »
כי זה דבר נרכש. כמו בירה. שזה דבר מר ומעפן. אבל אחרי ששותים ושותים ושותים מתרגלים.
קוראים לזה טעם נרכש.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מה דעתכם על מועדונים?
« להגיב #14 ב- : דצמבר 01, 2011, 01:50:02 »
כי זה דבר נרכש. כמו בירה. שזה דבר מר ומעפן. אבל אחרי ששותים ושותים ושותים מתרגלים.
קוראים לזה טעם נרכש.

אני דווקא התאהבתי בבירה מהכוס הראשונה.. (רק בירות נורמאליות לא גולדסטאר  :old_lipsrsealed:) אבל בכללי אתה צודק.

מנותק ריאליסט

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מה דעתכם על מועדונים?
« להגיב #15 ב- : דצמבר 01, 2011, 01:52:16 »
בסיגריות אין יתרון אתה צודק, יש תחושת רוגע בסיגריה של אחרי אוכל או עבודה, אני לא מדבר על 'סוטול' מי שמעשן כבד מבין את זה..
אין יתרון בסיגריות, להפך הגמור. אבל אם נופלים קשה מאוד להפסיק.. עד עכשיו כל נסיון שלי להגמל גרם לי לעשן יותר.

לגבי אלכוהול, מסכים חלקית. לא יודע מה איתך אבל אני נהנה מה"טעם מר" הזה.. ולשתות עד שכרות זה טיפשי, צריך לדעת לשתות וכוס שתיים פעם ב.. זה דווקא בריא.

הרוגע הזה זה בדיוק המנת סם שאתה מקבל מהסיגריה, אתה עצבני כי אתה בקריז, כי חסרה לך המנה היומית שלך של הניקוטין.
ואני מסכים איתך שזה קשה, אבל צריך להיות חזקים ולהתמיד, זה גם יותר בריא לגוף וגם יותר בריא לכיס.
אתה נהנה מהטעם המר הזה כי התרגלת אליו, בהתחלה אני בטוח שלא אהבת אותו, אמרו לי שזה טעם נרכש, אבל למה לי לסבול את זה אם גם ככה זה לא משהו כזה טוב?
ואתה מתכוון לכוס יין אדום, זה באמת בריא פעם ב..
אבל זה לא על מה שאנחנו מדברים פה =)

זה אולי נכון לילדים בני 10 שמעשנים בכוח ואחר כך מקיאים.. אין בזה הנאה של טעם כמו מסטיק או הנאה של 'היי' כמו באלכוהול\ סמים, יש בזה לדעתי סוג של הנאה פסיכולוגית שנוצרת מההתמכרות..
אני לא סתם אומר שרק מי שמעשן יכול להבין כי בטכלס אין בזה כלום אבל יש בזה המון..

לא רק, גם מהחברה ומהסטטוס.
אני מבין את זה לגמרי למרות שאני לא מעשן ולא עישנתי בחיי, כי גם עלי הופעל הלחץ הזה, כי גם בסביבה שלי יש אנשים שמעשנים ואני מדבר איתם והם מסבירים לי.
השאלה זה עד כמה אתה חזק כדי להבין שזה לא בריא ואין לך באמת צורך בזה, כמה אתה חזק כדי להגיד לחברה לא.
חברים שניסו לדחוף אותי לעשן לא החשבתי בתור חברים, אחרת הם לא היו מנסים לגרום לי לעשן...אז על אחת כמה וכמה לא היה אכפת לי להגיד להם שאין מצב בעולם שאני נוגע ברעל הזה.
- הרב מאיר דוד כהנא.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מה דעתכם על מועדונים?
« להגיב #16 ב- : דצמבר 01, 2011, 01:59:57 »

לא רק, גם מהחברה ומהסטטוס.
אני מבין את זה לגמרי למרות שאני לא מעשן ולא עישנתי בחיי, כי גם עלי הופעל הלחץ הזה, כי גם בסביבה שלי יש אנשים שמעשנים ואני מדבר איתם והם מסבירים לי.
השאלה זה עד כמה אתה חזק כדי להבין שזה לא בריא ואין לך באמת צורך בזה, כמה אתה חזק כדי להגיד לחברה לא.
חברים שניסו לדחוף אותי לעשן לא החשבתי בתור חברים, אחרת הם לא היו מנסים לגרום לי לעשן...אז על אחת כמה וכמה לא היה אכפת לי להגיד להם שאין מצב בעולם שאני נוגע ברעל הזה.

לי דווקא סיגריה לא עושה 'פוזה' להפך, במקומות ציבוריים אני משתדל להצניע כי זה באמת מפריע לאנשים..
ודווקא יין (אדום ורגיל) זה נראה לי המשקה היחיד שאני לא יכול להכניס לגרון הוא מר בצורה דוחה והטעם זוועתיי

מנותק ריאליסט

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מה דעתכם על מועדונים?
« להגיב #17 ב- : דצמבר 01, 2011, 02:04:04 »
חחחחחחחח יש ויש, אבל מכל האלכוהול היין האדום הוא הכי בריא ומומלץ לשתות כוס אחת באיזה שבוע או משהו כזה.
- הרב מאיר דוד כהנא.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
מה דעתכם על מועדונים?
« להגיב #18 ב- : דצמבר 01, 2011, 02:06:11 »
יש יינות טובים יותר שדוחים פחות. ואני מדבר בתור אחד שלא חובב יינות והמשקאות המועדפים עליו זה שתיה קלה ומוגזת.

צבא יהושע עוד יחזור!